2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tabiki olabilirsin planlı şekilde doktorunla ayarlabilirsin. Özelde böyle bi şeçenek sunuluyor. Ama önemli kısım bu sen neden ille sezeryan olmak istiyorsun? Bu konuyu didikleyelim bence korkun ne? Hepimiz doğurcaz sezeryanla ya da normal yolla farketmez önemli olan bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alalım. Zorunlu sezeryan tamam bu mecburi bi durum. Ama kendini zorunlu hissetmek farklı akışta kal bebeğim şartlar neyi gösterirse onu yap. Kendini hiç bu konuda şartlama neyse o olsun.

Ayyy çok teşekkür ediyorum bebeğim gittiğimde sezeryan istediğimi söyleyeyim madem zaten kendisi de bebeğin transvers duruştan dönmez ise normal doğum imkansız dedi, hayırlısı Allahtan artık

Bebeğim öncelikle çok teşekkür ediyorum benim sezeryan istememdeki sebep aynı zamanda hemşireyim şu anda çalışmıyorum ama çalıştığım dönemlerde bir kaç kez normal doğuma girmek durumunda kalmıştım, normal doğum anında orda olmak ve her anına canlı şahit olmak beni çok etkiledi o gün ben asla normal doğum yapamam dedim travma bıraktı bende, doğumdan hemen sonra da çıkıp ağladım . Bu sebeple çok ama çok korkuyorum strese de girmemek adına sezeryan istiyorum. Zaten bebişim şu anda transvers durustaymıs. Dönmez ise mecburen sezeryan olur dedi, hayırlısı Allahtan artık

Anladım canım sen bilirsin her şekilde mükemmel bi annesin senin için hayırlısı neyse o olsun

Kızlar ben elele madre ve yoyko anne yanı beşik arasında çok kaldım, İzmir’de bunları gidip nerede görebilirim bir fikriniz var mı? Nerelerde satılıyor bunların ikisi?

Saatlerdir nst ile uğraştım uyumadım benim gene sancı cıkmıs abartı değil ama doktor illa alttan bakıcam dedi kac kere bakıldı dedım en azından ilaç verin dedim acılma olunca ilaç dio, uzmanla konusun dedi. Sonrası bu sefer nst de bebeğin kalp atısı takibe alındı valla bilmiyorum gene alttan bakıldı.
Zaten haftasi küçük anlamadım. Cok yoruldum kac gundur. Takipteyim.

Bebek nst de uyuyor cıkıyor bıkac resim almstım bazılarında iyi ama öle dediler ama mecburen seker cıkolata yiyorum hatta onun ıcınde serum verıldı hareketlensın die. Gidişat bu. Bikaç hafta daha gitsek iyi olucak 30ları gecseydım.

Canım bir an önce hayırlı güzel haberleri duyalım, her sey cok güzel olacak inşallah

Gercekten günlerdir perişan oldun ya inşallah yarın artik sagsalim bir sekilde hastaneden çıkışını verirler

Kizlar sabah bir uyandim sol elim resmen ödem olmus yuzuk parmağım sismis zor çıkardım yüzüğü elimden sabunla. Elimi yumruk yapacak şekilde sıkmaya çalışıyorum öyle yapınca sanki ödem var gibi bir hissiyat var bir gecede nasıl böyle oldu anlamadim. Bu simdi doguma kadar böyle bi kalacak yoksa gececek mi o kadar da su iciyorum hayret bisey valla. Sag elde hicbi sıkıntı yok ilginc sekilde

Canım sabret emin ellerdesin
Allah'ın izniyle bebeğin çok sağlıklı kucağına gelecek

Bana da basmislardi çok saçma ama bunun doğru olduğuna inanıyorum
Eeee kaç beden normalde?
Annende deneme tahtası gibi seni her şeye denemiş

Kızlar ben elele madre ve yoyko anne yanı beşik arasında çok kaldım, İzmir’de bunları gidip nerede görebilirim bir fikriniz var mı? Nerelerde satılıyor bunların ikisi?
Ellenin şubesi olmadan örnek görmen zor canım
Bende Elele Donna aldım beğendim.Yatak hediyesi vardı ince bir süngerdi ben ekstra bir ince yatak daha kullanırım.
Geçen gün kızlardan indirimde Yoyko alanlar oldu onlarda beğenmişler kalitesini.Yoykonun yatağı daha kalındı güzel görünüyordu.Bütçene hangisi uyuyorsa onu tercih et derim. İkiside güzel park yataklar.

Ayyy çok teşekkür ediyorum bebeğim gittiğimde sezeryan istediğimi söyleyeyim madem zaten kendisi de bebeğin transvers duruştan dönmez ise normal doğum imkansız dedi, hayırlısı Allahtan artık
,senin doktorun kim canım medipolde?

O da yatak değil beşik aldığını pişman oldu oğlu 2 kez beşikten aşağı düştü parmaklıklara tırmanıp daha sonra da arkadaşım hiç yatırmadi
Satıcı kızda park yatağın varken 2. beşiğe gerek yok bir sonraki dönem için daha kullanışlı olan montesöriyi tavsiye ederim dedi.Aynı şekilde bebekler ayaklanınca kendi odalarında beşikten inmeye çalışıyor beşik yüksek hem riske girme hemde iki oda arasında bölünmemiş olursun dedi. Yönlendirmesi hoşuma gitti.

Bence de çok mantıklı ben de aynısını yaptım

Şimdiden Allah hepimize kolaylık versin amin beş ay sonrasına bi gitsek yaa bebek doğmuş kırkı çıkmış miss

aynen yaa birden bişiler olmaya başladı ama birden du bakalım nolacak
Amin 40 çıkarma videoları varya ondan yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…