- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.161
AhahhahaCumartesi günü eşim rahatsızlanmış iş yerinde şehir hastanesine gittim eşimi almaya kan tahlilin temiz çıktı gidebilirsin dediler eve bir geldik baktım başkasının tahliline bakıp göndermiş bizi kağıtta pelin bilmem ne yazıyor, tövbe gitmem
Karton kitap mi? Guzel bence. Is bankasi yayinlarinin kitaplarina da bakabilirsin.Kızlar bu kitaptan alacağım bebişe okumak için sizce nasıl?
Karton kitap evet bide bildiğim bir hikaye olduğu için bu tarzda almak istedimKarton kitap mi? Guzel bence. Is bankasi yayinlarinin kitaplarina da bakabilirsin.
İnsanları anlamak zor herkes bisey söylüyorOkadar büyük görünmüyor bu millette abartmayı seviyor heraldedün gittiğimiz misafirlikte de hamile olduğumu anlamadılar kimisde çok büyümüş diyor özellikle annemler anlamadım ben bu işi
Bende bunun siyahını aldim cok beğendik bizde çok kaliteli duruyor insallah uzun ömürlü olur☺Aldığım anne bebek bakım çantası geldi bugün sizinle de paylaşmak istedim. Çantayı beğendim İçi çok derin, arkasında bebek arabasına takılması için aparat bulunuyor. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim
Görelim görelimmmBen kapı süsü değilde isminin yazdığı gece lambası yaptırdım duvara astık çok hoş duruyor
Kizlar bebekler icin gunluk tarzi defter tutuyor musunuz? O tarz bi defter almam lazim. Begenemedim bi turlu
Ben de hastane odasinin kapisina bi tane siparis ettim daha gelmedi. Bi tanede odasina koymak icinBen kapı süsü değilde isminin yazdığı gece lambası yaptırdım duvara astık çok hoş duruyor
Ben de eline vermek bunlardan aldım yeğenim bir yaşında bu kitapları çok seviyorKızlar bu kitaptan alacağım bebişe okumak için sizce nasıl?
kız bugün üstümden kamyon gibi geçtilerBize de böyle akrabalar amin
Ay nazara geldiler desenekız bugün üstümden kamyon gibi geçtiler12den 5e kadar karı koca kavga ettiler en son o kadar stres oldum ki yeter nolur kavga etmeyin diye ağladım getirmeselerdi de bu kadar strese girmeseydim
Bu şekilde toplu siparis ettim 220 TL gibi bir şey verkdmGörelim görelimmm
Ben bu şekilde kitapları çok beğeniyorum Hepsiburada da isbankasinin kitapları 1 al 1 bedava kampanyası yapıyor çok uyguna harika kitaplar geliyorKızlar bu kitaptan alacağım bebişe okumak için sizce nasıl?
Kesilmesi sünnet gramı kadar sadaka vermek te sünnet galiba bende kesecem saklıcam. Zaten ilk saçlar dökülüyo yenisi çıkıncaAdet mi bu ilk kez duydum kime veriyorsunuz
Benim de aklımda, trebdyolda bir kaç tane bakmıştım hala almadımKizlar bebekler icin gunluk tarzi defter tutuyor musunuz? O tarz bi defter almam lazim. Begenemedim bi turlu
Gerçekten çok zor ya Allah kimseye yaşatmasınİnşallah hemen geçer çok zor çünkü
Evet sünnet hemde çok faydalıymış ilk saçı kesmek bizde yapacağız inşallahKesilmesi sünnet gramı kadar sadaka vermek te sünnet galiba bende kesecem saklıcam. Zaten ilk saçlar dökülüyo yenisi çıkınca
Bana da haber verin o zaman bende alacağımBen bu şekilde kitapları çok beğeniyorum Hepsiburada da isbankasinin kitapları 1 al 1 bedava kampanyası yapıyor çok uyguna harika kitaplar geliyor
TamamdırBana da haber verin o zaman bende alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?