- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.481
İnşallah öyledir.Normalde öyleymiş 1500 2000 TL fiyatlar duydum aradım hastaneyi 28. Haftada yapılan iğne hayati önem taşıdığı için sadece enjeksiyon ücreti alıyoruz dediler 20 tlydi o da
Hepsipay hesabına girip kontrol edbilirsinKızlar hepsiburada link gelirden eşimin hesabında 33 lira vardı şu an görünmüyor. Belli bir süresi mi var, anlayamadım? Kazanılan paraları nerde görebiliriz?
Ya geçenlerde bir çocuk doktoru bunu söyledi, lütfen böyle saçma şeyler yapmayın dedi… Bence eskiden kalan çoğu şey yapılmaması gerek ama herkes kendisi bilirYaa şu tuzlama işini çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum bebek bana çekerse kokmaz da nasıl yapılıyor zararı var diye de duydum ama aklım da yapmak istiyor gibi hatta karınca yumurta yağı bile düşünüyorum
Ya böyle bilinçsiz aptal şaptal kimselere sinir oluyorumGerizekalı aklı olsa sorar mı acaba çocukta takma kirpiğin ne işi var üstelik erkek
Ya bahtı güzel olsunKıskançlıktan ne diyeceğini bilememek omaşallah paşaya
İyi sevindimİnsülin kullanmıyorum şimdilik diyet ve yürüyüş suyumda sıkıntı yoktu 1 ay oldu son kontrolden bu yana yarın kontrolüm inşallah herşey yolundadır bugün ölçümlerim normal sabah açlık 98 tokluk 118 çıktı dün ekmekten şüphelendim farklı fırından almış tam buğday ekmeğini rengi hiç tam buğday gibi değildi bu sabah hep aldığı fırından aldı geldi gercektende ölçümlerim hemen fark etti. Bazı fırınlar resmen dalga gecer gibi bir avuç tam buğday unu katıp tam buğday ekmeği diye satıyorlar
Telefon etsen de hemen söylüyorlarİnşallah öyledir.
Bizim medipol her şeyden para alıyor gibi hissediyorum nedense.
Cumartesi randevuya gidince öğreneyim danışmaya sorup .
Gayet normal canım bu haftalar içinKızlar ya benim 1 aydır felan gün içinde ara ara çarpıntım oluyor gibi hissediyorum hemen tansiyonumu ölçüyorum nabzıma bakmak için genel olarak 110-120-130 arası çıkıyor bu nabız normalmi? Yoksa bir sıkıntımı var acaba kalbe felan mı görünmeliyim
aradım ama saat geç heralde açmadı danışmadakilerTelefon etsen de hemen söylüyorlar
Eşim premium değil canımHepsipay hesabına girip kontrol edbilirsin
15 gün süresi vardı onlarında benim bildiğim.
Hesabıma tanımlanıp kullanmayı unuttuğum paralarım gitmişti benimde geçen ay
Eki Görüntüle 3304163
valla az önce kuyumcuya gittim kuzenime takmak için takı aldım gerçekten şimdi oturup hıçkıra hıçkıra ağlayacağım gitti paracıklarımSen bensin.
Dün kusuyorum klozettin oturma yerinin tozlandığını gördüm bir taraftan ben eskiden pasaklı değildim diye hem ağladım hem kustum.
Sıkıntılı olabiliyormuş ya of aman bizde de yok hiç öyle adetler Akdeniz tarafı çok yapıyormus sanırımBenim bildiğim 2. Yol yapılıyor. Evet uzmanlar önermiyor. Bizi de tuzlamis annem ama ben öyle yapmam izin de vermem yani
Zaten sık sık tuvalete kalkmaktan çok pozisyon değişiyor bi uyanıyorum wc ye sırt üstü buluyorum kendimi sola yatıyorum sol tarafım çürümüş sağa yatıyorum sağ tarafım çürümüş uyanıyorum sırt üstüyümAy valla geceleri sol yatıyorumda genel olarak yattığım için sürekli sol tarafa yatarsam kolumu yattığım yerde bırakabilirimsağ sol sırt allah ne verdiyse yatıyorum yani hatta yatmaktan artık bi taraflarım ağrıyor
Anaaaa hemşerim ben de Erzurumluyum ama bizde yokBen Erzurumluyum bizde de var
Turşusunu kurmuşlar resmenBen denizliliyim bizde de var. Ama annem bizi tuzlamamis. Hic oyle kokmuyoruz dabebegi de tuzlamayi dusunmuyorum.
Gecen gun birinde duydum. Bebegi tuzlamislar. Tarcin, defne yapragi, ciger suyu ivir zivir bi suru seyle yikamislar bebegi. Agzina bal surmusler, tatli dilli olsunmus. Bi de kurban bayrami zamaniydi. Hayvanin sakatatlarini gostermisler bebegecigerli olacakmis, hic bi seyden korkmayacakmis bi de sonrasinda sut banyosu yaptirmislar. Annemin komsusu
Ben de araştırdım da yani çok sıkıntılı aman gül suyu damlatır kırkında öyle yıkarımYa geçenlerde bir çocuk doktoru bunu söyledi, lütfen böyle saçma şeyler yapmayın dedi… Bence eskiden kalan çoğu şey yapılmaması gerek ama herkes kendisi bilir
Bizimkiler yakın akraba kuzenler evlenirken en küçük çeyrek takmışlar bilezik tam altın bir sürü takmışlar abime düğün yaptık babamın bilezik taktığı kuzenler 500 lira taktıvalla az önce kuyumcuya gittim kuzenime takmak için takı aldım gerçekten şimdi oturup hıçkıra hıçkıra ağlayacağım gitti paracıklarım
Aynen hem de zaten mis gibi kokacak ama bir de gül EklenirBen de araştırdım da yani çok sıkıntılı aman gül suyu damlatır kırkında öyle yıkarım
Ayyy ben o kadar rahatım ki ortada bebeği koyacak ev yok ben tatildeyimHahahahshshshshsevimin olmasi lazim demene koptum bizimde tadilat devam yazliga tikildim kaldim hicbisey yapamiorum. Allah korusun erken dogum olsa napicam hic bilmiyorum hesabima gore 33. Haftada yada 34. Haftada hszir olmus olucam
7 dilim miarkadas okdr ekmek yenir mi? Kac kg sun die sorsam ayip etmis olur muyum?
Bir diyetisyen bu kdr karb nasil verir ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?