- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.061
Sata göre 37 oluyor 23 kasım da yay burcu oluyor eğer 22 olursa akrep23 kasımda kac hafta oluyor
İkiside çok guzel burç, yay daha başına buyruk olur, oğlak daha durgun evcil vsKızlar Yay ve Oğlak Kız bebişleri nasıldır. Hangi burcu beğenirsem dişimi ona göre sıkıcam
Niyet ettim oğlak kızına . bana ağır başlı uslu bebek lazım.
Diğerleri ağlarken istifini bozmayacak bebebk nasip et Alllahım
Eki Görüntüle 3303270
Şimdi baştan nasıl anlatacaz sen niye bizi hiç dinlemedinKızlar Yay ve Oğlak Kız bebişleri nasıldır. Hangi burcu beğenirsem dişimi ona göre sıkıcam
Şimdi baştan nasıl anlatacaz sen niye bizi hiç dinlemedinbebeğim hayırlı bir insan olduktan sonra gerisi önemli değil önceliğimiz bu. Oğlak için genel olarak birazcık huysuz bir burç inadı çok fazla bebekliği genelde kolay ama sonrası Allah Kerim 2 yaş sendromu falan zor. Yay da çok hareketli mesela bu konuda ciddiyim eve girmek istemicek eğlenceli, huysuz değil ama azcık yaramaz genel olarak uyumlu aktif. Biraz peşinden koşabileceğimiz bir bebek
Ya akrebin iyisi de iyi şimdi yalan diyemem kızları çok süslü mesela. Ama ben akrepten bıktım o yüzden yay olsun diye şeyediyom ama hayırlısı neyse o olsun. Etrafımda o kadar çok yeğen var ki ben o kadar çok bebek baktım ki kıyaslama imkanım çok o yüzdenŞey diyormuşum, hayırlı bir insan olsun istediğinde doğsun ama akrep olmasın
O kadar erken gelmez diye için rahat ama biran düşünmedim değilŞey diyormuşum, hayırlı bir insan olsun istediğinde doğsun ama akrep olmasın
Allah nasip eder inşallah oralara gelmeyi.Sata göre 37 oluyor 23 kasım da yay burcu oluyor eğer 22 olursa akrep
Tanıdığım var akrep kadın sırf onun yüzünden istemiyorum yoksa bildiğimden değilYa akrebin iyisi de iyi şimdi yalan diyemem kızları çok süslü mesela. Ama ben akrepten bıktım o yüzden yay olsun diye şeyediyom ama hayırlısı neyse o olsun. Etrafımda o kadar çok yeğen var ki ben o kadar çok bebek baktım ki kıyaslama imkanım çok o yüzdenbunların çoğu da daha öncede dedim akrep ve oğlak
Ben de gelmez diye umuyorum ama bakalım hayırlısıO kadar erken gelmez diye için rahat ama biran düşünmedim değil
Kız kardeşim oğlak inanılmaz iyi anlasırız en yakın ark gibi, oğlak kızları bana makul geliyor.Kızlar Yay ve Oğlak Kız bebişleri nasıldır. Hangi burcu beğenirsem dişimi ona göre sıkıcam
Eki Görüntüle 3303270
Çok sevindim güle güle kullan , benimki de geldi ben de çok beğendim :)
Valla canım benim burçlarla pek aram yok. Yakın bir arkadaşım oğlak ya da kova olsun dedi bu konularla ilgili, ona güvenerek yaptırdım transferiKızlar Yay ve Oğlak Kız bebişleri nasıldır. Hangi burcu beğenirsem dişimi ona göre sıkıcam
Eki Görüntüle 3303270
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?