- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.501
Ay bu göğüs ölçme işi bizde de var. Ben ilkokulda falandım heralde halam kendi küçük kızıyla benim göğüslerimi 2litrelik naşrapalarla ölçmüştü. Ay benim ağla ağla içim çıkmıştı o günÇok farkli adetler var aslinda simdi bir tane de ben patlatayim mibi arkadaşımin ikizi vardi cift yumurta ikizleri, anneleri bebekken bunlarin goguslerine kase kapatmis. Birine buyuk kase birine küçük kase kapatmis. Buyuk kapatilan arkadasimin göğsü 85 bedendi kucuk kapatilan ikizi 70 bedendi. Hep derdi ki annem bana torpil geçmiş ben böyle şeylere inanmıyorum ama inanan cok var. Karınca yumurtasi yagi sürünce kıl çıkmadığıni da duymustum ama bunuda denemem. Hicbirseyi denemeyi düşünmüyorum ben bebegimde
Benim halamda bana çeyrek takmıştı . Babam onun çocuklarına bilezik taktı ama hep. Sonra ben halama sormuştum sen bana neden bilezik takmadın babam size taktı diye. O da takmasaydı demiştiBizimkiler yakın akraba kuzenler evlenirken en küçük çeyrek takmışlar bilezik tam altın bir sürü takmışlar abime düğün yaptık babamın bilezik taktığı kuzenler 500 lira taktıbizimkiler de akıllandj artık takmazlar
Canım bi doktor hamile yastığını önermiş ben denedim iyi geliyor. Bir de yatmadan 2 saat önce su bile içmiyorum artık o da iyi geldi hiç olmadı ama ne zaman tersini yapsam aynı ben de senin gibiyimKızlar ben ne yersem midemden ağzıma geliyor. Çok kötü oluyorum. Gece kalkıp su içiyorum. Su bile geri geliyor uyuyamıyorum. Dün gece çift yastıkla yattım belki başım yukarıda olursa iyi gelir diye işe yaramadı.
eşim bayburtlu annesi kuma sarıyormuş tuzla yıkıyormuşBen Erzurumluyum bizde de var
hahahaha bu altının pahalanışı size yansımış, benim kuzenim bana takmıştı şimdi mecburen karşılığını vermem lazımBizimkiler yakın akraba kuzenler evlenirken en küçük çeyrek takmışlar bilezik tam altın bir sürü takmışlar abime düğün yaptık babamın bilezik taktığı kuzenler 500 lira taktıbizimkiler de akıllandj artık takmazlar
welcome to the club babeKızlar ben ne yersem midemden ağzıma geliyor. Çok kötü oluyorum. Gece kalkıp su içiyorum. Su bile geri geliyor uyuyamıyorum. Dün gece çift yastıkla yattım belki başım yukarıda olursa iyi gelir diye işe yaramadı.
Yalamak mı??? Töbeeee daha neler duyacağımHiç duymadım ben yıkıcam zaten benim doktorum yalayabilirsin diyo birazda eski kafalıyım bu konudaama zaten hızlı düşüyo göbek bağı 5-7gün içinde düşüyo genelde. 10güne kadar pek beklemiyorsun
Son 3 ay kaldı diye almak istemiyorum. Bende bişey içmiyorum yemiyorum ama sabaha karşı susuyorumCanım bi doktor hamile yastığını önermiş ben denedim iyi geliyor. Bir de yatmadan 2 saat önce su bile içmiyorum artık o da iyi geldi hiç olmadı ama ne zaman tersini yapsam aynı ben de senin gibiyim
Ya zaten vardı mide yanmam falan ama gaviscon içince geçiyordu. Şimdi oda işe yaramıyorwelcome to the club babe
Takı yastığı almak da şart oldu şimdieşim bayburtlu annesi kuma sarıyormuş tuzla yıkıyormuşbi gün anlatıyo bana oğlum hiç karnı ağrımaz pişik olmaz diye eşim dedi ki anne ben yazın bile atlet giymesem karnım ağrır arabamda pişik kremiyle geziyorum naptın sen bana
hahahaha bu altının pahalanışı size yansımış, benim kuzenim bana takmıştı şimdi mecburen karşılığını vermem lazımçocuğa takacakları takıları merakla bekliyorum ama bakalımmm
Ahaha ben 10lu hastane çıkışı yaptıracağım onlar nakışlı yastıkta yapıyorlar bende yaptıracağımTakı yastığı almak da şart oldu şimdi
Kacmaz50Kızlar n11 kuponu var mı?
Kabul etmiyorKacmaz50
Hahahahahaeşim bayburtlu annesi kuma sarıyormuş tuzla yıkıyormuşbi gün anlatıyo bana oğlum hiç karnı ağrımaz pişik olmaz diye eşim dedi ki anne ben yazın bile atlet giymesem karnım ağrır arabamda pişik kremiyle geziyorum naptın sen bana
hahahaha bu altının pahalanışı size yansımış, benim kuzenim bana takmıştı şimdi mecburen karşılığını vermem lazımçocuğa takacakları takıları merakla bekliyorum ama bakalımmm
YakutiyelimAnaaaa hemşerim ben de Erzurumluyum ama bizde yokneresinden
Bana da basmislardiAy bu göğüs ölçme işi bizde de var. Ben ilkokulda falandım heralde halam kendi küçük kızıyla benim göğüslerimi 2litrelik naşrapalarla ölçmüştü. Ay benim ağla ağla içim çıkmıştı o günhalamda niye ağlıyorsun bana dua edersiniz sonra demişti ama inanılmaz ağlamıştım büyük olacaklar diye. Sonuç; annemin ablamın halamın iki kızının göğüsleri küçücük. Benim ve o en küçük kızınınki çok büyük olmasa da normalin üzerinde diğer kızlarını su bardağı ile yapmış küçük olunca bizde büyük şeylere geçmişti.
Karınca yumurtasını da ben yapacağım inşallah. İlk bacaklarla denerim eğer alerji falan olmazsa beline koltuk altına genitale yüzüne falan komple sürcem
Karınca yumurtası yağı cidden tüy köklerini yakıyor ben 7 8 yasinda falandım annem almıştı tüyler çıkmadan sürmeye başlanınca cikmiyormis 2 3 kez sürdü sonra ben istemedim ağladımÇok farkli adetler var aslinda simdi bir tane de ben patlatayim mibi arkadaşımin ikizi vardi cift yumurta ikizleri, anneleri bebekken bunlarin goguslerine kase kapatmis. Birine buyuk kase birine küçük kase kapatmis. Buyuk kapatilan arkadasimin göğsü 85 bedendi kucuk kapatilan ikizi 70 bedendi. Hep derdi ki annem bana torpil geçmiş ben böyle şeylere inanmıyorum ama inanan cok var. Karınca yumurtasi yagi sürünce kıl çıkmadığıni da duymustum ama bunuda denemem. Hicbirseyi denemeyi düşünmüyorum ben bebegimde
kıl tamamen genetik maalesef benim kuzenime sürmüşler memlekette tanımadığı lazerci yok, bana sürmemiş annem ne kolumda ne bacağımda tüy var çok şükürKarınca yumurtası yağı cidden tüy köklerini yakıyor ben 7 8 yasinda falandım annem almıştı tüyler çıkmadan sürmeye başlanınca cikmiyormis 2 3 kez sürdü sonra ben istemedim ağladımkuzenime de teyzem yaptı onun tüyleri o kadar seyrek ki kıl bile olmadı
Ben annem babalarımız bebekken nasil yaşamış çok merak ediyorumGoogle’ladigimda ilk onume gelenler
Tabiki herkesin adeti gelenegi ve en onemlisi bebesi kendine
Onun saçları simsiyah ve kıvırcıkkıl tamamen genetik maalesef benim kuzenime sürmüşler memlekette tanımadığı lazerci yok, bana sürmemiş annem ne kolumda ne bacağımda tüy var çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?