2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gebelik ilk zamanlar çok korktum rüyalar sıçramalar falan şükür iyiyim her gece alışkanlık okumadan da yatmam zaten ama ay Allahım korusun hepimizi

Gebelik ilk zamanlar çok korktum rüyalar sıçramalar falan şükür iyiyim her gece alışkanlık okumadan da yatmam zaten ama ay Allahım korusun hepimizi
Ben normalde böyle şeylerden çok korkar çok düşünürdüm hep korkuturlardı, hamile olduğumdan beri hiç düşünmüyorum lohusalık sürecinde de eğer düşünmemeye çalışırsak başka şeylere odaklanırsak iyi geçer inşallah, zaten korkan insana gelirler diyorlar genelde. Televizyondan bakara suresi açarım günde hem içim rahatlar hem bebek huzurlu uyur

Bebeğin yastığına Cevşen yaptırmaya düşünüyor musunuz?

Ben de temizlik yaparken hep acıyorum onu dinliyorum hem ev ferahlıyor hem ben

Amin amin ben anneme diyorum valla yanımdan ayrılma diye bakalım neler olacak
Korkuyorsan tek kalmazsin canim merak etme gitmezler zaten yanindan o kadar tedirgin oluyorsan. Şey gibi düşün suan bi korku filmi izlemis olsan normalde karanlik olan koridorda her gece rahatca su icmeye wcye kalktığın gibi kalkabilir misin, muhtemelen filmin etkisinden korkar ve kalkamazsin bu hepimiz icin böyle. Ortada bir sey yokken bile tek kalırsam sıkıntı olur diye düşündüğün için her citirtidan patırtıdan korkarsin gercekten tek kalman gerekirse. O yuzden boşver öyle bir durum olursa bunu o zaman düşünürsün cok kafanda kurup bilinc altina kötü mesajlar gönderme. Herşey güzel olacak sen mutlu bir anne olacaksin ve bebisinden baska hicbisey düşünmeyeceksin bunlar aklının ucundan bile geçmeyecek bence

İnşallah o güzel cümlelerin için ayrıca teşekkür ediyorum hepimiz hamileliğimizde de doğumda da lohusalıkta da bir ömür güzel sağlıklı mutlu anneler olalım

Pendik medipol’ de doğum yapacak olan var mıııı? Ben asla normal doğum istemiyorum gebeliğimin başından beri sezeryan doğum istiyorum doktorumla henüz böyle birşeyi konuşmadık isteğe bağlı sezeryan olabiliyor dimi diğer randevum 32. Haftada..

Hgs ödemesi ve hasar sorgu için girmiştik sireye ama amazondan sipariş verilmiş anlamadık bizde
Bankaya harcama itirazi yapabilir misiniz acaba, islem bilginiz dışında gerçekleşmiş normalde böyle durumlarda banka parayi geri ödüyor. Tek kafama takilan nokta gelen guvenlik sifresini dogru şekilde sizin girmis olmanız. Bankadan sonuc alamasaniz bile zaten savcilik araciligiyla sikayetci olursanız hangi adrese sipariş verilmis kim sipariş etmis hepsi bulunur. Size tavsiyem her zaman sanal kart ile alışveriş yapin ona da düşük bie limit koyun. Ben tüm internet alisverislerimi sanal kart ile yapıyorum. Çok büyük gecmis olsun

Ayy acaba benım kedi bebegı yalar mı
Ay ben de merak ediyorum. Ama benim kedi oglan cok domuz. Kesin yaklasmaz bunalima girer kendini yalayarak butun tuylerini doker ( daha once baska sebeple yasandi ) napcaz o da evlat sakinlestirici paste aldim bir de feliway alirim diye dusunuyorum. Umarim kedi psikologu aramam
Cok gecmis olsun. Bir defa ben de az kalsin dusuyordum tongaya, halkbank sitesinin aynisi yapmislardi. Login olmaya calisirken Son anda uyandim. Insanin bosluguna geliyor bazen her daim cok dikkatli olmak lazim.
Umarim geri alabilirsiniz

Canım siz bu sayfadan dolandırıldığınıza emin misiniz? Site doğru çünkü attığın ekrandaki. Normal ptt avm ye girincede bu sayfaya yönlendiriyor. Üstelik sitenin güvenlik sertifikası var sonu com ile bitiyor felan. Acaba kart bilgilerini kaydettiğiniz farklı bir sayfa otomatik çekim yapmış olmasın

Ödemeyi yaptık şifre giriş kısmına kadar 19 tl olarak görünüyordu zaten otomatik yazılıyor şifre bakıp girmiyorsun bile sonra baktıkki mesajda 24 olduğunu gördük bizimde hatamız oldu şifre ekranına güvenerek araştırıyoruz ama hiçbişey yapılmıyormuş kaptıranlar parayı geri alamamış
Sorun şu ki bir yılı aşkındır varmış bu site neden hala kapatılmıyor bu iş burda bitmezki kimler dolandırılacak Allah bilir

Site bu güvenilir görülüyor şöyle bir bakınca ama canlı destek yazıyor tıklayınca kayboluyor
İletişim kısmıda hiçbişey çıkmıyor tıklayınca

Kizlaar bebek için kaç tane yenidoğan takım aldınız 0-3 ay hastane çıkışı kaç tane aldınız
1 hastane çıkışi 3 tane dikişsiz alttan giydirilen kıyafet 1 tane beşli set 1 tane bjk zıbın pijama şapka takımı aldım 0 3 de 4 5 tane aldım 3 6 baya aldım her şeyi 3 6 neredeyse

Bankayı arayın paraya bloke koysunlar Amazon'un müşteri hizmetlerine yazdınız mj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…