2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar nezle gibiyim diyordum bir saattir daha kötü hissediyorum kendimi, nöbetçi eczane vs doğal içerikli bir şey verir mi sizce? Yoksa acile mi gitsem
Ben soğuk aldığım da acile gittim sen hamilesin biz bir şey yapamsyiz dedi yolladılar 2 kez

Yoğurt kefir beyaz leblebi de iyi geliyor

Aklıma geldi mide yanması için yukarı doğru acı verince ıkı kasık süt için soğuk olsun. O bıraz keser.

Bende geçen haftalarda HepsiBurada indirimi ile aldım aynısını hatta bu rengini çok güzel bir çanta
Ama fiyatını yükselttiler hemen ben alırken 600 küsürdü sepette 400 civarına geldi 2 gün sonra fiyatı 800-900 civarına çıkardılar ne fena satıcılar

Kizlar bebekler icin gunluk tarzi defter tutuyor musunuz? O tarz bi defter almam lazim. Begenemedim bi turlu

Stylo adı ama sadece stylo mu

İkisini de soguk tüket canım, haber ederim
Tamamdır tatlım teşekkürler
Bugün aslında bişey yemeden başladı birden, gün boyu da devam etti. Gaviscon Duo ise dediğin ondan içtim zaten canım. İki yastığı da deneyeyim ama inşallah o zamana kalmadan geçer
Yoğurt kefir beyaz leblebi de iyi geliyor
Yoğurt kesti biraz canım kefir de vardı deneyeyim tekrarlarsa teşekkğr ederim gaviscon duo denedim zaten ama bu kez kesmedi

Evet ben de 500 civarinda aldım Trendyol dan şuan 879 TL

İnşallah hemen geçer çok zor çünkü

Şehir Hastanesine gitsen müdahale ederler
Cumartesi günü eşim rahatsızlanmış iş yerinde şehir hastanesine gittim eşimi almaya kan tahlilin temiz çıktı gidebilirsin dediler eve bir geldik baktım başkasının tahliline bakıp göndermiş bizi kağıtta pelin bilmem ne yazıyor, tövbe gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…