2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben
bütün lekeleri beyaz perde tülü gibi bezle bulaşık sabunu az dökerek çıkarıyorum. Diğer bezler bulaştırıyor

Magnezyum oksit formunu kullanıyorsan ishal yapabilir canım.

Ayyy bende öyle anlatıyorum annemler şunu aldı böyle yaptı da tık yok canım işlerine geliyor karşı taraf hallediyor diye seviniyorlardır bile bize masraf çıkmıyor diye hiç sanki bunların torunu da onların değil

Kızlar ya hani böyle yüksek bir tepeye çıkarsanız basınçtan burnunuz, başınız ve kulaklarınız ağrır ya. Hamilelikte kan basıncı artıyor ya ondan mı oluyor. Akşama doğru hep böyle ağrılarım oluyor

Hayır tamam hiçbir şeye karışmasınlar ben ona tamamım . Ama doğduktan sonra yok biz gelelim bakalım yok şunu şöyle yap derlerse de deliririm ben . Eşim sakin zaten kalpleri kırılmasın modunda babası falan da aşırı sert. Ama bu sefer acımam ben de. Kaynana gelip ben bakayım derse dicem ev üstüne ev olmaz Ankara’da ev tutun dicem ama kiralar çok pahalı o da size ekstra masraf olur dicem anlasın

Hiç derdim yokmuş gibi bide bu kaynana çıkıyo ya benim annemle babaannem de hiç anlaşamazdı 18 yıl beraber oturmuşlar evlendikten sonra. Çok zulmetmiş anneme. Ben babaannemi çok severdim ama şimdi pişmanım annem ne kadar üzülmüştür kim bilir biz onu sevdikçe ettiğimi bulmam inş…..

Valla onlar Ankara’nın bir ucunda biz diğer ucundayız umarım öyle bir niyetleri olmaz bir aydır ne arıyor ne ben arıyorum böyle devam etsin mümkünse hastanede görmeye gelsinler dediğin gibi hiç bi şeylerini de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…