2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ek gıda sürecine daha çok var ama ben şu bebek irmiği, bebek tarhanası, bebek makarnasının ne olduğunu bilmiyorum. Ne demek oluyor normal bizim yediklerimizden ne farkı var?
Tarhana baharatsız, irmik daha ince, bebek kıyması iki kere çekilmiş bildiğin kıyma bide inek eti değilde kuzu eti daha genelde. Kolay sindirsin kolay çiğnesin daha ince öğütülmüş daha organik yapılan gıdalar

Bende bir sürü marka baktım ama en çok yoykoyu beğendim sanırım bundan alacağım. Tek sıkıntısı fazla sallanmıyormus oda sanırım tüm park beşiklerde böyle. Ama malzeme kalitesi falan kesinlikle daha iyi diğer bazı markalarda yoğun plastik kokusu oluyormus ve sağlığa zararlı bazı maddeler varmış kumaşlarında o anlamda da güzel bir tercih yapmışsın. Güle güle kullan canım. Son olarak nereden ve kaça aldığını sorabilir miyim her Allah'ın günü zam yiyor almadığım her gün zarardayım

Çok sevindim güle güle kullan , benimki de geldi ben de çok beğendim :)
Hastane için sanırım bi gecelik daha alabilirim ben beyaz olmayan normal bişey . Pijamayı tuvalete girerken indir kaldır zor olabilir bilemedim
Ben almıcam baska, hstanede gıymek ıcın sadece kısın oram buram acılır, hıc gıyemem donarım ınsallah 1 gun kalır cıkarız evımıze

Sağol canım teşekkür ederim bu arada bundada ilk açtığımızda değişik bir koku vardı sabah kurduk akşama kadar havalandı koku geçmişti. Ama ilk etapta olan koku neydi hiç bir fikrim yok hepsi buradadan aldım canım ben. Eşim linkledi bende 2 adet sipariş ettim tanesi 4674 tl di eşime 2 beşik için 650 tl ye yakın iade geldi yani toplamda 8700 felan ödemiş oldum 2 beşiğe.

Kızlar 28+4üm çok ağrılarım var aşağıya baskı da var,kafasını Rahim ağzına dayamış dedi doktor 5 gün rapor verdi ayakların yüksekte yatacaksın dedi, benim gibi bebeği aşağıda olan var mı?

Hastane için baklava okula arkadaşa falan dağıtmaya isimli çikolata yeter mi ben hediyelik istiyordum sonra düşündüm bize gelen hediyelikler hiçbir işe yaramıyor
Ben hiçbir şey yaptırmıcam kimseye bir şey dağıtmayı düşünmüyorum ya. Bebek mevlidi yaparsak belki şeker dağıtılır o da camide yapılıyor zaten bizde

ben kızım firt firt aralık sonu ama ilk haftalarda sıkıldım ben içerde deyip gelir diye düşünüyorum
Bende aynı düşüncedeyim benim oğlan da durmaz herhalde tabii inşallah sağlıkla gelsinler
Canım bir şey olmamıştır içini rahat tut dışarıdaki sese tepki göstermiş senin duygu durumundan da etkilenmiş olabilir, onun dışında bir şey yoktur
Çok şükür canım içim rahat etmedi sağlık ocağında kalp atışı dinledim rahatladım ama feci korkuydu benim için, Rabbim korusun bebeklerimizi ona emanet

Benim de öyle yapıyor içeride idrar kesesi mideyle falan boks maçı yapıyorlar herhalde

Dayımın kızı oğlak burcu tam olarak böyle bi kız hahaha kendimin de dişini sıkıp ocakta doğurmak isterim amaaaa asla olmayacak 11 aylık falan oluyor ahahah ama diğer çocuklar birbirine çığlık atıp bağırırken o bir köşede yapılanları izler öyle bir kız ahah

Ben hiçbir şey yaptırmıcam kimseye bir şey dağıtmayı düşünmüyorum ya. Bebek mevlidi yaparsak belki şeker dağıtılır o da camide yapılıyor zaten bizde
Okulda çocuğu olan herkes getirdi tatlı biz goturmezsek her gün tatlı nerede diye başlarlar

Geçmiş olsun inşallah yukarıya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…