- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.361
Magazalar daha kislik urunleri cikarmamis cok. 1 aya gelir diye dusunuyorumBu arada ben hiç adam akıllı kışlık ürün bulamadım.Hep ince ince zıbın yada 5li hastane çıkışı buldum.
Bir tık daha kalın kışa uygun bebişkoları üşütmeyecek, dışarı çıkmamız gerekitğinde hastane v.s içimiz rahat giydirebileceğimiz ürünler araştırıyorum bende.Bulan banada söylesin
Kaşmir gördüm de örgü göremedim baktım oraya bidahaZara ve hm de var kuzum
Defacto da vardı LCW de çıkartmış pamuklu hemde ama tulum değil alt üst takım. Yenidoğan da var. Bende tulum tarzı bakıyorum bu aralar bulursa derimBu arada ben hiç adam akıllı kışlık ürün bulamadım.Hep ince ince zıbın yada 5li hastane çıkışı buldum.
Bir tık daha kalın kışa uygun bebişkoları üşütmeyecek, dışarı çıkmamız gerekitğinde hastane v.s içimiz rahat giydirebileceğimiz ürünler araştırıyorum bende.Bulan banada söylesin
Kaşmir gördüm de örgü göremedim baktım oraya bidaha
Ben günde 2 öğün yemek yiyorum kızlar sizce az mı
biraz az ara öğün olarak çerez yada yoğurt filan tüketmeye çalış istahin yoksa bileBen günde 2 öğün yemek yiyorum kızlar sizce az mı
Kaşmir olmasada olur, boşuna mı puan peşinde koşturuyoruz.Ama daha uygun fiyatli da bulunabilir bence. Ben pahali olanlari indirimde aliyorum hep. Ama yuksrida biri dedi daha hava iyi gidio die her magaza getirmedi. 1-2 ay icinde getirirler.
Ben de boyle dusunuyorum canim. Oglumda haci seriften yaptirmistim cikolatalari cok guzeldiKızlar hastaneye bebeşin doğumuna böyle kutulu çikolata düşünüyorum.( AMA önc isim bulmam lazım)
Ya kutuyu alırım tasarımı kendim yaparım
yada uygun fiyata bulursam hazır alırım. Hastane - Ev- MEvlüt -Doğum Günü Hepsinde değerlendirim çikolatalı bittikçe takviye yaparım
Eki Görüntüle 3303754
Ben devlette değil de şehir hastanesinde yapcam Ankara Bilkent valla orda da müdür tanıdık zaten eski çalıştığım yer vs diye özel oda ayarlıyoruz işte bakalım inşallah güzel geçerAy bunun böyle olduğunu bilmiyordum. İstanbul’da olmasam zaten gider devlette doğururum. Burdaki kadın doğum hikayeleri hep korkutucu
Yoğurt yiyorum. Akşamda eşimle meyve ve çerez yiyoruz ama dün gece acıktım tost yaptım tam buğday ekmeğineAra ogun yapio musun? Ben de iki ogun yiorum aralarda yogurt kefir ve meyvem var.
Ay kızlarrr ben göğüslerime dokundurtamıyorum bile, emzirmeyi hayal bile edemiyorum napıcam hiç bi fikrim yok hiç sevmediğim şey göğsüme dokunulması
Emzırmek nasıl guzel bır duygudur hayal etmesı bile güzel, göğüs ucum cıktı ona bıle mutlu oluyorum
Dün arkadaşım kan tahlilleri için devlet hastanesine gitti. Şehir hastanesi daha iyidir büyük ihtimalle. Devlet hastanesinde 10 hastayı aynı anda alıyorlarmış. Kalp atışını zor duydum dedi.Ben devlette değil de şehir hastanesinde yapcam Ankara Bilkent valla orda da müdür tanıdık zaten eski çalıştığım yer vs diye özel oda ayarlıyoruz işte bakalım inşallah güzel geçer
4 numaraya kaç aylıkken başlanıyor acaba?En çok 4 numara gidiyor diyor herkes bilemedim bana çok geldi yani bu kadar gidiyorsa ayvayı yedik
Gerizekalı aklı olsa sorar mı acaba çocukta takma kirpiğin ne işi var üstelik erkekBenim oğlumun maşşallah güzel kirpikleri var takma mı diye sormuş yazın bir salak sinir oldum erkek çocuk takma kirpik ne alaka
Bu ben de çok oluyor özellikle sırt üstü yattığımda sanki bedenimde deprem oluyorKızlar ya benim 1 aydır felan gün içinde ara ara çarpıntım oluyor gibi hissediyorum hemen tansiyonumu ölçüyorum nabzıma bakmak için genel olarak 110-120-130 arası çıkıyor bu nabız normalmi? Yoksa bir sıkıntımı var acaba kalbe felan mı görünmeliyim
Bizim okul butik okul gibi. 17 sınıfımız var. 8i bende. O yüzden hallediyorum da. Yeni gelen beşleri yeni atamalara veren idaremiz sağolsunBen de döneme çok hızlı başladımama sınıf rehberlik planlarına karışmıyorum yapsınlar kendileri ya 70 tane öğretmen var hangi biriyle uğraşcam. 60 yaşında bile olan var
Bebiş sündürsün de göre sen memişleriniAy kızlarrr ben göğüslerime dokundurtamıyorum bile, emzirmeyi hayal bile edemiyorum napıcam hiç bi fikrim yok hiç sevmediğim şey göğsüme dokunulması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?