- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.401
Ahahahah yaAyni fikirdeyim. Bi de bebek zaten kirlenmicek ki. Onun terlemesinden nolucak. Dunyaya gelmis noldugunu sasirmis ztn
Bence de küçük gogusle alakalı değil zaten işte ağzı olan konusuyoKucuk gogusle alakali degildir sanmiorum cnku bizim ailede herkes kucuk gogus. O baska o baska bisey. Ama dedigini okudum ben de hep uyumak ve su icmek. En en cok bu ikisi sutu arttiriyomus. Stresten uzak duzenli beslenme boool su. Bi de sagim. Ben de sutun gelmemesi icin hicbi sebep gormuyorum. Annem bn 2,5 aylikken ise baslamis. Sut kesilmis. Ozmn makina bisey yoktuki dio. Sagdigimiz dikkat ettigimiz ve inandigimiz surece bence sorun olmicak katiliyorum
Yikama konusuna gelince baya arastirdim. Sen de arastir. Anne karnindan ciktigi gibi durmasi bagisiklik ixin fln cok daha iyiymis. Bi de amerikan pediatri dahil asla onerilmiyo yikamak gobek kordonu dusene kdr. Sungerle silinebilir denio en cok. Bastan sonra bi arastir
Aynen biz yıkamak istemesekte doğum sonrası tipimiz kayık canımız burnumuzda ve lohusa stresinde olacağız. Evde annem ve KV bana karşı birleşirlerse onlara gücüm yetmez eminim. Dünür dayanışması ile beni bastırma ihtimalleri çok yüksek. Eşimde temizlik delisi kesin bebeği yıkamadan almam kucağıma filan der o.Bence de küçük gogusle alakalı değil zaten işte ağzı olan konusuyo
Valla ben yıkamasam bizimkiler durmaz onlarla nasıl baş ederim bilmiyorum ben zaten o sırada kendi canımın derdinde olucam onlara güç yettirwbilirsem belki yikamayabilirimaraştıracam teşekkür ederim
Merak etme, ıstemesen de yapısır, mama var orda mamaAyy tutturabilcem mi çok endişeliyim böyle deyince bile huylanıyorumbi tuhaf ediyor beni düşüncesi yerim onun ağzını götünü
Ya aşiret gibi yeğenlerim olunca bana çokta tuhaf gelmiyoBiraz mi
Galıba en erken ben uyanıyorumBen erken uyanıyorum en geç 9-9.30 arası yapıyorum kahvaltımı. Daha erken yaptığım günler de oluyor. Ben de acıkmıyorum da benimki psikolojik ağzım boş dursun istemiyorum
Ayy ben bunu anneme dedım, artık gobek dusene kadar yıkamayı tavsıye etmıyor doktorlar dedım, cocuk koksun mu dedı bı guzel azarladı, guzelce tuzlanır yıkanır dedıBence de 1 hafta yikanmasa da olur sonra iltihap falan kapar Allah korusun
beni de yazKızlar galiba grupta ağzı durmayan bir benim önüme geleni yiyorum öğün filan farketmez sabah kahvaltısını 12ye doğru yaptım şimdi oturdum makarna cacık yiyorum
3hafta önce bu düzen bende vardı şimdi 8 de çok şükür yaaGalıba en erken ben uyanıyorum7ye dogru kalkıyorum 7 30 gıbı oturuyorum kahvaltıya esım de alıstı artık bu duzene, sabahları mıdem kazınarak uyanıyorum, bız acıktık dıyerek mutfaga kosuyoz kızımla
Ay resmen benCanım benimde hep öyle 100ün altına çok nadir düşüyor. Ben akıllı saat kullanıyorum geçmişte mesela uyurken en düşük nabzım 59 60 çıkardı şimdi uyurken bile en düşük 79 çıkıyor. artan kan hacmi ve kalbe olan baskıdan diye düşünüyorum ben de . Nefes alışverişimde çok hızlı ve sesli mesela geçmişe göre. Gün içinde 120yi geçtiği oluyor benimde. Eşimi ölçüyoruz onun hep 80 civarı. İki canlıyız işte o yüzden
Bende elimden geldiğince fazla yapıp evde yemek bırakmaya çalışıyorum yoksa birden acıkma geliyo kolumu da kaldıramıyorum o zaman ısıtmaya bile halim kalmıyobeni de yazsabah kahvaltı hazırlayamadım evde usta vardı patso söyledim yedim şimdi nasıl açım midem kendini sindiriyor ne yesem diye düşünüyorum temizlik filan yoruldum hazırlamaya halimde yok
valla pestilim çıktı ne sipariş etsem diye düşünüyorumBende elimden geldiğince fazla yapıp evde yemek bırakmaya çalışıyorum yoksa birden acıkma geliyo kolumu da kaldıramıyorum o zaman ısıtmaya bile halim kalmıyo
Ay banada haber verirmisin canım ben sürekli uzandığım için sırt üstü çok uzanıyorum valla belkide ondandırBu ben de çok oluyor özellikle sırt üstü yattığımda sanki bedenimde deprem oluyorgittiğimde randevuya söyleyeceğim haftaya çarşamba
Halsizlik cokuyor bana da. Dedigin gibi isitmak bile zorluyor. Kocam yazik aksamdan fazla yapiyor yemegi, hem kendine,hem bana, hem cocuga oglen icin bi seyler hazirliyor. Bana sadece isistmak kaliyor. Sabah da uyandirmiyor ama kapida ayakkabilarini giyerken uyaniyorum cogu zaman opup gonderiyorum onlariBende elimden geldiğince fazla yapıp evde yemek bırakmaya çalışıyorum yoksa birden acıkma geliyo kolumu da kaldıramıyorum o zaman ısıtmaya bile halim kalmıyo
Bence normal yani ben doktora gitmeyi düşünmedim o yüzden :)Ay resmen benbazen aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyorum diyorumki ileriki haftalarda bu nefes bana nasıl yetecek acaba tek değilmişim o zaman korkulacak bişey yok
Hahaha ben +11 kilo ile hayatıma devam ediyorumKızlar galiba grupta ağzı durmayan bir benim önüme geleni yiyorum öğün filan farketmez sabah kahvaltısını 12ye doğru yaptım şimdi oturdum makarna cacık yiyorum
Ay bizim eve sipariş getirmiyorlar çok üzülüyorumvalla pestilim çıktı ne sipariş etsem diye düşünüyorum
Fikir vermeyi çok isterim ama herkesin canı çekerse sıkıntıvalla pestilim çıktı ne sipariş etsem diye düşünüyorum
yeaaa maşallahHalsizlik cokuyor bana da. Dedigin gibi isitmak bile zorluyor. Kocam yazik aksamdan fazla yapiyor yemegi, hem kendine,hem bana, hem cocuga oglen icin bi seyler hazirliyor. Bana sadece isistmak kaliyor. Sabah da uyandirmiyor ama kapida ayakkabilarini giyerken uyaniyorum cogu zaman opup gonderiyorum onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?