- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.741
Bende de oluyor bazen doktor magnezyum eksikliği ve bebeğin apırlaşmasından dolayı demişti canımbenim gün boyunca aşırı kalça ağrım var sağ tarafımda yürürken otururken sizde de oldu mu? Sebebi ne olabilir hiç bilmiyorum
Evet evet geçen gün bir arkadaşıma yaptı hem taşlarını büyük olanlardan hem ipini farklı yaptı. Bizlere yaptıkları hep daha koyu kahverengiydi ama bebişin şeffaf sarıBebek kehribarı normal kehribardan ayriymis
Ekledim canım
Büyük ihtimalle atak haftasindasindirBütün gün temizlik yaptım sırtım belim ayaklarım her yerim ağrıyoryatağa bir gireyim okucam inş yazışmalarınızı, gözlerim kapanana kadar dün gece de öyle oldu hepsini okuyamadan uyumuşum bu ara çok yorgunum ben
Hala şu pişik kremini alamadım etrafımdaki mağazalardan falan bakıyorum eczanelerden bakmadım henüz ama internetten alasım hiç yok çünkü incia nın kendi mağazasını bulamadım internette kupon falan kullanayımSüslü seni
Evet evet geçen gün bir arkadaşıma yaptı hem taşlarını büyük olanlardan hem ipini farklı yaptı. Bizlere yaptıkları hep daha koyu kahverengiydi ama bebişin şeffaf sarı
E bebekte var mağazada ama pahalıHala şu pişik kremini alamadım etrafımdaki mağazalardan falan bakıyorum eczanelerden bakmadım henüz ama internetten alasım hiç yok çünkü incia nın kendi mağazasını bulamadım internette kupon falan kullanayımçok takıntılıyım ben yaa
Yokki du bidaha bakim bu arada yanlış yazdım mağaza var trendyolda hb da ama kendi pişik kremlerini satmıyo adamlarE bebekte var mağazada ama pahalı
Tesekkur ederımPhilips Avent Natural Biberon Emziği Yenidoğan 0 ay+ 2'li SCF041/27
Al kuzum
Ayyyy üzdü şu an beni bu haber. Özelde olmasa da devlette kesin uygularlar heralde.1 hafta önce alınmış karar herhalde okuduğum yeri tekrar görürsem atarım çok fazla keyfi sezeryan oluyormuş doktor boş gününe koyuyormus yok anne baba şu gün şu burc olsun diye öne çekiyormuş bunları önüne geçmek istemişler
Teşekkür ederimEkledim canımsende hoşgeldin
Ben de sevindimAyyyy üzdü şu an beni bu haber. Özelde olmasa da devlette kesin uygularlar heralde.
Dışarı da yapıyor muEvet evet geçen gün bir arkadaşıma yaptı hem taşlarını büyük olanlardan hem ipini farklı yaptı. Bizlere yaptıkları hep daha koyu kahverengiydi ama bebişin şeffaf sarı
Zorunlu sezeryanla isteğe bağlı sezeryan farklıNasıl zorunlu yaaaaa, kime göre neye göreben üniversiteye gidiyorum prof dan takipliyim 38. Haftaya planlarız demişti doktor
Galiba ben tam ifade edemedimZorunlu sezeryanla isteğe bağlı sezeryan farklı
Ben de bugün bunu düşünüyordum ama çoğu şeyde fiyatları en uygun Trendyol oluyorKız bu trendyola ben iyice uyuz oldum yaa ne kuponu var ne bişisi var resmen hiç bi işe yaramıyo zaten satıcılarda artık memnun değil
Ordakı kargo olayı canımı sıkıyor artık pek bakmıyorum, hb premıuma cok alıstım 50lıralık bısey alıyosun kargo bedava, missKız bu trendyola ben iyice uyuz oldum yaa ne kuponu var ne bişisi var resmen hiç bi işe yaramıyo zaten satıcılarda artık memnun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?