- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.621
Tabiki olabilirsin planlı şekilde doktorunla ayarlabilirsin. Özelde böyle bi şeçenek sunuluyor. Ama önemli kısım bu sen neden ille sezeryan olmak istiyorsun? Bu konuyu didikleyelim bence korkun ne? Hepimiz doğurcaz sezeryanla ya da normal yolla farketmez önemli olan bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alalım. Zorunlu sezeryan tamam bu mecburi bi durum. Ama kendini zorunlu hissetmek farklı akışta kal bebeğim şartlar neyi gösterirse onu yap. Kendini hiç bu konuda şartlama neyse o olsun.Pendik medipol’ de doğum yapacak olan var mıııı? Ben asla normal doğum istemiyorum gebeliğimin başından beri sezeryan doğum istiyorum doktorumla henüz böyle birşeyi konuşmadık isteğe bağlı sezeryan olabiliyor dimi diğer randevum 32. Haftada..
Ayyy çok teşekkür ediyorum bebeğimCanım ben Pendik medipole gidiyorum saadet hanıma
İsteğe bağlı sezeryan sen talep ediyorsun . Ekstra normal doğumun başlaması gibi bir durum olmadığı sürece normal doğum diye ısrar etmezler bence . 32. Haftada güzelce görüş benim kendi tercihim sezeryan de sen kendini nasıl neye hazır hissediyorsan onu tercih etmek en doğal hakkın
( benim arkadaşım sezeryan olacaktı gününe 2 gün kala kontrole gidiyor doktor 4-5 cm açılma görüyor bu sebeple sezeryan iptal oluyor normal doğum yapması gerekiyor arkadaşımın ) süpriz gelişme olmadığı sürece sezeryan olursun
Bebeğim öncelikle çok teşekkür ediyorumTabiki olabilirsin planlı şekilde doktorunla ayarlabilirsin. Özelde böyle bi şeçenek sunuluyor. Ama önemli kısım bu sen neden ille sezeryan olmak istiyorsun? Bu konuyu didikleyelim bence korkun ne? Hepimiz doğurcaz sezeryanla ya da normal yolla farketmez önemli olan bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alalım. Zorunlu sezeryan tamam bu mecburi bi durum. Ama kendini zorunlu hissetmek farklı akışta kal bebeğim şartlar neyi gösterirse onu yap. Kendini hiç bu konuda şartlama neyse o olsun.
Anladım canım sen bilirsin her şekilde mükemmel bi annesinBebeğim öncelikle çok teşekkür ediyorumbenim sezeryan istememdeki sebep aynı zamanda hemşireyim şu anda çalışmıyorum ama çalıştığım dönemlerde bir kaç kez normal doğuma girmek durumunda kalmıştım, normal doğum anında orda olmak ve her anına canlı şahit olmak beni çok etkiledi o gün ben asla normal doğum yapamam dedim travma bıraktı bende, doğumdan hemen sonra da çıkıp ağladım . Bu sebeple çok ama çok korkuyorum strese de girmemek adına sezeryan istiyorum. Zaten bebişim şu anda transvers durustaymıs. Dönmez ise mecburen sezeryan olur dedi, hayırlısı Allahtan artık
Canım çok çok teşekkür ediyorum, çok tatlısın biz mükemmel anneler olacağızAnladım canım sen bilirsin her şekilde mükemmel bi annesinsenin için hayırlısı neyse o olsun
Canım bir an önce hayırlı güzel haberleri duyalım, her sey cok güzel olacak inşallahSaatlerdir nst ile uğraştım uyumadım benim gene sancı cıkmıs abartı değil ama doktor illa alttan bakıcam dedi kac kere bakıldı dedım en azından ilaç verin dedim acılma olunca ilaç dio, uzmanla konusun dedi. Sonrası bu sefer nst de bebeğin kalp atısı takibe alındı valla bilmiyorum gene alttan bakıldı.
Zaten haftasi küçük anlamadım. Cok yoruldum kac gundur. Takipteyim.
Gercekten günlerdir perişan oldun ya inşallah yarın artik sagsalim bir sekilde hastaneden çıkışını verirlerSaatlerdir nst ile uğraştım uyumadım benim gene sancı cıkmıs abartı değil ama doktor illa alttan bakıcam dedi kac kere bakıldı dedım en azından ilaç verin dedim acılma olunca ilaç dio, uzmanla konusun dedi. Sonrası bu sefer nst de bebeğin kalp atısı takibe alındı valla bilmiyorum gene alttan bakıldı.
Zaten haftasi küçük anlamadım. Cok yoruldum kac gundur. Takipteyim.
Canım sabret emin ellerdesinBebek nst de uyuyor cıkıyor bıkac resim almstım bazılarında iyi ama öle dediler ama mecburen seker cıkolata yiyorum hatta onun ıcınde serum verıldı hareketlensın die. Gidişat bu. Bikaç hafta daha gitsek iyi olucak 30ları gecseydım.
Eeee kaç beden normalde?Bana da basmislardiçok saçma ama bunun doğru olduğuna inanıyorum
Annende deneme tahtası gibi seni her şeye denemişKarınca yumurtası yağı cidden tüy köklerini yakıyor ben 7 8 yasinda falandım annem almıştı tüyler çıkmadan sürmeye başlanınca cikmiyormis 2 3 kez sürdü sonra ben istemedim ağladımkuzenime de teyzem yaptı onun tüyleri o kadar seyrek ki kıl bile olmadı
Ellenin şubesi olmadan örnek görmen zor canımKızlar ben elele madre ve yoyko anne yanı beşik arasında çok kaldım, İzmir’de bunları gidip nerede görebilirim bir fikriniz var mı? Nerelerde satılıyor bunların ikisi?
,senin doktorun kim canım medipolde?Ayyy çok teşekkür ediyorum bebeğimgittiğimde sezeryan istediğimi söyleyeyim madem zaten kendisi de bebeğin transvers duruştan dönmez ise normal doğum imkansız dedi, hayırlısı Allahtan artık
Satıcı kızda park yatağın varken 2. beşiğe gerek yok bir sonraki dönem için daha kullanışlı olan montesöriyi tavsiye ederim dedi.Aynı şekilde bebekler ayaklanınca kendi odalarında beşikten inmeye çalışıyor beşik yüksek hem riske girme hemde iki oda arasında bölünmemiş olursun dedi. Yönlendirmesi hoşuma gitti.O da yatak değil beşik aldığını pişman oldu oğlu 2 kez beşikten aşağı düştü parmaklıklara tırmanıp daha sonra da arkadaşım hiç yatırmadi
Bence de çok mantıklı ben de aynısını yaptımSatıcı kızda park yatağın varken 2. beşiğe gerek yok bir sonraki dönem için daha kullanışlı olan montesöriyi tavsiye ederim dedi.Aynı şekilde bebekler ayaklanınca kendi odalarında beşikten inmeye çalışıyor beşik yüksek hem riske girme hemde iki oda arasında bölünmemiş olursun dedi. Yönlendirmesi hoşuma gitti.
75 corba kaseleri oluyor ya onları basmislardiEeee kaç beden normalde?
Annende deneme tahtası gibi seni her şeye denemiş
AminŞimdiden Allah hepimize kolaylık versin aminbeş ay sonrasına bi gitsek yaa bebek doğmuş kırkı çıkmış miss
aynen yaa birden bişiler olmaya başladı ama birden du bakalım nolacak
AminBenim yok almam gerekiyor, bende inanıyorum Allahım korusun yavrularımızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?