2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizzlaarr siz attınız kıskandım bu da benim minnak(!) Gobeeem
Gören doğurdum dogurucam sanıyor
Okadar büyük görünmüyor bu millette abartmayı seviyor heralde dün gittiğimiz misafirlikte de hamile olduğumu anlamadılar kimisde çok büyümüş diyor özellikle annemler anlamadım ben bu işi

Ben de bu erkeğe 2 kıza 1 olayını özellikle araştırmıştım ben tartışmalı değil de direkt hadis kitabı fetva boyutunda gittim. Kıza da erkeğe de 1 kurban yeter saç kesimi ikisi içinde sünnet tirmizi güven veriyor ama

İkiye bir olayını Araştırdıysan sebebi seni tatmin etmiştir biz biraz fazla derinlere iniyorduk bilmiyorum sizin alanınız neydi

Feci bir mide yanması yaşıyorum 3.trimesere tamamen hoşgeldin dedim sanırım gaviscon da geçirmedi var mı başka önerisi olan tatlış anneler
Mide yanması için kayınvalidem hep kuru kuru bulgur ye diyor bilmiyorum faydası oluyor mu yaşamadğım için henüz denemedim

Kızlar nezle gibiyim diyordum bir saattir daha kötü hissediyorum kendimi, nöbetçi eczane vs doğal içerikli bir şey verir mi sizce? Yoksa acile mi gitsem

Isimli kapi susu ben yaptirmayi dusunuyorum. Oglumda kendimiz keceden yapmistik. Odasinin kapisinda asili hala cok seviyor. 2. Ye yapmazsam olmaz bi de gecen gun dogum katinda nst ye girdim. Butun odalarin kapisinda bebeklerin isimli kapi susleri vardi. Benim cocugum eksik mi kalsin

İşte büyümüştü küçülmüş ağır başlı uslu örnek bebek

Feci bir mide yanması yaşıyorum 3.trimesere tamamen hoşgeldin dedim sanırım gaviscon da geçirmedi var mı başka önerisi olan tatlış anneler
Ben de 2 gun perısan oldım, hatta gece yastıga kafamı koyunca baslıyor, 2 gun uykusuz kaldım. Ikı kasık yogurt bastırdı benı, bır arkadsım da ıkı fırt soguk süt ıc, keser dedı, süt de aldık yanma baslayınca yogurt yıyorum hemen o ıyı geldı. Cuma gunu doktora da danısacagım ılac yazar belkı

Valla canım benim burçlarla pek aram yok. Yakın bir arkadaşım oğlak ya da kova olsun dedi bu konularla ilgili, ona güvenerek yaptırdım transferi
ben kovayım bulunduğum ortama neşe katarım
Planlıyım anacım aileme düşkünüm disiplinli programlıyım ailede aman tadımız kaçmasın Ali rıza bey diyen bir benim

Kankam oğlak asilzade benim kankim tam bir program delisi işkolik ailesine bağlı ailesini Sayan seven düşünen işinde okulunda başarılı daha ne olsun . Boşuna mı dişimi sıkıp aralık sonu oğlak olsun diye doğurmaya niyetliyim

Aldığım anne bebek bakım çantası geldi bugün sizinle de paylaşmak istedim. Çantayı beğendim İçi çok derin, arkasında bebek arabasına takılması için aparat bulunuyor. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_20230918_211655.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20230918_211339.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20230918_211247.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20230918_211208.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 61
Mide yanması için kayınvalidem hep kuru kuru bulgur ye diyor bilmiyorum faydası oluyor mu yaşamadğım için henüz denemedim
Aaa çok tuhafmış ilk kez duydum deneyeyim hemen zararı olmaz, inşallah hiç yaşamazsın
Tahin varsa bir yemek kaşığı tahin al geçiriyor anında
Teşekkür ederim deneyeyim hemen
Gaviscon gecirmemis ama maden suyu filan gecirir mi acaba
Maden suyu yok gaviscon hep geçiriyordu ilk zamanlar da olmuştu ama bu kez geçirmiyor hatta günlük dozun dışına çıkıp artı bir ölçü daha içtim ama yok
Çok kötü haldeyim ya sabah durduk yere başladı, Yoğurt deneyeyim tatlım, sabah süt içtim ama soğuk değil sıcaktı belki ondan etki etmemiştir. Doktoruna sorunca bana da söyle canım benim kontrole var daha

İkisini de soguk tüket canım, haber ederim

Çok iyi almışsınız güle güle kullansın minnoşlar

Gaviscon Duo rahatlatıyor

Uyurken ıkı yastıkla uyuyun. Gavıscon plus sanırım bir olecek iyi gelir. Karısık olmasın yediklerin neyın acı verdıgını anlamazsınız. Öğlen küçük şeftali yedım cayır cayır yaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…