- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.421
Gayet güzel gözün aydınŞekerim 127 çıkmış kızlar çok şükür
Arkadaşım 7-8 aylıkken başladı galiba yoksa daha erken miydi hatırlamıyorum tekrar sormam gerekiyor en çok 4 numara uzun süre gidiyor demişti4 numaraya kaç aylıkken başlanıyor acaba?
Hahahahbenim ağlamalar geri geldi kızlarher şeye ağlayasım var. mesela şuan açlıktan ağlayasım var. evimi bok götürüyor dolaplar bağımsızlığını ilan etti ona ağlayasım var. ekim ortasında gardrop gelecek sonra boya yaptıracağım ve bir hanım çağırıp temizleteceğim. geç mi kaldım her şeye diyorum daha çok eksiği var onun için zırıl zırıl ağlayasım var her şey çok pahalı diye bile ağlayasım var derin dondurucum şimdi kızıma yapacağım odadaydı mutfağa aldım mutfağım gözüme sıkışık geldi ona da biraz zırıldadım
Ben zaten sulu gözüm hamilelikte hiç durmadan artık kimse bi şey diyemiyor bana ağlıyorum hemen diyeHamilelik böyle bişey. Normal de ağlamayacağın şeylere bile ağlatıyor
bizim ev merkezi cok sicak diye ben sadece 2 ince kat giydirmeyi dusunuyorum evde. Body uzerine tulum yada zibin takim.Bu arada ben hiç adam akıllı kışlık ürün bulamadım.Hep ince ince zıbın yada 5li hastane çıkışı buldum.
Bir tık daha kalın kışa uygun bebişkoları üşütmeyecek, dışarı çıkmamız gerekitğinde hastane v.s içimiz rahat giydirebileceğimiz ürünler araştırıyorum bende.Bulan banada söylesin
Ben de az porsiyon ama surekli bir sey yiyorum yani. Kahvalti 10 dan 1 dilim ekmek, mutlaka 1,2 yumurta, peynir, domates fln. Kahvalti sonrasi 2 cevizi bala banip yiyorum tatli niyetine :) 1 gibi oglen corba yaninda doyurucu salata ya da zeytinyagli bir yemek. Aksam ustu bir meyve daha. Arada badem findik. Ama eger oglen sirf corba ictiysem azcik yulaf yogurt, meyve ve kuruyemis ekleyip tek seferde yiyorum. Aksam mutlaka et ya da etli yemek kofte vs. Yaninda salata veya hosaf. Gece de bir avuc cig kabak cekirdegi. Haftada bir kahve cikolata kacamagi yapiyorum genelde haftasonuKızlar galiba grupta ağzı durmayan bir benim önüme geleni yiyorum öğün filan farketmez sabah kahvaltısını 12ye doğru yaptım şimdi oturdum makarna cacık yiyorum
Yaaa Allahim insallah
Kızlar ikizleri olanlar böyle olacak bebişleriniz inşallah
Merak etme, ıstemesen de yapısır, mama var orda mama
Yok kuzum ben de çok erken uyanırım 6.30-7 arası. Eşim erken gidiyor ona kahvaltı hazırlıyorum ama ben uyandıktan 2 saat sonra yaparım kahvaltımıGalıba en erken ben uyanıyorum7ye dogru kalkıyorum 7 30 gıbı oturuyorum kahvaltıya esım de alıstı artık bu duzene, sabahları mıdem kazınarak uyanıyorum, bız acıktık dıyerek mutfaga kosuyoz kızımla
Tuzu o kadar çok duydum kiAyy ben bunu anneme dedım, artık gobek dusene kadar yıkamayı tavsıye etmıyor doktorlar dedım, cocuk koksun mu dedı bı guzel azarladı, guzelce tuzlanır yıkanır dedıhepımızı tuzlamıs, bı abımın terı kokuyor bıraz, onun tuzu az olmus der hatta hep.. Allah korumuş bızı dedım, soylendı bırsuru
Tramva geçirmeyelim diye önbilgi veren koca yürekli zecmelYa aşiret gibi yeğenlerim olunca bana çokta tuhaf gelmiyoilk defa yeni doğan bebekle karşılaşacak kişilere bişi daha diyim ilk kakaları siyah değişik cıvık bişi oluyo bunu ilk gördüğümde bende şaşırmıştım hala aklımda
Tabiki 27sinde randevum inşallah bi sıkıntı çıkmaz sırt üstü yatmak bebeğin oksijenini azaltıyormuş sanırım sol tarafı bu yüzden öneriyorlar ama ben geceleri sol yatıyorum uyandığımda hep sırt üstüyümAy banada haber verirmisin canım ben sürekli uzandığım için sırt üstü çok uzanıyorum valla belkide ondandır
Yaa onu ben de yapmak istiyorum ama hurmaları bozulmasın diye mi hep şekerde bekletiyorlar diyorlar. Bu defa da iyi bişey yaparken çocuguma zarar vermeyeyim diyorum. Sağlam bir yerden bulmak lazım. Ama ben işkillendim bir kere. Ben mi yesem acaba?Allah izin verirse hac hurmaları varya doğduğunda onu çok az damağına sürmekte sünnet onu da yapacam
Hurmayı alıp buzlukta saklayabilirsin canım. Bişey olmuyor hurmaya. Benim kv ümreden getirdi şimdi 30. Haftadan sonra yavaş yavaş hurma yemeye başlayacağım inşallahYaa onu ben de yapmak istiyorum ama hurmaları bozulmasın diye mi hep şekerde bekletiyorlar diyorlar. Bu defa da iyi bişey yaparken çocuguma zarar vermeyeyim diyorum. Sağlam bir yerden bulmak lazım. Ama ben işkillendim bir kere. Ben mi yesem acaba?
Güzel güvenilir bir yerden almak lazimYaa onu ben de yapmak istiyorum ama hurmaları bozulmasın diye mi hep şekerde bekletiyorlar diyorlar. Bu defa da iyi bişey yaparken çocuguma zarar vermeyeyim diyorum. Sağlam bir yerden bulmak lazım. Ama ben işkillendim bir kere. Ben mi yesem acaba?
Sen bensin.benim ağlamalar geri geldi kızlarher şeye ağlayasım var. mesela şuan açlıktan ağlayasım var. evimi bok götürüyor dolaplar bağımsızlığını ilan etti ona ağlayasım var. ekim ortasında gardrop gelecek sonra boya yaptıracağım ve bir hanım çağırıp temizleteceğim. geç mi kaldım her şeye diyorum daha çok eksiği var onun için zırıl zırıl ağlayasım var her şey çok pahalı diye bile ağlayasım var derin dondurucum şimdi kızıma yapacağım odadaydı mutfağa aldım mutfağım gözüme sıkışık geldi ona da biraz zırıldadım
Yaaa ben de böyleydim ev tadilattayken ay kendi kendimi bunalıma sokup duruyordum zaten her şeye çeşmeleri açıyorum yorgunluktan ağlamaya mecalim olmuyordu erken doğum yapıcam diye korkuyordum agrılarımdan yorgunluktan yine ağlıyordumbenim ağlamalar geri geldi kızlarher şeye ağlayasım var. mesela şuan açlıktan ağlayasım var. evimi bok götürüyor dolaplar bağımsızlığını ilan etti ona ağlayasım var. ekim ortasında gardrop gelecek sonra boya yaptıracağım ve bir hanım çağırıp temizleteceğim. geç mi kaldım her şeye diyorum daha çok eksiği var onun için zırıl zırıl ağlayasım var her şey çok pahalı diye bile ağlayasım var derin dondurucum şimdi kızıma yapacağım odadaydı mutfağa aldım mutfağım gözüme sıkışık geldi ona da biraz zırıldadım
7-8 den önce başlamş olabilir.Arkadaşım 7-8 aylıkken başladı galiba yoksa daha erken miydi hatırlamıyorum tekrar sormam gerekiyor en çok 4 numara uzun süre gidiyor demişti
Ayy ben bunu anneme dedım, artık gobek dusene kadar yıkamayı tavsıye etmıyor doktorlar dedım, cocuk koksun mu dedı bı guzel azarladı, guzelce tuzlanır yıkanır dedıhepımızı tuzlamıs, bı abımın terı kokuyor bıraz, onun tuzu az olmus der hatta hep.. Allah korumuş bızı dedım, soylendı bırsuru
28 de yapılıyor canım, brnım doktorum oyle dedı, rutın yapılan. Ama bana 9.haftada da yapıldı kanamam olmustı, simdı 28 de tekrar yapılcakBirde aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mi, internette 28. Haftada vurulacak yazıyor ama ben 27+1 ve sonrasında mi vurulacagim yoksa 28+1 ve sonrasında mi vurulacagim onu net anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?