- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.761
Yok bebeğim anladım ben seni muhtemelen isteğe bağlı sezeryan için geçerli senin dediğin. Tehlike durumu varsa alırlar zaten kimse bekletmez ki sezeryanda önce normal doğuma niyetlenebilir. Ben iki önce doktor kontrolümde artık doktorum 3gündür uykusuzmuş garibim bana dert yanıyoGaliba ben tam ifade edemedim
İyi olmuş bir açıdan 39 öncesi erken doğum diyor ısrarla perinatologSezeryan demisken artik acil bir şey olmazsa planli sezeryanin 39+0 - 39+6 arasında olması zorunlu olmuş
Çoğu aradığım şey maalesef trendyolda var fiyat konusunda yine uygununu bulabiliyoruzda aradığımız şeyi bulamıyoruz. Eskiden n11 daha aktifti ben hep ordan aldım çeyizini falan yani. Trendyol geldi sonra ama n11de hep bi kupon sistemi vardı adamların satışları iyi olduğu halde vardı. Şimdi trendyol aşınca kendini abarttı hiç bişi yok dümdüzBen de bugün bunu düşünüyordum ama çoğu şeyde fiyatları en uygun Trendyol oluyor
Ben de alıcam bu sekılde
Bugün çocuga atlet alacaktım e ticaret lerde hepsinde pahalıya geldi.Çoğu aradığım şey maalesef trendyolda var fiyat konusunda yine uygununu bulabiliyoruzda aradığımız şeyi bulamıyoruz. Eskiden n11 daha aktifti ben hep ordan aldım çeyizini falan yani. Trendyol geldi sonra ama n11de hep bi kupon sistemi vardı adamların satışları iyi olduğu halde vardı. Şimdi trendyol aşınca kendini abarttı hiç bişi yok dümdüz
Hahahah bu doktorların bu dogurtma işini ekmek almaya gitmek kadar kolay gördüğünü düşünen bir ben miyimYok bebeğim anladım ben seni muhtemelen isteğe bağlı sezeryan için geçerli senin dediğin. Tehlike durumu varsa alırlar zaten kimse bekletmez ki sezeryanda önce normal doğuma niyetlenebilir. Ben iki önce doktor kontrolümde artık doktorum 3gündür uykusuzmuş garibim bana dert yanıyodedi yarına sezeryan günü verdik bugün nişanı gelmiş mecbur seni muayene ettikten sonra onu doğurtmaya gidecem falan diyodu
Set almadım ya uzun ömürlü gelmediBen de alıcam bu sekılde
Orada doktor çok önemli oluyor sezeryan Doktorlar için o kadar basit ki tak kes al 5 dakika dikmeyi başka doktor yapıyor bitti gittiİyi olmuş bir açıdan 39 öncesi erken doğum diyor ısrarla perinatolog
TR de düzgün bir uygulama nasıl oldu hala şaşkınım
Normal doğuma yönlendirse keşke hepsi
Yazık millete yani
Gitti gidiyor da uygun oluyordu o da silindi gittiÇoğu aradığım şey maalesef trendyolda var fiyat konusunda yine uygununu bulabiliyoruzda aradığımız şeyi bulamıyoruz. Eskiden n11 daha aktifti ben hep ordan aldım çeyizini falan yani. Trendyol geldi sonra ama n11de hep bi kupon sistemi vardı adamların satışları iyi olduğu halde vardı. Şimdi trendyol aşınca kendini abarttı hiç bişi yok dümdüz
Cidden öyle arkadaşım da normal istedi açılması yoktu doktor resmen sezeryan olsun diye bin tane bahane sıraladi ilaç veririz alttan ve ağızdan açılır mı bilmiyorum sanci veririz çekersin açılma olur mu bilmiyoruz vb en son arkadaşım tamam hiçbiri olmasın sezeryan yapın dediNormal ve sszeryan mevzusunda da doktor çok önemli ya bu hafta hem kuzenim hemde bir arkadaşım doğum yaptı. Kuzenim özel hastaneye gidiyordu 38+1 de doktor suyu azalmış dedi, yarın gel sezaryene alalım çünkü suni sancı versek bile 14 15 saat çekip yine sezeryan olma ihtimalin var demiş. O da kabul etti ama normali aşırı istiyordu. Hamileliği boyunca yüzdü sırf normal olsun diye. Arkadaşım da devlete gidiyordu, 36dan itibaren suyu azalmaya başladı. En son 37de gittiğinde doktor sezeryane alalım demiş o da normal denemek istiyorum deyince tamam önce suni sancı veririz olmazsa sezeryan yaparız demiş. 5 saatte normal doğum yaptı. İkisininde hiç açılması yoktu. Yani bence bu iş için doktor ve tavır çok önemli
Aynen bende biraz öyle yapmaya başladım. Şu şampuanı internette uyguna arayıp ebebekte daha uyguna bulunca artık önce mağazaya bakıyorum hangisi uyguna geliyorsa öyle alıyorum. Bugünde bebedor burun aspiratörü aldım hiç aklımda yoktu kızların aldığında alacaktım otribebe ama bebedorun internette yedek ucuyla 110a falan geliyo civilde 85e geldi dedik alalım nolacakBugün çocuga atlet alacaktım e ticaret lerde hepsinde pahalıya geldi.
Gittim kendi mağazalarından aldım 48 tl kargo ödedim yine ucuza geldi
Yani babamın oğlu mu e ticaret mağazası
Kargo bedava ayağına üzerine ekleye ekleye bize satıyorlar
Üstelik aradığım beden de yoktu hep küçükleri vardı. Beden büyüdükçe fiyat da artıyor saçma biçimde. Çocuk atlet ne kadar büyük olabilir ki.
ay evet bide kulaklık var kulağında muayene ortasında yatıştaki hastalarla ilgili talimat verip duruyo kafamda karışıyo diyom bu adam niye bana bilmem kaç milimetrelik bilmem ne serumu bağlatacakHahahah bu doktorların bu dogurtma işini ekmek almaya gitmek kadar kolay gördüğünü düşünen bir ben miyimen son kontrole gittim baktım doktorum yok dedim Muhammet hoca nerede diyor ki önemli bir şey yok birini sezeryana almaya gitti şimdi 10 dakikaya gelir cidden baktım 10 dakika sonra sirita sirita geliyor nasıl kestim aldım dercesine
2lı bıberon ve yenıdogan baslık aldım savascının gonderıdgı sekıldeSet almadım ya uzun ömürlü gelmedi
Az öz 2 biberon
Valla ben kızıma mavı de alıyorım, hatta nevresım tkaımını mavı aldımKızlar bu kız için mi
Yok renginden degil üstündeki desenden dolayıValla ben kızıma mavı de alıyorım, hatta nevresım tkaımını mavı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?