- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.641
Bjkli takımı dayısı alacak bekliyoruz direkt mağazadan mı almıştın1 hastane çıkışi 3 tane dikişsiz alttan giydirilen kıyafet 1 tane beşli set 1 tane bjk zıbın pijama şapka takımı aldım 0 3 de 4 5 tane aldım 3 6 baya aldım her şeyi 3 6 neredeyse
İnşallah canım her şeyin başı dua zatenKendini korkutma milleti de dinleme hiç bebekle ilgilenmekten korkmaya fırsatın olmaz ki Ayetel Kürsi okursun Ayetel Kürsi Allah'ın izniyle insanı her şeyden korur
Ben aslan burcu olarak sevmediğim irite olduğum insanlara istemsiz laf sokabiliyorumAllah hayırlı evlat etsin herkesinkini inşallah. Tam dayaklıklar. Böylelerine pabuç bırakmamak lazim ama benim sonradan geliyor aklıma söyleyecek söz. Birkaç defa aynı olayı yasayınca ancak hazirlıklı olabiliyorum
4 ay önce falan LC nin mağazasından almıştım LCnin sitesinin 3 de 1 fiyatinaydiBjkli takımı dayısı alacak bekliyoruz direkt mağazadan mı almıştın
Keşke denk getirebilsem ama sanmıyorum bütün lcw mağazalarını talan ettim4 ay önce falan LC nin mağazasından almıştım LCnin sitesinin 3 de 1 fiyatinaydi
Ben internet magazsinda görmüştüm gidince bulamadım sonra çalışana sordum öyle buldukKeşke denk getirebilsem ama sanmıyorum bütün lcw mağazalarını talan ettimneyse Kartal yuvasına dönüş yapcaz
Ben çok ödem olmuştum. Denizde yüzünce geçiyordu. Ama yaz bitince doğumdan bir kaç gün sonra geçmişti. Hatta kalçam da ödem olmuştu herhalde. Sabah kalkınca önce minik minik yürüyor, sonra açılıyordu.Kizlar sabah bir uyandim sol elim resmen ödem olmus yuzuk parmağım sismis zor çıkardım yüzüğü elimden sabunla. Elimi yumruk yapacak şekilde sıkmaya çalışıyorum öyle yapınca sanki ödem var gibi bir hissiyat var bir gecede nasıl böyle oldu anlamadim. Bu simdi doguma kadar böyle bi kalacak yoksa gececek mio kadar da su iciyorum hayret bisey valla. Sag elde hicbi sıkıntı yok ilgi
Dr Semra İnmez canım,senin doktorun kim canım medipolde?
Ben evde yalnızken falan kendi kendime bir şeyler düşünüp, okuyup, dinleyip , izleyip sonra çok korkan biriyim. Ama bebekle çok yalnız kaldım. Şimdi hamileyken de çok kalıyorum. Hiç öyle şeyler aklımın ucundan geçmedi ve geçmiyor. Allah koruyor herhalde.İnşallah canım her şeyin başı dua zaten
Amin40 çıkarma videoları varya ondan yaparız
Ben hem sleepy hem molfix aldıydımMolfix kullanmayı düşünen anneler
molfix mavi yeni nesil yazanları çok önermiyorlar.Molfix kullanmayı düşünen anneler
Küveti koyuyorlar filenin üstüne yüzük para altın tesbih mercimek un falan koyuyorlar şu kovaskna. Gül atıyorlarHani şu suyun içine pirinç mercimek tuz falan ekleyip bebek çorbası yaptıklarımı
Uçtu uçtu kırkımız uçtu senfonisiKüveti koyuyorlar filenin üstüne yüzük para altın tesbih mercimek un falan koyuyorlar şu kovaskna. Gül atıyorlar
Tamam işte oKüveti koyuyorlar filenin üstüne yüzük para altın tesbih mercimek un falan koyuyorlar şu kovaskna. Gül atıyorlar
Ay Allahım çok gereksiz şeyler
Ahhaha aynen ya da cicili de bicili de pijaması var hahahahaUçtu uçtu kırkımız uçtu senfonisi
Kınayalım hepiciğimiz 40 çıkınca foto atarken buluruuz kendimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?