- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.061
Olsun küçük olsun sağlıklı olsun dediğin gibi toparlıyorlar nasılsaIlk cocugumda doktor hic bebegin gelisimiyle ilgili bilgilendirmemisti beni. Son donem soylese benimki de kimbilir kac hafta gerideydi. 2 bucuk kg dogdu. Minik dogan bebekler daha cabuk toparliyor. 2-3 aylikken topac gibiydikendimiz de zayifiz. Sizin mi bu cocuk diyorlardi.
Bi anda yüklenme, düzenlilik onemli olanHepsinden aldım bugün yemediğim bir şey kalmadı midem dolu ama hala yemeye çalışıyorumteşekkür ederim
Hiç konusu dahi açılmadı, öyle bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Elimden geldiği kadar sola yatmaya çalışıyorum ama sabah kendimi şort üstü buluyorumBana da 2 hafta ileri de ya da geride olmadığı sürece sorun teşkil etmez demişti doktorumbebeği beseleyen damarlarda sorun var mı
Cıdden ne alıyım ya, bebek ıhtıyacı olsunCan alici soru bu
O zaman hiç kendini sıkmaHiç konusu dahi açılmadı, öyle bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Elimden geldiği kadar sola yatmaya çalışıyorum ama sabah kendimi şort üstü buluyorum
3 öğün geçmiyorum ama normalde ben 2 öğün tüketen biriyim o yüzden fazla geliyor galiba banaBi anda yüklenme, düzenlilik onemli olan
Ben de eskıden 2 ogun yerdım, dıyetısyen o yuzden meyveye yuklenıyorsun demıstı, ogun sayısını 3e cıkarınca meyveyı cok canım ıstemez oldu, az ve sık sık ye, tamamen doyma3 öğün geçmiyorum ama normalde ben 2 öğün tüketen biriyim o yüzden fazla geliyor galiba bana
Hiç kullanmadım verdiği vitamini, ama dünden beri başladım kullanmaya. Çok ilaç sevmiyorum ama mecburum yapacak bir şey yok, ayreten demir yazdı doktorumO zaman hiç kendini sıkmabir de vitamin kullanıyor musun
Aaa ben hep meyve yerdim bende diyorum neden meyve canım istemiyor bugünBen de eskıden 2 ogun yerdım, dıyetısyen o yuzden meyveye yuklenıyorsun demıstı, ogun sayısını 3e cıkarınca meyveyı cok canım ıstemez oldu, az ve sık sık ye, tamamen doyma
Ac oldugun ıcın ıstıyor vucudun meyveyı, cabuk yukseltıyor sekerı cunku, bır de meyve yerken mutlaka yanında sut urunü tuket, sekerını dengelesın.Aaa ben hep meyve yerdim bende diyorum neden meyve canım istemiyor bugün
Cnm banada yaz mutlaka doktor ne derse yrn çalışıyorum ona göre bnde giderim doktora hemnBenim de öyle, yarın randevum var sorcam bakalım… 4-5 gündür var ben de..
Benimde öyle oluyor sanki ordan bacağı cikicak gibi bir his veriyorBenımde bebek vajinama tekme atıyo cok korkuyorum o zaman tekmeleri vajinadan hisseden var mı?
bunu devlet oduyor mu bugun doktor da bana magnimore plus yazdiMagosit yazmıştı kadın doğumcum
Süt artırıcı çaylar varya belki onlardan olabilir h ile başlayan bir marka varduCıdden ne alıyım ya, bebek ıhtıyacı olsun
Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum doğumdan sonrada kullanilacakmis vitamin belli bir süre hangi vitamini yazdiHiç kullanmadım verdiği vitamini, ama dünden beri başladım kullanmaya. Çok ilaç sevmiyorum ama mecburum yapacak bir şey yok, ayreten demir yazdı doktorum
Hiç bilmiyorum vitamin vb ile beraber eşim aldıbunu devlet oduyor mu bugun doktor da bana magnimore plus yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?