2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Takı yastığı almak da şart oldu şimdi
o da var benim niyetimde eve çok misafir kabul etmeyip ya ramazanın ilk günü ya ramazan bayramından sonraki cumartesi dışarıda yemekli bir mevlüt yapma fikri var. orda takı yastığı koymak uygun olur mu acaba?

o da var benim niyetimde eve çok misafir kabul etmeyip ya ramazanın ilk günü ya ramazan bayramından sonraki cumartesi dışarıda yemekli bir mevlüt yapma fikri var. orda takı yastığı koymak uygun olur mu acaba?
Buldugun her ortama koy bence

Buldugun her ortama koy bence
yani ben bu takı olayını sevmiyorum düğünüm pandemide olunca nikah takı ve kapanış oldu yoksa horon ekibi tutup onlar gösteri yaparken masaları gezip hoşgeldiniz diyecektik nasip olmadı mevlüt yapınca da takı seromonisi yapmam ama sandık koyarım yastık yerine. takının en keyifli kısmı eve gidip takıları saydığımız kısmı muazzam bir aktivite

Kizlaar bebek için kaç tane yenidoğan takım aldınız 0-3 ay hastane çıkışı kaç tane aldınız

Aynı şey bende de var bazen diyorum aha kalbim fırfırladı yine, akıllı saatten hemen bakıyorum oturduğum yerde 120-130 oluyor ama anında geri düşüyor ben de anlamadım normal mi tehlikeli mi. Çok sık oluyor mu senin? Benim haftada 1-2 falan. Bazen kalbimde bir şey hissetmesem de bakıyorum kalbim 110 atıyor oturduğum yerde falan, yoruluyor vücut

Kızlar hepsiburada link gelirden eşimin hesabında 33 lira vardı şu an görünmüyor. Belli bir süresi mi var, anlayamadım? Kazanılan paraları nerde görebiliriz?
Listelerim sayfasinda gorunmesi lazim. Mor bir kutu icinde. Ordan detaylari gor e bas. Gecmis aylar da gelecek aylar da gozukuyor. Agustos ayi kazanclari daha yuklenmedi yarin 20 sinde yuklenecek. Eger temmuz kazanci ise burada gozukur. Ne kadar gecerli oldugunu bilgi olarak bulamadim.

Eklentiler

• SmartSelect_20230919_193505_Hepsiburada.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 35
Kizlaar bebek için kaç tane yenidoğan takım aldınız 0-3 ay hastane çıkışı kaç tane aldınız
Ben 3 tane hastane çıkışı aldım 2 si 14 lü takım 1 tanesi 5li, onun dışında da annem ben arkadaşlar derken baya bi 0-3 ay tulumu olmuş anlamadan. Ama çok uzun giymiyor çok almayın da diyen var çok çabuk kirleniyor çok alın diyen de var doğrusu içine sinen kadar almak heralde

9 tane yenidogan tulum-takim karisik. 5 tane de 1-3 ay aldim. Ama 1-3 olanlardan biraz daha alirim. Bebegimin cok buyuk dogacagini sanmiyorum o yuzden yenidogan cok aldim. Tek altlar da var cok sayida, uzun kollu zibinlarla onlari da giydiririm dedim

Kızlar şöyle örgü pamuklu tulum bulursanız bana haber edin

Mielshop kızlar bu instagram linkine bakabilirsiniz ben çok beğendim tiplerini ama almadım daha.

Kızlar galiba grupta ağzı durmayan bir benim önüme geleni yiyorum öğün filan farketmez sabah kahvaltısını 12ye doğru yaptım şimdi oturdum makarna cacık yiyorum

Benim iştahım da inanılmaz açıldı anlatamam yani, söyliyim de şok olun kahvaltıyı 12’de yaptım gayet de güzel yani 2 dilim ekmek falan, saat 3’te 7 tane minik incir 2 küçük nektarinlerden yedim kesmedi, bir kase pilav, 8 tane yeşil zeytin, 2 tane de biber yedim saat 6’da bir mandalina, 7’de de akşam yemeği yedim. Muhtemelen 10 gibi muz tatlı matlı yerim. Durdurak bilmiyorum, hep mutfakta dikilim bakınıyorum sağa sola ne yesem diye bir anda kilo alımım artacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…