2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Son trimestera girdiğimden beri ellerim ayaklarım şiş ödemli uyanıyorum ya gün içinde biraz iniyor. Suya da çok dikkat ederim 2-2,5 içiyorum günde normal mi bu ödem parmaklarım bağımsızlığını ilan etmiş uyanıyorum sabahları

Evet artık ödem normal ayaklarını yukarı da tutman azaltır ayakta bekleme süresi çoksa o da ödem yapar

Aynısını bnde yasadim iki hfta boyunca sırf içinde katkı maddesi olmasın diye fırından kullandım tokluk degerlerim 140 altına düşmedi UNO nün tam buğday ekmeğini aldım 130 üstüne çıkmamaya başladı. Bu ay kilo aldınız mı

Valla ben de çok ekmek filan dedim, 175 gram karbonhidrat almalı vücut ki protein bölünsün gibi bişi söyledi… diğer öğünlerim hep sebze ve protein tek karbonhidrat ekmek… şekerim de gerçekten düşük çıkıyor… kilom 72 boyum 1.70

Bence mutlaka emzirme danışmanlığı alıp denemelisiniz. Ananem, annem, teyzem aynı şekilde hiçbiri emzirememiş gıdım gıdım gelip sonra tamamen bitmiş 3ünün de. Ablam bu konuda çok araştırma yapıp emzirme danışmanı ile ilerledi. Şu an yeğenim 3 yaşında ve hala emiyor Doğru emzirme ve memenin süt üretmesi için doğru adımlar çok önemli bazı bünyeler için. Yoksa bebek emmeyi keşfedemeden süt kuruyup gidiyor vaktinde aksiyon almak şart

Benimde ekmek çok 7-8 dilim hatta bu ay hiç kilo almadım sizinde öyle mi oldu. 2300 kalorilik diyet uygun dedi diyetisyen

Normal bu değerler. Ben de hipotansiyon var benim bile değerlerim böyle oldu gebelikte. İlk fark edince ben de şaşırıp sormuştum. Doktorum normal dedi.

Benimde ekmek çok 7-8 dilim hatta bu ay hiç kilo almadım sizinde öyle mi oldu. 2300 kalorilik diyet uygun dedi diyetisyen
Maşallah ne güzel senin de şekerden dolayı dimi? Ben cumartesi günü başladım daha yeni ama kilo almadım 4-5 günde de verdiği ekmeklerin dilimleri ufak diğerlerine göre belki o yüzden 7 dilim bir de kalori söylemedi ama 7 dilim ekmek 250 kalori ona baktım diğer öğünlerimde yumurta peynir sebze, sebze yemekleri ve et tavuk balık var, günde sabah öğle akşam 1er tane küçük meyve var yanında ceviz ya da yoğurt… bu şekilde ilerliyorum… Cumartesi tekrar gitcem listeyi biraz değiştirmesini istiicem eğer olur derse

14 te doktora gidin diye okumuştum idrar tahlilinde protein kaçağı vb çıktı mı bir de senin ikiz ya belki bizden daha farklı bir ölçü tehlikelidir siz de

Mustelanin vardi oyle bi temizleyici losyonu. Oglumda set halinde aldigimda icinde o da vardi. Ilk gunden bebegi yikadiklari icin pek kullanmamistim
İlk günden bebeği yıkayınca bir sorun oldu mu tanıdığımız birinin bebegibin göbeği iltihaplanmaisti iltihap akıyordu bildiğin onu öyle gördükten sonra bebeklerin göbekleri düşmeden gördüğümde tansiyonumn düşüyor

Aynn cnm bnmkide böyle şeker testim sınırda çıktı bir hfta düzenli kan şekeri takibi sonra kontrol doğuma kdr diyet

İnşallah sağlıkla ve hızlı düşer ben çok kötü oluyorum göbek düşmeden görünce

2. Trimestr evliliğin ilk 6 ayına benziyordu ne güzel 3. Trimestr 20 yıllık evliliğe döndü

Kızlar bu sayı bana biraz abartı geldi sanki?

Eklentiler

• 2162FE0A-230A-4972-98DB-7D6AC0D54EEB.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 63
3 haftadır diyet uyguluyorum kilo almam yavaşladı 6 ayda 8 kilo almıştım bu ay sadece 500 gr şimdilik

14 te doktora gidin diye okumuştum idrar tahlilinde protein kaçağı vb çıktı mı bir de senin ikiz ya belki bizden daha farklı bir ölçü tehlikelidir siz de
Canım tansiyonum değil yanlış anlattım sanırım tansiyon aleti nabızıda gösteriyor ya onu söyledim tansiyonum aksine çok düşük genel olarak 8-6 civarı ama nabzım 110 ile 130 arasında bir değerde geliyor onu soruyorum. Çarpıntı hissim oluyor bu nabız değeri normalmi sizindemi böyle yoksa benim nabız yüksekmi gerçekten diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…