- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.041
Ben almıştım aynı üründen 2 tane alınca uyguluyor ben 2 pişik kremi 2 şampuan aldım ikisine de yaptıSkt ler güncellense bile bu sefer hepsini bir alınca ikinciye %50 indirim sadece birinde oluyor bak dene istersen kargo vermeye mecburuz gibiiii
Bundan sonraki maçlara bakacağızSagol canim evet kaziklanmisim tesekkurler
Minyon olabilir miBen suyu fazla tüketmiyorum maalesef, hususi uygulama indirdim su içmem için
Magnezyum bende ishal yapıyor ve uzun süredir bu böyle bir ara gün aşırı alıyordum ama yine aynı o yüzden kesmemi istedi.
2 hafta beklemeyi düşünüyorum eğer protein diyeti yaramışsa ve böyle devam derse öyle devam ederim, ama işte bilmiyorum ne olup biteceğine ona göre ya başka doktora ya da perinatoloğa bir daha giderim.
Doktor minyon olacak galiba dedi, eşimde ordan aynı ben gibi demesin miMinyon olabilir mi
Benim kızım en son bir ay geriye düşmüştü. 2,5 kilo doğdu. Şimdi çok normal bir çocuk. Küçük de olsa çok önemli değil organ gelişiminde bir problem olmadıktan sonra.Şekerim iyi, suyum da ne az ne fazla rahim ağzı iyi dedi yine de nst ye bağladı sancı yok, sadece protein diyeti yapmanı istiyorum dedi yani okuduğuma göre 3 hafta gerilik olunca kötüymüş ama 1 hafta önemli değil yazıyor hep ve çoğu bebek gününü yakalıyormuş, ya diyetle ya kendiliğinden mi artık cokta anlamadım orasını
Kızlar bunu nasıl kurdunuz yalvarırım yardım edin kırmak üzereyim delirdim
Bir çok yerde bunu okudum, herkes diyor ki çocuğum gayet sağlıklı. Ben çok tedirgin oldum dün baya kafama taktım araştırdım sonra dedim ki, doktorun dediğini yap çocuğa kilo olsun şifa olsun gerisi Allahtan, inşallah bende sağlıkla büyütürümBenim kızım en son bir ay geriye düşmüştü. 2,5 kilo doğdu. Şimdi çok normal bir çocuk. Küçük de olsa çok önemli değil organ gelişiminde bir problem olmadıktan sonra.
Sağ ol canım hamilelik ben salaklaştırdı iyice youtube aklıma gelmedi
Ne alalımKacmaz50 geldi
Yesıl mercımek, kasar, muz, kırmızı et, cig badem, cıg fındık, yumurta, cevizBir çok yerde bunu okudum, herkes diyor ki çocuğum gayet sağlıklı. Ben çok tedirgin oldum dün baya kafama taktım araştırdım sonra dedim ki, doktorun dediğini yap çocuğa kilo olsun şifa olsun gerisi Allahtan, inşallah bende sağlıkla büyütürüm
Ilk cocugumda doktor hic bebegin gelisimiyle ilgili bilgilendirmemisti beni. Son donem soylese benimki de kimbilir kac hafta gerideydi. 2 bucuk kg dogdu. Minik dogan bebekler daha cabuk toparliyor. 2-3 aylikken topac gibiydiBir çok yerde bunu okudum, herkes diyor ki çocuğum gayet sağlıklı. Ben çok tedirgin oldum dün baya kafama taktım araştırdım sonra dedim ki, doktorun dediğini yap çocuğa kilo olsun şifa olsun gerisi Allahtan, inşallah bende sağlıkla büyütürüm
Hepimize oluyor canımSağ ol canım hamilelik ben salaklaştırdı iyice youtube aklıma gelmedi
Can alici soru buNe alalım
Kabak çekirdeği kefir yoğurtYesıl mercımek, kasar, muz, kırmızı et, cig badem, cıg fındık, yumurta, ceviz
Benım bıldıklerım bunlar bebege kılo aldırıyormus
Hepsinden aldım bugün yemediğim bir şey kalmadı midem dolu ama hala yemeye çalışıyorumYesıl mercımek, kasar, muz, kırmızı et, cig badem, cıg fındık, yumurta, ceviz
Benım bıldıklerım bunlar bebege kılo aldırıyormus
Ay evet. Nasıl unuturım bunlarıKabak çekirdeği kefir yoğurt
Bana da 2 hafta ileri de ya da geride olmadığı sürece sorun teşkil etmez demişti doktorumBir çok yerde bunu okudum, herkes diyor ki çocuğum gayet sağlıklı. Ben çok tedirgin oldum dün baya kafama taktım araştırdım sonra dedim ki, doktorun dediğini yap çocuğa kilo olsun şifa olsun gerisi Allahtan, inşallah bende sağlıkla büyütürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?