2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Evet dikkat ettim çok yürüdüğüm zamanlar daha çok oluyor rahatlatması gerekirken yürüyüşün çok ilginç gerçekten
Bu bana da çok enteresan geliyor, yürüyüş ve ev işi yaptığımda vücudum hemen ödem topluyor, oysa ödem olmaması için hareket edin diyorlar Tam tersi oluyor bende hareket ödem yapıyor

Kızlar ya 1 haftadır sırtım çok ağrıyor. 3. Trimester beni çok yoracak galiba. Bide biraz yürüyeyim sanki bir sürü iş yapmışım gibi yorgun oluyorum
Uzanmazsam otursam bile hem belim hemde karın zarı diyeyim adı neyse işte ağrıyor özellikle ayakta dursam tamam belim gidiyor

Bana da abartı geldi, ben
1 ve 2numaradan toplam 200 adet
3 numaradan 200 adet
4 numaradan daha çok isteğe bağlı
Almayı planlıyorum
4 numara çok gider diyor herkes, şimdilik 1 numara 160 adet aldım indirim bekliyorum 3-4 almak için bakalım, bu kadar giderse batarız

Kızlar ya benim demir ilacı toz hap şeklinde kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz reçeteli ama. Benim artık midem kaldırmıyor doktoruma söyleyip değiştireceğim.

En çok 4 numara gidiyor diyor herkes bilemedim bana çok geldi yani bu kadar gidiyorsa ayvayı yedik
Eşim bana dün diyor ki biz ybb kullanacak mıyız? Dedim sen nerden biliyordun bide kısaltmasını bile biliyorsun instagramda reklam çıkmış karşısına sen bilmiyorsundur siye söyledim diyor bende kadınlar kulübünden öğrendim ama çaktırmıyorum çok uğraştırıcı ya yapamam falan dedim

Bizden daha çok araştırıyorlar, eşim bana gelip gelip bir şeyler söylüyor nerden biliyorsun diyorum Google amcaya sordum diyor

Uzanmazsam otursam bile hem belim hemde karın zarı diyeyim adı neyse işte ağrıyor özellikle ayakta dursam tamam belim gidiyor
Ay aynen ya kuyruk sokumuma doğru bir ağrı oluyor benimde. Eşime her akşam masaj yaptırıyorum sırt üstü uzanmak iyi geliyor ama sırtı üstü yatmayın falan denilince ne yapacağımı bilemiyorum biraz sırt üstü yatıp sağıma yada soluma dönüyorum artık

Olmadi canim. 2 hafta kuvozde kalmisti zaten. Hemsireler yikamisti

Benimde öyle oturamiyorum sırt üstü yan artık hangi şekil gelirse yatıyorum

Sınıf rehberlik planı hazırlamak için rehberlik etkinliklerini istediler. İnternette var açın bakın dedim bu lafımın üstüne bir tanesi geldi diyo ki sen de baya kilo aldın
Sınıf rehberlik planı demeyin aman bütün günüm yeni atanan öğretmenlere müşavirlikle geçiyor ilk günden ben yapamıyorum hocam dayanamıyorum bu çocuğa diye geliyorlar yanıma. Her çocuk da rehberlik servisine gönderilmez ama sjdjkdf

Ne guzelmis o is oyle. Keske bizim okulda da olsaydi

Benim 86 90 arası oluyor canım

Kizlar bende bu hafta aniden ağırlaştım , memur olduğum için son raddeye kadar çalışırım diyordum ama daha 27.haftamda böyleysem 37. Haftada nasıl olucam diye korkuyorum. Soluma yatıyorum uyandığımda bacaklarim ezilmis kalcam ezilmiş ağrıyor oluyor. Bacaklarimda ödem ağrı oldu ama aglicam nerdeyse.
Sizde bu ayarda mi gider yoksa git gide daha mi ağırlasicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…