2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Açlık şeker değerin iyi
normalde 60.dk 'da bakıyorlar en erken senin 30. dk'da baktılarsa daha glikoz vücüda yeni girdiği için bu değer olabilir. Diğer değerlerin saat geçtikçe düşüş gösterirse sıkıntı yok

Kızlar benim midem çok kötü, sürekli geğirme hissi oluşuyor, kusucam sanıyorum. Bunjn geçmesi için napabilirim?

Evet ben bitirdim öncelikle cok panik yaptım Allahım ne alacagımı bılmıyorum nasıl yapcam falan diye hiç bir bilgimde yoktu valla 2 gunde her şey bitti bebek arabası prego ibiza pro aldım hem puset var ilk 6 ay için oto koltuguda oluyor cok hoşuma gitti başka secenegını gormedım pregonun gittiğim magazada sadece o vardı zaten yan yana olan ikiz arabaları var ama onlar hem agır geldi hem de kapılardan gecerken zorlanırım diye korktum pratik gelmedi pek (başka bir cocuk düşünürsen tek bebek içinde kullanılıyor aparatı cıkarıp) Süt sagma makinası olarak philips avent essential tekli süt sagma makinasını aldım aslında çiftliye baktım ama philips marka yoktu bilinir bi marka almak istedim hemde görevli philipsin süt sagma makinasını daha cok onerdi. Bi de bu makina şarjlı eger evde olmazsam dısardada sagabılıcem sütümü bu özelliğide hoşuma gitti ilka elektrik aramama gerek yok.

lohusalık sürecinden korkan var mı kızlar? ben biraz endişeliyim. sınır çizebilen biriyim ama gerilince kendimi strese sokuyorum öyle anlarda kötü hissediyorum. düğün sürecinde eşimin annesi beni çok yormuştu aynı şeyi yaşarım kaygım var. ha o zamanda işime karışamadı sonrasında da karışamadı ama cebelleşirken yoruldum. yine aynı şekilde onunla cebelleşmek istemiyorum. yanımda annem kalacak zaten. anne ne kadar rahatsa bebekte o kadar rahat oluyor umarım strese girmem çevresel faktörlerle.

ay sabahtan beri işim var anca girebildim buraya

Neredeyse her gece yaa

İnan bende lohusalıkta nasıl olacak diye düşünüyorum eşim son aylarda artık yalnız kalamazsin illa annem olsun ya gelsin yanına ya da sen git istemediğimi söyledim dün yine yalnız kalmaman lazım dedi bende sinirlendim hamileyim hasta değilim hamileyken de Bebek doğunca da kimseye ihtiyacım yok dedim gülüyor bu sefer. Ben herşeyi kendi kafama göre kendi kendime göre yapmak istiyorum bana kalsa kv hastaneye bile gelmesin zaten doğum da annem gelemez doğum başlasa Bebek doğunca anca gelir çok uzak arkadaşıma söyledim aramızda böyle bir konuşma önceden bebek düşünmeden önce geçmişti o zaman kv ile konuşmuyorduk keşke yine küsse

Siz benden 1 ay erken doğurcaksınız keyifli olacak sizi izlemek,deneyimlerinizi dinlemek Baya duygulanırım artık ben
Bence bu güzel bişi ben şahsen bakıyorum nelere dikkat etmişler sancıları nasılmış tehlikeli durumları önceden farkedebilirmiyim falan diye. Ki onlara bişi yazamıyorum da araya pat diye girmemek için sen bize istediğini rahat rahat sorabilirsin de yani

Doğurduk diye kayıplara karışmayın sakın

Ya kızlar philips avent emzik bakıyorum Trendyol hepsiburada ama bunlar sahte gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…