- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.781
Kıza da olurYok renginden degil üstündeki desenden dolayı
Erkek canım kız bebek ürünlerinde genellikle kirpik oluyirKızlar bu kız için mi
Bence erkek için olurKızlar bu kız için mi
Ekteki pijamayı aldım LCw den. Kumaşını çok beğendim. Benim cildim çok hassas özellikle pijama rahatsız ediyor pamuklu olmayınca. İnternetten begendiğim çok oldu ama kumaşına dokunmadan almak istemedim. Bir de ebebekten uzun kollu penye gecelik aldım. Sabahlık alacağım o da kapşonlu olsun istiyorum o yüzden bakıyorum biraz daha.Ayyy amin inşallah korkuyorum bende erkenden gelmelerinden kendime bakıyorum pijama evde giymek içinde aslında ama hiç bir şey beğenemiyorum en azından kendime alacaklarımı hızlandırayım şöyle şık zarif lohusa pijaması öneriniz varsa alırımBu arada tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ediyorum Şuan ikizleriniz kaç yaşında ?
evet canım sen yerine Z Zecmel sordu diye kalmış aklımda ona yazmıştım dünBir arkadaş şu sallanan emzirme koltuklarından bahsetmişti anadolu yakasında bir yerde varmış bakacağım demişti ismini unuttumacaba ürüne bakma imkanı oldu mu?
YaaBende de oluyor bazen doktor magnezyum eksikliği ve bebeğin apırlaşmasından dolayı demişti canım
Ayyy tamam canım çok çok sağolasın ne kadar fiyatı ben de İstanbul’a dönüşte sipariş vermek istiyorum
ben 7300e aldım normalde daha aşağı alırdıkAyyy tamam canım çok çok sağolasın ne kadar fiyatı ben de İstanbul’a dönüşte sipariş vermek istiyorum
Erkek benceKızlar bu kız için mi
Şimdi çektim canım, şifa olsunKızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor.birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil
İnşallah canım.Şimdi çektim canım, şifa olsuninş yarın güzel haberlerini alırız
Yok tatlım o hobi olarak yapıyor emeklilik sonrası oyalanmacaDışarı da yapıyor mu
Sezeryan demisken artik acil bir şey olmazsa planli sezeryanin 39+0 - 39+6 arasında olması zorunlu olmuş
Ahdhdjdhd hastane geceligimi ozellikle de sabahligimi gormemelisinHiç bir kuvvet bana büyük konuşmayım o terlikleri giydiremez asla benlik değil
Bence erkek ya. Ki ben takilmam renge. Ama bu baya baya erkek bebekKızlar bu kız için mi
Tulum daha kolay dedi bana herkesKızlar biraz alışveriş yapacağım araştıran veya tecrübeli olan arkadaşlara sormak istedim. Tulum mu yoksa Alt üst takımlar mı ilk başta kullanışlı oluyor
Tulum daha kullanışlı diye duydum ama altı çıtçıtlı olan giydirmesi kolay dedilerKızlar biraz alışveriş yapacağım araştıran veya tecrübeli olan arkadaşlara sormak istedim. Tulum mu yoksa Alt üst takımlar mı ilk başta kullanışlı oluyor
Bildikleri vardır elbet tulum daha fazla alayım o zamanTulum daha kolay dedi bana herkes
Mantıklı çıtçıtlı olanlar.Tulum daha kullanışlı diye duydum ama altı çıtçıtlı olan giydirmesi kolay dediler
Yakışır bebeğimBence cok isabet olmus. Millet keyfi yapiyo cunku
Bnm dontorum 38-3 de alalim de. İtiraz ettim mesela
Ahdhdjdhd hastane geceligimi ozellikle de sabahligimi gormemelisintam bir aslan kadini olarak ben diim bulent ersoy sen de muazzez abaci
Bence erkek ya. Ki ben takilmam renge. Ama bu baya baya erkek bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?