2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Olsun küçük olsun sağlıklı olsun dediğin gibi toparlıyorlar nasılsa

Bana da 2 hafta ileri de ya da geride olmadığı sürece sorun teşkil etmez demişti doktorum bebeği beseleyen damarlarda sorun var mı
Hiç konusu dahi açılmadı, öyle bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Elimden geldiği kadar sola yatmaya çalışıyorum ama sabah kendimi şort üstü buluyorum

Hiç konusu dahi açılmadı, öyle bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Elimden geldiği kadar sola yatmaya çalışıyorum ama sabah kendimi şort üstü buluyorum
O zaman hiç kendini sıkma bir de vitamin kullanıyor musun

3 öğün geçmiyorum ama normalde ben 2 öğün tüketen biriyim o yüzden fazla geliyor galiba bana
Ben de eskıden 2 ogun yerdım, dıyetısyen o yuzden meyveye yuklenıyorsun demıstı, ogun sayısını 3e cıkarınca meyveyı cok canım ıstemez oldu, az ve sık sık ye, tamamen doyma

O zaman hiç kendini sıkma bir de vitamin kullanıyor musun
Hiç kullanmadım verdiği vitamini, ama dünden beri başladım kullanmaya. Çok ilaç sevmiyorum ama mecburum yapacak bir şey yok, ayreten demir yazdı doktorum

Ben de eskıden 2 ogun yerdım, dıyetısyen o yuzden meyveye yuklenıyorsun demıstı, ogun sayısını 3e cıkarınca meyveyı cok canım ıstemez oldu, az ve sık sık ye, tamamen doyma
Aaa ben hep meyve yerdim bende diyorum neden meyve canım istemiyor bugün

Kızlar iyi akşamlar devlet hastanesinde şeker yüklemesi için randevu şart mı randevusuz gidiliyor mu.. Birde sonuç hemen çıkıyor mu

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında doğum için hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz ? Memnun musunuz

Kızlar benim kullandığım vitaminde 400 mg folik asit olduğu halde folat değerim 3e düşmüş son ölçümde 10,5tu sizin yakın zamanda ölçüldü mü bana pek normal gelmedi de kullandığım halde bu kadar düşmesi

Hiç kullanmadım verdiği vitamini, ama dünden beri başladım kullanmaya. Çok ilaç sevmiyorum ama mecburum yapacak bir şey yok, ayreten demir yazdı doktorum
Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum doğumdan sonrada kullanilacakmis vitamin belli bir süre hangi vitamini yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…