2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
kızlar benim göğüs ucum şimdiden yara oldu. Ne önerirsiniz ?
Benim kuzenimin göğüslerinden bildiğin kan akıyordu krem falan geçirmedi Ayva çekirdeklerini suyun içine koyduk buzdolabında jel gibi oldu onu kullandı hemen gecirdi

Eğer devletteysen canım 32+0 32+6 arasında teslim etmen gerekiyor

Ben bu doğum izni yönetmeliğini okudum. Rapor alacağın yerim sgk ile anlaşmasının olup olmaması fark etmez dedi. Yani klinikten de alabilirsin canım

Dün bi arkadaşımla konuştum 30. Haftadan sonra şehir değişikliği yapmış kendine bir doktor önermişler oda 2 muayene falan olmuş sabah nişanı geliyor o doktora gidiyor doktorda herşey yolunca yarın gel yatışını yap yarın doğurursun diyor çatı muayenesi falan yapıyor. Neyse yarını beklemiyor bebiş. Akşam sancılanıp gidiyor kadının 7 cm açıklığı var doktorunda evde misafiri varmış. 10 cm kadar gelmesi içinde beklemek zorunda sezaryen olacaksın çatın dar bilmem ne diyerek kadına dayatıyorlar. Arkadaşımda diyor ki ben hemşireyim sabah normal olan çatı şimdi nasıl dar olabilir. Doktorda doğurtmuyorum sizi diyor. Başka hastane kabul etmemiş zaten geç geldikleri için devletler bile kabul etmemiş. 7 cm açıklıkla sezaryen olmak zorunda kalmış arkadaşım.

O kadar sancı çek adam keyfine göre davransin

Sancı çıkmadı ama kontrol altındayım yine nst devam şimdi 6 saatte olcakmıs birazdan gene baslıcaz bakalım. Biraz kabızm ve belim ağrıo bişey cıkacak die ödüm patlıo.
Bir ark tanıştım burda serumla durmamış ılac tedavisi yapılmaya baslanmıs.

Evde doğursa daha iyimiş resmen

Ben şuan sorunu anlamıyorum ishal vardı karın ağrısı diye gittin sancı yok açıklık yok ama yatış var kafam karıştı

Geçmiş olsun canım, nts de sancı kaç çıkıyor?

Ben şuan sorunu anlamıyorum ishal vardı karın ağrısı diye gittin sancı yok açıklık yok ama yatış var kafam karıştı
Sancı yok ilk geldıgımde minik var dedi ilerler die tedbir amaclı yatıs verdı ,tabi sancı olmasaydı eve yollıcaktı kendı doktorumla knstm aslında taburcu olman lazım dedi bugun için, sorun deıl doktor gözetimi iyi olur ne olur ne olmaz. Burda 6 saatte nst yapıcaz tek artısı bu, crp yuksek cıkmıs cıkmayan tahliller var.

Tamam şimdi anladım enfeksiyon da olunca işi garantiye almak istediler inşallah daha sancı çıkmaz hayırlısıyla vaktinde doğurursun

Enfeksiyon sanci yapabiliyor canim. Antibiyotik de basladilar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…