- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.381
Aa sen Antalya’da mısın? Keşke daha canlı bir rengi olsaydıkızlar merhaba dün civilden pierre cardin ana kucağını 900 tl ya aldım piyasa fiyatları en uygun 1400 bakmak isterseniz ilinizde civili alıp sorgulatabilirsiniz koyu grı aldım 1 tane siyah var vardı antalyada düşünen varsa bişlginiz olsun almak isteyenlere :)
Fotoğrafı var mı? Bulamadımkızlar merhaba dün civilden pierre cardin ana kucağını 900 tl ya aldım piyasa fiyatları en uygun 1400 bakmak isterseniz ilinizde civili alıp sorgulatabilirsiniz koyu grı aldım 1 tane siyah var vardı antalyada düşünen varsa bişlginiz olsun almak isteyenlere :)
Benim bi sabah kahvaltım ( ama iyi yapıyorum kahvaltıyı) bir de akşam yemeğim var. Tabi bu ikisinin arasında tatlı, pasta, dondurma, meyve tarzı şeyler tüketiyorum. Rutinimi bozmadım ben hiç, gebelik öncesi nasılsam öyle besleniyorum. Umarım şeker yüklemesi iyi gelir de farklı bir düzene geçiş yapmak zorunda kalmamBen günde 2 öğün yemek yiyorum kızlar sizce az mı
Ya benim devlette ki doktorum o kadar sevimli ki doğumumu o yapsın isterim ama işte öyle olmuyor özel değil bi şey değil . 3. Gidişimde ismimi bile hatırladı ben şok olmuştum dertleşiyordum falanDün arkadaşım kan tahlilleri için devlet hastanesine gitti. Şehir hastanesi daha iyidir büyük ihtimalle. Devlet hastanesinde 10 hastayı aynı anda alıyorlarmış. Kalp atışını zor duydum dedi.
Ayy tutturabilcem mi çok endişeliyim böyle deyince bile huylanıyorumBebiş sündürsün de göre sen memişlerini
O zaman bu durulama gerektirmeyen losyonlarda kullanılmamalı mi senceKucuk gogusle alakali degildir sanmiorum cnku bizim ailede herkes kucuk gogus. O baska o baska bisey. Ama dedigini okudum ben de hep uyumak ve su icmek. En en cok bu ikisi sutu arttiriyomus. Stresten uzak duzenli beslenme boool su. Bi de sagim. Ben de sutun gelmemesi icin hicbi sebep gormuyorum. Annem bn 2,5 aylikken ise baslamis. Sut kesilmis. Ozmn makina bisey yoktuki dio. Sagdigimiz dikkat ettigimiz ve inandigimiz surece bence sorun olmicak katiliyorum
Yikama konusuna gelince baya arastirdim. Sen de arastir. Anne karnindan ciktigi gibi durmasi bagisiklik ixin fln cok daha iyiymis. Bi de amerikan pediatri dahil asla onerilmiyo yikamak gobek kordonu dusene kdr. Sungerle silinebilir denio en cok. Bastan sonra bi arastir bence
Tuzu azalt ayaklarini dik. Ben de arada asiri sisiyoeum ama yordugum ve tuzlu yedigim zmn artiyo. 3. Trimester opuyo hepimizi ve daha basindayiz
Ayni boydayiz ve kilodayiz neredeyse. Gunluk karb miktari bnm senden de fazla ama yemeklerin icindekiler de dahil hesaplaniyor buna. Bilemedim oyuzden. 1,5 aydir kilo almiyorum 250gr fln aldim en son cuma tartildigimda. Oyuzden bilemedim
Bnm tablom bu bak
Bende kahvaltıyı iyi yapıyorum ondan acıkmıyorum bide geç kalkıyorum ondan zaten acıkacak vakit kalmıyorBenim bi sabah kahvaltım ( ama iyi yapıyorum kahvaltıyı) bir de akşam yemeğim var. Tabi bu ikisinin arasında tatlı, pasta, dondurma, meyve tarzı şeyler tüketiyorum. Rutinimi bozmadım ben hiç, gebelik öncesi nasılsam öyle besleniyorum. Umarım şeker yüklemesi iyi gelir de farklı bir düzene geçiş yapmak zorunda kalmam
Öyle canım. Bide şehirden şehire değişiyor galiba. Kalabalık şehirlerde bulmak çok zor.Ya benim devlette ki doktorum o kadar sevimli ki doğumumu o yapsın isterim ama işte öyle olmuyor özel değil bi şey değil . 3. Gidişimde ismimi bile hatırladı ben şok olmuştum dertleşiyordum falançok şirin ama şehir hastanesine geçiş yaptım tek kişilik özel oda istedim müdürden tamamdır dedi bi de calısan arkadaşım var samimi istediğim an destekçim olur istediğim doktoru da ayarlayabilirsem değmeyin keyfime
Evet Allahım iyi insanlar çıkartsın karşımıza işini mesleğini seven insanlık halinden anlayan doktorlar hemşireler ebelerÖyle canım. Bide şehirden şehire değişiyor galiba. Kalabalık şehirlerde bulmak çok zor.
Bence bebege kasmir giydirmek mantiksiz ztn. Kasmis cok isitan bisey bebekleri kat kat giydirin dio tum doktorlar. Oyuzden ince bence tulumlar.Kaşmir olmasada olur, boşuna mı puan peşinde koşturuyoruz.
Daha uygun fiyatlarılarını el birliği ile buluruuz benim inancım tam
Ya bazen bana da oluyo ativeriyorum agzima. Meyveyi gunduz araogunune ceksen yeter aksam kilo yapabilir. Bende yogurt kefir kuruyemis seklinde yiorum yetio daYoğurt yiyorum. Akşamda eşimle meyve ve çerez yiyoruz ama dün gece acıktım tost yaptım tam buğday ekmeğine
Ben kullanmicam. Hatta eskiden dezenfektan gibi bisi sikiliomus. Simdi onu da onermiyolarO zaman bu durulama gerektirmeyen losyonlarda kullanılmamalı mi sence
Ben erken uyanıyorum en geç 9-9.30 arası yapıyorum kahvaltımı. Daha erken yaptığım günler de oluyor. Ben de acıkmıyorum da benimki psikolojik ağzım boş dursun istemiyorumBende kahvaltıyı iyi yapıyorum ondan acıkmıyorum bide geç kalkıyorum ondan zaten acıkacak vakit kalmıyorönceden ne yiyorsam şimdide aynı şekilde yiyorum.
Bence de 1 hafta yikanmasa da olur sonra iltihap falan kapar Allah korusunBence bebege kasmir giydirmek mantiksiz ztn. Kasmis cok isitan bisey bebekleri kat kat giydirin dio tum doktorlar. Oyuzden ince bence tulumlar.
Ya bazen bana da oluyo ativeriyorum agzima. Meyveyi gunduz araogunune ceksen yeter aksam kilo yapabilir. Bende yogurt kefir kuruyemis seklinde yiorum yetio da
Ben kullanmicam. Hatta eskiden dezenfektan gibi bisi sikiliomus. Simdi onu da onermiyolar
Gobek bagi dusene kdr silicem. Sonra da uyku rutini icin yikamaya baslicam geceleri Allah nasip kismet ederse
Afiyet olsun, Benim de seker cikmadan önce öyleydiKızlar galiba grupta ağzı durmayan bir benim önüme geleni yiyorum öğün filan farketmez sabah kahvaltısını 12ye doğru yaptım şimdi oturdum makarna cacık yiyorum
Ayni fikirdeyim. Bi de bebek zaten kirlenmicek ki. Onun terlemesinden nolucak. Dunyaya gelmis noldugunu sasirmis ztnBence de 1 hafta yikanmasa da olur sonra iltihap falan kapar Allah korusun
Ben hâlâ ikilemdeyim bu konuda zaten kış bebeği olacak acaba geç mi düşer normal zamanında mı zaten terleyeceklerinj pek sanmıyorumAyni fikirdeyim. Bi de bebek zaten kirlenmicek ki. Onun terlemesinden nolucak. Dunyaya gelmis noldugunu sasirmis ztn
Ama ben bunları yerim ağlayasım geldi ya
Kızlar ikizleri olanlar böyle olacak bebişleriniz inşallah
Hamilelik böyle bişey. Normal de ağlamayacağın şeylere bile ağlatıyorAma ben bunları yerim ağlayasım geldi yagözlerim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?