2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar hadi bana fikir verin
Bu akşam eşimle mobilyacıya gittik gözümüze bu model kibar geldi nasıl sizce
Bu setin sadece yatak yerine beşik olanını arkadaşım oğluna geçen sene 10 bine almıştı dolabı falan çok kullanışlı.

İlerisi daha fena

Benim sarı akıntım oluyor
Ben suyu az ictigimde akıntım sarilasiyor enfeksiyon yoksa su ile ilgili
Ben gece uyumazsa filan eşim işe gidecek belki alır odasına geçerim oyalamak için yanına kıvrılır uyuya kalırım diye düşünerek yatak baktım
Ben de yavrulu yatak aldım yavru kismi çok güzel depo gorevi görüyor beşikte de çocuklar çok yatmıyor zaten park yatak sepet beşik vb ilk yıl çok iş görür sonra hop yatağa

Off sorma 2 gecedir karnımın ağırlığı ve basıncından bi türlü uyuyamıyorum birden ağırlaştım sanki çok zorlanıyorum sonraki haftalarda napıcaz kim bilirrr

Kendini korkutma milleti de dinleme hiç bebekle ilgilenmekten korkmaya fırsatın olmaz ki Ayetel Kürsi okursun Ayetel Kürsi Allah'ın izniyle insanı her şeyden korur

Bu setin sadece yatak yerine beşik olanını arkadaşım oğluna geçen sene 10 bine almıştı dolabı falan çok kullanışlı.
Beşik olanda çok güzel ama park yatak varken ileriye dönük bu model daha mantıklı geldi . Heralde bunu netleştircez gibi duruyor ileride hem kıza hem erkeğe gider diye gri mantıklı olur dedik

Eklentiler

• 8D1BBABB-2F50-4084-B780-35EA8A8EDBCE.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 51
Bebeğin yastığına Cevşen yaptırmaya düşünüyor musunuz?
Camin içinde olan bir Cevşen var küçük ondan annemde var onu alıp koyarım ben Cevşenin insanı çoğu şeyden koruduğunu düşünüyorum

Ben penguene dönmüş vaziyettim
Nefes almam bugün zorlaştı
Göğüsler aldı başını gitti
Göbek öne atıyor kendini
Son 3 ayı nasıl tamamlarız kara kara düşünüyorum şuan
Geceleri düğün salonu işletiyor içeride benim kız
Off sorma 2 gecedir karnımın ağırlığı ve basıncından bi türlü uyuyamıyorum birden ağırlaştım sanki çok zorlanıyorum sonraki haftalarda napıcaz kim bilir

Beşik olanda çok güzel ama park yatak varken ileriye dönük bu model daha mantıklı geldi . Heralde bunu netleştircez gibi duruyor ileride hem kıza hem erkeğe gider diye gri mantıklı olur dedik
O da yatak değil beşik aldığını pişman oldu oğlu 2 kez beşikten aşağı düştü parmaklıklara tırmanıp daha sonra da arkadaşım hiç yatırmadi

Hgs ödemesi ve hasar sorgu için girmiştik sireye ama amazondan sipariş verilmiş anlamadık bizde
Geçmiş olsun canım ya ben bu yüzden banka kartını kullanıyorum oraya da o gün ne harcayacaksam diğer hesabımdan aktarım yapıyorum muhtemelen sizin ki kredi kartiydi

Camin içinde olan bir Cevşen var küçük ondan annemde var onu alıp koyarım ben Cevşenin insanı çoğu şeyden koruduğunu düşünüyorum
Benim yok almam gerekiyor, bende inanıyorum Allahım korusun yavrularımızı inşallah

Desene çok canlar yakacak maşallah bebişine ama evet patavatsız değil ya bunların ki bildiğin insanları nasıl çıldırtırımcılar bence
Allah hayırlı evlat etsin herkesinkini inşallah. Tam dayaklıklar. Böylelerine pabuç bırakmamak lazim ama benim sonradan geliyor aklıma söyleyecek söz. Birkaç defa aynı olayı yasayınca ancak hazirlıklı olabiliyorum

Canım ben Pendik medipole gidiyorum saadet hanıma
İsteğe bağlı sezeryan sen talep ediyorsun . Ekstra normal doğumun başlaması gibi bir durum olmadığı sürece normal doğum diye ısrar etmezler bence . 32. Haftada güzelce görüş benim kendi tercihim sezeryan de sen kendini nasıl neye hazır hissediyorsan onu tercih etmek en doğal hakkın
( benim arkadaşım sezeryan olacaktı gününe 2 gün kala kontrole gidiyor doktor 4-5 cm açılma görüyor bu sebeple sezeryan iptal oluyor normal doğum yapması gerekiyor arkadaşımın ) süpriz gelişme olmadığı sürece sezeryan olursun

Aynen yavru yatak kısmına yazlık kışlık ne bulursam depolarım çok gözlü dolap ve depolama alanı en sevdiğim şeydir odayı derli toplu gösterir

İlerisi daha fena
Şimdiden Allah hepimize kolaylık versin amin beş ay sonrasına bi gitsek yaa bebek doğmuş kırkı çıkmış miss
Off sorma 2 gecedir karnımın ağırlığı ve basıncından bi türlü uyuyamıyorum birden ağırlaştım sanki çok zorlanıyorum sonraki haftalarda napıcaz kim bilirrr
aynen yaa birden bişiler olmaya başladı ama birden du bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…