2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar karnımın sağ alt tarafına bıçak saplanması şeklinde ağrı giriyor ya. Gündüzde oldu birkaç saat sürüp geçmişti. Şimdi yine başladı. Acile gidiyorum dua edin
Haber et muhakkak bir şey çıkacağını sanmıyorum bence enfeksiyondan kaynaklı olabilir

Hiç dikkat etmedim suda eritmeli idi, magvital diye
Evet canım oksit formu. Bunu kullanma bence, biyoyararlanımı çok düşük bu formun. Kabızlık durumlarında veriyorlar bildiğim kadarıyla

Eklentiler

• 3A3E971F-C82E-444C-9398-55B00515D383.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 38
Ben de yapabilsem bunu keşke tatlı hamur işi çok seviyorum meyve de çok tüketiyorum

Kızlar karnımın sağ alt tarafına bıçak saplanması şeklinde ağrı giriyor ya. Gündüzde oldu birkaç saat sürüp geçmişti. Şimdi yine başladı. Acile gidiyorum dua edin
Çok geçmiş olsun, inşallah güzel haberlerle dönersiniz. Rabbim korktuğumuzu uğratmasın inşallah

Kızlar
Kızlar Korbeli ne kadara aldınız? Bugün alsam ne kadar zarardayım ona bakıcam Aylardır bekliyorum indirime girsin diye aksine artıyor fiyatı sürekli
ben almadım , almayı düşünmüyorum. Ek gıdaya geçene kadar kokuyu hapsettiğini ek gıda kullanınca koku saldığını okudum. Zaten çöpleri günlük atıyoruz. Kokulu çöp poşeti alır tuvaletteki çöp kovasına atarım. Baktım yeterli değil günde iki kere atarız . Gene olmuyor sonra alırım :)

Bebeklik fotolarıma bakıyorum, kızımın detaylıdaki fotosuyla karşılaştırıyorum hiç bana benzemiyor ya
Benimki ultrasondan bile tam babası ya ( ilk çocuk babaya benzer diyorlardı çevremdeki tüm insanların ilk bebeklerine bakıyorum babası :)

Bizim de açık balkon var oraya çöp kovası koydum ben de direkt oraya atarım diye düşünüyorum

Midene iyi geldi mi

Bizim de açık balkon var oraya çöp kovası koydum ben de direkt oraya atarım diye düşünüyorum
Benimde kullanmadığım bi çöp kovası var onu kullanmadığımız tuvalete koyarım sonra eşime attırırım günlük yada günde 2 defa

Almadım almayı düşünmüyorum , telefondan beyaz gürültü açarım Bluetooth hoparlör ile bağlarım :)

Ben de yapabilsem bunu keşke tatlı hamur işi çok seviyorum meyve de çok tüketiyorum
ben de çok seviyorum da cheat day yapıp pazar günleri daha çok karbonhidrata abanmayı düşünüyorum shdjdj çok kilo almak istemiyorum ya o yüzden yapıyorum
Midene iyi geldi mi
yok abla onu ben saldım artık shdhdh tabiki çikolata filan yediğimdeki kadar kötü değil ama hala 2 lafımdan 1i kusucam

Ebe alttan muayeneyi kabul ediyor musun diyor evet dedim ben ne olur ne olmaz diye sonra çatala çıkıyorsun geliyor eliyle bakıyor sonra ulturasyona geçiyorsun doktor geliyor bakıyor boyunu kilosunu falan da söylüyor
Acı veren bir şey mi catalda elle muayene açıklık varmı diye bakarken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…