2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Kucuk gogusle alakali degildir sanmiorum cnku bizim ailede herkes kucuk gogus. O baska o baska bisey. Ama dedigini okudum ben de hep uyumak ve su icmek. En en cok bu ikisi sutu arttiriyomus. Stresten uzak duzenli beslenme boool su. Bi de sagim. Ben de sutun gelmemesi icin hicbi sebep gormuyorum. Annem bn 2,5 aylikken ise baslamis. Sut kesilmis. Ozmn makina bisey yoktuki dio. Sagdigimiz dikkat ettigimiz ve inandigimiz surece bence sorun olmicak katiliyorum
Yikama konusuna gelince baya arastirdim. Sen de arastir. Anne karnindan ciktigi gibi durmasi bagisiklik ixin fln cok daha iyiymis. Bi de amerikan pediatri dahil asla onerilmiyo yikamak gobek kordonu dusene kdr. Sungerle silinebilir denio en cok. Bastan sonra bi arastir bence

Tuzu azalt ayaklarini dik. Ben de arada asiri sisiyoeum ama yordugum ve tuzlu yedigim zmn artiyo. 3. Trimester opuyo hepimizi ve daha basindayiz

Ayni boydayiz ve kilodayiz neredeyse. Gunluk karb miktari bnm senden de fazla ama yemeklerin icindekiler de dahil hesaplaniyor buna. Bilemedim oyuzden. 1,5 aydir kilo almiyorum 250gr fln aldim en son cuma tartildigimda. Oyuzden bilemedim
Bnm tablom bu bak

Eklentiler

• IMG_4707.webp
    14 KB · Görüntüleme: 37
Kuyruk sokumu benim de kabusum oldu normal oturmak bir eziyet oldu.. gün içinde yarı uzanır şekilde oturuyorum belime yüklenmiş oluyorum ama napayım rahat edemiyorum başka türlü

Canım benimde hep öyle 100ün altına çok nadir düşüyor. Ben akıllı saat kullanıyorum geçmişte mesela uyurken en düşük nabzım 59 60 çıkardı şimdi uyurken bile en düşük 79 çıkıyor. artan kan hacmi ve kalbe olan baskıdan diye düşünüyorum ben de . Nefes alışverişimde çok hızlı ve sesli mesela geçmişe göre. Gün içinde 120yi geçtiği oluyor benimde. Eşimi ölçüyoruz onun hep 80 civarı. İki canlıyız işte o yüzden

Kuyruk sokumu benim de kabusum oldu normal oturmak bir eziyet oldu.. gün içinde yarı uzanır şekilde oturuyorum belime yüklenmiş oluyorum ama napayım rahat edemiyorum başka türlü
Ben de buna çözüm bulamadım ya oturduğum yerden asla kalkamıyorum nereye tam yük bindiriyorum anlayamadım da

Ben de döneme çok hızlı başladım ama sınıf rehberlik planlarına karışmıyorum yapsınlar kendileri ya 70 tane öğretmen var hangi biriyle uğraşcam. 60 yaşında bile olan var

En çok 4 numara gidiyor diyor herkes bilemedim bana çok geldi yani bu kadar gidiyorsa ayvayı yedik
Benim kuzenim molfix ile başladı 4 numarada şimdi artık bütçe kaldırmıyor dedi. Uygun hesaplı olanlara geçiş yapmış. 4.numaradaki çocuk zaten kolay kolay pişik sürecine denk gelmiyor dedi.

Kızlar ben de 50mg şeker yüklemesi yaptırdım. Tok gel demişlerdi 7.30 gibi kahvaltı yaptım yaklaştık 2 saat sonra da kan verdim ilkini aç değildim ama tam tok da sayılmam 88 çıkmış. Daha sonra sıvıyı içip verdim 1 saat sonrasında o çıkmadı. Kaç çıkması lazım onun 50lik yaptıranlar referansı biliyor mu

Yemek yemene rağmen 88 çıkmışssa diğer değerlerin iyi gelir benim tahminim
50mg içilen sıvıda 1. saat 140 altında olmalı refeans olarak. 75lik içseydin 180-200 arası olurdu referansın

Sen 3. Trimesterdeymissin kalori ve besin değerleri farkediyor bildigim
Kadar ben 25. Haftadayım ve yemeklerimde pirinç, bulgur, makarna vs hiç yok şimdilik… sadece ekmekten, cevizden ve meyveden alıyorum galiba karbonhidratı… bakalım yeni başladım, insallah ben de kilo almam arada bir parça çikolata ya da ufak helva kaçamağı yapıyorum ama

Kızlar şöyle örgü pamuklu tulum bulursanız bana haber edin
Bu arada ben hiç adam akıllı kışlık ürün bulamadım.Hep ince ince zıbın yada 5li hastane çıkışı buldum.
Bir tık daha kalın kışa uygun bebişkoları üşütmeyecek, dışarı çıkmamız gerekitğinde hastane v.s içimiz rahat giydirebileceğimiz ürünler araştırıyorum bende.Bulan banada söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…