2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar sabah sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için. Gitmişken ebeyle de görüştüm. Şimdiden 7.5 kilo alınca doğuma kadar 15 i görücez o zaman dedi kısa süreli bir şok yaşadım ekmeği, tatlıyı azalt diyor nasıl yapabilirim gelir gelmez kıtlığa girmiş gibi ekmek meyve bal reçel tatlı ne varsa yedim kahvaltıda

Şu doğum grubu bi bitsin diyet grubu açarız hepberaber

Kızlaarrr iyi günlerrr size bir soruyla geldim ilk bebeğim beşik konusunda ney nasıl kullanışlı bilemedik eşimle sizler neler tercih ettiniz neden tercih ettiniz bana da fikir bilgi verir misiniz?
Meltem smart mood beşiği gördük beğendik ama kullanışlı olsun istiyoruz nası beşik olmalı sizce

Oha yaaaaa çok ucuza almışsın acaba burda ki lcw dan sipariş ettirebilir miyim bi düşündüm de

Hamileyken bende hiç korkutmadım kendi kendimi bi rüyalarda korktum ilk zamanlar şimdi rahatım Allah’a sükürler olsun bence de rabbim koruyor

Ben 40 mevlüdünü Nisan ayından hemen bayramın peşine okutmayı düşünüyorum.
Ben biraz toparlarım( Belki normal - Belki sezeryan olur )
Bebişim kendini toplar, azıcık ele avuca gelir.
Hava bir tık ısınacağı için kalabalıkta olsa hastalık ihtimali azalır. Camı pencereyi açar evi o gün sürekli havalandırırım.
( 1 ay önceden yaptım ben mevlüt planımı)
Mayıs'a bırakırsam benim evin açık otoparkı çok geniş oraya 100 kişilik iftar masası gibi pendik belediyesinden masa sandelye ekler bahçe mevlüdü bile yapabilirim. Kalabalık gelinme ihtimaline karşı

Uçtu uçtu kırkımız uçtu senfonisi
Kınayalım hepiciğimiz 40 çıkınca foto atarken buluruuz kendimiz
böyle şeyleri ben severim çok eğlenceli oluyor sevdiğin insanlarla olunca kendi evimde de sevdiğim birinin 40 uçurmasını yaptık çok eğlenceliydi bebişi yıkamıştık kısırlı börekli kekli gün soframızda yemeğimizi yemiştik ardından halay çok eğlenceli geçmişti şık şıkıdım giyinmiştik hepimiz evde topuklular miniler inşallah kendi kızımda da yaparız niyeyse bizim bebelerde yasaklar gelecek gibi geliyo ama hayırlısı

Hamileyken bende hiç korkutmadım kendi kendimi bi rüyalarda korktum ilk zamanlar şimdi rahatım Allah’a sükürler olsun bence de rabbim koruyor
İlk aylar bende ürpererek uyanıyordum. Kaç aydır eşim her gece uyurken beni okuyup üflüyor. Mışıl mışıl uyuyorum .
Kendi ettiğimiz duadan daha hızlı etkili gibi hatta

Eda sen anlatınca fileli küvetli 40 uçurma gözüme güzel gelmeye başladı. Aklımı çelmeyin .Aklı çelinmeye dünden razıyım

Kızlar n11 de e bebekten mama termosu almıştım indirimdeyken 300 e gelmişti. Bugün gelmiş termos ezik çizik iade etsem mi sizce bir daha bu fiyata termos bulabilir miyim sinirr oldum

Eklentiler

• IMG-20230920-WA0007.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20230920-WA0001.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 62
Eda sen anlatınca fileli küvetli 40 uçurma gözüme güzel gelmeye başladı. Aklımı çelmeyin .Aklı çelinmeye dünden razıyım
ya sevdiğin insanlarla yapınca güzel olabiliyor bence ama kendi evinde olmayacak senin için biri organize etmeli. pandemi olursa onu yapmam ama mevlüt konusunda mesela çok hevesliyim onu yaza da kalsa yapmayı istiyorum

Bende aynı önce mevlid planı yaptım çünkü sığmayız evime kalabalığız biraz çok mantıklı seninki de hee ay inşallah istediğimiz gibi olur yardımcı olduktan sonra gerisi kolay oluyo
aslında çok eğlenceli ama sevdiğin kişilerle olunca. Bizde herkes herşeyi yönetmeye çalıştığı için sıkıntılı olabiliyo kendi ailem uzakta olmasa keşke yaa

Sevgili anneler/anne adayları,

Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Dünden beri girip okuyamadım, hastane vs derken, son sayfaya attım kendimi direkt. Sıkıntılı süreçten geçen arkadaşlarım inşallah ferahlamıştır.

Maalesef bende de gebelik şekeri çıktı dün. Bugün de dahiliye, diyetisyen, diyabet hemşiresi derken koşturmaca ve biraz da moral bozukluğu ile geçti. Diyete ve şeker takibine başlayacağım yarın. İnşallah kontrol altına alınır. Hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Kızlar n11 de e bebekten mama termosu almıştım indirimdeyken 300 e gelmişti. Bugün gelmiş termos ezik çizik iade etsem mi sizce bir daha bu fiyata termos bulabilir miyim sinirr oldum
Dene eğer sıcaklık saati doğruysa bozuk değilse iade etme bence

Bende aynısını geçen hafta aldım HP'den taş gibi sağlam geldi
2 gün önce e-bebekte gördüm 450 civarıydı. ezik seni rahatsız etmiyorsa dursun derim. Tekrar bu fiyata inermi herşey her gün yükseliyorken riskli açıkcası.
10 gün önce aldığım anne bebek çantası 400'e aldım şmdi olmuş 800-900 insan emin olamıyor

ya sevdiğin insanlarla yapınca güzel olabiliyor bence ama kendi evinde olmayacak senin için biri organize etmeli. pandemi olursa onu yapmam ama mevlüt konusunda mesela çok hevesliyim onu yaza da kalsa yapmayı istiyorum
Bizimkiler bir yer kiralayacak hem kış günü soğuk olmasın diye hem ev batmasın diye, kayınpederim aşçı olduğu için yemekler ondan 40 çıkar çıkmaz o hafta yaparlar benim bekleme gibi bir şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…