2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Buldum canım teşekkür ederim

Kızlar her yürüyüş yaptığımda midem yanıyor sizde de aynı durum var mı? Niye böyle oluyor anlamıyorum

güzel annelerim bugün kontrolüm vardı 28+6 olduk, 1400 gram 38 cm olmuş oğlum her şey yolunda fakat doktor pozisyonu çok ters diyor, makat bile değil kafası sağ kasığımda bacakları sol kasığımda o batmalar felan hep o minik ayaklardanmış umarım normal bir pozisyona döner

Ay bu ben

Benim her gün oluyor canım. Normal nabız seviyem 1 aydır hep 100 küsürlerde zaten çarpıntım oluncada genelde 120-130 arası oluyor gün içinde mutlaka 2-3 kere çarpıntım oluyor ama. Ama çoğu kişi bendede var yazmış demekki normal kuzum hamilelikten kaynaklanan bir durum

Ben sürmesem daha iyi oğluşuma köse mi desinler sonra hahaha ama halan da büyük risk almış ya gercekten maşrapa kadar olsaydı boyun fıtığı olurdun valla tasiyamazdi o yükü boynun

Uzundereee eskiden olsa tortum derdim ama Uzundere hani şu tortum gölü varya hah oranın karşı köyü annemlerin az yukarısı babamların şelale göl yedigöller falan hep bizim oralar işte
Uzundere yi çok seviyorum

Benim de bir arkadaşımın gözleri ışıl ışıldı. Bebekken limon damlatmışlar diyordu. İyi görüyordu o gözlerle maazallah. Ucuz kurtulmuş. Ama çok güzeldi gözleri

Gerizekalı aklı olsa sorar mı acaba çocukta takma kirpiğin ne işi var üstelik erkek
Ben de oğlumu kıza benzetiyorlar diye hep mavi giydiriyordum. Birçok kişiden Fix duydugum cümle: erkek mi ? Evet erkek. Haa kıza benziyor. Çocuğu tutup kafasına kafasına vurasım geliyordu. Kiža benziyor diyorsunuz diye mavi giydiriyorum. Şaka gibi hala iddia ediyorlar. Bizim insanimız çok patavatsız malesef.

Hepimizde var bence, 28 haftadan itibaren artış olur demişti ebe gerçekten de öyle günde 5-6 kere çamaşır değiştiriyorum
Benim haftalardır böyle ki daha 24 haftalığız doğuma kadar hep böyle devam mı edecek acaba

Kızlar çok fena dolandırıldık
Haberlere de çıkmış site halbuki görmemişiz
Hgsptt diye bir site

Ödeme yapacağımız miktar 19 TL yken
Hesaptan 24 bin tl çektiler en son gelen şifre için gelen mesaj kısmında yazıyormuş gerçek miktar sadece ama şifre girilen sayfada değil
Geri dönüş de yapamıyoruz aramadığımız yer kalmadı
Para çekilip direk amazona gitmiş bişey sipariş edilmiş bizim adımıza olmadığı için de iptal edemiyoruz..
İnternetten bol alışveriş yapıyoruz hepimiz
Aman dikkat edin

Eklentiler

• IMG_6663.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…