- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.521
o da varTakı yastığı almak da şart oldu şimdi
Ben deSon 3 ay kaldı diye almak istemiyorum. Bende bişey içmiyorum yemiyorum ama sabaha karşı susuyorum0,5 lt su içiyorum
Gül demişken Ben bi de hamileliğimin ilk zamanlarında gül kokladım inşallah bi şey olmaz leke falanAynen hem de zaten mis gibi kokacak ama bir de gül Eklenir
Buldugun her ortama koy benceo da varbenim niyetimde eve çok misafir kabul etmeyip ya ramazanın ilk günü ya ramazan bayramından sonraki cumartesi dışarıda yemekli bir mevlüt yapma fikri var. orda takı yastığı koymak uygun olur mu acaba?
Her gun ogrencilerim gul getiriyordu bana. Bi sey olmaz bence guzel dusunelimGül demişken Ben bi de hamileliğimin ilk zamanlarında gül kokladım inşallah bi şey olmaz leke falan
UzundereeeYakutiyelimsen
yani ben bu takı olayını sevmiyorum düğünüm pandemide olunca nikah takı ve kapanış oldu yoksa horon ekibi tutup onlar gösteri yaparken masaları gezip hoşgeldiniz diyecektik nasip olmadıBuldugun her ortama koy bence
Aynen ya ev zaten yeterince kalabalıkBen debir de sonra ne yapacam omu diyorum
Işık kesin vardır , ama kimimiz geç görür kimimiz erkenŞaka Maka şu an ilk doğuracak sen gözüküyorsun sen önden git bize ışık var mı yok mu söyle
Dediğim gibi yaz canım kacmaz50 şeklinde c harfiyleKabul etmiyor
Kızlar ya benim 1 aydır felan gün içinde ara ara çarpıntım oluyor gibi hissediyorum hemen tansiyonumu ölçüyorum nabzıma bakmak için genel olarak 110-120-130 arası çıkıyor bu nabız normalmi? Yoksa bir sıkıntımı var acaba kalbe felan mı görünmeliyim
Listelerim sayfasinda gorunmesi lazim. Mor bir kutu icinde. Ordan detaylari gor e bas. Gecmis aylar da gelecek aylar da gozukuyor. Agustos ayi kazanclari daha yuklenmedi yarin 20 sinde yuklenecek. Eger temmuz kazanci ise burada gozukur. Ne kadar gecerli oldugunu bilgi olarak bulamadim.Kızlar hepsiburada link gelirden eşimin hesabında 33 lira vardı şu an görünmüyor. Belli bir süresi mi var, anlayamadım? Kazanılan paraları nerde görebiliriz?
Ben 3 tane hastane çıkışı aldım 2 si 14 lü takım 1 tanesi 5li, onun dışında da annem ben arkadaşlar derken baya bi 0-3 ay tulumu olmuş anlamadan. Ama çok uzun giymiyor çok almayın da diyen var çok çabuk kirleniyor çok alın diyen de var doğrusu içine sinen kadar almak heraldeKizlaar bebek için kaç tane yenidoğan takım aldınız 0-3 ay hastane çıkışı kaç tane aldınız
9 tane yenidogan tulum-takim karisik. 5 tane de 1-3 ay aldim. Ama 1-3 olanlardan biraz daha alirim. Bebegimin cok buyuk dogacagini sanmiyorum o yuzden yenidogan cok aldim. Tek altlar da var cok sayida, uzun kollu zibinlarla onlari da giydiririm dedimKizlaar bebek için kaç tane yenidoğan takım aldınız 0-3 ay hastane çıkışı kaç tane aldınız
Kızlar şöyle örgü pamuklu tulum bulursanız bana haber edin
Bu arada ben hiç adam akıllı kışlık ürün bulamadım.Hep ince ince zıbın yada 5li hastane çıkışı buldum.
Bir tık daha kalın kışa uygun bebişkoları üşütmeyecek, dışarı çıkmamız gerekitğinde hastane v.s içimiz rahat giydirebileceğimiz ürünler araştırıyorum bende.Bulan banada söylesin
Teşekkür ederimDediğim gibi yaz canım kacmaz50 şeklinde c harfiyle
Kızlar galiba grupta ağzı durmayan bir benim önüme geleni yiyorum öğün filan farketmez sabah kahvaltısını 12ye doğru yaptım şimdi oturdum makarna cacık yiyorum
Onlarda hurafeGül demişken Ben bi de hamileliğimin ilk zamanlarında gül kokladım inşallah bi şey olmaz leke falan
Bana annemler aldı 10 tane filan varKizlaar bebek için kaç tane yenidoğan takım aldınız 0-3 ay hastane çıkışı kaç tane aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?