2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hahahah bu ben one piece diye bir dizi izledim hiç ağlanacak bir dizi değil ama oturdum ağladım

Hamilelik böyle bişey. Normal de ağlamayacağın şeylere bile ağlatıyor
Ben zaten sulu gözüm hamilelikte hiç durmadan artık kimse bi şey diyemiyor bana ağlıyorum hemen diye tv Twitter Instagram uzak duruyorum çiftlik ve bura birde hb Trendyol n11 LCW e bebek hshdhdh

peraninannesi ne yaptin gittin mi doktora?

bizim ev merkezi cok sicak diye ben sadece 2 ince kat giydirmeyi dusunuyorum evde. Body uzerine tulum yada zibin takim.
disarisi icin ya da soguk bir eve gidersek diye 1 kadife 1 de polar tulum var. Annemin ordugu hirkalar da var 3. Bir kat icin. Disarda Uzerine battaniye ile yeter umarim. Mesela ormanda yuruyuse gitsek haftasonu, 2 kat uzerine polar tulum uzeri battaniye yeter mi ki diye ben de arada dusunuyorum. Bir yandan da soguga alissin istiyorum.
Kızlar galiba grupta ağzı durmayan bir benim önüme geleni yiyorum öğün filan farketmez sabah kahvaltısını 12ye doğru yaptım şimdi oturdum makarna cacık yiyorum
Ben de az porsiyon ama surekli bir sey yiyorum yani. Kahvalti 10 dan 1 dilim ekmek, mutlaka 1,2 yumurta, peynir, domates fln. Kahvalti sonrasi 2 cevizi bala banip yiyorum tatli niyetine :) 1 gibi oglen corba yaninda doyurucu salata ya da zeytinyagli bir yemek. Aksam ustu bir meyve daha. Arada badem findik. Ama eger oglen sirf corba ictiysem azcik yulaf yogurt, meyve ve kuruyemis ekleyip tek seferde yiyorum. Aksam mutlaka et ya da etli yemek kofte vs. Yaninda salata veya hosaf. Gece de bir avuc cig kabak cekirdegi. Haftada bir kahve cikolata kacamagi yapiyorum genelde haftasonu yazarken yoruldum valla :)

Kızlar ikizleri olanlar böyle olacak bebişleriniz inşallah
Yaaa Allahim insallah

Yok kuzum ben de çok erken uyanırım 6.30-7 arası. Eşim erken gidiyor ona kahvaltı hazırlıyorum ama ben uyandıktan 2 saat sonra yaparım kahvaltımı

Tuzu o kadar çok duydum ki

Tramva geçirmeyelim diye önbilgi veren koca yürekli zecmel

Ay banada haber verirmisin canım ben sürekli uzandığım için sırt üstü çok uzanıyorum valla belkide ondandır
Tabiki 27sinde randevum inşallah bi sıkıntı çıkmaz sırt üstü yatmak bebeğin oksijenini azaltıyormuş sanırım sol tarafı bu yüzden öneriyorlar ama ben geceleri sol yatıyorum uyandığımda hep sırt üstüyüm birileri de diyor ki d vitamini de kalp çarpıntısı yapar ay bilemedim doktora soracaz bakalım

Allah izin verirse hac hurmaları varya doğduğunda onu çok az damağına sürmekte sünnet onu da yapacam
Yaa onu ben de yapmak istiyorum ama hurmaları bozulmasın diye mi hep şekerde bekletiyorlar diyorlar. Bu defa da iyi bişey yaparken çocuguma zarar vermeyeyim diyorum. Sağlam bir yerden bulmak lazım. Ama ben işkillendim bir kere. Ben mi yesem acaba?

Hurmayı alıp buzlukta saklayabilirsin canım. Bişey olmuyor hurmaya. Benim kv ümreden getirdi şimdi 30. Haftadan sonra yavaş yavaş hurma yemeye başlayacağım inşallah

Güzel güvenilir bir yerden almak lazim

Sen bensin.
Dün kusuyorum klozettin oturma yerinin tozlandığını gördüm bir taraftan ben eskiden pasaklı değildim diye hem ağladım hem kustum.

Yaaa ben de böyleydim ev tadilattayken ay kendi kendimi bunalıma sokup duruyordum zaten her şeye çeşmeleri açıyorum yorgunluktan ağlamaya mecalim olmuyordu erken doğum yapıcam diye korkuyordum agrılarımdan yorgunluktan yine ağlıyordum

Arkadaşım 7-8 aylıkken başladı galiba yoksa daha erken miydi hatırlamıyorum tekrar sormam gerekiyor en çok 4 numara uzun süre gidiyor demişti
7-8 den önce başlamş olabilir.
En çok giden 4 numara bende stok mantığını 4'den yana kullanacağım

Birde aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mi, internette 28. Haftada vurulacak yazıyor ama ben 27+1 ve sonrasında mi vurulacagim yoksa 28+1 ve sonrasında mi vurulacagim onu net anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Yaa şu tuzlama işini çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum bebek bana çekerse kokmaz da nasıl yapılıyor zararı var diye de duydum ama aklım da yapmak istiyor gibi hatta karınca yumurta yağı bile düşünüyorum

28 de yapılıyor canım, brnım doktorum oyle dedı, rutın yapılan. Ama bana 9.haftada da yapıldı kanamam olmustı, simdı 28 de tekrar yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…