2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Doktoruma guvenıyorum kuzum, her turlu ıhtımalı dusunerek adım attık, Allaha emanet, sımdılık ıyıyız sukır, bebek hareketlerınde azalma olabılır demıslerdı, cok sukur kıpır kıpır kızım, ınsallahh 38lerı de gorururuz de bugunlerı, kotu yorumları gerıde bırakırız saglıcakla kucagımza alalım hepımız

Şimdi ben hep özelde hastane değil klınıkte takip oluyorum devlette kayıtlı sadece sağlık ocağıda transfer tarihimi girmiş başlangıç olarak o nedenle benim haftam küçük görünüyor aslında daha ileride bi haftadayım düzeltemiyorlarmışda şimdi ikiz olduğundan 30. Haftada izne çıkacağım doktordan kağıt alıp ama sağlık ocağında 30.haftada görünmüyorum bu sorun olurmu

Ya benim uyan terliğim olsa almam ama almışkende bi seferlik giyilecek bişi niye alim takıma uyacak minnoş bişi alırım diye düşünüyorum bende. Aynen yaa daha bişi almıyorum bebeğe bende. Önümüzdeki ay süs işlerine bakacam birazcık

Benimde 26. haftam bugün başladı e-nabızda 27 görünüyor geçen hafta kafam karıştı . Sağlık ocağına aşı için gidince sordum. Senin doktorunun SAT tarihine göre verdiği hafta ve rapor geçerli olur dedi. E-nabız gireceğin haftayı gösteriyor dedi. Bu hafta doktor kontrolüm var yinede garanti olsun diye soracağım e-nabızda hafta olarak önden görünmemiz bir problem oluşturur mu diye emin olabilmek adına

Bakalım son ayımıza kadar nasıl büyüyecek bebişler.
Bende durdum durdum son 2-3 haftada göbeklendim bir anda belirdi. Bana göre çooook büyük ,millete göre ben hamile değilim o normal insan göbeğiymiş

Cumartesi kahvaltıya babam geldi şehirdışındaydı 1,5 aydır beni görmüyordu. Anneme telefonda bu kız hamile değil bıraktığımız gibi duruyor. İStanbula dönelim diye bizi kandırıyor diyor

Selam kızlar
28. Haftadan selamlar.
bu hafta düğün haftası yatılı misafir iş temizlik ödevler vb. Durumlarım söz konusu olacak.
Ortalık da olmazsam merak etmeyin.
Geçen hafta tetanoz ikinci doz aşımı unuttuğum için hemşirem aradı neden gelmedin dedi djjdjdjd
Bugüne tekrar sözleştik.
Öğleden sonra onun için gidecem. Var mı kaçırdığım birseyler?

Ultrasonda bebeğin önden gitmesi raporu etkilemiyor benim bildiğim.
Yada e-nabızda hafta olarak önde görünmemiz. Her zaman SAT baz alınır dedi bana sağlık ocağındaki doktor.
32. hafta muhabbeti biraz sakat olduğu için ben bu cumaresi gidince doktorumla detaylı görüşcem.
HEPİCİĞİNİZİ AYDINLATICAM.
*** İlk soracağım e-nabızda önden gidiyorum hafta olarak siz rapor verirken SAT 'a göre mi vereceksiniz?
*** Bebeğin önden gidiyor olması raporu etkiler mi?
*** 32. haftam dolduğunda çalışmak istiyorum 32. hafta öncesi rapor düzenlemeniz için hangi gün gelmek gerekir.

şuan aklıma gelen sorular bunlar.Bunları %100 netleştirirsem hepimiz aydınlık sabahlara uyanabiliriz.

Bunların dışında randevusu yakın olmayan hazır sormuşken teyit al dediğiniz bir kısım varsa yazın kızlar hepsini aradan çıkaralım

Daha süs vs onlarda duruyor zaten şuanlık oda yapmayı düşünmüyorum ama bi kaç parça bi şey almak istiyorum bende

Çok iyi ya benim herkes son aylarımdan çok korkuyor iyice şişcem diye ama işte sorsan 6bucuk kilo almışım hamile kaldım kalalı kalça yok meme yok sırf karın

Gönlü güzel arkadaşlarım ay duygulandım be biraz uzun olcak yazayım yine. Dualarınıza cok cok teşekkürler Rabbim bütün herkesın saglıkla mutlulukla bebeklerınızı kucaginiza almayı nasip etsin. Etiket yapamadım bıldırım coktu.

Basından anlatayım gecen hafta kontrolde nstye baglandım şikayetim vardı sancı cıkmadı gaz sancısıdır dediler, İstirahat almstm bir hafta evdeydim 2 3 gün gaz sancısı agrısı ishal derken bir doktora gideyim. Acile geldim orda hafta kucuk oldugu ıcın baktılar rahım kapalı, uzunluk iyi ama serum verdiler 3 kere doktor illa yatıs dedı. ordan doğumhaneye cıkardılar onuda öğrendik kendı doktorum bıle aramama konusmadan üzerimi alelacele değiştirtiler ay oyle cahılımkı koskaca kadın . Önlük giydim tel yasak vajınal parmak la baktı ay ne zormuş. Doğumhanede 12 saat kaldım nst bagladı serum verildi orada 2 kere gene parmak muayene hocaya yapıldı diyorum yine yapıo olede sertler ki. Sonra bisey cıkmayınca servis gibi odaya cıktım orda da dun kaldım. Orda da gene muayene ve nst derken Neyse Bugun normal kata cıktım telimi aldım yazıyorum.
Ödüm patladı buzamana kadar enfeksiyon oldu ufak tefek olurdu ama bu derece olması korkuttu.
Ciğer geliştirici yapıldı 2 doz kızlar. Gene calısırım dıodum bundan sonra dinlencem. Haftasonu alısverıse cıkacaktım kısmet olmadı.
Canınızı sıkmayın yok kaynana yok şu bu, keyifli olun uzanın dinlenin güzel beslenin üzülmeyin. Zamanında doğum yapmak nasip olur hepimize inşallah.
Böyle bir süreç basımızdan geçio bakalım 27+5 oldum.

Geçmiş olsun canım hepimiz merak icindeydik inşallah bu süreyi iyi bir şekilde atlatırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…