2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bunun yükseleni alçalani bir sürü şeyi var parayı kariyeri mutluluğu zekayı en çok kendinde toplayan burç akrepmis mesela

Ben hiçbir şey yaptırmıcam kimseye bir şey dağıtmayı düşünmüyorum ya. Bebek mevlidi yaparsak belki şeker dağıtılır o da camide yapılıyor zaten bizde
bizde sadece sünnet edip arkasına bebek mevlüdünü vereceğiz akika kurbanını kesip bu kadar

Okulda çocuğu olan herkes getirdi tatlı biz goturmezsek her gün tatlı nerede diye başlarlar
Ben şubatta mazeret yapıcam okuldan ayrılıyorum nasılsa ama ayrılmasam da götürmezdim hepsi bi cins ya . Yarın şeker yüklemesi için izin aldım duymuşlar . Diyorlar aaaaooooo şeker mi ooooo yaptırma sakınnnn sakınnnn. Gülüyorum ben hala diyorlar çocuğunu da mı düşünmüyorsun sen biri diyo ki şeker çıksa napcan yani yapacak bir şey yok zaten boşuna yükleme. Sonra ne yesen kilo yapar falan bir sürü şey dediler bunlara tatlı falan alamam kilo yapar kilo

İsimli de kapı süsü falan da yaptırmayacağım çok fazlalık oluyor sonra evde. Bu iki yastıktan yapmayı düşünüyorum kendim . Havalar biraz daha soğusun kış moduna geçince

Eklentiler

• IMG_1828.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_1827.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 79
Sen onlara defter doldurmaları için tükenmez kalem bile vermesen hakkindir

İsimli de kapı süsü falan da yaptırmayacağım çok fazlalık oluyor sonra evde. Bu iki yastıktan yapmayı düşünüyorum kendim . Havalar biraz daha soğusun kış moduna geçince
Ben kapı süsü değilde isminin yazdığı gece lambası yaptırdım duvara astık çok hoş duruyor

Sen onlara defter doldurmaları için tükenmez kalem bile vermesen hakkindir
Sınıf rehberlik planı hazırlamak için rehberlik etkinliklerini istediler. İnternette var açın bakın dedim bu lafımın üstüne bir tanesi geldi diyo ki sen de baya kilo aldın

bizde sadece sünnet edip arkasına bebek mevlüdünü vereceğiz akika kurbanını kesip bu kadar
Biz bir de saçının gramı kadar altın vermeyi düşünüyiruz ama saçlarına kıyıp nasıl keserim bilmiyorum belki de keltostur gerçi

Sınıf rehberlik planı hazırlamak için rehberlik etkinliklerini istediler. İnternette var açın bakın dedim bu lafımın üstüne bir tanesi geldi diyo ki sen de baya kilo aldın
Hahahahaha bizom okula ilk kez bu yıl pdrci geldi adam rehberlik etkinliklerini falan çıkardı bize verdi hepimiz birbirimize bakıyoruz o kadar serkeş bir hayat

Haahahhaha ya internette var aslında ama alışmış bazı okullar
Biz hep öyle çıkarıyorduk kendi kendimize bizim bulduklarımiz istediği gibi değilmiş arada gelip etkinliklerde yardımcı olacakmış hevesi kırılmasın diye teşekkür ettik bilmiyor ki sınıf rehberlik derslerinde ben burada oturmak istemiyorum ben şunu istemiyorum şeklinde geçen bir silsile olduğunu

Biz bir de saçının gramı kadar altın vermeyi düşünüyiruz ama saçlarına kıyıp nasıl keserim bilmiyorum belki de keltostur gerçi
Bebeğin yedinci gün saçı kesilip altın verilmesi konusunda ihtilaflar var kardeşimde yapılmıştı çok zorlandık traş ederken kendi çocuğumda bunu yapmayı düşünmüyorum akika da keseceğimiz için
Ha bide sonra çocuğu kabak kabiş diye sevdik hala adı öyle kaldı

Tirmizi de iki ayrı hadiste geçiyor hangi kaynak ihtilafa düşürdü

Ahahahah

Tirmizi de iki ayrı hadiste geçiyor hangi kaynak ihtilafa düşürdü
Tirmizide geçtiğini duymadım hocalar ile tahlil vs yapılmıştı kız çocukları kesilmemeli sadece erkek için geçerli altın değilde gümüş olarak ifade edilmiş gücü yeten erkeğe iki koyun kurban kıza bir tane kurban keserse müstehap bunu yapınca diğerine gereklilik duyulmuyor çünkü o sünnet olarak kabul edilmemişti hanefi mezhebinde peygamber efendiğimiz her yaptığını sünnet olarak almıyorduk… hiç bitmeyen tartışmalar ve konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…