- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.181
Etiketlendim dermişimBunun yükseleni alçalani bir sürü şeyi varparayı kariyeri mutluluğu zekayı en çok kendinde toplayan burç akrepmis mesela
Etiketlendim dermişimbebiş 38+5 e kadar akrep 38+3 gelirse benimle aynı gün doğmuş olacak :)
Dertleri neymiş o kadarkız bugün üstümden kamyon gibi geçtiler12den 5e kadar karı koca kavga ettiler en son o kadar stres oldum ki yeter nolur kavga etmeyin diye ağladım getirmeselerdi de bu kadar strese girmeseydim
Çok güzel olmuşşşşBu şekilde toplu siparis ettim 220 TL gibi bir şey verkdm
Amin canımÇok güzel olmuşşşşmaşallah rabbim güzel günler göstersin hepinize
Onun da mı gebelik döneminde oldu?Benim kuzenimin göğüslerinden bildiğin kan akıyordu krem falan geçirmedi Ayva çekirdeklerini suyun içine koyduk buzdolabında jel gibi oldu onu kullandı hemen gecirdi
Doğum sonrasıOnun da mı gebelik döneminde oldu?
Şeker işiniKızlar bugün kasılmalarım diğer günlere göre daha fazla oldu ve komple sertleşme şeklinde degil bir yere toplanıp karnım yamuluyor birde bugün şekerim farklı biseyler yemediğim halde 170 176 civarında çıktı hep kontrolüm carsamba sabah sizce beklesem mi sabah acile mi gitsem
kız yok her zaman öylelerAy nazara geldiler desene
O kuponlar olunca bir şey bulamıyorum olmayınca eksikler gözümün önüne geliyorSelam kızlar
Geçmiş yapamadım
N11 çekim var iki tane
Ne alayım akıl istiyorum
150 ye 50
120 ye 30 var
Son 40 dk heyecan tavan
Ay kıyamam ya senin yanında bari yapmasalarkız yok her zaman öyleleriyilerdir insan olarak severim ama anlaşamıyorlar kedi köpek gibiler boşanmaları evliliklerinden hayırlı. bugün gezmeye gidecektik tüm gün kavga ettiler evde oturduk kaldık vallahi ben yoruldum onlar kavga ederken üstümden kamyon geçmiş gibi geldim eve mal mal tavana bakıyordum yalnız başıma inzivaya çekildim az önce annemi aradım o neydi diye başına eşarp sarmış migreni tutmuş yatıyormuş
Kupon geçen bir şey olsun yeter zaten bebeğe şart değilEve bişi aldım yaa bebeğe değil sanırım bebeğe alacak bişi kalmadı
Ben olsam giderdim canim. Insallah o kasilmalar sanci degildir sendeki ama benim karnim tumden kasilmiuor sancida bebek sipsivri cikiyor, iki tane yumru olusuyor karnimda. Gidebiliyorsan git bence yarin ihmal etmeKızlar bugün kasılmalarım diğer günlere göre daha fazla oldu ve komple sertleşme şeklinde degil bir yere toplanıp karnım yamuluyor birde bugün şekerim farklı biseyler yemediğim halde 170 176 civarında çıktı hep kontrolüm carsamba sabah sizce beklesem mi sabah acile mi gitsem
Daha once aldiklarimi ekliyeyim belki fikir olur.Selam kızlar
Geçmiş yapamadım
N11 çekim var iki tane
Ne alayım akıl istiyorum
150 ye 50
120 ye 30 var
Son 40 dk heyecan tavan
Evet yumru oluşuyor oğlumda bunu yaşıyordum ama bu haftalarda değildi daha 30 lardan sonraydı sanki doktoruma o zaman sorduğumda yalancı sancı diyoruz biz bunlara doğuma hazırlık demişti ama şimdi korktum sanki daha erken 26+1 deyim dahaBen olsam giderdim canim. Insallah o kasilmalar sanci degildir sendeki ama benim karnim tumden kasilmiuor sancida bebek sipsivri cikiyor, iki tane yumru olusuyor karnimda. Gidebiliyorsan git bence yarin ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?