- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.661
Bu olay Göktürklerden geliyorTamam işte oben istesemde istemesemde bizimkiler yapar
Ayyy hayır anlamamıştım offf bu bebiş tüm beyin hücrelerimide sömürüyor sanırımYıkamak yazacakken yanlışlıkla yalamak yazdığımı anladığını düşünüyorum
Yaparım zaten de ay şuan düşününce muhtemelen bu da olaylı olur hee doğumdan sonra beni zor günler bekliyoBu olay Göktürklerden geliyorbu durum bizim ksnimizda var
Şu doğum grubu bi bitsin diyet grubu açarız hepberaberKızlar sabah sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için. Gitmişken ebeyle de görüştüm. Şimdiden 7.5 kilo alınca doğuma kadar 15 i görücez o zaman dedikısa süreli bir şok yaşadım ekmeği, tatlıyı azalt diyor nasıl yapabilirim gelir gelmez kıtlığa girmiş gibi ekmek meyve bal reçel tatlı ne varsa yedim kahvaltıda
Oha yaaaaaBen internet magazsinda görmüştüm gidince bulamadım sonra çalışana sordum öyle bulduk219 falan gözden çıkarmıştım sonra baktım bu 60 TL bir de tulum seti aldım bjk o da 60 TLydi Erzurum da olsan Forum AVM'de var
Hamileyken bende hiç korkutmadım kendi kendimi bi rüyalarda korktum ilk zamanlar şimdi rahatım Allah’a sükürler olsun bence de rabbim koruyorBen evde yalnızken falan kendi kendime bir şeyler düşünüp, okuyup, dinleyip , izleyip sonra çok korkan biriyim. Ama bebekle çok yalnız kaldım. Şimdi hamileyken de çok kalıyorum. Hiç öyle şeyler aklımın ucundan geçmedi ve geçmiyor. Allah koruyor herhalde.
Ben 40 mevlüdünü Nisan ayından hemen bayramın peşine okutmayı düşünüyorum.Ay Allahım çok gereksiz şeylermevlid yapcam ama böyle bişi değil. Bide ben sünnetini de yaptırcam bebeğimin kısa sürede inşallah. Şubat tatilinde de mevlid yapmayı düşünüyorum herkes gelebilsin diye inşallah şansımıza korona falan hortlamaz yine yaa
böyle şeyleri ben severim çok eğlenceli oluyor sevdiğin insanlarla oluncaUçtu uçtu kırkımız uçtu senfonisi
Kınayalım hepiciğimiz 40 çıkınca foto atarken buluruuz kendimiz
İlk aylar bende ürpererek uyanıyordum. Kaç aydır eşim her gece uyurken beni okuyup üflüyor. Mışıl mışıl uyuyorum .Hamileyken bende hiç korkutmadım kendi kendimi bi rüyalarda korktum ilk zamanlar şimdi rahatım Allah’a sükürler olsun bence de rabbim koruyor
Eda sen anlatınca fileli küvetli 40 uçurma gözüme güzel gelmeye başladı. Aklımı çelmeyin .Aklı çelinmeye dünden razıyımböyle şeyleri ben severim çok eğlenceli oluyor sevdiğin insanlarla oluncakendi evimde de sevdiğim birinin 40 uçurmasını yaptık çok eğlenceliydi bebişi yıkamıştık kısırlı börekli kekli gün soframızda yemeğimizi yemiştik ardından halay çok eğlenceli geçmişti şık şıkıdım giyinmiştik hepimiz evde topuklular miniler inşallah kendi kızımda da yaparız niyeyse bizim bebelerde yasaklar gelecek gibi geliyo ama hayırlısı
ya sevdiğin insanlarla yapınca güzel olabiliyor bence ama kendi evinde olmayacak senin için biri organize etmeli. pandemi olursa onu yapmam ama mevlüt konusunda mesela çok hevesliyim onu yaza da kalsa yapmayı istiyorumEda sen anlatınca fileli küvetli 40 uçurma gözüme güzel gelmeye başladı. Aklımı çelmeyin .Aklı çelinmeye dünden razıyım
Bende aynı önce mevlid planı yaptım çünkü sığmayız evime kalabalığız birazBen 40 mevlüdünü Nisan ayından hemen bayramın peşine okutmayı düşünüyorum.
Ben biraz toparlarım( Belki normal - Belki sezeryan olur )
Bebişim kendini toplar, azıcık ele avuca gelir.
Hava bir tık ısınacağı için kalabalıkta olsa hastalık ihtimali azalır. Camı pencereyi açar evi o gün sürekli havalandırırım.
( 1 ay önceden yaptım ben mevlüt planımı)
Mayıs'a bırakırsam benim evin açık otoparkı çok geniş oraya 100 kişilik iftar masası gibi pendik belediyesinden masa sandelye ekler bahçe mevlüdü bile yapabilirim. Kalabalık gelinme ihtimaline karşı
aslında çok eğlenceli ama sevdiğin kişilerle olunca. Bizde herkes herşeyi yönetmeye çalıştığı için sıkıntılı olabiliyoböyle şeyleri ben severim çok eğlenceli oluyor sevdiğin insanlarla oluncakendi evimde de sevdiğim birinin 40 uçurmasını yaptık çok eğlenceliydi bebişi yıkamıştık kısırlı börekli kekli gün soframızda yemeğimizi yemiştik ardından halay çok eğlenceli geçmişti şık şıkıdım giyinmiştik hepimiz evde topuklular miniler inşallah kendi kızımda da yaparız niyeyse bizim bebelerde yasaklar gelecek gibi geliyo ama hayırlısı
Değişim olmuyor mu bir sor satıcıyaKızlar n11 de e bebekten mama termosu almıştım indirimdeyken 300 e gelmişti. Bugün gelmiş termos ezik çizik iade etsem mi sizce bir daha bu fiyata termos bulabilir miyim sinirr oldum
Dene eğer sıcaklık saati doğruysa bozuk değilse iade etme benceKızlar n11 de e bebekten mama termosu almıştım indirimdeyken 300 e gelmişti. Bugün gelmiş termos ezik çizik iade etsem mi sizce bir daha bu fiyata termos bulabilir miyim sinirr oldum
Bende aynısını geçen hafta aldım HP'den taş gibi sağlam geldiKızlar n11 de e bebekten mama termosu almıştım indirimdeyken 300 e gelmişti. Bugün gelmiş termos ezik çizik iade etsem mi sizce bir daha bu fiyata termos bulabilir miyim sinirr oldum
Bizimkiler bir yer kiralayacak hem kış günü soğuk olmasın diye hem ev batmasın diye, kayınpederim aşçı olduğu için yemekler ondan 40 çıkar çıkmaz o hafta yaparlar benim bekleme gibi bir şansım yokya sevdiğin insanlarla yapınca güzel olabiliyor bence ama kendi evinde olmayacak senin için biri organize etmeli. pandemi olursa onu yapmam ama mevlüt konusunda mesela çok hevesliyim onu yaza da kalsa yapmayı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?