2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Magazalar daha kislik urunleri cikarmamis cok. 1 aya gelir diye dusunuyorum

Defacto da vardı LCW de çıkartmış pamuklu hemde ama tulum değil alt üst takım. Yenidoğan da var. Bende tulum tarzı bakıyorum bu aralar bulursa derim

Kaşmir gördüm de örgü göremedim baktım oraya bidaha

Ama daha uygun fiyatli da bulunabilir bence. Ben pahali olanlari indirimde aliyorum hep. Ama yuksrida biri dedi daha hava iyi gidio die her magaza getirmedi. 1-2 ay icinde getirirler.

Eklentiler

• IMG_4709.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_4708.webp
    13 KB · Görüntüleme: 54
Ama daha uygun fiyatli da bulunabilir bence. Ben pahali olanlari indirimde aliyorum hep. Ama yuksrida biri dedi daha hava iyi gidio die her magaza getirmedi. 1-2 ay icinde getirirler.
Kaşmir olmasada olur, boşuna mı puan peşinde koşturuyoruz.
Daha uygun fiyatlarılarını el birliği ile buluruuz benim inancım tam

Kızlar hastaneye bebeşin doğumuna böyle kutulu çikolata düşünüyorum.( AMA önc isim bulmam lazım)
Ya kutuyu alırım tasarımı kendim yaparım
yada uygun fiyata bulursam hazır alırım. Hastane - Ev- MEvlüt -Doğum Günü Hepsinde değerlendirim çikolatalı bittikçe takviye yaparım

Ben de boyle dusunuyorum canim. Oglumda haci seriften yaptirmistim cikolatalari cok guzeldi

Ay bunun böyle olduğunu bilmiyordum. İstanbul’da olmasam zaten gider devlette doğururum. Burdaki kadın doğum hikayeleri hep korkutucu
Ben devlette değil de şehir hastanesinde yapcam Ankara Bilkent valla orda da müdür tanıdık zaten eski çalıştığım yer vs diye özel oda ayarlıyoruz işte bakalım inşallah güzel geçer

Emzırmek nasıl guzel bır duygudur hayal etmesı bile güzel, göğüs ucum cıktı ona bıle mutlu oluyorum
Ay kızlarrr ben göğüslerime dokundurtamıyorum bile, emzirmeyi hayal bile edemiyorum napıcam hiç bi fikrim yok hiç sevmediğim şey göğsüme dokunulması

Ben devlette değil de şehir hastanesinde yapcam Ankara Bilkent valla orda da müdür tanıdık zaten eski çalıştığım yer vs diye özel oda ayarlıyoruz işte bakalım inşallah güzel geçer
Dün arkadaşım kan tahlilleri için devlet hastanesine gitti. Şehir hastanesi daha iyidir büyük ihtimalle. Devlet hastanesinde 10 hastayı aynı anda alıyorlarmış. Kalp atışını zor duydum dedi.

Bu ben de çok oluyor özellikle sırt üstü yattığımda sanki bedenimde deprem oluyor gittiğimde randevuya söyleyeceğim haftaya çarşamba

Ben de döneme çok hızlı başladım ama sınıf rehberlik planlarına karışmıyorum yapsınlar kendileri ya 70 tane öğretmen var hangi biriyle uğraşcam. 60 yaşında bile olan var
Bizim okul butik okul gibi. 17 sınıfımız var. 8i bende. O yüzden hallediyorum da. Yeni gelen beşleri yeni atamalara veren idaremiz sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…