2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar Yay ve Oğlak Kız bebişleri nasıldır. Hangi burcu beğenirsem dişimi ona göre sıkıcam
Niyet ettim oğlak kızına . bana ağır başlı uslu bebek lazım.
Diğerleri ağlarken istifini bozmayacak bebebk nasip et Alllahım

Son düzenleme:
Kızlar 1, 2,3,4 numara bezlerden kac adet almak gerekiyor. Elimde bol bol kalacağına o ay yetmezse bir paket eklerim gibi düşünüyorm ama minumum şu kadar kesin gidiyor dediğiniz sayı var mi

İkiside çok guzel burç, yay daha başına buyruk olur, oğlak daha durgun evcil vs ama
İkiside güzel

Kızlar Yay ve Oğlak Kız bebişleri nasıldır. Hangi burcu beğenirsem dişimi ona göre sıkıcam
Şimdi baştan nasıl anlatacaz sen niye bizi hiç dinlemedin bebeğim hayırlı bir insan olduktan sonra gerisi önemli değil önceliğimiz bu. Oğlak için genel olarak birazcık huysuz bir burç inadı çok fazla bebekliği genelde kolay ama sonrası Allah Kerim 2 yaş sendromu falan zor. Yay da çok hareketli mesela bu konuda ciddiyim eve girmek istemicek eğlenceli, huysuz değil ama azcık yaramaz genel olarak uyumlu aktif. Biraz peşinden koşabileceğimiz bir bebek

Şey diyormuşum, hayırlı bir insan olsun istediğinde doğsun ama akrep olmasın

Şey diyormuşum, hayırlı bir insan olsun istediğinde doğsun ama akrep olmasın
Ya akrebin iyisi de iyi şimdi yalan diyemem kızları çok süslü mesela. Ama ben akrepten bıktım o yüzden yay olsun diye şeyediyom ama hayırlısı neyse o olsun. Etrafımda o kadar çok yeğen var ki ben o kadar çok bebek baktım ki kıyaslama imkanım çok o yüzden bunların çoğu da daha öncede dedim akrep ve oğlak

Tanıdığım var akrep kadın sırf onun yüzünden istemiyorum yoksa bildiğimden değil kendisi sinsi bir yılan

O kadar erken gelmez diye için rahat ama biran düşünmedim değil
Ben de gelmez diye umuyorum ama bakalım hayırlısı

Kız kardeşim oğlak inanılmaz iyi anlasırız en yakın ark gibi, oğlak kızları bana makul geliyor.

W world1 gecelıgım geldı canım, cok begendım sade, cok guzel
Çok sevindim güle güle kullan , benimki de geldi ben de çok beğendim :)
Hastane için sanırım bi gecelik daha alabilirim ben beyaz olmayan normal bişey . Pijamayı tuvalete girerken indir kaldır zor olabilir bilemedim

Valla canım benim burçlarla pek aram yok. Yakın bir arkadaşım oğlak ya da kova olsun dedi bu konularla ilgili, ona güvenerek yaptırdım transferi

Kızlar ani bir kararla yoykonun park beşiğini istemiştim bugün geldi beşikler inanılmaz kaliteli. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Hamileliğin ilk zamanları ebebekte bir kaç markaya bakmıştım ama kalitesiz gelmişlerdi gözüme bunu görmeden sipariş ettim iyikide etmişim. Almayı düşünenler varsa diye resim ekliyorum. İçinede yataşın süngerini isticem inşallah stok bekliyorum şuanda
(Kaynanamın bir odasını depoya çevirmem gerçeği)

Eklentiler

• IMG_4964.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4963.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_4962.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar ek gıda sürecine daha çok var ama ben şu bebek irmiği, bebek tarhanası, bebek makarnasının ne olduğunu bilmiyorum. Ne demek oluyor normal bizim yediklerimizden ne farkı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…