- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.581
Gebelik ilk zamanlar çok korktum rüyalar sıçramalar falan şükür iyiyim her gece alışkanlık okumadan da yatmam zaten ama ay Allahım korusun hepimiziGebelik döneminde de korkuturlarmış ama çok şükür benim hiç olmadı, sen okuduktan sonra bir şey olmaz Allah’ın izniyle, bir video da görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım ama lohusalık döneminde çatal iğneyle geziyordu o kişi tiktokcuydu galiba iyi hatırlıyorsam, acıklama olarak al basmasın diye takıyorum demişti
Evham yapmayın dua okur uyuruz baş ucumuzda da Kur'an oldu mu Allah'ın izniyle hic birsey olmaz
Ben normalde böyle şeylerden çok korkar çok düşünürdüm hep korkuturlardı, hamile olduğumdan beri hiç düşünmüyorum lohusalık sürecinde de eğer düşünmemeye çalışırsak başka şeylere odaklanırsak iyi geçer inşallah, zaten korkan insana gelirler diyorlar genelde. Televizyondan bakara suresi açarım günde hem içim rahatlar hem bebek huzurlu uyurGebelik ilk zamanlar çok korktum rüyalar sıçramalar falan şükür iyiyim her gece alışkanlık okumadan da yatmam zaten ama ay Allahım korusun hepimizi
Amin aminEvham yapmayın dua okur uyuruz baş ucumuzda da Kur'an oldu mu Allah'ın izniyle hic birsey olmaz
Ben de temizlik yaparken hep acıyorum onu dinliyorum hem ev ferahlıyor hem benBen normalde böyle şeylerden çok korkar çok düşünürdüm hep korkuturlardı, hamile olduğumdan beri hiç düşünmüyorum lohusalık sürecinde de eğer düşünmemeye çalışırsak başka şeylere odaklanırsak iyi geçer inşallah, zaten korkan insana gelirler diyorlar genelde. Televizyondan bakara suresi açarım günde hem içim rahatlar hem bebek huzurlu uyur
Ben hiç düsünmemiştim ama belki cami imamına yazdırılabilir ya da bilmiyorum ki küçük kuranlar oluyor minicik öyle bi şey de olabilirBebeğin yastığına Cevşen yaptırmaya düşünüyor musunuz?
Korkuyorsan tek kalmazsin canim merak etme gitmezler zaten yanindan o kadar tedirgin oluyorsan. Şey gibi düşün suan bi korku filmi izlemis olsan normalde karanlik olan koridorda her gece rahatca su icmeye wcye kalktığın gibi kalkabilir misin, muhtemelen filmin etkisinden korkar ve kalkamazsin bu hepimiz icin böyle. Ortada bir sey yokken bile tek kalırsam sıkıntı olur diye düşündüğün için her citirtidan patırtıdan korkarsin gercekten tek kalman gerekirse. O yuzden boşver öyle bir durum olursa bunu o zaman düşünürsün cok kafanda kurup bilinc altina kötü mesajlar gönderme. Herşey güzel olacak sen mutlu bir anne olacaksin ve bebisinden baska hicbisey düşünmeyeceksin bunlar aklının ucundan bile geçmeyecek benceAmin aminben anneme diyorum valla yanımdan ayrılma diye bakalım neler olacak
Hayır hayır değil dolandırıcı bir site çok güvenilir görünüyor amaNormalde bu HGS sitesi değil mi geçmiş olsun canım ya nasıl olacak şimdi ne yapacaksınız
Hgs ödemesi ve hasar sorgu için girmiştik sireye ama amazondan sipariş verilmiş anlamadık bizdeNasıl ya çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda olumlu dönüş alabilirsiniz ne üzerine sipariş vermiştiniz ki
İnşallah o güzel cümlelerin için ayrıca teşekkür ediyorumKorkuyorsan tek kalmazsin canim merak etme gitmezler zaten yanindan o kadar tedirgin oluyorsan. Şey gibi düşün suan bi korku filmi izlemis olsan normalde karanlik olan koridorda her gece rahatca su icmeye wcye kalktığın gibi kalkabilir misin, muhtemelen filmin etkisinden korkar ve kalkamazsin bu hepimiz icin böyle. Ortada bir sey yokken bile tek kalırsam sıkıntı olur diye düşündüğün için her citirtidan patırtıdan korkarsin gercekten tek kalman gerekirse. O yuzden boşver öyle bir durum olursa bunu o zaman düşünürsün cok kafanda kurup bilinc altina kötü mesajlar gönderme. Herşey güzel olacak sen mutlu bir anne olacaksin ve bebisinden baska hicbisey düşünmeyeceksin bunlar aklının ucundan bile geçmeyecek bence
Artık her şeyde bir pislik var rabbimden bulsunlarHgs ödemesi ve hasar sorgu için girmiştik sireye ama amazondan sipariş verilmiş anlamadık bizde
Bankaya harcama itirazi yapabilir misiniz acaba, islem bilginiz dışında gerçekleşmiş normalde böyle durumlarda banka parayi geri ödüyor. Tek kafama takilan nokta gelen guvenlik sifresini dogru şekilde sizin girmis olmanız. Bankadan sonuc alamasaniz bile zaten savcilik araciligiyla sikayetci olursanız hangi adrese sipariş verilmis kim sipariş etmis hepsi bulunur. Size tavsiyem her zaman sanal kart ile alışveriş yapin ona da düşük bie limit koyun. Ben tüm internet alisverislerimi sanal kart ile yapıyorum. Çok büyük gecmis olsunHgs ödemesi ve hasar sorgu için girmiştik sireye ama amazondan sipariş verilmiş anlamadık bizde
Ay ben de merak ediyorum. Ama benim kedi oglan cok domuz. Kesin yaklasmaz bunalima girer kendini yalayarak butun tuylerini doker ( daha once baska sebeple yasandi ) napcaz o da evlatAyy acaba benım kedi bebegı yalar mı
Cok gecmis olsun. Bir defa ben de az kalsin dusuyordum tongaya, halkbank sitesinin aynisi yapmislardi. Login olmaya calisirken Son anda uyandim. Insanin bosluguna geliyor bazen her daim cok dikkatli olmak lazim.Kızlar çok fena dolandırıldık
Haberlere de çıkmış site halbuki görmemişiz
Hgsptt diye bir site
Ödeme yapacağımız miktar 19 TL yken
Hesaptan 24 bin tl çektiler en son gelen şifre için gelen mesaj kısmında yazıyormuş gerçek miktar sadece ama şifre girilen sayfada değil
Geri dönüş de yapamıyoruz aramadığımız yer kalmadı
Para çekilip direk amazona gitmiş bişey sipariş edilmiş bizim adımıza olmadığı için de iptal edemiyoruz..
İnternetten bol alışveriş yapıyoruz hepimiz
Aman dikkat edin
Canım siz bu sayfadan dolandırıldığınıza emin misiniz? Site doğru çünkü attığın ekrandaki. Normal ptt avm ye girincede bu sayfaya yönlendiriyor. Üstelik sitenin güvenlik sertifikası var sonu com ile bitiyor felan. Acaba kart bilgilerini kaydettiğiniz farklı bir sayfa otomatik çekim yapmış olmasınKızlar çok fena dolandırıldık
Hgsptt diye bir site
Hesaptan 24 bin tl çektiler en son gelen şifre için gelen mesaj kısmında yazıyormuş gerçek miktar sadece ama şifre girilen sayfada değil
Para çekilip direk amazona gitmiş bişey sipariş edilmiş bizim adımıza olmadığı için de iptal edemiyoruz..
Aman dikkat edin
Ödemeyi yaptık şifre giriş kısmına kadar 19 tl olarak görünüyordu zaten otomatik yazılıyor şifre bakıp girmiyorsun bile sonra baktıkki mesajda 24 olduğunu gördük bizimde hatamız oldu şifre ekranına güvenerek araştırıyoruz ama hiçbişey yapılmıyormuş kaptıranlar parayı geri alamamışBankaya harcama itirazi yapabilir misiniz acaba, islem bilginiz dışında gerçekleşmiş normalde böyle durumlarda banka parayi geri ödüyor. Tek kafama takilan nokta gelen guvenlik sifresini dogru şekilde sizin girmis olmanız. Bankadan sonuc alamasaniz bile zaten savcilik araciligiyla sikayetci olursanız hangi adrese sipariş verilmis kim sipariş etmis hepsi bulunur. Size tavsiyem her zaman sanal kart ile alışveriş yapin ona da düşük bie limit koyun. Ben tüm internet alisverislerimi sanal kart ile yapıyorum. Çok büyük gecmis olsun
1 hastane çıkışi 3 tane dikişsiz alttan giydirilen kıyafet 1 tane beşli set 1 tane bjk zıbın pijama şapka takımı aldım 0 3 de 4 5 tane aldım 3 6 baya aldım her şeyi 3 6 neredeyseKizlaar bebek için kaç tane yenidoğan takım aldınız 0-3 ay hastane çıkışı kaç tane aldınız
Bankayı arayın paraya bloke koysunlar Amazon'un müşteri hizmetlerine yazdınız mjKızlar çok fena dolandırıldık
Hgsptt diye bir site
Aman dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?