2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aa sen Antalya’da mısın? Keşke daha canlı bir rengi olsaydı Ben almayı düşünüyorum ama haftasonuna kadar gidemem kalırsa o da tabi

Fotoğrafı var mı? Bulamadım

Ben günde 2 öğün yemek yiyorum kızlar sizce az mı
Benim bi sabah kahvaltım ( ama iyi yapıyorum kahvaltıyı) bir de akşam yemeğim var. Tabi bu ikisinin arasında tatlı, pasta, dondurma, meyve tarzı şeyler tüketiyorum. Rutinimi bozmadım ben hiç, gebelik öncesi nasılsam öyle besleniyorum. Umarım şeker yüklemesi iyi gelir de farklı bir düzene geçiş yapmak zorunda kalmam

Dün arkadaşım kan tahlilleri için devlet hastanesine gitti. Şehir hastanesi daha iyidir büyük ihtimalle. Devlet hastanesinde 10 hastayı aynı anda alıyorlarmış. Kalp atışını zor duydum dedi.
Ya benim devlette ki doktorum o kadar sevimli ki doğumumu o yapsın isterim ama işte öyle olmuyor özel değil bi şey değil . 3. Gidişimde ismimi bile hatırladı ben şok olmuştum dertleşiyordum falan çok şirin ama şehir hastanesine geçiş yaptım tek kişilik özel oda istedim müdürden tamamdır dedi bi de calısan arkadaşım var samimi istediğim an destekçim olur istediğim doktoru da ayarlayabilirsem değmeyin keyfime

O zaman bu durulama gerektirmeyen losyonlarda kullanılmamalı mi sence

Bende kahvaltıyı iyi yapıyorum ondan acıkmıyorum bide geç kalkıyorum ondan zaten acıkacak vakit kalmıyor önceden ne yiyorsam şimdide aynı şekilde yiyorum.

Öyle canım. Bide şehirden şehire değişiyor galiba. Kalabalık şehirlerde bulmak çok zor.

Öyle canım. Bide şehirden şehire değişiyor galiba. Kalabalık şehirlerde bulmak çok zor.
Evet Allahım iyi insanlar çıkartsın karşımıza işini mesleğini seven insanlık halinden anlayan doktorlar hemşireler ebeler

Kaşmir olmasada olur, boşuna mı puan peşinde koşturuyoruz.
Daha uygun fiyatlarılarını el birliği ile buluruuz benim inancım tam
Bence bebege kasmir giydirmek mantiksiz ztn. Kasmis cok isitan bisey bebekleri kat kat giydirin dio tum doktorlar. Oyuzden ince bence tulumlar.

Yoğurt yiyorum. Akşamda eşimle meyve ve çerez yiyoruz ama dün gece acıktım tost yaptım tam buğday ekmeğine
Ya bazen bana da oluyo ativeriyorum agzima. Meyveyi gunduz araogunune ceksen yeter aksam kilo yapabilir. Bende yogurt kefir kuruyemis seklinde yiorum yetio da

O zaman bu durulama gerektirmeyen losyonlarda kullanılmamalı mi sence
Ben kullanmicam. Hatta eskiden dezenfektan gibi bisi sikiliomus. Simdi onu da onermiyolar
Gobek bagi dusene kdr silicem. Sonra da uyku rutini icin yikamaya baslicam geceleri Allah nasip kismet ederse

Bende kahvaltıyı iyi yapıyorum ondan acıkmıyorum bide geç kalkıyorum ondan zaten acıkacak vakit kalmıyor önceden ne yiyorsam şimdide aynı şekilde yiyorum.
Ben erken uyanıyorum en geç 9-9.30 arası yapıyorum kahvaltımı. Daha erken yaptığım günler de oluyor. Ben de acıkmıyorum da benimki psikolojik ağzım boş dursun istemiyorum

Bence de 1 hafta yikanmasa da olur sonra iltihap falan kapar Allah korusun

Ayni fikirdeyim. Bi de bebek zaten kirlenmicek ki. Onun terlemesinden nolucak. Dunyaya gelmis noldugunu sasirmis ztn
Ben hâlâ ikilemdeyim bu konuda zaten kış bebeği olacak acaba geç mi düşer normal zamanında mı zaten terleyeceklerinj pek sanmıyorum ama bir türlü karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…