2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar selam şubat grubundan geliyorum 17+1deyim ilk gebeliğim bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştiniz ve nasıldı onu sormak istedim
Benim ilk hareketini gördüğüm gün 17+5’miş video çekmişim herkes çok erken diyordu görmek için hele ki ilk gebeliğim olduğu için ama biraz değişken bir durum bu her kadın her gebelikte değişiyor. Hissiyat olarak da kelebek kanadı gibi asla değil göz seğirmesi gibi bir hissiyat gelmişti 16. Haftalarda 17+5’ten sonra da dışardan görmeye başladım o seğirmeleri

İkiz hamile olan kizlar bitirdiniz mi alışverişi süt sağma makinesi için elektrikli ikili mi almak mantıklı yoksa tekli için çekim gücü daha iyi oluyor diyorlar hngisini tercih ediceksiniz birde kafamdaki en büyük sorun bebek arabası prego baktık bizde ne yazikki araba da çok yer kaplicak gibi geldi bana ya Chicco baktık o daha portatif bir araba ama puset uyumlu değil siz neye karar verdiniz

İkiz gebelikler için elektrikli daha mantıklı diye düşünüyorum biraz daha süt sağımına ihtiyaç duyuluyor genelde. Benim tek olduğu için şimdilik manuel aldım. İhtiyaç halinde elektrikli alcam

İkiz gebelikler için elektrikli daha mantıklı diye düşünüyorum biraz daha süt sağımına ihtiyaç duyuluyor genelde. Benim tek olduğu için şimdilik manuel aldım. İhtiyaç halinde elektrikli alcam
Evt cnm kesinlikle ama tekli mi yoksa çiftli mi ona emin olamadım etrafımda ikiz annesi yok birde çekim gücü düşüyor diyorlar

Canım ben baya araştırdım çiftli elektrikli için zamandan tasarruf oluyor diğer türlü bi onu sağıp sonrada diğeri için uğraşıyorsun felan gibi yorumlar gördüm o yüzden çiftli almaya karar verdim. Bebek arabası ise resmen bir çukurdu benim için araştırmadığım model kalmamıştı yan yana olanlara puset girmediği için yeni doğana çok uygun gelmedi bana bide market aralarından felanda çok rahat geçeceğini düşünmedim o yüzden yan yana olan modeli eledim kafamdan arka arkaya olanlardaysa travel harici olanlarda 2 puset tam yatar olmuyordu biri yarım yatıyordu diğeri tam yatıyordu onuda eledim. Ayrı ayrı 2 araba alıp aparat ile birleştirme olayını düşündüm onuda eşim çok verimli bulmadı ben zayıf olduğum için ne kadar aparatla birleştirsekte iki arabanın tutacağı ayrı olacak zorlanırsın mutlaka diyince mantıklı geldi. En son travel arka arkaya almaya karar verdim. Ondada 4 seçenek vardı peg perego, kraft, prego ibiza, abc desing gönlüm peg peregodan yanaydı ama fiyatı çok abartıydı o yüzden prego 2071 pro modelini aldım gitti. Aldıktan sonra bi bataktan çıkmış gibi hissettim araştırdıkça kafam çorba olmuştu

Gecen yazmistim kuzenimde gebelik kolestazi cikti diye o da karaciğer değerleri yükselince oluyormus. Allahtan kuzeniminki başlangıcmis daha ilerlemeden vücudu kasınmaya sararmaya başlamış da doktora gitmiş doktor yemene icmene çok ama çok dikkat edeceksin sadece haşlama ve sebze yiyeceksin salca baharat falan asla demis sıkı bir diyet vermiş ilaç vermis falan demek ki beslenmeyle düşüyor değerler sende beslenmene dikkat edebilirsin sebebine gelince doktor da bilmiyormus neden oldugunu
Canim benim bildiğim isyerine göre değişiyor bizim firma sgk ile anlaşmalıymis bu yüzden aylık veriyormuş doğum ödeneğini en doğrusu muhasebeyle konusmak

Kızlar help meee
Mavi kot pantolonda mavi tükenmez kalem lekesi garanti neyle çıkar?

Evde her türlü temizlik malzemesi yok tabi.
Kesin çıkaran öneri bilen var mı?
İlk yıkamada hataya düşersem ikinci de hiç çıkmaz diye korkuyorum.

Neler var
Asperoks sarı
Asperoks mavi
Turuncu Viking
Beyaz soda
Fairy bulaşık sabunu
Cif
Tursil sıvı deterjan
Bingo toz deterjan
Beyaz sabun
Sleepy Arap sabunlu, beyaz sabunlu, çamaşır sulu clean mendil.
Aseton
Kolonya

Ne kadar titiz olmadıgım belli oldu leke çıkarıcı bişey yok.
Oğlana baby me leke çıkarıcı aldım belki bugün gelir

Ben her türlü lekeye bulaşık deterjanı ve karbonat sürüp on dk bekletiyorum henüz çıkarmadığj bir lekeyi görmedim

ben çıkarmadığı leke görmedim henüz

Güle güle kullansın kuzucuklar ins cnm bizde şuan onu dusunuyoruz genelde bakıyorum hep tercih edilen dediğin gibi.

Ben ikinkabin boyu aparat ile bilikte aldim. Cunku ne yanyana ne onlu arkali modeller bizim asansore ve yazlik evin giris yoluna sigmiyordu. Esim de evden calistigi icin parka yuruyuse fln gideceksek tek tek indiririz sonra birlestiririz diye dusundum. Zaten markete avm ye bebeklerle gitmem tek basima.

Civil markanın kalıplar nasıl acaba.
Kıs için hep uzun kollu zıbınmı almak lazım kısa da aldım kac adet lazım 3-6ay mı yoksa 3 ay mı almak lazım.

Ben her türlü lekeye bulaşık deterjanı ve karbonat sürüp on dk bekletiyorum henüz çıkarmadığj bir lekeyi görmedim
Evde karbonat var Allah'tan limon da var lazımsa onu da sıkayım
Sebze yıkamak için bol bol karbonat alıyorum
Sağol balım daha özel ve şey olursa
sudem34 aynen. Cikartmadigi leke gormedim bende. Onemli biseyse elleme bunu siparis et
Yok balım 225 e aldığım waikiki hamile kotu.
O bile bol gelmeye başladı.
Büyük aldım kilo alırım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…