2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay bu göğüs ölçme işi bizde de var. Ben ilkokulda falandım heralde halam kendi küçük kızıyla benim göğüslerimi 2litrelik naşrapalarla ölçmüştü. Ay benim ağla ağla içim çıkmıştı o gün halamda niye ağlıyorsun bana dua edersiniz sonra demişti ama inanılmaz ağlamıştım büyük olacaklar diye. Sonuç; annemin ablamın halamın iki kızının göğüsleri küçücük. Benim ve o en küçük kızınınki çok büyük olmasa da normalin üzerinde diğer kızlarını su bardağı ile yapmış küçük olunca bizde büyük şeylere geçmişti.
Karınca yumurtasını da ben yapacağım inşallah. İlk bacaklarla denerim eğer alerji falan olmazsa beline koltuk altına genitale yüzüne falan komple sürcem

Benim halamda bana çeyrek takmıştı . Babam onun çocuklarına bilezik taktı ama hep. Sonra ben halama sormuştum sen bana neden bilezik takmadın babam size taktı diye. O da takmasaydı demişti

Canım bi doktor hamile yastığını önermiş ben denedim iyi geliyor. Bir de yatmadan 2 saat önce su bile içmiyorum artık o da iyi geldi hiç olmadı ama ne zaman tersini yapsam aynı ben de senin gibiyim

Ben Erzurumluyum bizde de var
eşim bayburtlu annesi kuma sarıyormuş tuzla yıkıyormuş bi gün anlatıyo bana oğlum hiç karnı ağrımaz pişik olmaz diye eşim dedi ki anne ben yazın bile atlet giymesem karnım ağrır arabamda pişik kremiyle geziyorum naptın sen bana
hahahaha bu altının pahalanışı size yansımış, benim kuzenim bana takmıştı şimdi mecburen karşılığını vermem lazım çocuğa takacakları takıları merakla bekliyorum ama bakalımmm

Canım bi doktor hamile yastığını önermiş ben denedim iyi geliyor. Bir de yatmadan 2 saat önce su bile içmiyorum artık o da iyi geldi hiç olmadı ama ne zaman tersini yapsam aynı ben de senin gibiyim
Son 3 ay kaldı diye almak istemiyorum. Bende bişey içmiyorum yemiyorum ama sabaha karşı susuyorum 0,5 lt su içiyorum

Takı yastığı almak da şart oldu şimdi

Hahahahaha

Bana da basmislardi çok saçma ama bunun doğru olduğuna inanıyorum

Karınca yumurtası yağı cidden tüy köklerini yakıyor ben 7 8 yasinda falandım annem almıştı tüyler çıkmadan sürmeye başlanınca cikmiyormis 2 3 kez sürdü sonra ben istemedim ağladım kuzenime de teyzem yaptı onun tüyleri o kadar seyrek ki kıl bile olmadı

kıl tamamen genetik maalesef benim kuzenime sürmüşler memlekette tanımadığı lazerci yok, bana sürmemiş annem ne kolumda ne bacağımda tüy var çok şükür

Google’ladigimda ilk onume gelenler
Tabiki herkesin adeti gelenegi ve en onemlisi bebesi kendine
Ben annem babalarımız bebekken nasil yaşamış çok merak ediyorum tuzu biz şu an kendimize bile sürsek mahveder denizden çıkıyoruz tuzlu eve kadar gelsen bile pişiriyor

kıl tamamen genetik maalesef benim kuzenime sürmüşler memlekette tanımadığı lazerci yok, bana sürmemiş annem ne kolumda ne bacağımda tüy var çok şükür
Onun saçları simsiyah ve kıvırcık kaşları yalicapkini Ferit gibi herkes ona takılır annene dua et karanlıkta görünmezdin yoksa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…