- 1 Nisan 2014
- 5.337
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.121
Okadar büyük görünmüyor bu millette abartmayı seviyor heraldeKizzlaarr siz attınız kıskandım bu da benim minnak(!) Gobeeem
Gören doğurdum dogurucam sanıyor
Benim de 63….59Bence sen 6 de
yoksa benim 45---42'e
Tekrardan 42----47'e 5 kilo almamış oluruz.
6. ayı 2 kilo ile kapatıyorum dersem millet bile linç eder.
Ben de bu erkeğe 2 kıza 1 olayını özellikle araştırmıştımTirmizide geçtiğini duymadım hocalar ile tahlil vs yapılmıştı kız çocukları kesilmemeli sadece erkek için geçerli altın değilde gümüş olarak ifade edilmiş gücü yeten erkeğe iki koyun kurban kıza bir tane kurban keserse müstehap bunu yapınca diğerine gereklilik duyulmuyor çünkü o sünnet olarak kabul edilmemişti hanefi mezhebinde peygamber efendiğimiz her yaptığını sünnet olarak almıyorduk… hiç bitmeyen tartışmalar ve konular
İkiye bir olayını Araştırdıysan sebebi seni tatmin etmiştirBen de bu erkeğe 2 kıza 1 olayını özellikle araştırmıştımben tartışmalı değil de direkt hadis kitabı fetva boyutunda gittim. Kıza da erkeğe de 1 kurban yeter saç kesimi ikisi içinde sünnet tirmizi güven veriyor ama
Mide yanması için kayınvalidem hep kuru kuru bulgur ye diyor bilmiyorum faydası oluyor mu yaşamadğım için henüz denemedimFeci bir mide yanması yaşıyorum 3.trimesere tamamen hoşgeldin dedim sanırımgaviscon da geçirmedi var mı başka önerisi olan tatlış anneler
Tahin varsa bir yemek kaşığı tahin al geçiriyor anındaFeci bir mide yanması yaşıyorum 3.trimesere tamamen hoşgeldin dedim sanırımgaviscon da geçirmedi var mı başka önerisi olan tatlış anneler
İşte büyümüştü küçülmüş ağır başlı uslu örnek bebekDayımın kızı oğlak burcu tam olarak böyle bi kız hahaha kendimin de dişini sıkıp ocakta doğurmak isterim amaaaa asla olmayacak 11 aylık falan oluyor ahahah ama diğer çocuklar birbirine çığlık atıp bağırırken o bir köşede yapılanları izler öyle bir kız ahah
Gaviscon gecirmemis ama maden suyu filan gecirir mi acabaFeci bir mide yanması yaşıyorum 3.trimesere tamamen hoşgeldin dedim sanırımgaviscon da geçirmedi var mı başka önerisi olan tatlış anneler
Ben de 2 gun perısan oldım, hatta gece yastıga kafamı koyunca baslıyor, 2 gun uykusuz kaldım. Ikı kasık yogurt bastırdı benı, bır arkadsım da ıkı fırt soguk süt ıc, keser dedı, süt de aldık yanma baslayınca yogurt yıyorum hemen o ıyı geldı. Cuma gunu doktora da danısacagım ılac yazar belkıFeci bir mide yanması yaşıyorum 3.trimesere tamamen hoşgeldin dedim sanırımgaviscon da geçirmedi var mı başka önerisi olan tatlış anneler
Valla canım benim burçlarla pek aram yok. Yakın bir arkadaşım oğlak ya da kova olsun dedi bu konularla ilgili, ona güvenerek yaptırdım transferi
Aaa çok tuhafmış ilk kez duydumMide yanması için kayınvalidem hep kuru kuru bulgur ye diyor bilmiyorum faydası oluyor mu yaşamadğım için henüz denemedim
Teşekkür ederim deneyeyim hemenTahin varsa bir yemek kaşığı tahin al geçiriyor anında
Maden suyu yokGaviscon gecirmemis ama maden suyu filan gecirir mi acaba
Çok kötü haldeyim ya sabah durduk yere başladı, Yoğurt deneyeyim tatlım, sabah süt içtim ama soğuk değil sıcaktı belki ondan etki etmemiştir. Doktoruna sorunca bana da söyle canım benim kontrole var dahaBen de 2 gun perısan oldım, hatta gece yastıga kafamı koyunca baslıyor, 2 gun uykusuz kaldım. Ikı kasık yogurt bastırdı benı, bır arkadsım da ıkı fırt soguk süt ıc, keser dedı, süt de aldık yanma baslayınca yogurt yıyorum hemen o ıyı geldı. Cuma gunu doktora da danısacagım ılac yazar belkı
İkisini de soguk tüket canım, haber ederimAaa çok tuhafmış ilk kez duydumdeneyeyim hemen zararı olmaz, inşallah hiç yaşamazsın
Teşekkür ederim deneyeyim hemen
Maden suyu yokgaviscon hep geçiriyordu ilk zamanlar da olmuştu ama bu kez geçirmiyor hatta günlük dozun dışına çıkıp artı bir ölçü daha içtim ama yok
Çok kötü haldeyim ya sabah durduk yere başladı, Yoğurt deneyeyim tatlım, sabah süt içtim ama soğuk değil sıcaktı belki ondan etki etmemiştir. Doktoruna sorunca bana da söyle canım benim kontrole var daha
Çok iyi almışsınız güle güle kullansın minnoşlarSağol canım teşekkür ederimbu arada bundada ilk açtığımızda değişik bir koku vardı sabah kurduk akşama kadar havalandı koku geçmişti. Ama ilk etapta olan koku neydi hiç bir fikrim yok hepsi buradadan aldım canım ben. Eşim linkledi bende 2 adet sipariş ettim tanesi 4674 tl di eşime 2 beşik için 650 tl ye yakın iade geldi yani toplamda 8700 felan ödemiş oldum 2 beşiğe.
Edebiyatçıyimİkiye bir olayını Araştırdıysan sebebi seni tatmin etmiştirbiz biraz fazla derinlere iniyorduk bilmiyorum sizin alanınız neydi
Gaviscon Duo rahatlatıyorAaa çok tuhafmış ilk kez duydumdeneyeyim hemen zararı olmaz, inşallah hiç yaşamazsın
Teşekkür ederim deneyeyim hemen
Maden suyu yokgaviscon hep geçiriyordu ilk zamanlar da olmuştu ama bu kez geçirmiyor hatta günlük dozun dışına çıkıp artı bir ölçü daha içtim ama yok
Çok kötü haldeyim ya sabah durduk yere başladı, Yoğurt deneyeyim tatlım, sabah süt içtim ama soğuk değil sıcaktı belki ondan etki etmemiştir. Doktoruna sorunca bana da söyle canım benim kontrole var daha
Uyurken ıkı yastıkla uyuyun. Gavıscon plus sanırım bir olecek iyi gelir. Karısık olmasın yediklerin neyın acı verdıgını anlamazsınız. Öğlen küçük şeftali yedım cayır cayır yaktıFeci bir mide yanması yaşıyorum 3.trimesere tamamen hoşgeldin dedim sanırımgaviscon da geçirmedi var mı başka önerisi olan tatlış anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?