2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Normalde öyleymiş 1500 2000 TL fiyatlar duydum aradım hastaneyi 28. Haftada yapılan iğne hayati önem taşıdığı için sadece enjeksiyon ücreti alıyoruz dediler 20 tlydi o da
İnşallah öyledir.
Bizim medipol her şeyden para alıyor gibi hissediyorum nedense.
Cumartesi randevuya gidince öğreneyim danışmaya sorup .

Kızlar hepsiburada link gelirden eşimin hesabında 33 lira vardı şu an görünmüyor. Belli bir süresi mi var, anlayamadım? Kazanılan paraları nerde görebiliriz?
Hepsipay hesabına girip kontrol edbilirsin
15 gün süresi vardı onlarında benim bildiğim.
Hesabıma tanımlanıp kullanmayı unuttuğum paralarım gitmişti benimde geçen ay

Ya geçenlerde bir çocuk doktoru bunu söyledi, lütfen böyle saçma şeyler yapmayın dedi… Bence eskiden kalan çoğu şey yapılmaması gerek ama herkes kendisi bilir

İyi sevindim
Bugün açlığın sadece biraz yüksek
Yarın iyi haberlerle gel inşallah

Gayet normal canım bu haftalar için

Sen bensin.
Dün kusuyorum klozettin oturma yerinin tozlandığını gördüm bir taraftan ben eskiden pasaklı değildim diye hem ağladım hem kustum.
valla az önce kuyumcuya gittim kuzenime takmak için takı aldım gerçekten şimdi oturup hıçkıra hıçkıra ağlayacağım gitti paracıklarım

Zaten sık sık tuvalete kalkmaktan çok pozisyon değişiyor bi uyanıyorum wc ye sırt üstü buluyorum kendimi sola yatıyorum sol tarafım çürümüş sağa yatıyorum sağ tarafım çürümüş uyanıyorum sırt üstüyüm hep böyle sabaha kadar 15 kere yaşanıyor bu durum

Turşusunu kurmuşlar resmen

Ya geçenlerde bir çocuk doktoru bunu söyledi, lütfen böyle saçma şeyler yapmayın dedi… Bence eskiden kalan çoğu şey yapılmaması gerek ama herkes kendisi bilir
Ben de araştırdım da yani çok sıkıntılı aman gül suyu damlatır kırkında öyle yıkarım

valla az önce kuyumcuya gittim kuzenime takmak için takı aldım gerçekten şimdi oturup hıçkıra hıçkıra ağlayacağım gitti paracıklarım
Bizimkiler yakın akraba kuzenler evlenirken en küçük çeyrek takmışlar bilezik tam altın bir sürü takmışlar abime düğün yaptık babamın bilezik taktığı kuzenler 500 lira taktı bizimkiler de akıllandj artık takmazlar

Kızlar ben ne yersem midemden ağzıma geliyor. Çok kötü oluyorum. Gece kalkıp su içiyorum. Su bile geri geliyor uyuyamıyorum. Dün gece çift yastıkla yattım belki başım yukarıda olursa iyi gelir diye işe yaramadı.

Ayyy ben o kadar rahatım ki ortada bebeği koyacak ev yok ben tatildeyim neyse alışacak anasının son dakika iş yapmasına. (Şimdi çokta linç yemeyim ev varda çocuk odası olsun diye yeni eve geçmek istiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…