- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.821
30 canim30. Dakika mi 60. Dakika mı
Açlık şeker değerin iyiBugun seker yuklemem vardi 75lik.
Rahat ictim tadi guzeldi
Ilk 1 saat de cok rahatti. Amaan dedim millet ne tantana yapmis. Sen misin diyen5 dk icinde bir tansiyonum dustu, bayildim bayilicam. Kusmamak icin de zor tuttum. Kusarsam ne olur diyorum ama gozumu acamiyorum bile iptal olur dedi hemsire, alkol koklatti fln biraz iyi geldi. Sonra disari hava almaya ciktim. Neyse gerisi yine rahat gecti. Bu arada benden yarim saatte bir 5 kere kan aldilar. Neyse gecmis oldu
0. Zaman 76
30 dakika 157
Digerleri cikmamis daha. 30 dk icin referans araligi yazmiyor. Sanirim seker cikmayacak ne dersiniz?
Bnde 0-60-120-180 aldılar ondan sordum30 canim
Benden 30 dkda bir kan aldilar..
0-30-60-90-120 de 5 kere alindi.
3 saat çok uzunmuşBnde 0-60-120-180 aldılar ondan sordum
Evet o gün erken gittim Allah'tan ama bir yarım saat daha bekleseydim bayılırdım3 saat çok uzunmuş
Evet ben bitirdim öncelikle cok panik yaptım Allahım ne alacagımı bılmıyorum nasıl yapcam falan diye hiç bir bilgimde yoktu valla 2 gunde her şey bittiİkiz hamile olan kizlar bitirdiniz mi alışverişi süt sağma makinesi için elektrikli ikili mi almak mantıklı yoksa tekli için çekim gücü daha iyi oluyor diyorlar hngisini tercih ediceksiniz birde kafamdaki en büyük sorun bebek arabası prego baktık bizde ne yazikki araba da çok yer kaplicak gibi geldi bana ya Chicco baktık o daha portatif bir araba ama puset uyumlu değil siz neye karar verdiniz
ikinci el alacağım ben 300e filan sıfır ayarında var dolaptaKızlar Korbeli ne kadara aldınız? Bugün alsam ne kadar zarardayım ona bakıcamAylardır bekliyorum indirime girsin diye aksine artıyor fiyatı sürekli
Gördüm canım da içime sinmedi benimikinci el alacağım ben 300e filan sıfır ayarında var dolapta
Siz benden 1 ay erken doğurcaksınızSON 93
ben alacağım ya insallah iyi çıkar, çamaşır suyuyla bi foşurdatırım tertemiz olur diye düşünüyorum yani umarımGördüm canım da içime sinmedi benim
Neredeyse her gece yaaAy ben kafayı yicem uyuyamıyorummmmm2 3 gündür felaket uykum var ama uykuya geçemiyorum geçsem de derin değil saçma sapan rüyalar görüyorum uykumu alamıyorum napicam yaa uykusuzluktan ruh gibiyim ama kafamı yastığa koyduğum da gözler fal taşı size de oldu mu bu☹☹
İnan bende lohusalıkta nasıl olacak diye düşünüyorum eşim son aylarda artık yalnız kalamazsin illa annem olsun ya gelsin yanına ya da sen git istemediğimi söyledim dün yine yalnız kalmaman lazım dedi bende sinirlendim hamileyim hasta değilim hamileyken de Bebek doğunca da kimseye ihtiyacım yok dedim gülüyor bu sefer. Ben herşeyi kendi kafama göre kendi kendime göre yapmak istiyorum bana kalsa kv hastaneye bile gelmesin zaten doğum da annem gelemez doğum başlasa Bebek doğunca anca gelir çok uzak arkadaşıma söyledim aramızda böyle bir konuşma önceden bebek düşünmeden önce geçmişti o zaman kv ile konuşmuyorduk keşke yine küsselohusalık sürecinden korkan var mı kızlar? ben biraz endişeliyim. sınır çizebilen biriyim ama gerilince kendimi strese sokuyorum öyle anlarda kötü hissediyorum. düğün sürecinde eşimin annesi beni çok yormuştu aynı şeyi yaşarım kaygım var. ha o zamanda işime karışamadı sonrasında da karışamadı ama cebelleşirken yoruldum. yine aynı şekilde onunla cebelleşmek istemiyorum. yanımda annem kalacak zaten. anne ne kadar rahatsa bebekte o kadar rahat oluyor umarım strese girmem çevresel faktörlerle.
Bence bu güzel bişi ben şahsen bakıyorum nelere dikkat etmişler sancıları nasılmış tehlikeli durumları önceden farkedebilirmiyim falan diye. Ki onlara bişi yazamıyorum da araya pat diye girmemek için sen bize istediğini rahat rahat sorabilirsin de yaniSiz benden 1 ay erken doğurcaksınızkeyifli olacak sizi izlemek,deneyimlerinizi dinlemek Baya duygulanırım artık ben
Ne iş yapıyorsun kız kendini çok yormaay sabahtan beri işim var anca girebildim buraya
Neredeyse her gece yaa
Doğurduk diye kayıplara karışmayın sakınBence bu güzel bişi ben şahsen bakıyorum nelere dikkat etmişler sancıları nasılmış tehlikeli durumları önceden farkedebilirmiyim falan diye. Ki onlara bişi yazamıyorum da araya pat diye girmemek için sen bize istediğini rahat rahat sorabilirsin de yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?