2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ahahaha o zaman ben de eşimle gitmeyeyim

Ahahaha o zaman ben de eşimle gitmeyeyim
gitme gitme satan kişi bile şaşırdı yani benim eşimin makine sattıkları bir şirketi var gelen müşteri çok pazarlık yapınca lanet ederek satıyorum diyor o yüzden hiç pazarlık yapmıyor da yaptırmıyor da

Sitede gözüküyor mu o kuponlar nerden bulunuyor
İnstagramda murat paylaşıyor diye bir adam var onun hikayelerinden ve kanalina bildirimlerimi açtım o paylaşıyor, paylaştığı gibi n11de tanımlayıp alıyorum, hatta daha önce kafamda plan yapiyorum 150 gelirse şunu alicam, 120 gelirse şunu alicam felan bitiyor çünkü
Ne alacaksın ya
Ben bişey bulamadım
Kuponu kullandırmıyor çoğu şeyde
Ben otribebe burun aspiratörü aldm bu geceki mesaimde

Ben e bebekten 3 al 2 öde kampanyasında almistim aşırı rahatlar ama 75 80 olurken 90 bile zorluyor şu an
Ay çok teşekur ederim cevabın için ya benim de göğüsler aşırı büyüdü şu an baştan beri çok büyüdü vala umarım hep böyle kalmaz
Geldi geldi aklıma ben buturlu bı düzgün birşey bulamadım şu üstüme doğumdan sonra da sorun yaşamak istedim ya kafam karıştı benim de çoğu zaman sudyen alsam ya sirimi sıkar kalıp boş kalır ya kalıp dar gelir başka birşey olur ne yapcam anlamadim çok tesekur ederim cevabın için
Kalıp sorunu benim de var canım bende bı bakabilirim aslında fiyat olarak herşey çok pahalı zaten alacaksak düzgün birşey alalım bari ebebekten de hiç bakamadım ordan bı bakaayim çok tesekur ederim

kızlar benim göğüs ucum şimdiden yara oldu. Ne önerirsiniz ?
Ay nasıl olur yaa çok korkuyorum mesajını görünce direk yazdım krem kulanmaya başla canım umarım artmaz kafamda bı soru vardı onu da bebek imzandakii yazıdan haletim az önce kalktığımda gogsumde ikisinde de ıslaklık fark etim korktum süt gelemsi şimdi normal mi acaba yatarken olmuş hearlde sonra sendeki yazıdan normalmiş onu okudum

O zaman kesinlikle kom al ben d kap kullanıyorum şuan. Belin ince bedenin büyükse c ya da d kap alman lazım. Hamile kalmadan önce 85c kullanıyodum şimdi 85d kullanıyorum

Sizinkilerle fahri akrabalık için nereye müracaat etmek gerekiyor

Kızlar sadece 1 gün girmedim sabah sabah 20 sayfalık mesai yaptırdınız bana
Dün düğünümüz vadrı kız alması düğün sonrası yemeği derken günü full dolu geçti.Aklım okuyamadığım grup mesajarındaydı.
1 haftadır bacağıma çok şiddetli krapm girdi topallaya topallaya yürüyordum.Dün halay horon çekerken bi kendime geldim..Kayınvalidem beni halayda gördükçe ufaktan kalp krizi geçirdi.

Düğündeki teyzeler beni yapalayıp hayırlı olsun kaç aylık dediler. 7'e giriyoruz az kaldı dediğimde hepsi ay zayıfsın muhabbeti yapacak oldu. AMA laflarını ağızlarına tıkadım. Hanginiz alıpta veremediğiniz doğum kilolarınızla mutlusunuz dedim. Bi 30 saniye sessizlik oldu.Sonra kız çok haklı biz bi hamile olduk 30 yıldır kilo veremdik diye hüzünlendiler. Hepiciği beni kıskandı OH olsun.Benim gibi kılo almamış olanlar siz baskın çıkın sessiz kalmayın Fitliğinizi sonuna kadar savunun

Kızlar günaydın. Doğum izniyle ilgili bilgisi olan vardır diye size sormak istedim 32. Haftada izne ayrılmayacaksak doktordan çalışacağımıza dair belge almamız gerekiyo mu. Almazsak sistem otomatikman doğum iznine çıkarıyor diye duydum

32. Haftada calisabilir raporu almamiz gerekiyor canim

Aynen canım çalışanlar olarak bu konuyu birkaç kez değerlendirdik.
32. haftada doktor iznin olmazsa çalışmaya devam edebileceğine dair Devletin sistemi seni 32.haftanın ilk günü izne çıkmış gösteriyor.
Benim tavsiyem 31. hafta içerisinde doktorunun muayene gününü ayarla kaç hafta daha çalışmaı düşündüğün üzerine görüş. Raporun uzayacaksa 32.haftaya giriş yapmadan önce hazırlanmış olması gerekiyor benim bildiğim.
Ayıca geçen hafta bir bilgiye ulaştık.
DİYELİM Kİ 32. HAFTADA İŞE DEVAM İÇİN RAPORUNU UZATTIN
---SONRA Kİ GÜNLERDE ALDIĞIN YILLIK İZİN HAKLARIN YADA HASTALIK RAPORLARIN MAZERET İZNİN OLURSA NE YAZIKKİ FİLLEN ÇALIŞMAMIŞ GÖRÜLÜYORSUN VE DOĞUM SONRASINA SAKLADIĞIN İZİN GÜNLERİNDEN KESİLİYORMUŞ.

*** Diyelim ki 36. haftada hastayım dedin işe gitmedin 4-5 gün evde dinlendin. ( 4-5 günlük izin kullanımın bebek doğduktan sonraki haftadan eksiliyor.)( ben akıllılık yapıp 35. haftamda içeride kalan 10 günlük yıllık iznimi kullanacaktım . sonrada 37. haftam geldi diyerek işe gitmeyecektim. Hayaller hayatlar yöneltmeliğe takıldı)

Balım aynısı işte 219 a gelecek
Perşembe günü
aaa çok iyi sabahtan gidip kapmam lazım .Ama iş yerime uzak BİM
En yakn bimi bulur akşam iş çıkışı servise 4 numara bezle binerim. Serviste halen göbeğim çıkmadığını için hamile olmadığımı bilenlere şok yaşatırım

Yaaa ben de 32den sonraya yıllık saklıyorum çok iyi oldu bunu öğrenmem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…