- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.561
kız için lazım ya karınca yağı bakalım denicem biBen sürmesem daha iyi oğluşuma köse mi desinler sonra hahahaama halan da büyük risk almış ya gercekten maşrapa kadar olsaydı boyun fıtığı olurdun valla tasiyamazdi o yükü boynun
Ahahahh bazıları bebeği kendi yavrusu sanıyoAyy acaba benım kedi bebegı yalar mı
Bence yokKızlar akıntı yaşamayan var mı aranızda?
Çok güzel bence uzun vadede de kullanırsınız gibi duruyor, fiyatları nasıl pekiKızlar hadi bana fikir verin
Bu akşam eşimle mobilyacıya gittik gözümüze bu model kibar geldi nasıl sizce
Tüm takım için 20 bin dedilerÇok güzel bence uzun vadede de kullanırsınız gibi duruyor, fiyatları nasıl peki
Bence cok hos, ben yatak almıcamKızlar hadi bana fikir verin
Bu akşam eşimle mobilyacıya gittik gözümüze bu model kibar geldi nasıl sizce
Desene çok canlar yakacak maşallah bebişineBen de oğlumu kıza benzetiyorlar diye hep mavi giydiriyordum. Birçok kişiden Fix duydugum cümle: erkek mi ? Evet erkek. Haa kıza benziyor. Çocuğu tutup kafasına kafasına vurasım geliyordu. Kiža benziyor diyorsunuz diye mavi giydiriyorum. Şaka gibi hala iddia ediyorlar. Bizim insanimız çok patavatsız malesef.
Nasıl ya çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda olumlu dönüş alabilirsiniz ne üzerine sipariş vermiştiniz kiKızlar çok fena dolandırıldık
Haberlere de çıkmış site halbuki görmemişiz
Hgsptt diye bir site
Ödeme yapacağımız miktar 19 TL yken
Hesaptan 24 bin tl çektiler en son gelen şifre için gelen mesaj kısmında yazıyormuş gerçek miktar sadece ama şifre girilen sayfada değil
Geri dönüş de yapamıyoruz aramadığımız yer kalmadı
Para çekilip direk amazona gitmiş bişey sipariş edilmiş bizim adımıza olmadığı için de iptal edemiyoruz..
İnternetten bol alışveriş yapıyoruz hepimiz
Aman dikkat edin
Normalde bu HGS sitesi değil mi geçmiş olsun canım ya nasıl olacak şimdi ne yapacaksınızKızlar çok fena dolandırıldık
Hgsptt diye bir site
Hesaptan 24 bin tl çektiler en son gelen şifre için gelen mesaj kısmında yazıyormuş gerçek miktar sadece ama şifre girilen sayfada değil
Para çekilip direk amazona gitmiş bişey sipariş edilmiş bizim adımıza olmadığı için de iptal edemiyoruz..
Aman dikkat edin
Ben annem babalarımız bebekken nasil yaşamış çok merak ediyorumtuzu biz şu an kendimize bile sürsek mahveder denizden çıkıyoruz tuzlu eve kadar gelsen bile pişiriyor
7tane yenidogan aldim 0-3 ay baya var saymadimKizlaar bebek için kaç tane yenidoğan takım aldınız 0-3 ay hastane çıkışı kaç tane aldınız
Ben hep diyordum ki hamilelerde paytak paytak penguen gibi yürüyorAy kızlar yaa biz napacaz ağırlaşmaya başlamak böyle bişiymiş sürekli yorgun şipşiş kısıtlı hareketler. Nefes darlığını saymıyorum ve bunlar yeni başladı. Geriden gelenler iki hafta sonra modunuz değişecek haberiniz olsun, buralar fena
Ben gece uyumazsa filan eşim işe gidecek belki alır odasına geçerim oyalamak için yanına kıvrılır uyuya kalırım diye düşünerek yatak baktımBence cok hos, ben yatak almıcam
Benim sarı akıntım oluyorKızlar akıntı yaşamayan var mı aranızda?
Kızlar benim en korktugum şey lohusalıkta yalnız kalmak. Eşimde uykusuna düşkün ağır uyur gece ben korkarım eskiden çok korkutuluyordum zaten 6 senedir gece uykusu uyuyabiliyorum lohusa döneminde de korkuturlar diyorlar ay bi delirmem geliyor anlatamamBen gece uyumazsa filan eşim işe gidecek belki alır odasına geçerim oyalamak için yanına kıvrılır uyuya kalırım diye düşünerek yatak baktım
Benım hıc dusunmedim o kısımları, ama mantıklıBen gece uyumazsa filan eşim işe gidecek belki alır odasına geçerim oyalamak için yanına kıvrılır uyuya kalırım diye düşünerek yatak baktım
Gebelik döneminde de korkuturlarmış ama çok şükür benim hiç olmadı, sen okuduktan sonra bir şey olmaz Allah’ın izniyle, bir video da görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım ama lohusalık döneminde çatal iğneyle geziyordu o kişi tiktokcuydu galiba iyi hatırlıyorsam, acıklama olarak al basmasın diye takıyorum demiştiKızlar benim en korktugum şey lohusalıkta yalnız kalmak. Eşimde uykusuna düşkün ağır uyur gece ben korkarım eskiden çok korkutuluyordum zaten 6 senedir gece uykusu uyuyabiliyorum lohusa döneminde de korkuturlar diyorlar ay bi delirmem geliyor anlatamamo yüzden napcam bilmiyorum annem de iki üst katımda hadi ilk haftalar yanımda kalır ama sonra yavaştan gece uyumaya evine çıkar diye düşünüyorum ben ürküyorum açıkçası ya
Yaa çok geçmiş olsun savcılığa gidin yarın en kisa zamanda inşallah bir sonuç alırsınızKızlar çok fena dolandırıldık
Hgsptt diye bir site
Aman dikkat edin
Bu yazıdan sonra da karşıma bunun çıkması da tesadüf yaniKızlar benim en korktugum şey lohusalıkta yalnız kalmak. Eşimde uykusuna düşkün ağır uyur gece ben korkarım eskiden çok korkutuluyordum zaten 6 senedir gece uykusu uyuyabiliyorum lohusa döneminde de korkuturlar diyorlar ay bi delirmem geliyor anlatamamo yüzden napcam bilmiyorum annem de iki üst katımda hadi ilk haftalar yanımda kalır ama sonra yavaştan gece uyumaya evine çıkar diye düşünüyorum ben ürküyorum açıkçası ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?