- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.861
Benim kuzenimin göğüslerinden bildiğin kan akıyordu krem falan geçirmedi Ayva çekirdeklerini suyun içine koyduk buzdolabında jel gibi oldu onu kullandı hemen gecirdikızlar benim göğüs ucum şimdiden yara oldu. Ne önerirsiniz ?
Günler bazen gecmıo ama çok çok sağ olunGeçmiş olsun canım hepimiz merak icindeydik inşallah bu süreyi iyi bir şekilde atlatırsin
Eğer devletteysen canım 32+0 32+6 arasında teslim etmen gerekiyorKızlar günaydın. Doğum izniyle ilgili bilgisi olan vardır diye size sormak istedim 32. Haftada izne ayrılmayacaksak doktordan çalışacağımıza dair belge almamız gerekiyo mu. Almazsak sistem otomatikman doğum iznine çıkarıyor diye duydum
Geçmiş olsun canım şuan sancı mı çıkıyo nst de o yüzden mi sürekli bakılıyor?Gene nst devam bakalım Rabbım yardımcımız olsun.
Nst de sanci cikiyor mu canim? Hastanedesin kontrol altindasin cok sukurGene nst devam bakalım Rabbım yardımcımız olsun.
Ben bu doğum izni yönetmeliğini okudum. Rapor alacağın yerim sgk ile anlaşmasının olup olmaması fark etmez dedi. Yani klinikten de alabilirsin canımŞimdi ben hep özelde hastane değil klınıkte takip oluyorum devlette kayıtlı sadece sağlık ocağıda transfer tarihimi girmiş başlangıç olarak o nedenle benim haftam küçük görünüyor aslında daha ileride bi haftadayım düzeltemiyorlarmışda şimdi ikiz olduğundan 30. Haftada izne çıkacağım doktordan kağıt alıp ama sağlık ocağında 30.haftada görünmüyorum bu sorun olurmu
Dün bi arkadaşımla konuştum 30. Haftadan sonra şehir değişikliği yapmış kendine bir doktor önermişler oda 2 muayene falan olmuş sabah nişanı geliyor o doktora gidiyor doktorda herşey yolunca yarın gel yatışını yap yarın doğurursun diyor çatı muayenesi falan yapıyor. Neyse yarını beklemiyor bebiş. Akşam sancılanıp gidiyor kadının 7 cm açıklığı var doktorunda evde misafiri varmış. 10 cm kadar gelmesi içinde beklemek zorunda sezaryen olacaksın çatın dar bilmem ne diyerek kadına dayatıyorlar. Arkadaşımda diyor ki ben hemşireyim sabah normal olan çatı şimdi nasıl dar olabilir. Doktorda doğurtmuyorum sizi diyor. Başka hastane kabul etmemiş zaten geç geldikleri için devletler bile kabul etmemiş. 7 cm açıklıkla sezaryen olmak zorunda kalmış arkadaşım.Cidden öyle arkadaşım da normal istedi açılması yoktu doktor resmen sezeryan olsun diye bin tane bahane sıraladi ilaç veririz alttan ve ağızdan açılır mı bilmiyorum sanci veririz çekersin açılma olur mu bilmiyoruz vb en son arkadaşım tamam hiçbiri olmasın sezeryan yapın dedi
O kadar sancı çek adam keyfine göre davransinDün bi arkadaşımla konuştum 30. Haftadan sonra şehir değişikliği yapmış kendine bir doktor önermişler oda 2 muayene falan olmuş sabah nişanı geliyor o doktora gidiyor doktorda herşey yolunca yarın gel yatışını yap yarın doğurursun diyor çatı muayenesi falan yapıyor. Neyse yarını beklemiyor bebiş. Akşam sancılanıp gidiyor kadının 7 cm açıklığı var doktorunda evde misafiri varmış. 10 cm kadar gelmesi içinde beklemek zorunda sezaryen olacaksın çatın dar bilmem ne diyerek kadına dayatıyorlar. Arkadaşımda diyor ki ben hemşireyim sabah normal olan çatı şimdi nasıl dar olabilir. Doktorda doğurtmuyorum sizi diyor. Başka hastane kabul etmemiş zaten geç geldikleri için devletler bile kabul etmemiş. 7 cm açıklıkla sezaryen olmak zorunda kalmış arkadaşım.
Evde doğursa daha iyimiş resmenDün bi arkadaşımla konuştum 30. Haftadan sonra şehir değişikliği yapmış kendine bir doktor önermişler oda 2 muayene falan olmuş sabah nişanı geliyor o doktora gidiyor doktorda herşey yolunca yarın gel yatışını yap yarın doğurursun diyor çatı muayenesi falan yapıyor. Neyse yarını beklemiyor bebiş. Akşam sancılanıp gidiyor kadının 7 cm açıklığı var doktorunda evde misafiri varmış. 10 cm kadar gelmesi içinde beklemek zorunda sezaryen olacaksın çatın dar bilmem ne diyerek kadına dayatıyorlar. Arkadaşımda diyor ki ben hemşireyim sabah normal olan çatı şimdi nasıl dar olabilir. Doktorda doğurtmuyorum sizi diyor. Başka hastane kabul etmemiş zaten geç geldikleri için devletler bile kabul etmemiş. 7 cm açıklıkla sezaryen olmak zorunda kalmış arkadaşım.
Ben şuan sorunu anlamıyorum ishal vardı karın ağrısı diye gittin sancı yok açıklık yok ama yatış var kafam karıştıSancı çıkmadı ama kontrol altındayım yine nst devam şimdi 6 saatte olcakmıs birazdan gene baslıcaz bakalım. Biraz kabızm ve belim ağrıo bişey cıkacak die ödüm patlıo.
Bir ark tanıştım burda serumla durmamış ılac tedavisi yapılmaya baslanmıs.
Geçmiş olsun canım, nts de sancı kaç çıkıyor?Gönlü güzel arkadaşlarım ay duygulandım bebiraz uzun olcak yazayım yine. Dualarınıza cok cok teşekkürler Rabbim bütün herkesın saglıkla mutlulukla bebeklerınızı kucaginiza almayı nasip etsin. Etiket yapamadım bıldırım coktu.
Basından anlatayım gecen hafta kontrolde nstye baglandım şikayetim vardı sancı cıkmadı gaz sancısıdır dediler, İstirahat almstm bir hafta evdeydim 2 3 gün gaz sancısı agrısı ishal derken bir doktora gideyim. Acile geldim orda hafta kucuk oldugu ıcın baktılar rahım kapalı, uzunluk iyi ama serum verdiler 3 kere doktor illa yatıs dedı. ordan doğumhaneye cıkardılar onuda öğrendik kendı doktorum bıle aramama konusmadan üzerimi alelacele değiştirtiler ay oyle cahılımkı koskaca kadın. Önlük giydim tel yasak vajınal parmak la baktı ay ne zormuş. Doğumhanede 12 saat kaldım nst bagladı serum verildi orada 2 kere gene parmak muayene hocaya yapıldı diyorum yine yapıo olede sertler ki. Sonra bisey cıkmayınca servis gibi odaya cıktım orda da dun kaldım. Orda da gene muayene ve nst derken Neyse Bugun normal kata cıktım telimi aldım yazıyorum.
Ödüm patladı buzamana kadar enfeksiyon oldu ufak tefek olurdu ama bu derece olması korkuttu.
Ciğer geliştirici yapıldı 2 doz kızlar. Gene calısırım dıodum bundan sonra dinlencem. Haftasonu alısverıse cıkacaktım kısmet olmadı.
Canınızı sıkmayın yok kaynana yok şu bu, keyifli olun uzanın dinlenin güzel beslenin üzülmeyin. Zamanında doğum yapmak nasip olur hepimize inşallah.
Böyle bir süreç basımızdan geçio bakalım 27+5 oldum.
Sancı yok ilk geldıgımde minik var dedi ilerler die tedbir amaclı yatıs verdı ,tabi sancı olmasaydı eve yollıcaktı kendı doktorumla knstm aslında taburcu olman lazım dedi bugun için, sorun deıl doktor gözetimi iyi olur ne olur ne olmaz. Burda 6 saatte nst yapıcaz tek artısı bu, crp yuksek cıkmıs cıkmayan tahliller var.Ben şuan sorunu anlamıyorum ishal vardı karın ağrısı diye gittin sancı yok açıklık yok ama yatış var kafam karıştı
Yemekten sonra yazarım canım. Yemek yiyip bakıcaklarmsGeçmiş olsun canım, nts de sancı kaç çıkıyor?
O kadar sancı çek adam keyfine göre davransin
Resmen evde misafiri var diye yapmış. Çünkü sezaryen 10 dk sürüyor normal doğumda açılma beklemek zorunda. Allah iyi insanların eline düşürsünEvde doğursa daha iyimiş resmen
Tamam şimdi anladım enfeksiyon da olunca işi garantiye almak istediler inşallah daha sancı çıkmazSancı yok ilk geldıgımde minik var dedi ilerler die tedbir amaclı yatıs verdı ,tabi sancı olmasaydı eve yollıcaktı kendı doktorumla knstm aslında taburcu olman lazım dedi bugun için, sorun deıl doktor gözetimi iyi olur ne olur ne olmaz. Burda 6 saatte nst yapıcaz tek artısı bu, crp yuksek cıkmıs cıkmayan tahliller var.
Enfeksiyon sanci yapabiliyor canim. Antibiyotik de basladilar miSancı yok ilk geldıgımde minik var dedi ilerler die tedbir amaclı yatıs verdı ,tabi sancı olmasaydı eve yollıcaktı kendı doktorumla knstm aslında taburcu olman lazım dedi bugun için, sorun deıl doktor gözetimi iyi olur ne olur ne olmaz. Burda 6 saatte nst yapıcaz tek artısı bu, crp yuksek cıkmıs cıkmayan tahliller var.
Amin canım ya inşallah başka kimsenin başına böyle bir şey gelmezResmen evde misafiri var diye yapmış. Çünkü sezaryen 10 dk sürüyor normal doğumda açılma beklemek zorunda. Allah iyi insanların eline düşürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?