2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
1 hastane çıkışi 3 tane dikişsiz alttan giydirilen kıyafet 1 tane beşli set 1 tane bjk zıbın pijama şapka takımı aldım 0 3 de 4 5 tane aldım 3 6 baya aldım her şeyi 3 6 neredeyse
Bjkli takımı dayısı alacak bekliyoruz direkt mağazadan mı almıştın

Ben aslan burcu olarak sevmediğim irite olduğum insanlara istemsiz laf sokabiliyorum o yüzden lohusa halimden korkuyorum biri bi şey der terslerim ki ahlakımda yok terslemek hele ki nazımın geçtiklerine hiç ses edemem ama bakıcaz nasıl bi formda olucam

Bjkli takımı dayısı alacak bekliyoruz direkt mağazadan mı almıştın
4 ay önce falan LC nin mağazasından almıştım LCnin sitesinin 3 de 1 fiyatinaydi

Eklentiler

• IMG_20230920_090804.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 80
Eşim bunu 1. 5 sene önce kızım olsun çok istiyorum diye almıştı civilden yerleştirirken etiketine baktım 49.90 set olarak şimdi tek zıbın o kadar

Eklentiler

• IMG_20230920_090841.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 68
Keşke denk getirebilsem ama sanmıyorum bütün lcw mağazalarını talan ettim neyse Kartal yuvasına dönüş yapcaz
Ben internet magazsinda görmüştüm gidince bulamadım sonra çalışana sordum öyle bulduk 219 falan gözden çıkarmıştım sonra baktım bu 60 TL bir de tulum seti aldım bjk o da 60 TLydi Erzurum da olsan Forum AVM'de var

Ben çok ödem olmuştum. Denizde yüzünce geçiyordu. Ama yaz bitince doğumdan bir kaç gün sonra geçmişti. Hatta kalçam da ödem olmuştu herhalde. Sabah kalkınca önce minik minik yürüyor, sonra açılıyordu.

İnşallah canım her şeyin başı dua zaten
Ben evde yalnızken falan kendi kendime bir şeyler düşünüp, okuyup, dinleyip , izleyip sonra çok korkan biriyim. Ama bebekle çok yalnız kaldım. Şimdi hamileyken de çok kalıyorum. Hiç öyle şeyler aklımın ucundan geçmedi ve geçmiyor. Allah koruyor herhalde.

Molfix kullanmayı düşünen anneler

Eklentiler

• Screenshot_20230920-095751_Instagram.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 60
Molfix kullanmayı düşünen anneler
molfix mavi yeni nesil yazanları çok önermiyorlar.
Pure & Soft serisi daha kaliteli dediler. Bende sarı paketli molfix takibindeyim.
Yarın A101'e indirimli gelecek hatta sudem34 ( A101'i BİM diye okuyan ben doğru yolu buldum

Bizim grupptan beklentim mevlüt töreni
Mevlüt Gibi Müvlüt
Ay Allahım çok gereksiz şeyler mevlid yapcam ama böyle bişi değil. Bide ben sünnetini de yaptırcam bebeğimin kısa sürede inşallah. Şubat tatilinde de mevlid yapmayı düşünüyorum herkes gelebilsin diye inşallah şansımıza korona falan hortlamaz yine yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…