- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.081
Evet canım reçeteli alıyorum benbunu devlet oduyor mu bugun doktor da bana magnimore plus yazdi
bütün lekeleri beyaz perde tülü gibi bezle bulaşık sabunu az dökerek çıkarıyorum. Diğer bezler bulaştırıyorKızlar help meee
Mavi kot pantolonda mavi tükenmez kalem lekesi garanti neyle çıkar?
Evde her türlü temizlik malzemesi yok tabi.
Kesin çıkaran öneri bilen var mı?
İlk yıkamada hataya düşersem ikinci de hiç çıkmaz diye korkuyorum.
Neler var
Asperoks sarı
Asperoks mavi
Turuncu Viking
Beyaz soda
Fairy bulaşık sabunu
Cif
Tursil sıvı deterjan
Bingo toz deterjan
Beyaz sabun
Sleepy Arap sabunlu, beyaz sabunlu, çamaşır sulu clean mendil.
Aseton
Kolonya
Ne kadar titiz olmadıgım belli oldu leke çıkarıcı bişey yok.
Oğlana baby me leke çıkarıcı aldım belki bugün gelir
2 kutu prilam 3 kutu da magosit yazdı 155 lira ödedikbunu devlet oduyor mu bugun doktor da bana magnimore plus yazdi
benim de 7 cikmisti ayin 1inde ocean mumy verdi doktorKızlar benim kullandığım vitaminde 400 mg folik asit olduğu halde folat değerim 3e düşmüş son ölçümde 10,5tu sizin yakın zamanda ölçüldü mü bana pek normal gelmedi de kullandığım halde bu kadar düşmesi
him devlet oduyor o zsman doktorun onerdigi 300 kusur ve ilk defa kullanacagim2 kutu prilam 3 kutu da magosit yazdı 155 lira ödedik
Magnezyum oksit formunu kullanıyorsan ishal yapabilir canım.Ben suyu fazla tüketmiyorum maalesef, hususi uygulama indirdim su içmem için
Magnezyum bende ishal yapıyor ve uzun süredir bu böyle bir ara gün aşırı alıyordum ama yine aynı o yüzden kesmemi istedi.
2 hafta beklemeyi düşünüyorum eğer protein diyeti yaramışsa ve böyle devam derse öyle devam ederim, ama işte bilmiyorum ne olup biteceğine ona göre ya başka doktora ya da perinatoloğa bir daha giderim.
Ayyy bende öyle anlatıyorum annemler şunu aldı böyle yaptı da tık yok canım işlerine geliyor karşı taraf hallediyor diye seviniyorlardır bile bize masraf çıkmıyor diyeAy ben de haftasonu kaynanaya sinir oldum konusu açılmışkenşimdi benim annemlerle aramız 10km falan yakın oturuyoruz. Kv ler 250km uzakta. Ve bizde bir sürü olumsuz şey yaşadığımız için ben hep soğuk davranırım. Neyse bebeğe de annem bakacak yani normal olarak . Hem yakınız hemde evde zaten. Haftasonu görüşünce kv ye söyledim. Dedim annem ilk başta bakmam falan dedi ama ikna ettik bakacak. Hatta onların taşınma durumu var onlar taşınırsa bizde taşınırız dedim. Ay bi bozuldu bi bozuldu hiç cevap falan vermedi. Kendi bakmayı düşünüyormuş sanırım. Hayır bide kendi nasıl bakacak gelip burda kalacaklar . Ben asla anlaşamıyorum onlarla böyle bir şey mümkün de değil ben de sinir oldum. Kp bebek için hayırlı olsun bile demedi zaten tek bir çöp almadılar. Ben de hep anlattım şunu aldık bunu aldık annem şunu aldı babam şunu aldı diye. Alınacak bir şey olursa bana da söyle diyor kadın. Hayır benim dememle alacaksan alma. Doğduktan sonra yani bi kriz çıkaracak belli ben bakcam diye. Bide o ben bakcam derse benim annemde bakmak istemez aranız bozulmasın o baksın der. Şimdiden gerdi beni
Hayır tamam hiçbir şeye karışmasınlar ben ona tamamım . Ama doğduktan sonra yok biz gelelim bakalım yok şunu şöyle yap derlerse de deliririm ben . Eşim sakin zaten kalpleri kırılmasın modunda babası falan da aşırı sert. Ama bu sefer acımam ben de. Kaynana gelip ben bakayım derse dicem ev üstüne ev olmaz Ankara’da ev tutun dicem ama kiralar çok pahalı o da size ekstra masraf olur dicem anlasınAyyy bende öyle anlatıyorum annemler şunu aldı böyle yaptı da tık yok canım işlerine geliyor karşı taraf hallediyor diye seviniyorlardır bile bize masraf çıkmıyor diyehiç sanki bunların torunu da onların değil
Valla onlar Ankara’nın bir ucunda biz diğer ucundayız umarım öyle bir niyetleri olmazHayır tamam hiçbir şeye karışmasınlar ben ona tamamım . Ama doğduktan sonra yok biz gelelim bakalım yok şunu şöyle yap derlerse de deliririm ben . Eşim sakin zaten kalpleri kırılmasın modunda babası falan da aşırı sert. Ama bu sefer acımam ben de. Kaynana gelip ben bakayım derse dicem ev üstüne ev olmaz Ankara’da ev tutun dicem ama kiralar çok pahalı o da size ekstra masraf olur dicem anlasın
Aynen, magnesıum sitrat formu bızım ıcın daha ıyıMagnezyum oksit formunu kullanıyorsan ishal yapabilir canım.
Ben de bugün başlıyorum magnezyuma geçen bir kramp girdi gece neye uğradığımı şaşırdım çığlıkla uyandım uykudan, eşim masaj yaptı ama 2 gün geçmedi ağrısıAynen, magnesıum sitrat formu bızım ıcın daha ıyı
Vinalac yazdı bana çok büyük ilaç tutamıyorumBen 12. Haftadan beri kullanıyorum doğumdan sonrada kullanilacakmis vitamin belli bir süre hangi vitamini yazdi
Hiç dikkat etmedim suda eritmeli idi, magvital diyeMagnezyum oksit formunu kullanıyorsan ishal yapabilir canım.
Bende bu ilaçtan kullanıyordum ama bana yeterli gelmedi bunun magnezyumu ilacımı değiştirdi doktorHiç dikkat etmedim suda eritmeli idi, magvital diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?