- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.341
Ay ellerine verdim ben sınıf planlarını. Benden daha iyi anlamazlar ya sjdjfkf ama yıldım artık ciddenNe guzelmis o is oyle. Keske bizim okulda da olsaydi
Benim biraz yüksek gibi o zaman bi sonraki kontrolümde bir danışayım doktoruma kansızlık var oda çarpıntıya sebep oluyor olabilir amaBenim 86 90 arası oluyor canım
Herkes aynı şeyi soylemis ama bende soyliyim bir çok yerde okuduğum ve duyduğuma göre bu süt gelme meselesi tamamen psikolojik, sürekli emzirmeyle ve su icmeyle alakalı. Sen simdiden benim sütüm olmaz diye düşünürsen tabi ki olmaz çünkü süt hormonları hipofiz bezinden salgilaniyormus bilmem neymiş ( tibbi açıklamasıni yapamıyorum siz anladiniz) yani sen emzirdikce ve benim sütüm var olacak gelecek bebeğime yetecek diye düşündükçe Allahin izniyle sütun olur. Ve en önemlisi bol su içmek çok cok onemli. Bebeği surekli emzirmek memeyi boşaltmak ki yeni süt gelsin eskilerin bu kadar bilinçli oldugunu dusunmuyorum biraz sütü azaldı mi sütüm yok diyip birakmislardir emzirmeyi Allah bilir tabi. Benimde goguslerim vücuduma göre küçük mesela biri gecen dedi senin sütünde olmaz dedim niye olmasın ne zayıflar küçük göğüsluler var masallah gayette sütü fosur fosur geliyor dedim kendimi psikolojimi buna göre hazırlıyorum insallah
Canım valla ben yikicam bebeğimi içime sinmez 1 hafta anne karnından çıktığı gibi. Bebekler banyo yapınca rahatlayıp ağlayıp yoruluyorlar ve daha rahat uyuyorlar göbek bağına su değmemesi içinde su geçirmez bantlar var onlardan kullanıcam ve hep kuru temiz tutarsam yikamamis gibi olur insallah
Son trimestera girdiğimden beri ellerim ayaklarım şiş ödemli uyanıyorum ya gün içinde biraz iniyor. Suya da çok dikkat ederim 2-2,5 içiyorum günde normal mi bu ödem parmaklarım bağımsızlığını ilan etmiş uyanıyorum sabahları
Ayni boydayiz ve kilodayiz neredeyse. Gunluk karb miktari bnm senden de fazla ama yemeklerin icindekiler de dahil hesaplaniyor buna. Bilemedim oyuzden. 1,5 aydir kilo almiyorum 250gr fln aldim en son cuma tartildigimda. Oyuzden bilemedimValla ben de çok ekmek filan dedim, 175 gram karbonhidrat almalı vücut ki protein bölünsün gibi bişi söyledi… diğer öğünlerim hep sebze ve protein tek karbonhidrat ekmek…şekerim de gerçekten düşük çıkıyor… kilom 72 boyum 1.70
Gynoferon kullanıyorum ben bulantı yapmadı hiçKızlar ya benim demir ilacı toz hap şeklinde kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz reçeteli ama. Benim artık midem kaldırmıyor doktoruma söyleyip değiştireceğim.
Ya birazcık tuhaf bişi tabiİnşallah sağlıkla ve hızlı düşer ben çok kötü oluyorum göbek düşmeden görünce
Kuyruk sokumu benim de kabusum oldu normal oturmak bir eziyet oldu.. gün içinde yarı uzanır şekilde oturuyorum belime yüklenmiş oluyorum ama napayım rahat edemiyorum başka türlüAy aynen ya kuyruk sokumuma doğru bir ağrı oluyor benimde. Eşime her akşam masaj yaptırıyorum sırt üstü uzanmak iyi geliyor ama sırtı üstü yatmayın falan denilince ne yapacağımı bilemiyorum biraz sırt üstü yatıp sağıma yada soluma dönüyorum artık
Canım benimde hep öyle 100ün altına çok nadir düşüyor. Ben akıllı saat kullanıyorum geçmişte mesela uyurken en düşük nabzım 59 60 çıkardı şimdi uyurken bile en düşük 79 çıkıyor. artan kan hacmi ve kalbe olan baskıdan diye düşünüyorum ben de . Nefes alışverişimde çok hızlı ve sesli mesela geçmişe göre. Gün içinde 120yi geçtiği oluyor benimde. Eşimi ölçüyoruz onun hep 80 civarı. İki canlıyız işte o yüzdenKızlar ya benim 1 aydır felan gün içinde ara ara çarpıntım oluyor gibi hissediyorum hemen tansiyonumu ölçüyorum nabzıma bakmak için genel olarak 110-120-130 arası çıkıyor bu nabız normalmi? Yoksa bir sıkıntımı var acaba kalbe felan mı görünmeliyim
Ben de buna çözüm bulamadım ya oturduğum yerden asla kalkamıyorum nereye tam yük bindiriyorum anlayamadım daKuyruk sokumu benim de kabusum oldu normal oturmak bir eziyet oldu.. gün içinde yarı uzanır şekilde oturuyorum belime yüklenmiş oluyorum ama napayım rahat edemiyorum başka türlü
Ben de döneme çok hızlı başladımSınıf rehberlik planı demeyin amanbütün günüm yeni atanan öğretmenlere müşavirlikle geçiyor ilk günden ben yapamıyorum hocam dayanamıyorum bu çocuğa diye geliyorlar yanıma. Her çocuk da rehberlik servisine gönderilmez ama sjdjkdf
Bunun tadı çok güzel ben çok beğeniyorumDiyetisyenim bunu verdi bana, sabah 2 dilim, öğlen 3 akşam 2
Benim kuzenim molfix ile başladı 4 numarada şimdi artık bütçe kaldırmıyor dedi. Uygun hesaplı olanlara geçiş yapmış. 4.numaradaki çocuk zaten kolay kolay pişik sürecine denk gelmiyor dedi.En çok 4 numara gidiyor diyor herkes bilemedim bana çok geldi yani bu kadar gidiyorsa ayvayı yedik
Yemek yemene rağmen 88 çıkmışssa diğer değerlerin iyi gelir benim tahminimKızlar ben de 50mg şeker yüklemesi yaptırdım. Tok gel demişlerdi 7.30 gibi kahvaltı yaptım yaklaştık 2 saat sonra da kan verdim ilkini aç değildim ama tam tok da sayılmam 88 çıkmış. Daha sonra sıvıyı içip verdim 1 saat sonrasında o çıkmadı. Kaç çıkması lazım onun 50lik yaptıranlar referansı biliyor mu
Sen 3. Trimesterdeymissin kalori ve besin değerleri farkediyor bildigimKucuk gogusle alakali degildir sanmiorum cnku bizim ailede herkes kucuk gogus. O baska o baska bisey. Ama dedigini okudum ben de hep uyumak ve su icmek. En en cok bu ikisi sutu arttiriyomus. Stresten uzak duzenli beslenme boool su. Bi de sagim. Ben de sutun gelmemesi icin hicbi sebep gormuyorum. Annem bn 2,5 aylikken ise baslamis. Sut kesilmis. Ozmn makina bisey yoktuki dio. Sagdigimiz dikkat ettigimiz ve inandigimiz surece bence sorun olmicak katiliyorum
Yikama konusuna gelince baya arastirdim. Sen de arastir. Anne karnindan ciktigi gibi durmasi bagisiklik ixin fln cok daha iyiymis. Bi de amerikan pediatri dahil asla onerilmiyo yikamak gobek kordonu dusene kdr. Sungerle silinebilir denio en cok. Bastan sonra bi arastir bence
Tuzu azalt ayaklarini dik. Ben de arada asiri sisiyoeum ama yordugum ve tuzlu yedigim zmn artiyo. 3. Trimester opuyo hepimizi ve daha basindayiz
Ayni boydayiz ve kilodayiz neredeyse. Gunluk karb miktari bnm senden de fazla ama yemeklerin icindekiler de dahil hesaplaniyor buna. Bilemedim oyuzden. 1,5 aydir kilo almiyorum 250gr fln aldim en son cuma tartildigimda. Oyuzden bilemedim
Bnm tablom bu bak
Bu arada ben hiç adam akıllı kışlık ürün bulamadım.Hep ince ince zıbın yada 5li hastane çıkışı buldum.Kızlar şöyle örgü pamuklu tulum bulursanız bana haber edin
Evet bence de lezzetli ve doyurucu bir ekmekBunun tadı çok güzel ben çok beğeniyorum
Kızlar şöyle örgü pamuklu tulum bulursanız bana haber edin
Amin insssHadi insallah kolaylıkla geçiririz kavuşuruz bebeklerimize sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?