- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.081
Tarhana baharatsız, irmik daha ince, bebek kıyması iki kere çekilmiş bildiğin kıyma bide inek eti değilde kuzu eti daha genelde. Kolay sindirsin kolay çiğnesin daha ince öğütülmüş daha organik yapılan gıdalarKızlar ek gıda sürecine daha çok var ama ben şu bebek irmiği, bebek tarhanası, bebek makarnasının ne olduğunu bilmiyorum. Ne demek oluyor normal bizim yediklerimizden ne farkı var?
Bende bir sürü marka baktım ama en çok yoykoyu beğendim sanırım bundan alacağım. Tek sıkıntısı fazla sallanmıyormus oda sanırım tüm park beşiklerde böyle. Ama malzeme kalitesi falan kesinlikle daha iyi diğer bazı markalarda yoğun plastik kokusu oluyormus ve sağlığa zararlı bazı maddeler varmış kumaşlarında o anlamda da güzel bir tercih yapmışsın. Güle güle kullan canım. Son olarak nereden ve kaça aldığını sorabilir miyim her Allah'ın günü zam yiyor almadığım her gün zarardayımKızlar ani bir kararla yoykonun park beşiğini istemiştimbugün geldi beşikler inanılmaz kaliteli. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Hamileliğin ilk zamanları ebebekte bir kaç markaya bakmıştım ama kalitesiz gelmişlerdi gözüme bunu görmeden sipariş ettim iyikide etmişim. Almayı düşünenler varsa diye resim ekliyorum. İçinede yataşın süngerini isticem inşallah stok bekliyorum şuanda
(Kaynanamın bir odasını depoya çevirmem gerçeği)
Ben almıcam baska, hstanede gıymek ıcın sadece kısın oram buram acılır, hıc gıyemem donarımÇok sevindim güle güle kullan , benimki de geldi ben de çok beğendim :)
Hastane için sanırım bi gecelik daha alabilirim ben beyaz olmayan normal bişey . Pijamayı tuvalete girerken indir kaldır zor olabilir bilemedim
BitmişKızlar siveno 1500 ml deterjan e bebekte 120 TL'ye düşmüş bulaşık deterjanı da 75
Sağol canım teşekkür ederimBende bir sürü marka baktım ama en çok yoykoyu beğendim sanırım bundan alacağım. Tek sıkıntısı fazla sallanmıyormus oda sanırım tüm park beşiklerde böyle. Ama malzeme kalitesi falan kesinlikle daha iyi diğer bazı markalarda yoğun plastik kokusu oluyormus ve sağlığa zararlı bazı maddeler varmış kumaşlarında o anlamda da güzel bir tercih yapmışsın. Güle güle kullan canım. Son olarak nereden ve kaça aldığını sorabilir miyim her Allah'ın günü zam yiyor almadığım her gün zarardayım
Hepsiburada da aynı fiyatta o bir de kargo yok prime üyelerine bence alınmalı
Canım fiyatı ne kadar ara sıra bime felanda geliyor fırçaya çok para vermeye gerek yok bence
Canım fiyatı ne kadar ara sıra bime felanda geliyor fırçaya çok para vermeye gerek yok bence
Ben hiçbir şey yaptırmıcam kimseye bir şey dağıtmayı düşünmüyorum ya. Bebek mevlidi yaparsak belki şeker dağıtılır o da camide yapılıyor zaten bizdeHastane için baklava okula arkadaşa falan dağıtmaya isimli çikolata yeter mi ben hediyelik istiyordum sonra düşündüm bize gelen hediyelikler hiçbir işe yaramıyor
O zaman hepsıburadadan alıyım, hepsı para gelırHepsiburada da aynı fiyatta o bir de kargo yok prime üyelerine bence alınmalı
Fırca deıl canım, deterjanı buCanım fiyatı ne kadar ara sıra bime felanda geliyor fırçaya çok para vermeye gerek yok bence
Bende aynı düşüncedeyim benim oğlan da durmaz herhaldeben kızım firt firt aralık sonu ama ilk haftalarda sıkıldım ben içerde deyip gelir diye düşünüyorum
Çok şükür canım içim rahat etmedi sağlık ocağında kalp atışı dinledim rahatladım ama feci korkuydu benim için, Rabbim korusun bebeklerimizi ona emanetCanım bir şey olmamıştır içini rahat tutdışarıdaki sese tepki göstermiş senin duygu durumundan da etkilenmiş olabilir, onun dışında bir şey yoktur
Benim de öyle yapıyor içeride idrar kesesi mideyle falan boks maçı yapıyorlar herhaldeİki gündür falan tekmeler biraz garipleşti ama sizde de böyle mi ilk gebelik o yüzden normal mi bilemedim. Normalde tekme atıp duruyordu yani 1 sn sürüyordu şimdi 3-4 sn civarında tekme tokat giriyo gibidalgalanma mı diyim titreme gibi mi dışardan çok net karnım titriyo dalgalanıyo bu olağan bi durum mu
Dayımın kızı oğlak burcu tam olarak böyle bi kız hahaha kendimin de dişini sıkıp ocakta doğurmak isterim amaaaa asla olmayacak 11 aylık falan oluyor ahahah ama diğer çocuklar birbirine çığlık atıp bağırırken o bir köşede yapılanları izler öyle bir kız ahahKızlar Yay ve Oğlak Kız bebişleri nasıldır. Hangi burcu beğenirsem dişimi ona göre sıkıcam
Niyet ettim oğlak kızına . bana ağır başlı uslu bebek lazım.
Diğerleri ağlarken istifini bozmayacak bebebk nasip et Alllahım
Eki Görüntüle 3303270
Okulda çocuğu olan herkes getirdi tatlıBen hiçbir şey yaptırmıcam kimseye bir şey dağıtmayı düşünmüyorum ya. Bebek mevlidi yaparsak belki şeker dağıtılır o da camide yapılıyor zaten bizde
Geçmiş olsun inşallah yukarıya çıkarKızlar 28+4üm çok ağrılarım var aşağıya baskı da var,kafasını Rahim ağzına dayamış dedi doktor 5 gün rapor verdi ayakların yüksekte yatacaksın dedi, benim gibi bebeği aşağıda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?