2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bence de küçük gogusle alakalı değil zaten işte ağzı olan konusuyo
Valla ben yıkamasam bizimkiler durmaz onlarla nasıl baş ederim bilmiyorum ben zaten o sırada kendi canımın derdinde olucam onlara güç yettirwbilirsem belki yikamayabilirim araştıracam teşekkür ederim

Aynen biz yıkamak istemesekte doğum sonrası tipimiz kayık canımız burnumuzda ve lohusa stresinde olacağız. Evde annem ve KV bana karşı birleşirlerse onlara gücüm yetmez eminim. Dünür dayanışması ile beni bastırma ihtimalleri çok yüksek. Eşimde temizlik delisi kesin bebeği yıkamadan almam kucağıma filan der o. Göbek bağına zarar vermeyeceklerine güveniyorlarsa tam yıkama değildi silme şeklinde bir işlem yapılabilir büyük olasılık

Ben erken uyanıyorum en geç 9-9.30 arası yapıyorum kahvaltımı. Daha erken yaptığım günler de oluyor. Ben de acıkmıyorum da benimki psikolojik ağzım boş dursun istemiyorum
Galıba en erken ben uyanıyorum 7ye dogru kalkıyorum 7 30 gıbı oturuyorum kahvaltıya esım de alıstı artık bu duzene, sabahları mıdem kazınarak uyanıyorum, bız acıktık dıyerek mutfaga kosuyoz kızımla

Bence de 1 hafta yikanmasa da olur sonra iltihap falan kapar Allah korusun
Ayy ben bunu anneme dedım, artık gobek dusene kadar yıkamayı tavsıye etmıyor doktorlar dedım, cocuk koksun mu dedı bı guzel azarladı, guzelce tuzlanır yıkanır dedı hepımızı tuzlamıs, bı abımın terı kokuyor bıraz, onun tuzu az olmus der hatta hep.. Allah korumuş bızı dedım, soylendı bırsuru

Kızlar galiba grupta ağzı durmayan bir benim önüme geleni yiyorum öğün filan farketmez sabah kahvaltısını 12ye doğru yaptım şimdi oturdum makarna cacık yiyorum
beni de yaz sabah kahvaltı hazırlayamadım evde usta vardı patso söyledim yedim şimdi nasıl açım midem kendini sindiriyor ne yesem diye düşünüyorum temizlik filan yoruldum hazırlamaya halimde yok

3hafta önce bu düzen bende vardı şimdi 8 de çok şükür yaa

Ay resmen ben bazen aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyorum diyorumki ileriki haftalarda bu nefes bana nasıl yetecek acaba tek değilmişim o zaman korkulacak bişey yok

beni de yaz sabah kahvaltı hazırlayamadım evde usta vardı patso söyledim yedim şimdi nasıl açım midem kendini sindiriyor ne yesem diye düşünüyorum temizlik filan yoruldum hazırlamaya halimde yok
Bende elimden geldiğince fazla yapıp evde yemek bırakmaya çalışıyorum yoksa birden acıkma geliyo kolumu da kaldıramıyorum o zaman ısıtmaya bile halim kalmıyo

Bu ben de çok oluyor özellikle sırt üstü yattığımda sanki bedenimde deprem oluyor gittiğimde randevuya söyleyeceğim haftaya çarşamba
Ay banada haber verirmisin canım ben sürekli uzandığım için sırt üstü çok uzanıyorum valla belkide ondandır

Bende elimden geldiğince fazla yapıp evde yemek bırakmaya çalışıyorum yoksa birden acıkma geliyo kolumu da kaldıramıyorum o zaman ısıtmaya bile halim kalmıyo
Halsizlik cokuyor bana da. Dedigin gibi isitmak bile zorluyor. Kocam yazik aksamdan fazla yapiyor yemegi, hem kendine,hem bana, hem cocuga oglen icin bi seyler hazirliyor. Bana sadece isistmak kaliyor. Sabah da uyandirmiyor ama kapida ayakkabilarini giyerken uyaniyorum cogu zaman opup gonderiyorum onlari

benim ağlamalar geri geldi kızlar her şeye ağlayasım var. mesela şuan açlıktan ağlayasım var. evimi bok götürüyor dolaplar bağımsızlığını ilan etti ona ağlayasım var. ekim ortasında gardrop gelecek sonra boya yaptıracağım ve bir hanım çağırıp temizleteceğim. geç mi kaldım her şeye diyorum daha çok eksiği var onun için zırıl zırıl ağlayasım var her şey çok pahalı diye bile ağlayasım var derin dondurucum şimdi kızıma yapacağım odadaydı mutfağa aldım mutfağım gözüme sıkışık geldi ona da biraz zırıldadım

Kızlar galiba grupta ağzı durmayan bir benim önüme geleni yiyorum öğün filan farketmez sabah kahvaltısını 12ye doğru yaptım şimdi oturdum makarna cacık yiyorum
Hahaha ben +11 kilo ile hayatıma devam ediyorum omega 3 içerken ilacın tadı gelmesin diye bi parça çikolata yemek isteyip her akşam ilacın yanında koca çikolata gömüyorum durdurabilene aşkolsun

valla pestilim çıktı ne sipariş etsem diye düşünüyorum
Fikir vermeyi çok isterim ama herkesin canı çekerse sıkıntı
yeaaa maşallah Allah razı olsun yardımcı olması çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…