2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben sürmesem daha iyi oğluşuma köse mi desinler sonra hahaha ama halan da büyük risk almış ya gercekten maşrapa kadar olsaydı boyun fıtığı olurdun valla tasiyamazdi o yükü boynun
kız için lazım ya karınca yağı bakalım denicem bi

Kızlar hadi bana fikir verin
Bu akşam eşimle mobilyacıya gittik gözümüze bu model kibar geldi nasıl sizce

Eklentiler

• AA2B0C2D-ACC7-4CC5-8A4F-8CBACB489DA0.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 60
  • D507D8C3-DB2E-4A98-9A25-3C896D1A689D.webp
    45 KB · Görüntüleme: 51
  • ED52E747-0157-41F3-BA6C-F285EEADFE31.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 47
  • A073444B-44D1-4B25-878D-1B3FAD9FB90F.webp
    15 KB · Görüntüleme: 54
  • E657E3EC-9845-4EC3-B820-2F64B601FFFF.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 51
Ay kızlar yaa biz napacaz ağırlaşmaya başlamak böyle bişiymiş sürekli yorgun şipşiş kısıtlı hareketler. Nefes darlığını saymıyorum ve bunlar yeni başladı. Geriden gelenler iki hafta sonra modunuz değişecek haberiniz olsun, buralar fena

Çok güzel bence uzun vadede de kullanırsınız gibi duruyor, fiyatları nasıl peki
Tüm takım için 20 bin dediler
Dolap şifonyer 12-14 arasıydı
Kapaklar ve gövdenin bir kısmı Mdf diğer alanlar yonga levha . Eşim dayanıklı duruyor zaten kız çocuğu temiz kullanırsak bizi götürür diyor

Desene çok canlar yakacak maşallah bebişine ama evet patavatsız değil ya bunların ki bildiğin insanları nasıl çıldırtırımcılar bence

Nasıl ya çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda olumlu dönüş alabilirsiniz ne üzerine sipariş vermiştiniz ki

Normalde bu HGS sitesi değil mi geçmiş olsun canım ya nasıl olacak şimdi ne yapacaksınız

Ben annem babalarımız bebekken nasil yaşamış çok merak ediyorum tuzu biz şu an kendimize bile sürsek mahveder denizden çıkıyoruz tuzlu eve kadar gelsen bile pişiriyor
yani asiri ilgilinc aybi fikirdeyim
Kizlaar bebek için kaç tane yenidoğan takım aldınız 0-3 ay hastane çıkışı kaç tane aldınız
7tane yenidogan aldim 0-3 ay baya var saymadim

Ben hep diyordum ki hamilelerde paytak paytak penguen gibi yürüyor başa gelince anlıyor insan nasıl o hale geldiğini bile anlayamadan penguenleşiyorsun

Ben gece uyumazsa filan eşim işe gidecek belki alır odasına geçerim oyalamak için yanına kıvrılır uyuya kalırım diye düşünerek yatak baktım
Kızlar benim en korktugum şey lohusalıkta yalnız kalmak. Eşimde uykusuna düşkün ağır uyur gece ben korkarım eskiden çok korkutuluyordum zaten 6 senedir gece uykusu uyuyabiliyorum lohusa döneminde de korkuturlar diyorlar ay bi delirmem geliyor anlatamam o yüzden napcam bilmiyorum annem de iki üst katımda hadi ilk haftalar yanımda kalır ama sonra yavaştan gece uyumaya evine çıkar diye düşünüyorum ben ürküyorum açıkçası ya

Gebelik döneminde de korkuturlarmış ama çok şükür benim hiç olmadı, sen okuduktan sonra bir şey olmaz Allah’ın izniyle, bir video da görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım ama lohusalık döneminde çatal iğneyle geziyordu o kişi tiktokcuydu galiba iyi hatırlıyorsam, acıklama olarak al basmasın diye takıyorum demişti

Yaa çok geçmiş olsun savcılığa gidin yarın en kisa zamanda inşallah bir sonuç alırsınız

Bu yazıdan sonra da karşıma bunun çıkması da tesadüf yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…