- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.541
Buldum canım teşekkür ederimListelerim sayfasinda gorunmesi lazim. Mor bir kutu icinde. Ordan detaylari gor e bas. Gecmis aylar da gelecek aylar da gozukuyor. Agustos ayi kazanclari daha yuklenmedi yarin 20 sinde yuklenecek. Eger temmuz kazanci ise burada gozukur. Ne kadar gecerli oldugunu bilgi olarak bulamadim.
Ay bu benBenim iştahım da inanılmaz açıldı anlatamam yani, söyliyim de şok olunkahvaltıyı 12’de yaptım gayet de güzel yani 2 dilim ekmek falan, saat 3’te 7 tane minik incir 2 küçük nektarinlerden yedim kesmedi, bir kase pilav, 8 tane yeşil zeytin, 2 tane de biber yedim saat 6’da bir mandalina, 7’de de akşam yemeği yedim. Muhtemelen 10 gibi muz tatlı matlı yerim. Durdurak bilmiyorum, hep mutfakta dikilim bakınıyorum sağa sola ne yesem diye bir anda kilo alımım artacak sanırım
Benim her gün oluyor canım. Normal nabız seviyem 1 aydır hep 100 küsürlerde zaten çarpıntım oluncada genelde 120-130 arası oluyor gün içinde mutlaka 2-3 kere çarpıntım oluyor ama. Ama çoğu kişi bendede var yazmış demekki normal kuzum hamilelikten kaynaklanan bir durumAynı şey bende de var bazen diyorum aha kalbim fırfırladı yine, akıllı saatten hemen bakıyorum oturduğum yerde 120-130 oluyor ama anında geri düşüyorben de anlamadım normal mi tehlikeli mi. Çok sık oluyor mu senin? Benim haftada 1-2 falan. Bazen kalbimde bir şey hissetmesem de bakıyorum kalbim 110 atıyor oturduğum yerde falan, yoruluyor vücut
Ben sürmesem daha iyi oğluşuma köse mi desinler sonra hahahaAy bu göğüs ölçme işi bizde de var. Ben ilkokulda falandım heralde halam kendi küçük kızıyla benim göğüslerimi 2litrelik naşrapalarla ölçmüştü. Ay benim ağla ağla içim çıkmıştı o günhalamda niye ağlıyorsun bana dua edersiniz sonra demişti ama inanılmaz ağlamıştım büyük olacaklar diye. Sonuç; annemin ablamın halamın iki kızının göğüsleri küçücük. Benim ve o en küçük kızınınki çok büyük olmasa da normalin üzerinde diğer kızlarını su bardağı ile yapmış küçük olunca bizde büyük şeylere geçmişti.
Karınca yumurtasını da ben yapacağım inşallah. İlk bacaklarla denerim eğer alerji falan olmazsa beline koltuk altına genitale yüzüne falan komple sürcem
Uzundere yi çok seviyorumUzundereeeeskiden olsa tortum derdim ama Uzundere hani şu tortum gölü varya hah oranın karşı köyü annemlerin az yukarısı babamların şelale göl yedigöller falan hep bizim oralar işte
Çok güzel ben de çok severim her yaz gideriz bu yaz hamileliğim yüzünden gidemedim ama seneye inşallahUzundere yi çok seviyorum
Benim de bir arkadaşımın gözleri ışıl ışıldı. Bebekken limon damlatmışlar diyordu. İyi görüyordu o gözlerle maazallah. Ucuz kurtulmuş. Ama çok güzeldi gözleriÇok farkli adetler var aslinda simdi bir tane de ben patlatayim mibi arkadaşımin ikizi vardi cift yumurta ikizleri, anneleri bebekken bunlarin goguslerine kase kapatmis. Birine buyuk kase birine küçük kase kapatmis. Buyuk kapatilan arkadasimin göğsü 85 bedendi kucuk kapatilan ikizi 70 bedendi. Hep derdi ki annem bana torpil geçmiş ben böyle şeylere inanmıyorum ama inanan cok var. Karınca yumurtasi yagi sürünce kıl çıkmadığıni da duymustum ama bunuda denemem. Hicbirseyi denemeyi düşünmüyorum ben bebegimde
Yıkamak yazacakken yanlışlıkla yalamak yazdığımı anladığını düşünüyorumYalamak mı??? Töbeeee daha neler duyacağım
Ben de oğlumu kıza benzetiyorlar diye hep mavi giydiriyordum. Birçok kişiden Fix duydugum cümle: erkek mi ? Evet erkek. Haa kıza benziyorGerizekalı aklı olsa sorar mı acaba çocukta takma kirpiğin ne işi var üstelik erkek
Ayy acaba benım kedi bebegı yalar mıYıkamak yazacakken yanlışlıkla yalamak yazdığımı anladığını düşünüyorum
Hepimizde var bence, 28 haftadan itibaren artış olur demişti ebe gerçekten de öyle günde 5-6 kere çamaşır değiştiriyorumKızlar akıntı yaşamayan var mı aranızda?
Benim haftalardır böyle ki daha 24 haftalığız doğuma kadar hep böyle devam mı edecek acabaHepimizde var bence, 28 haftadan itibaren artış olur demişti ebe gerçekten de öyle günde 5-6 kere çamaşır değiştiriyorum
En başından beri benim de akıntım var galiba doğuma kadar böyle tabi emzirme sürecinde sürpriz olmazsaBenim haftalardır böyle ki daha 24 haftalığız doğuma kadar hep böyle devam mı edecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?