- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.101
Bunun yükseleni alçalani bir sürü şeyi varKızlar Yay ve Oğlak Kız bebişleri nasıldır. Hangi burcu beğenirsem dişimi ona göre sıkıcam
Niyet ettim oğlak kızına . bana ağır başlı uslu bebek lazım.
Diğerleri ağlarken istifini bozmayacak bebebk nasip et Alllahım
Eki Görüntüle 3303270
Ben hiçbir şey yaptırmıcam kimseye bir şey dağıtmayı düşünmüyorum ya. Bebek mevlidi yaparsak belki şeker dağıtılır o da camide yapılıyor zaten bizde
Ben şubatta mazeret yapıcam okuldan ayrılıyorum nasılsa ama ayrılmasam da götürmezdim hepsi bi cins ya . Yarın şeker yüklemesi için izin aldım duymuşlar . Diyorlar aaaaooooo şeker mi ooooo yaptırma sakınnnn sakınnnn. Gülüyorum ben hala diyorlar çocuğunu da mı düşünmüyorsun senOkulda çocuğu olan herkes getirdi tatlıbiz goturmezsek her gün tatlı nerede diye başlarlar
Sen onlara defter doldurmaları için tükenmez kalem bile vermesen hakkindirBen şubatta mazeret yapıcam okuldan ayrılıyorum nasılsa ama ayrılmasam da götürmezdim hepsi bi cins ya . Yarın şeker yüklemesi için izin aldım duymuşlar . Diyorlar aaaaooooo şeker mi ooooo yaptırma sakınnnn sakınnnn. Gülüyorum ben hala diyorlar çocuğunu da mı düşünmüyorsun senbiri diyo ki şeker çıksa napcan yani yapacak bir şey yok zaten boşuna yükleme. Sonra ne yesen kilo yapar falan bir sürü şey dediler bunlara tatlı falan alamam kilo yapar kilo
Ben kapı süsü değilde isminin yazdığı gece lambası yaptırdım duvara astık çok hoş duruyorİsimli de kapı süsü falan da yaptırmayacağım çok fazlalık oluyor sonra evde. Bu iki yastıktan yapmayı düşünüyorum kendim . Havalar biraz daha soğusun kış moduna geçince
Sınıf rehberlik planı hazırlamak için rehberlik etkinliklerini istediler. İnternette var açın bakın dedimSen onlara defter doldurmaları için tükenmez kalem bile vermesen hakkindir
Biz bir de saçının gramı kadar altın vermeyi düşünüyiruz ama saçlarına kıyıp nasıl keserim bilmiyorumbizde sadece sünnet edip arkasına bebek mevlüdünü vereceğiz akika kurbanını kesip bu kadar
Adet mi bu ilk kez duydum kime veriyorsunuzBiz bir de saçının gramı kadar altın vermeyi düşünüyiruz ama saçlarına kıyıp nasıl keserim bilmiyorumbelki de keltostur gerçi
Hahahahaha bizom okula ilk kez bu yıl pdrci geldiSınıf rehberlik planı hazırlamak için rehberlik etkinliklerini istediler. İnternette var açın bakın dedimbu lafımın üstüne bir tanesi geldi diyo ki sen de baya kilo aldın
Haahahhaha ya internette var aslında ama alışmış bazı okullarHahahahaha bizom okula ilk kez bu yıl pdrci geldiadam rehberlik etkinliklerini falan çıkardı bize verdi hepimiz birbirimize bakıyoruz o kadar serkeş bir hayat
Sünnet bebeğin sadakasi şeklinde durumu olmayan birineAdet mi bu ilk kez duydum kime veriyorsunuz
Hiç bilmiyordum bunuSünnet bebeğin sadakasi şeklinde durumu olmayan birine
Biz hep öyle çıkarıyorduk kendi kendimizeHaahahhaha ya internette var aslında ama alışmış bazı okullar
Allah izin verirse hac hurmaları varya doğduğunda onu çok az damağına sürmekte sünnet onu da yapacamHiç bilmiyordum bunu
Bebeğin yedinci gün saçı kesilip altın verilmesi konusunda ihtilaflar var kardeşimde yapılmıştı çok zorlandık traş ederken kendi çocuğumda bunu yapmayı düşünmüyorum akika da keseceğimiz içinBiz bir de saçının gramı kadar altın vermeyi düşünüyiruz ama saçlarına kıyıp nasıl keserim bilmiyorumbelki de keltostur gerçi
Bebeğin yedinci gün saçı kesilip altın verilmesi konusunda ihtilaflar var kardeşimde yapılmıştı çok zorlandık traş ederken kendi çocuğumda bunu yapmayı düşünmüyorum akika da keseceğimiz için
AhahahahBebeğin yedinci gün saçı kesilip altın verilmesi konusunda ihtilaflar var kardeşimde yapılmıştı çok zorlandık traş ederken kendi çocuğumda bunu yapmayı düşünmüyorum akika da keseceğimiz için
Ha bide sonra çocuğu kabak kabiş diye sevdik hala adı öyle kaldı
Tirmizide geçtiğini duymadım hocalar ile tahlil vs yapılmıştı kız çocukları kesilmemeli sadece erkek için geçerli altın değilde gümüş olarak ifade edilmiş gücü yeten erkeğe iki koyun kurban kıza bir tane kurban keserse müstehap bunu yapınca diğerine gereklilik duyulmuyor çünkü o sünnet olarak kabul edilmemişti hanefi mezhebinde peygamber efendiğimiz her yaptığını sünnet olarak almıyorduk… hiç bitmeyen tartışmalar ve konularTirmizi de iki ayrı hadiste geçiyorhangi kaynak ihtilafa düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?