- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.441
Valla ben gobek dusene kadar yıkamayı bıle dusunmuyorum, ıslak pamukkla sılerım vucudunu, tuzlamayı yapmam, derısı cok ınce oluyor, kıyamam ben onaYaa şu tuzlama işini çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum bebek bana çekerse kokmaz da nasıl yapılıyor zararı var diye de duydum ama aklım da yapmak istiyor gibi hatta karınca yumurta yağı bile düşünüyorum
Benim var canım kan uyuşmazlığım.Birde aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mi, internette 28. Haftada vurulacak yazıyor ama ben 27+1 ve sonrasında mi vurulacagim yoksa 28+1 ve sonrasında mi vurulacagim onu net anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Ahahahh aklıma gelen tuhaf şeyleri yine yazarımTramva geçirmeyelim diye önbilgi veren koca yürekli zecmel
Ben 27+3 ye gittim doktor iğne yaptır dedi iğneyi yapacak kadın bu haftada yapamam 28+0 dan sonra dedi doktorumu aradı doktorum düzenledi öyle yaptırdımBirde aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mi, internette 28. Haftada vurulacak yazıyor ama ben 27+1 ve sonrasında mi vurulacagim yoksa 28+1 ve sonrasında mi vurulacagim onu net anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Bana 24. Haftada inderkt cooms testi yaptı o negatif olunca şükür öyle yolladı pozitif olsaydı o gün yapılırdı sana yaptılar miBirde aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mi, internette 28. Haftada vurulacak yazıyor ama ben 27+1 ve sonrasında mi vurulacagim yoksa 28+1 ve sonrasında mi vurulacagim onu net anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
canım tek siyah kalmıştı gri ben kendim aldım haftasonu istersen bir civili ara mağaza numarası var internette ona göre stokta varsa bakmaya gidersin? Aynen canım antalyadayım :)) sen hangi doktora gidiyorsun hangi hastane ?Aa sen Antalya’da mısın? Keşke daha canlı bir rengi olsaydıBen almayı düşünüyorum ama haftasonuna kadar gidemem kalırsa o da tabi
eve gidince atarım canım ama ürün aşağıdaki gibiFotoğrafı var mı? Bulamadım
Benim var canım kan uyuşmazlığım.
5.hafada kanamam olunca 1 tane yaptılar bana
2 hafta önce indirekt coombs testi yaptırdım şükür negatif çıktı
28. haftada 2. iğneyi isteyecek benimde doktorum bu cumartesi gidince tam tarihini öğreneceğim.
28+1 olması lazım canım
Teşekkür ederim kizlar o zaman 28+ olunca yapmam lazim demekki. Ben 27+ olunca devlet Hastanesi'ne gider testi yaptiririm 28de de igneyi vurulurum o zaman. Hastaneye yatış gibi bir durum oldu mu sizde bazi arkadaşlar hastaneye yatis gerekiyor demisler ona gore hazirlikli olayım bendeBen 27+3 ye gittim doktor iğne yaptır dedi iğneyi yapacak kadın bu haftada yapamam 28+0 dan sonra dedi doktorumu aradı doktorum düzenledi öyle yaptırdım
Yok canım bana test yapilmadi henuz bir sonraki kontrolde doktordan rica edeyim baksinlar öyleyse. Normalde devlette takipli degilim igne icin gidecektim sadece o yuzden tam bilmiyorum ne yapmam gerektigini. Kendi doktorumun ozelde muayenehanesi var ama tabi orda test falan yapma imkanim olmaz. İnşallah benimde negatif cikar daha önce igne vurulmadim ben ilk olacak 28. Haftada vurulacagim igneBana 24. Haftada inderkt cooms testi yaptı o negatif olunca şükür öyle yolladı pozitif olsaydı o gün yapılırdı sana yaptılar mi
Yani emerken terliyo diyolar ama sungerle silmek bence yeter. En azindan ben yetinicem. Ztn 7-10gun diyolar iyi bakimda.Ben hâlâ ikilemdeyim bu konuda zaten kış bebeği olacak acaba geç mi düşer normal zamanında mı zaten terleyeceklerinj pek sanmıyorumama bir türlü karar veremedim
Ayy ben bunu anneme dedım, artık gobek dusene kadar yıkamayı tavsıye etmıyor doktorlar dedım, cocuk koksun mu dedı bı guzel azarladı, guzelce tuzlanır yıkanır dedıhepımızı tuzlamıs, bı abımın terı kokuyor bıraz, onun tuzu az olmus der hatta hep.. Allah korumuş bızı dedım, soylendı bırsuru
Yok canım ben özelde yaptırdim 20 tlydi muayyene ücreti ödediğim için gittiler iğneyi aldılar yaptılar geldikTeşekkür ederim kizlar o zaman 28+ olunca yapmam lazim demekki. Ben 27+ olunca devlet Hastanesi'ne gider testi yaptiririm 28de de igneyi vurulurum o zaman. Hastaneye yatış gibi bir durum oldu mu sizde bazi arkadaşlar hastaneye yatis gerekiyor demisler ona gore hazirlikli olayım bende
Normal ter olur ama aşırı ter olmaz diye cevap veriyorlar genelde canımYani emerken terliyo diyolar ama sungerle silmek bence yeter. En azindan ben yetinicem. Ztn 7-10gun diyolar iyi bakimda.
Cidden merak ettigim icin soruyorum. Ben istanbulda oldgm icin ailem de burali oldgu icin bizde boyle seyler yok. Mesela annene ter bezi nedir ne ise yarar nasil calisir filan dediginde ne diyo? Terlemenin hormonlara bagli oldugunu filan solediginde? Deriye disaridan tuz surmenin asindirma disinda bir islevinin olmaidigini yenidoganin derisinin cok ince oldugunu filan solediginde bilime ne yepki verio mesela?
Özelde yapildiginda igneden para almadilar mi ben ozelde igneyi kendimiz satın alıyoruz saniyordum canim iyiymis öyleyse seninkiYok canım ben özelde yaptırdim 20 tlydi muayyene ücreti ödediğim için gittiler iğneyi aldılar yaptılar geldik
Benim bildiğim 2. Yol yapılıyor. Evet uzmanlar önermiyor. Bizi de tuzlamis annem ama ben öyle yapmam izin de vermem yaniYaa şu tuzlama işini çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum bebek bana çekerse kokmaz da nasıl yapılıyor zararı var diye de duydum ama aklım da yapmak istiyor gibi hatta karınca yumurta yağı bile düşünüyorum
Annem böbrek hastası olduğu için alışık değiliz tuzsuz yeriz her şeyi tuz da tüketmiyorum aslında ama araştırdığıma göre tuzun azı da ödem yapıyormuşKucuk gogusle alakali degildir sanmiorum cnku bizim ailede herkes kucuk gogus. O baska o baska bisey. Ama dedigini okudum ben de hep uyumak ve su icmek. En en cok bu ikisi sutu arttiriyomus. Stresten uzak duzenli beslenme boool su. Bi de sagim. Ben de sutun gelmemesi icin hicbi sebep gormuyorum. Annem bn 2,5 aylikken ise baslamis. Sut kesilmis. Ozmn makina bisey yoktuki dio. Sagdigimiz dikkat ettigimiz ve inandigimiz surece bence sorun olmicak katiliyorum
Yikama konusuna gelince baya arastirdim. Sen de arastir. Anne karnindan ciktigi gibi durmasi bagisiklik ixin fln cok daha iyiymis. Bi de amerikan pediatri dahil asla onerilmiyo yikamak gobek kordonu dusene kdr. Sungerle silinebilir denio en cok. Bastan sonra bi arastir bence
Tuzu azalt ayaklarini dik. Ben de arada asiri sisiyoeum ama yordugum ve tuzlu yedigim zmn artiyo. 3. Trimester opuyo hepimizi ve daha basindayiz
Ayni boydayiz ve kilodayiz neredeyse. Gunluk karb miktari bnm senden de fazla ama yemeklerin icindekiler de dahil hesaplaniyor buna. Bilemedim oyuzden. 1,5 aydir kilo almiyorum 250gr fln aldim en son cuma tartildigimda. Oyuzden bilemedim
Bnm tablom bu bak
bende öyle okudum sanki bir yorumda.Teşekkür ederim kizlar o zaman 28+ olunca yapmam lazim demekki. Ben 27+ olunca devlet Hastanesi'ne gider testi yaptiririm 28de de igneyi vurulurum o zaman. Hastaneye yatış gibi bir durum oldu mu sizde bazi arkadaşlar hastaneye yatis gerekiyor demisler ona gore hazirlikli olayım bende
Bizi özelde sağlı sollu öpmüşlerdi açıkası. Kanama acil diye apar topar imza atıp eşim koşa koşa ödeme yapmaya gitmişti.Özelde yapildiginda igneden para almadilar mi ben ozelde igneyi kendimiz satın alıyoruz saniyordum canim iyiymis öyleyse seninki
Bende boş yere para vermeyeyim dedim iste canım devlette de imkan varken az bir para da degil sonuçta, bir gunluk izin alamaz mısın işyerinden o kadar sıkıyorlar mı kiBizi özelde sağlı sollu öpmüşlerdi açıkası. Kanama acil diye apar topar imza atıp eşim koşa koşa ödeme yapmaya gitmişti.
Bu sefer ayarlaybilirsem devlette yaptrmak istiyorum . İş saatlerimle çakıırsa mecbur özel
Annemle bılımsel bır konusma yapmadım tabıkı, ama o da annesınden nınesınden oyle gormus yapmıslar, 19 yasında annne olmus, bılınclı bır sekılde kendının yaptıgını zaten dusunmuyorum konusu komsusu gelıp yıkamıstır o da oyle ogrenmıstır.bız de adanalıyız. Ve bıcok yerde bu uygulama yapılıyor.Yani emerken terliyo diyolar ama sungerle silmek bence yeter. En azindan ben yetinicem. Ztn 7-10gun diyolar iyi bakimda.
Cidden merak ettigim icin soruyorum. Ben istanbulda oldgm icin ailem de burali oldgu icin bizde boyle seyler yok. Mesela annene ter bezi nedir ne ise yarar nasil calisir filan dediginde ne diyo? Terlemenin hormonlara bagli oldugunu filan solediginde? Deriye disaridan tuz surmenin asindirma disinda bir islevinin olmaidigini yenidoganin derisinin cok ince oldugunu filan solediginde bilime ne yepki verio mesela?
Normalde öyleymiş 1500 2000 TL fiyatlar duydum aradım hastaneyi 28. Haftada yapılan iğne hayati önem taşıdığı için sadece enjeksiyon ücreti alıyoruz dediler 20 tlydi o daÖzelde yapildiginda igneden para almadilar mi ben ozelde igneyi kendimiz satın alıyoruz saniyordum canim iyiymis öyleyse seninki
Memorial Onur Erol. Sen hangi doktora gidiyorsun canım?canım tek siyah kalmıştı gri ben kendim aldım haftasonu istersen bir civili ara mağaza numarası var internette ona göre stokta varsa bakmaya gidersin? Aynen canım antalyadayım :)) sen hangi doktora gidiyorsun hangi hastane ?
eve gidince atarım canım ama ürün aşağıdaki gibi
Eki Görüntüle 3304030
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?