2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benımkilerde oyle hersey bı yerde dolabı kursak yavas yavas yıkar yerlestırırz
Bizde artık haftaya dolap işini netleştirip boyaya geçicz sonrası kolay .Yerleştirmesi kalır.
Sen mobilyalarını aldın mı?
Ben geçen meltem mobilyaya gittim adamlar taşınmıştı.Boşuna gittik mağazaya kadar

Geçmiş olsun, ben magnezyum günde bir kullandığımda kramplarım çok oluyordu sonra doktorum 2 ye çıkardı ve vajinal Progestan verdi, o günden beri iyiyim

Ay yok, pazar gunu gıdıcektık, acık mı deıl mı bılemedık, esım aradı gec donus yaptılar, bu cuma doktor randevusundan sonra ugrayacagız, yol uzerınde hem de.. Herhalde mobılya gelene kadar 28 29 haftslık olurum ben de

Sohrab Z Zecmel Z zgenes
Hayallerimde ilk süt kolostrumları depo etmek için süt saklama poşetleri filan almaya niyetliyim.İlk sütün etkisi bir ömür bebeğe bonus diye. Bakalım gaza geldim kızlar hepinizin sayesinde
İşte aradığım motivasyon
Aradığım grup ruhu

Emzırmek nasıl guzel bır duygudur hayal etmesı bile güzel, göğüs ucum cıktı ona bıle mutlu oluyorum

İnşallah ben mama karşıtı biri değilim açıkçası tabiki anne sütü olmalı. Ama benim etrafımda yani normal diye tutturup sezeryan yapmak zorunda kalanlar oldu, sezeryan diye tutturup yaptırdığına pişman olanlar oldu, sütü yeterliyken yetersiz baskılarına dayanamayıp mama verip pişman olanlar oldu, mama vermediğine pişman olanlar oldu. Yani bu bi süreç bu süreçte de neye çok odaklanırsan onunla bi imtihan oluyorsun. Kim neye çok diretiyorsa ona direttiğine pişman genel anlamda. Sütümüzün yetmediği yerde Allah mamayı yaratmış yani onu kullancaz yani yapacak bişi yok bizde herkesin sütü bol maşallah pompa kullanan yok ama ben yine de manuel aldım. Ablamda mama kullandı bebek 7.ayda meme reddi yaptı mecbur kaldı kullandı

kızlarr herkese selam bugun adetim bitmiş de son kalanlar dökülüyormuş gibi pembe akıntım geldi ağrımda yok böyle bişey yaşayan oldu mu sorun olur mu acaba gitsem mi doktora

Bence öyle düşünme
Her şey genetik değil. Sen sütüm olacak diye odaklan
Sen mama stokladıkça psikolojik olarak nasıl hormon yüklenecek

Alınca satarım kafasındaysan al
Ama ben prolaktin salgılamanı etkiler gibi düşünüyorum

Kenara altın at mama için en kötü eğer bu ihtimalden korkuyorsn

Peki benim haftalar önce boyaya niyetlenip halen mobilya bulamamam boyayı ertelemem benim kızın odası boş aldıklarım hep poşetlerinde bekliyor
Aaaaa bu ben değil mi yaaa çok bişey almadım ama hepsi poşetlerde ve temelde çocuk odası olacak bir evimin olması lazım offff hemen iyi bir ev bulmalıyız

kızlarr herkese selam bugun adetim bitmiş de son kalanlar dökülüyormuş gibi pembe akıntım geldi ağrımda yok böyle bişey yaşayan oldu mu sorun olur mu acaba gitsem mi doktora
Doktoruna mı sorsan şuan kanama gelmesi pekte normal değil nolur nolmaz. Bebek hareketleri nasıl?

Bence hemen gitmelisin canım sonuçta gebeliğin hiç bir döneminde kanama istenen bişey değil. Sen tedbir amaçlı bir gidip görün bence

Aaaaa bu ben değil mi yaaa çok bişey almadım ama hepsi poşetlerde ve temelde çocuk odası olacak bir evimin olması lazım offff hemen iyi bir ev bulmalıyız
Ev var bu seferde rahatlık çöktü gidip bakmıyoruz.Bakmaya niyetleniyoruz mağaza kapalı çıkıyor

Ama Napim erkeklerin ki çok düz klasik benim oğluşumda giysin nolacak belki babası gibi kirpikli olur o da pijaması dikkat çekmez o zaman
Benim oğlumun maşşallah güzel kirpikleri var takma mı diye sormuş yazın bir salak sinir oldum erkek çocuk takma kirpik ne alaka

Ev var bu seferde rahatlık çöktü gidip bakmıyoruz.Bakmaya niyetleniyoruz mağaza kapalı çıkıyor
Benim beşik ve şifonyer 5 sene öncesinden hiçte çocuk istemezken çok beğendiğim için aldığım 2. El güzel bir şey var. Depoda patpata sarılı duruyor. Sanırım bu rahatlık ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…