2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kuzum benim kramplar geçti bir haftadır, doktorum günde bir maden suyu ve bir çay bardağı kadar kabak cekirdiği önerdi çok şükür bir haftadır hiç kramp felan girmedi

Kuzum benim kramplar geçti bir haftadır, doktorum günde bir maden suyu ve bir çay bardağı kadar kabak cekirdiği önerdi çok şükür bir haftadır hiç kramp felan girmedi
Maden suyu içmesem ölürüm herlade
Benim idraryolu enfeksiyonum geçen hafta çok ağır geçti. Verilen antibiyotikrutin kullandığım 6 ilaçla birleşince fena oldum.
1 haftalğına Ferrum ve Magnezyum D Vitamini ilaçlarımın hepsine ara vermem gerekti.
MAgnezyuma ara verince hemen yakalandım kramplara
Ama kabak çekirdeğini akşam alıp denemek lazım.

Bende böyle istiyorum işte kehribar sarı kahve karışık çeşiti çok aşkım bana zamanında biri güllü almıştı adımda gül var diye

Böyle evde giyilecek terlik mi yoksa dışarda giyilenden mi tercih etcez benim aklım karıştı
Ben bunlardan almayi dusunuyorum. Temizligi kolay olur. Sicak da tutar

Eklentiler

• Screenshot_20230918-100954_Trendyol.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 48
Evet evet geçen gün bir arkadaşıma yaptı hem taşlarını büyük olanlardan hem ipini farklı yaptı. Bizlere yaptıkları hep daha koyu kahverengiydi ama bebişin şeffaf sarı
İnstagramda satış falan yapıyor mu dayın ya da internette yani güvenilir biri varken ondan alsam iyi olur aslında

İyi olmuş bir açıdan 39 öncesi erken doğum diyor ısrarla perinatolog
TR de düzgün bir uygulama nasıl oldu hala şaşkınım
Normal doğuma yönlendirse keşke hepsi
Yazık millete yani
Ya evet yurt dışında çoğu normal doğuma öncelik veriyor ve çocuğu uygun pozisyona getirmek için de çabalıyorlar falan. Bizim devlet hastanesinde bir doktor vardı senelerce herkesi sezeryana almış ücreti daha iyi diye sanırım insanlar isyan ediyordu çok şikayet edilmiş falan tabi eski zaman dediğim bazıları da böyle işte paraya bakıyor

Canim şeyi biliyo musun peki dedin ya devlet otomatik ilk gün izne çıkarıyor sat a göre çıkarıyor yani izne değil mi mesela benim bebegim 1 hafta önden gidiyor o sayılmıyor mu?
Yada 32+3 de gidebildim diyelim doktora 3 Gün bosuna mi çalışmış oluyorum

Bize de böyle akrabalar amin

Ben de dün eşimin iş yeri eğlencesinde ev sırası beklerken kadınlar beni son ayımda sandı karnımdan arkadan bak bi şey yok önden bakınca dogurcam sanıyor millet bir tane kadın doğru bildi ay 7 aylık falan mısın sen diye şok oldum

Ev ne ya otomatik klavye WC

Canım merhaba gebeliğin hayırlı olsun öncelikle sağlıkla vakitlice kucağına alırsın inşallah kızını
Ben de 32. haftamda ciğer geliştirici iğne oldum çünkü suyum kritik seviyelerdeydi acil sezeryan riskim vardı, doktorum hemen iğneyi uyguladı 2 doz oldum ve iyi ki diyorum... 36+6 da acil sezeryana girdim kızım 2,400 düşük ağırlıkta doğdu ve buna rağmen küveze girmedi çünkü nefes alımı ciğer gelişimi çok iyiydi. Bu konuda şüphen varsa hiç olmasın en doğrusunu yapmış doktorun korkulu rüya görmektense uyanık kalmak her zaman en iyisidir. Başka doktora takipli arkadaşıma doktor iğne vermedi, o da erken geldi 37. haftada kg ı Ekin'den fazla olmasına rağmen 1 hafta küvözde kaldı mesela oksijen takviyesi aldı. Demem o ki bazı uygulamalar çok faydalı olabiliyor olumsuz yorumlara sakın takılma.

Yakışır bebeğim benim süsüm biraz az ama lastik terlikte karizmayı çizer şimdi yoksam az dantelli bi lohusa takımım olsada sarkıtlı çiçekli tacım var yani. Onun altına croks mu giyiyim canım

Ahdhdjchdjdj ben gelinlik tacimi takicam. Annem dalga gecio kendini royal family saniyo diealakasi yok rengi uyuyo

kızlar benim göğüs ucum şimdiden yara oldu. Ne önerirsiniz ?
Benim de oldu kantaron surdum hemen topladi

Böyle evde giyilecek terlik mi yoksa dışarda giyilenden mi tercih etcez benim aklım karıştı
Ev terliği yeterli hastane için. Sadece odada giyeceksin çünkü çıkıştada rahat ayakkabı. Kış olacağı için sıcak tutacak bişi olmalı kesinlikle. Az bi ayak üşümesinde sezeryan olursan sana aşırı gaz yapar, sezeryanda olsan normalde olsan bebeğe gaz yapar. O yüzden pofuduk bişi bakıyorum bende.

Ahdhdjchdjdj ben gelinlik tacimi takicam. Annem dalga gecio kendini royal family saniyo diealakasi yok rengi uyuyo

Benim de oldu kantaron surdum hemen topladi
Ahahahhh ay buna çok güldüm. Doğum fotilerinden lütfen bize de aaatt kendimden çok seni merak ediyorum şuan

Canım daha yeni görüyorum bu yazını. İçini rahat tut sen her şey yolunda olacak, doktoruna güven, gebeliğinin tadını çıkar, canını sıkma hiçbir şeye, hatta araştırma da fazla kafan karışmasın

Yaa cok tesekkur ederım, ınslalah ben de o haftaları gorurum Allaha emanet bebegım artık

Aşkım evde var pofuduk terliğim de pijama takımına da uyuyor ama neden bir yenisi olmasın zaten doğuma kadar kendime aldım aldım doğumdan sonra hep bebeğe alacağımız için kendimi geri planda bırakırım bence ben çünkü şimdi bile alışverişe kendime çıkıyorum bi bakıyorum bebek reyonundayım bebeğe almışım daha görmeden böyleyim bir de görsem neler yığarım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…