2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bunun yükseleni alçalani bir sürü şeyi var parayı kariyeri mutluluğu zekayı en çok kendinde toplayan burç akrepmis mesela
Etiketlendim dermişim bebiş 38+5 e kadar akrep 38+3 gelirse benimle aynı gün doğmuş olacak :)

kız bugün üstümden kamyon gibi geçtiler 12den 5e kadar karı koca kavga ettiler en son o kadar stres oldum ki yeter nolur kavga etmeyin diye ağladım getirmeselerdi de bu kadar strese girmeseydim
Dertleri neymiş o kadar Nazar ettik iyi mi

Ayyy kızçelerim göbek deliğimin içi kaşınıyor deli gibi bu ne böyle ilk defa böyle bir şey yaşıyorum

Kızlar bugün kasılmalarım diğer günlere göre daha fazla oldu ve komple sertleşme şeklinde degil bir yere toplanıp karnım yamuluyor birde bugün şekerim farklı biseyler yemediğim halde 170 176 civarında çıktı hep kontrolüm carsamba sabah sizce beklesem mi sabah acile mi gitsem

Şeker işini sudem34 daha iyi biliyor sertlik bebek toplanıyor yer değiştiriyor genelde o yüzden oluyor komple kasılma sertlik yoksa sorun olmaz galiba

birminikask2020 geçmiş olsun şimdi nasılsın şimdi sayfaları okurken gördüm bende bir kaç gün önce ishal oldum ishalden sonra midem bi tuhaftı kaç gündür ve bu akşamda kasılmalarım farklı ve fazla oldu sen nasıl fark edip gittin korkuyorum ya şimdi de eşim oğlum uyuyor ne yapsam bilemedim

Ay nazara geldiler desene
kız yok her zaman öyleler iyilerdir insan olarak severim ama anlaşamıyorlar kedi köpek gibiler boşanmaları evliliklerinden hayırlı. bugün gezmeye gidecektik tüm gün kavga ettiler evde oturduk kaldık vallahi ben yoruldum onlar kavga ederken üstümden kamyon geçmiş gibi geldim eve mal mal tavana bakıyordum yalnız başıma inzivaya çekildimaz önce annemi aradım o neydi diye başına eşarp sarmış migreni tutmuş yatıyormuş

Ay kıyamam ya senin yanında bari yapmasalar

Ben olsam giderdim canim. Insallah o kasilmalar sanci degildir sendeki ama benim karnim tumden kasilmiuor sancida bebek sipsivri cikiyor, iki tane yumru olusuyor karnimda. Gidebiliyorsan git bence yarin ihmal etme

Selam kızlar
Geçmiş yapamadım
N11 çekim var iki tane
Ne alayım akıl istiyorum

150 ye 50
120 ye 30 var
Son 40 dk heyecan tavan
Daha once aldiklarimi ekliyeyim belki fikir olur.

Müslin Örtü Çok Amaçlı Müslin Bebek Battaniyesi 120 Cm X 120 Cm 139,00 TL yerine 121,90 TL

Diger aldiklarim hep satisa kapanmis yaa. Bir de bol bez aldim tabi

Ben olsam giderdim canim. Insallah o kasilmalar sanci degildir sendeki ama benim karnim tumden kasilmiuor sancida bebek sipsivri cikiyor, iki tane yumru olusuyor karnimda. Gidebiliyorsan git bence yarin ihmal etme
Evet yumru oluşuyor oğlumda bunu yaşıyordum ama bu haftalarda değildi daha 30 lardan sonraydı sanki doktoruma o zaman sorduğumda yalancı sancı diyoruz biz bunlara doğuma hazırlık demişti ama şimdi korktum sanki daha erken 26+1 deyim daha

Ay bi de genel olarak benim kiyafetleri aldigim markada bazi modeller n11 de var ve kuponla benim dukkandan aldigimdan ucuza geliyor. Ihtiyac varsa bir deneyin. Trendyolda 360 a fln satiliyor.

n11'den Unisex Düz Krem Bebek Tulum Yenidoğan Süsleme Tasarım Happy Moon-0-3 Ay seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…