2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Skt ler güncellense bile bu sefer hepsini bir alınca ikinciye %50 indirim sadece birinde oluyor bak dene istersen kargo vermeye mecburuz gibiiii
Ben almıştım aynı üründen 2 tane alınca uyguluyor ben 2 pişik kremi 2 şampuan aldım ikisine de yaptı

Minyon olabilir mi

Kızlar bunu nasıl kurdunuz yalvarırım yardım edin kırmak üzereyim delirdim

Eklentiler

• image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 39
Benim kızım en son bir ay geriye düşmüştü. 2,5 kilo doğdu. Şimdi çok normal bir çocuk. Küçük de olsa çok önemli değil organ gelişiminde bir problem olmadıktan sonra.

Benim kızım en son bir ay geriye düşmüştü. 2,5 kilo doğdu. Şimdi çok normal bir çocuk. Küçük de olsa çok önemli değil organ gelişiminde bir problem olmadıktan sonra.
Bir çok yerde bunu okudum, herkes diyor ki çocuğum gayet sağlıklı. Ben çok tedirgin oldum dün baya kafama taktım araştırdım sonra dedim ki, doktorun dediğini yap çocuğa kilo olsun şifa olsun gerisi Allahtan, inşallah bende sağlıkla büyütürüm

Yesıl mercımek, kasar, muz, kırmızı et, cig badem, cıg fındık, yumurta, ceviz
Benım bıldıklerım bunlar bebege kılo aldırıyormus

Ilk cocugumda doktor hic bebegin gelisimiyle ilgili bilgilendirmemisti beni. Son donem soylese benimki de kimbilir kac hafta gerideydi. 2 bucuk kg dogdu. Minik dogan bebekler daha cabuk toparliyor. 2-3 aylikken topac gibiydi kendimiz de zayifiz. Sizin mi bu cocuk diyorlardi.

Yesıl mercımek, kasar, muz, kırmızı et, cig badem, cıg fındık, yumurta, ceviz
Benım bıldıklerım bunlar bebege kılo aldırıyormus
Hepsinden aldım bugün yemediğim bir şey kalmadı midem dolu ama hala yemeye çalışıyorum teşekkür ederim

Bana da 2 hafta ileri de ya da geride olmadığı sürece sorun teşkil etmez demişti doktorum bebeği beseleyen damarlarda sorun var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…