- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.281
Kıskançlıktan ne diyeceğini bilememek oBenim oğlumun maşşallah güzel kirpikleri var takma mı diye sormuş yazın bir salak sinir oldum erkek çocuk takma kirpik ne alaka
Kanama lekelenme durumları acil diye geçiyor inşallah bir şey yoktur ama riske atmayinkızlarr herkese selam bugun adetim bitmiş de son kalanlar dökülüyormuş gibi pembe akıntım geldi ağrımda yok böyle bişey yaşayan oldu mu sorun olur mu acaba gitsem mi doktora
Bazı yerlerin çok uzun sürüyor, ben 1 buçuk ay bekledim mobilyalarıAy yok, pazar gunu gıdıcektık, acık mı deıl mı bılemedık, esım aradı gec donus yaptılar, bu cuma doktor randevusundan sonra ugrayacagız, yol uzerınde hem de.. Herhalde mobılya gelene kadar 28 29 haftslık olurum ben de
Hiç duymadım ben yıkıcam zaten benim doktorum yalayabilirsin diyo birazda eski kafalıyım bu konudaGöbek bağı düşüne kadar bebekler yikanmiyor ya bugün bir doktordan durulanma gerektirmeyen temizleme losyonu duydum hiç araştıran var mi
Eve gelir gelmez bende yıkamayı düşünüyorum, kuruladıktan sonra bir şey olmaz ama yalama konusunda bilemedimHiç duymadım ben yıkıcam zaten benim doktorum yalayabilirsin diyo birazda eski kafalıyım bu konudaama zaten hızlı düşüyo göbek bağı 5-7gün içinde düşüyo genelde. 10güne kadar pek beklemiyorsun
Mustelanin vardi oyle bi temizleyici losyonu. Oglumda set halinde aldigimda icinde o da vardi. Ilk gunden bebegi yikadiklari icin pek kullanmamistimGöbek bağı düşüne kadar bebekler yikanmiyor ya bugün bir doktordan durulanma gerektirmeyen temizleme losyonu duydum hiç araştıran var mi
Aaa öğrenmiş olduk bence de o yüzden zaten ara ara sancım da oluyor benim hemen geçiyor birde çok hafif oluyor annem ay sancıları demişti demek ki böyle bişey bu daSağlık ocağında ki ebe normal dedi bebek büyüyor yeri daralıyor o yüzden sertleşiyor dedi ve artık doğuma hazırlanıyor vücut eğer dinlendiğinde geçmezse çok sık olursa gün içinde o zaman sıkıntı dedi
ama sen niye kendini kuruyorsun en baştan sütüm olmaz diye benim anneminde sütü olmamış ama bu benimde olmayacağı anlamına gelmez ki. ha gelmezse de ucunda ölüm yok geldiği kadarını veririz gelmezse mama veririz. ben kaşık biberon alacağım bir tane her ihtimale karşı ama ne biberonlar alıyorum ne mamalar baştan kendimi şartlamıyorum. süt stresle dinlenmekle psikolojiyle beslenmeyle çok alakalı. emzirme eğitimine kayıt yaptırdım aksi bir durum olmazsa kasım sonuna planladık eğitimi. gebelik döneminde emzirme eğitimi alan anneler emzirmeyle alakalı daha az sorun yaşıyormuş.Kızlar benim sülaledeki bayanları hiçbirinin sütü olmamış.
Teyzemin hiç
Anneminki 1-1,5 ay gelmiş tadına bakmış ekşi bozuk gibiymiş hemen kesilmiş full sütü
Anneneminde sütü olmamş
Teyzemin kızı kuzenim 2-3 ay önce doğum süt yerine su gelmiş ondan sadece sonra full kesilmiş.
Şimdi bende süt olmama ihtimali çok yüksek , Her ihtimale karşı ufak tefek mama alayım diyorum .
Aptamil-SMA-Bebelac-Hipp-Silimac-Evolvia hangisini almak mantıklı 1-2 paket? (Aylık mama masrafı 2000TL yi bulabiliyor dedi kuzenim gözüm korktu)
Cuma gunu ınsallahKuzum oda takımı alırsan haber ver, ben hala muallaktayım ama dediğin gibi kıyafetleri belli bir düzende değil şu an
O zaman ben de oyle dıyım, acelem var derımBazı yerlerin çok uzun sürüyor, ben 1 buçuk ay bekledim mobilyalarıeşimin kuzenine söyledim uzun sürüyor diye bilerek benim acelem var demiş hemen getirmişler
İnsülin kullanmıyorum şimdilik diyet ve yürüyüş suyumda sıkıntı yoktu 1 ay oldu son kontrolden bu yana yarın kontrolüm inşallah herşey yolundadır bugün ölçümlerim normal sabah açlık 98 tokluk 118 çıktı dün ekmekten şüphelendim farklı fırından almış tam buğday ekmeğini rengi hiç tam buğday gibi değildi bu sabah hep aldığı fırından aldı geldi gercektende ölçümlerim hemen fark etti. Bazı fırınlar resmen dalga gecer gibi bir avuç tam buğday unu katıp tam buğday ekmeği diye satıyorlarİnsülin almıyor musun?
Suyun nasıl?
Endokrin ı filan haberdar et.
Ya da diyetisyenini
Diyetisyenim bunu verdi bana, sabah 2 dilim, öğlen 3 akşam 2İnsülin kullanmıyorum şimdilik diyet ve yürüyüş suyumda sıkıntı yoktu 1 ay oldu son kontrolden bu yana yarın kontrolüm inşallah herşey yolundadır bugün ölçümlerim normal sabah açlık 98 tokluk 118 çıktı dün ekmekten şüphelendim farklı fırından almış tam buğday ekmeğini rengi hiç tam buğday gibi değildi bu sabah hep aldığı fırından aldı geldi gercektende ölçümlerim hemen fark etti. Bazı fırınlar resmen dalga gecer gibi bir avuç tam buğday unu katıp tam buğday ekmeği diye satıyorlar
Ahahahh koptum şuanEve gelir gelmez bende yıkamayı düşünüyorum, kuruladıktan sonra bir şey olmaz ama yalama konusunda bilemedim
HahahahshshshshsAaaaa bu ben değil mi yaaaçok bişey almadım ama hepsi poşetlerde ve temelde çocuk odası olacak bir evimin olması lazım offff hemen iyi bir ev bulmalıyız
Kızlar, şeker ölçümü yapanlar, yüklemede açlık ve tokluğunuz kaç çıktı? Şimdi kendiniz takip ediyorsunuz ya açlık ve tokluklarınız kaç çıkıyor? Benim düşük çıkıyor sanki, acaba alet mi bozuk diye düşünüyorum… bu değerlerde şekerimin olmasını düşünmüyorum çünkü
Benim yüklememde açlık 85 tokluk 153 çıkmıştı… diyetisyenle başladım, uyuyorum genel olarakta… bu arada bana ekmek ibb nin tam buğday ekmeğini önerdi onu tüketiyorum günde 7 dilime kadar, fikir olsun diye yazdım şeker takip edenlere…
7 dilim miDiyetisyenim bunu verdi bana, sabah 2 dilim, öğlen 3 akşam 2
Herkes aynı şeyi soylemis ama bende soyliyim bir çok yerde okuduğum ve duyduğuma göre bu süt gelme meselesi tamamen psikolojik, sürekli emzirmeyle ve su icmeyle alakalı. Sen simdiden benim sütüm olmaz diye düşünürsen tabi ki olmaz çünkü süt hormonları hipofiz bezinden salgilaniyormus bilmem neymiş ( tibbi açıklamasıni yapamıyorum siz anladinizKızlar benim sülaledeki bayanları hiçbirinin sütü olmamış.
Teyzemin hiç
Anneminki 1-1,5 ay gelmiş tadına bakmış ekşi bozuk gibiymiş hemen kesilmiş full sütü
Anneneminde sütü olmamş
Teyzemin kızı kuzenim 2-3 ay önce doğum süt yerine su gelmiş ondan sadece sonra full kesilmiş.
Şimdi bende süt olmama ihtimali çok yüksek , Her ihtimale karşı ufak tefek mama alayım diyorum .
Aptamil-SMA-Bebelac-Hipp-Silimac-Evolvia hangisini almak mantıklı 1-2 paket? (Aylık mama masrafı 2000TL yi bulabiliyor dedi kuzenim gözüm korktu)
Canım valla ben yikicam bebeğimi içime sinmez 1 hafta anne karnından çıktığı gibi. Bebekler banyo yapınca rahatlayıp ağlayıp yoruluyorlar ve daha rahat uyuyorlar göbek bağına su değmemesi içinde su geçirmez bantlar var onlardan kullanıcam ve hep kuru temiz tutarsam yikamamis gibi olur insallahGöbek bağı düşüne kadar bebekler yikanmiyor ya bugün bir doktordan durulanma gerektirmeyen temizleme losyonu duydum hiç araştıran var mi
Aynen dün paylaşmıştk galiba bunuKızlar grupta süt artırıcı çay konusu geçmişti fiyatı 2000 filandi gebe okulu eğitmenin önerdiği bir çay fiyatı da uygun yorumları da iyi
MBA by Merve Bilge Atalay Mba-mommilk Süt Artırıcı Gaz Giderici - Fiyatı, Yorumları
MBA by Merve Bilge Atalay Mba-mommilk Süt Artırıcı Gaz Giderici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet alanlar da memnunAynen dün paylaşmıştk galiba bunu
Gebe okulundaki uzman bir ebe önermişti.Benimde aklımda bu var kullanmak için yorumlarda gaz giderdiğide yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?