2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ekteki pijamayı aldım LCw den. Kumaşını çok beğendim. Benim cildim çok hassas özellikle pijama rahatsız ediyor pamuklu olmayınca. İnternetten begendiğim çok oldu ama kumaşına dokunmadan almak istemedim. Bir de ebebekten uzun kollu penye gecelik aldım. Sabahlık alacağım o da kapşonlu olsun istiyorum o yüzden bakıyorum biraz daha.
Oğullarım 8 yaşında Allah'ım güzel günlerini göstersin cocuklarımızın hep.

Eklentiler

• Screenshot_20230917_233055_edit_1095981506023997.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 68
Bir arkadaş şu sallanan emzirme koltuklarından bahsetmişti anadolu yakasında bir yerde varmış bakacağım demişti ismini unuttum acaba ürüne bakma imkanı oldu mu?
evet canım sen yerine Z Zecmel sordu diye kalmış aklımda ona yazmıştım dün ben sipariş verdim selim aksesuardan kumaşını sık dokuma keten seçtim teddy kumaşı beğenmedim kullanışlı da gelmedi. ama sık dokuma keten çok daha uzun ömürlü gözüküyor ekim ortasına kalmaz elime ulaşır tekrar atarım.

Ayyy tamam canım çok çok sağolasın ne kadar fiyatı ben de İstanbul’a dönüşte sipariş vermek istiyorum

bugün kızım için bereketli bir gündü hediyelere doyamadık halası amerikadaydı ona carters sipariş etmiştim aşşşırı ucuza geldi tulumlar zıbınlar takımlar aldım bir de hediye vans almış kızıma15 dolara yani burada dandik bir patik bile 200 lira benim kuzenimin eşi de göğüs pompası, avent göğüs kalkanı, göğüs pedi, süt saklama poşetleri, kepçe kulak önleyici getirmiş. mont, takım, pijama filan getirmiş bana bir paspas örmüş getirmiş. bayağı eksiğimi giderdiler sağolsunlar bazı akrabalar sevilir

Ayyy tamam canım çok çok sağolasın ne kadar fiyatı ben de İstanbul’a dönüşte sipariş vermek istiyorum
ben 7300e aldım normalde daha aşağı alırdık ağustos sonunda 7100 demişti adam, gittiğimizde 7600 indirimli fiyattan yardımcı olayım dedi ben 7100 demiştiniz ama çok dediniz dedim o sırada eşim zam geldi fiyatlar aynı mı kalıyor sanki diye adamı savunmaya başladı saçma bir şekilde asla pazarlık yaptırmaz adam 7100den yapacaktı engelledi adamı 7300 olsun dedi az daha evdeki koltukları kaplamaya veriyordu zor önünü aldım

Şimdi çektim canım, şifa olsun inş yarın güzel haberlerini alırız

Sezeryan demisken artik acil bir şey olmazsa planli sezeryanin 39+0 - 39+6 arasında olması zorunlu olmuş

Bence cok isabet olmus. Millet keyfi yapiyo cunku
Bnm dontorum 38-3 de alalim de. İtiraz ettim mesela

Hiç bir kuvvet bana büyük konuşmayım o terlikleri giydiremez asla benlik değil
Ahdhdjdhd hastane geceligimi ozellikle de sabahligimi gormemelisintam bir aslan kadini olarak ben diim bulent ersoy sen de muazzez abaci

Kızlar bu kız için mi
Bence erkek ya. Ki ben takilmam renge. Ama bu baya baya erkek bebek

Kızlar biraz alışveriş yapacağım araştıran veya tecrübeli olan arkadaşlara sormak istedim. Tulum mu yoksa Alt üst takımlar mı ilk başta kullanışlı oluyor
Tulum daha kullanışlı diye duydum ama altı çıtçıtlı olan giydirmesi kolay dediler

Yakışır bebeğim benim süsüm biraz az ama lastik terlikte karizmayı çizer şimdi yoksam az dantelli bi lohusa takımım olsada sarkıtlı çiçekli tacım var yani. Onun altına croks mu giyiyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…