2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Telas yapma, kotu dusunme ama kontrole git canim. Carsamba yerine yeri gitsen one ceksen randevunu olmaz mi

Telas yapma, kotu dusunme ama kontrole git canim. Carsamba yerine yeri gitsen one ceksen randevunu olmaz mi
Yarın doktorum yok carsamba başlayacak izindeydi o yüzden ishal olunca magnezyumu kestirmişti bana başlayınca yine ishale çevirince düzelene kadar ara verdirmişti o mu tetikledi acaba diye düşündüm susuzda mı kaldım ya yarın olmadı bi acile gideyim

Peki benim haftalar önce boyaya niyetlenip halen mobilya bulamamam boyayı ertelemem benim kızın odası boş aldıklarım hep poşetlerinde bekliyor

Toplanıp gibi göbek cevresı de ağrı gibiydi. Gündüz sonucları iyi cıktı. Şimdi gene nst ye girdim pek iyi cıkmadı.

Benim de karnımda sertleşme var sanırım bu haftalarda olan bişey çoğumuz bir kaç gündür yaşıyoruz bunu bende korktum ama dinlenince geçiyor tek teselli bu
Sağlık ocağında ki ebe normal dedi bebek büyüyor yeri daralıyor o yüzden sertleşiyor dedi ve artık doğuma hazırlanıyor vücut eğer dinlendiğinde geçmezse çok sık olursa gün içinde o zaman sıkıntı dedi

Eğer magnezyum ishal yapıyorsa bana doktorum bıraktırdı, günde bir maden suyu ve bir çay bardağı kadar kabak çekirdeği, 1 haftadır her gün rutin haline getirdim ishal kesildi ve kramp olmadım bir haftadır

Şeker uzmanı sudem34 aklına takilacaksa bir görün bence

Bana da doktor bebek geriliyor dedi kemiklerini açmak için kısacası anlık sertleşmeler normal genel olarak

Ya kızlar ya napıcam nst ye girdim gündüz güzeldi şimdi sancı çıktı dalgalı serum verdiler gene alttan bakıldı açılma yok muayeneyi istemedim ama yine yapıldı, yine nst ye baglanıcam serumdan sonra. İlaç verin diyorum acılma varsa dio verırız. Açılmada yok.
İstirahat Olan ve erken doğumla ilgili olan arklar bana özelden yazabılırmı kafanız şişirdim tedavi olan varmı ılac alanlar. Ne zamandır kullanıyorsunuz faydası oldugunu düşündüm ilacın, olmasa evime gidip iyi bir doktora gideyim dıorum. Rica ediyorum yazarmnz

Bence çok karışık senin durumun, hiç yaşamadım bilmiyorum hani erken doğumu vs ama acılma yok ama bir şeyler yapıyorlar ne yaptıkları belli değil gibime geldi, başka doktora danışmanda fayda var. Hangi ilaçları yapıyorlar vs isimleri söylüyorlar mı peki? Yani açıklıyorlar mı şunu şu yüzden yapıyoruz diye

Acılma olmadan ılac alan arklar varmı gec vakit oldu yazan olurmu bilmiyorum. Bana verilmedi ılac belimde hafif ağrıo. Serum bitsin gene nst.

Tokluğun yüksek canım
Doktor 145 ı geçmesin dedi. Ama ayda yılda bir kere geçerse stres yapma dedi

Sağolasın
Ama yine kaçırdım kuponları

Acılma olmadan ılac alan arklar varmı gec vakit oldu yazan olurmu bilmiyorum. Bana verilmedi ılac belimde hafif ağrıo. Serum bitsin gene nst.
benim de sancım oldu açılmam olmadı aynı şekilde serum verdiler bir de progesteron verdiler. akşama kadar takibim yapıldı iki kere serum aldım rahim ölçümü yapıldı düzenli nst yapıldı. akşamki nstde sancı çıkmadı açılmam yoktu rahim boyum uzamıştı öyle olunca yatışı insiyatifime bıraktılar evde olmak istedim ben. evde progesterona devam ettim istirahat ve 3lt su aldım. kontrollere gittim tekrar sancım ve açılmam olmayınca progesteronun dozunu düşürdü şimdi bitti sadece çok kasılırsa al dedi. o gün drun açıklaması şuydu sancın varken biz açılmayı önlemek için serumla rahim kaslarını rahatlatmaya çalışıyoruz açılmanı takip edeceğiz olmazsa hormonla ve serumla onu önlemek için uğraşacağız eğer açılman olursa serklaj yapıyoruz yatırıyoruz ciğer geliştirme iğnesi yapıyoruz bazı ilaçlara başlıyoruz yüksek doz progesteron başlıyoruz düzenli serum verip sıvı takibi yapıyoruz olabildiğince doğumu ertelemeye çalışıyoruz büyük ölçüde de erteliyoruz ama kesinliği yok tabi demişti. ilk 24 saat çok önemliymiş sancıdan sonraki ilk 24 saat belirleyicidir açılmanın olmayacağını garanti edemem. sen de tedavi planının detaylarını sor kuzum çok geçmiş olsun

İnsülin almıyor musun?
Suyun nasıl?
Endokrin ı filan haberdar et.
Ya da diyetisyenini

Devlette de mi sezeryan ücreti alıyor ki nasıl yani

Devlette doktorun maaşı vs belli değil mi zaten
Üstelik normal doğum olsa doktora daha kolay zaten ebeler doğurtuyor hemşireler filan doktor başını beklemiyor

Önce sağlık
Sonra doktorlara vicdan
Ama iş yükü hasta kapasitesi vs derken belki de elleri mahkum bilemiyorum.

Devlette 5-15 dk muayene süresi sınırı var.
Özelde adam senle uzun uzun ilgileniyor.

Deveye sormuşlar boynun niye eğri nerem doğru ki demiş.
Zincirin halkaları gibi işte
Sağlık sistemininde de ister istemez pürüzler var keşke olmasa.
Doktor iyi olsa ekipman olmayabiliyor
Ekipman olsa doktor var mı?
Hepsi olsa bulunacak randevu nerde
İlaca bile erişim zor çoğu konuda falan filan işte liste uzar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…