- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.461
Ben de ozelde yaptırdım 120 lıra gıbı bısey odedım, yatıs gosterıp yaptılar bana, ama yatmıyosun tabıkı, ıslemlerıın oldu bıttısı ıle 2 saatte cıkmıstık hastanedenÖzelde yapildiginda igneden para almadilar mi ben ozelde igneyi kendimiz satın alıyoruz saniyordum canim iyiymis öyleyse seninki
Ay canım Adanalı olduğunu bilmiyordum benim eşimde AdanalıAnnemle bılımsel bır konusma yapmadım tabıkı, ama o da annesınden nınesınden oyle gormus yapmıslar, 19 yasında annne olmus, bılınclı bır sekılde kendının yaptıgını zaten dusunmuyorum konusu komsusu gelıp yıkamıstır o da oyle ogrenmıstır.bız de adanalıyız. Ve bıcok yerde bu uygulama yapılıyor.
Valla bızım oralarda var ıste, ben uydurmadım yanı bu adetı, zaten ben karsıyım boyle seylere, ben bebegın gobek dusmeden yıkanmasına da karsıyımAy canım Adanalı olduğunu bilmiyordum benim eşimde Adanalıo kadar sıcak memlekette terlememek icin böyle birsey bulmus olmaları batıl inançsa bile cok normal bence. Ben eskiden terlemem sanardim meger Ankara'da yaşadığım icin öyle saniyormusum Adana'ya yazın gidince aman Allahım bu ne böyle dedim saçlarımdan sular akıyordu nasil bir terlemekse bu arada bende anneme sordum tuz vs yapmamislar bize muhtemelen soğuk iklim çocuğu olduğumuz icin duymamislardir böyle bir adetin varligindan bile haberi yok
Ay valla geceleri sol yatıyorumda genel olarak yattığım için sürekli sol tarafa yatarsam kolumu yattığım yerde bırakabilirimTabiki 27sinde randevum inşallah bi sıkıntı çıkmaz sırt üstü yatmak bebeğin oksijenini azaltıyormuş sanırım sol tarafı bu yüzden öneriyorlar ama ben geceleri sol yatıyorum uyandığımda hep sırt üstüyümbirileri de diyor ki d vitamini de kalp çarpıntısı yapar ay bilemedim doktora soracaz bakalım
Bende yikamak istemem ya zaten kış bebisi olacaklar hasta olmasinlar. Anneme sordum az önce diyo ki kardesinde sende kış bebegiydiniz ama ben günde iki kere yikadim göbek kordonunuz erken düşsün diye hemende düştü diyoValla bızım oralarda var ıste, ben uydurmadım yanı bu adetı, zaten ben karsıyım boyle seylere, ben bebegın gobek dusmeden yıkanmasına da karsıyım
Ben Erzurumluyum bizde de varValla bızım oralarda var ıste, ben uydurmadım yanı bu adetı, zaten ben karsıyım boyle seylere, ben bebegın gobek dusmeden yıkanmasına da karsıyım
Benim teorimi çürüttün suan, en soğuk memlekette bile varsa bu adet demekki biz bilmiyoruzBen Erzurumluyum bizde de var
Bende yikamak istemem ya zaten kış bebisi olacaklar hasta olmasinlar. Anneme sordum az önce diyo ki kardesinde sende kış bebegiydiniz ama ben günde iki kere yikadim göbek kordonunuz erken düşsün diye hemende düştü diyodedim artık doktorlar yikamayin mikrop kapar diyor annecim tamam sen nasil istersen öyle yapariz doktorlar daha iyi bilir dedi fazla uzatmadi neyseki
En soguk ıklımde de varBen Erzurumluyum bizde de var
İstanbullu musunuz sız deBenim teorimi çürüttün suan, en soğuk memlekette bile varsa bu adet demekki biz bilmiyoruz
Ben kafami tuza gomdugum icinAnnem böbrek hastası olduğu için alışık değiliz tuzsuz yeriz her şeyi tuz da tüketmiyorum aslında ama araştırdığıma göre tuzun azı da ödem yapıyormuş
Ankaraliyiz canımİstanbullu musunuz sız de
Ankarada pek soğuk ama, benım de eşim ankaralıAnkaraliyiz canım
Ben denizliliyim bizde de var. Ama annem bizi tuzlamamis. Hic oyle kokmuyoruz daBen Erzurumluyum bizde de var
Ayy o ne öyleBen denizliliyim bizde de var. Ama annem bizi tuzlamamis. Hic oyle kokmuyoruz dabebegi de tuzlamayi dusunmuyorum.
Gecen gun birinde duydum. Bebegi tuzlamislar. Tarcin, defne yapragi, ciger suyu ivir zivir bi suru seyle yikamislar bebegi. Agzina bal surmusler, tatli dilli olsunmus. Bi de kurban bayrami zamaniydi. Hayvanin sakatatlarini gostermisler bebegecigerli olacakmis, hic bi seyden korkmayacakmis bi de sonrasinda sut banyosu yaptirmislar. Annemin komsusu
AhahahahBenim teorimi çürüttün suan, en soğuk memlekette bile varsa bu adet demekki biz bilmiyoruz
bende medikal park mehmet karacaya gidiyorum şuan 17+3 20 hafta olmasını bekliyorum tekrar gidicem ayrıntılı ultrason için :)Memorial Onur Erol. Sen hangi doktora gidiyorsun canım?
Benim bildiğim terlemesin diye değil teni kokmasın diye yapıyorlar bizde, annem bize de yapmış bebekkenBenim teorimi çürüttün suan, en soğuk memlekette bile varsa bu adet demekki biz bilmiyoruz
Çok farkli adetler var aslinda simdi bir tane de ben patlatayim miBenim bildiğim terlemesin diye değil teri kokmasın diye yapıyorlar bizde, annem bize de yapmış bebekken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?