2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bir sayfaya denk geldim @kafyadesing
3’lü nakışlı isimli hastane çıkışı yapıyor
Benim hoşuma gitti
Aklınızda olsun

Eklentiler

• 7EB72811-4D61-45A2-B34C-DC30A84D9851.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 58
  • E66BDB09-CC61-401A-A1A9-E0A85DDF73F2.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 65
  • C399EA22-F0E2-41A7-9097-CD14D8307942.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 59
Oda mantıklı aslında ev dağılmadan.ooh mis

N11de kuponla ne alacağımı buldum emzirme sütyeni atleti falan sudem34 kom sütyen daha uyguna geliyo kendi mağazasında 540₺

ben de öyle dışarda yapacağım ama direk 40ında mevlüt yapmam az ellensin ayaklansın bebiş havalar ısınsın. gene kapanma olmazsa ramazanda iftar saatinde ya da ramazan bayramında yaparım diyorum. yemekli bir organizasyon istiyorum ben de yeni nesil kız isteme nişan evi gibi alanlar var ya öyle bir yer kiralarız muhtemelen. düğünümde normalde yemekli olacaktı olamadı içimde kaldı çocuğuma yapmak nasip olur inşallah

Ay ağzını hayra aç kız. Düğünüm pandemide oldu bari bebeşimin bir şeylerini yapabileyim inşallah

Kızlar n11 de e bebekten mama termosu almıştım indirimdeyken 300 e gelmişti. Bugün gelmiş termos ezik çizik iade etsem mi sizce bir daha bu fiyata termos bulabilir miyim sinirr oldum
Mağazası yakınsa değiştirirler bence

Bende korona geliniyim.Bebiş erkek olsaydı.Apar topar sünnet düğünü yapacaktım .Amaç kendime niyet
Ama oda olmadı kızçem müsade etmiyor

Artık sakaryada kayınpederim yazlığı var bahçesinde gözüm var. Eylül sonu erken doğum günü adı altında orada 15-20 kişilk eğlence yaparım diyorum

Böyle şeylere inanmayın kızlar. Yok lohusanın mezarı açık olurmuş, yok yeni gelini korkuturlarmış. Bunların hepsi psikolojik. Okuyup kendinizi ona alıştırmayın.
ayyynen öyle kendinizi korkutmayın durduk yere. kendiniz okuyun üfleyin yatın hiçbir şey olmaz. şuan vücudumuz 3 yılda salgıladığı hormonu 1 günde salgılıyor ve lohusalıkta doğumla beraber hormonlar normal seviyesine dönüyor. beynimizin vücudumuzun buna alışması tek başımızayken bile zorken bir de bebek uykusuzluk sorumluluk çevre baskısıyla zor bir dönemden geçiyoruz. korkulu rüyalar, zihin karışıklıkları çok normal.

yap kız sefan olsun

Arkadaşımın ablası 6 ay kınası yapmıştı kızına tamada güzel zamanlara denk geliyor bizim 6. Ayımız

Bende mevlidde dedim şey yaparım nişanlığımı giyerim eğer olursa duruyo dolapta tüllü elbise bi sürü de para verdiydim daha nerde giycem belki bana da takı takarlar falan
Benimki de duruyor ama içine sığamam büyük ihtimalle

Benimki de duruyor ama içine sığamam büyük ihtimalle
Eğer üç aylıkken falan yaparsak sığma ihtimalimiz var sık emzirdiğimiz için kilo verme olayıda hızlı oluyo. Ama sonrası için kilo dengesi bozuluyo bebek daha az emiyo ve iştah açılıyo falan orda bi sıkıntı olabilir

Gebelik ilk zamanlar çok korktum rüyalar sıçramalar falan şükür iyiyim her gece alışkanlık okumadan da yatmam zaten ama ay Allahım korusun hepimizi
Canım en iyisi kişinin kendine okuması sonra aileden birilerinin ona okuması. Peygamberimiz koruyucu kalkan olarak nas-felak- 3 ihlas -7 ayetel kürsi ve 1 Fatiha süresi okuyup avucumuza üflemeyi sonra ellerimizle başımızdan ayaklarımıza kadar sürmemizi nasihat etmiş. Koruyucu kalkan olarak nas-felak ve ayetel kürsiyi sık sık oku. Allah’ın izni ile herhangi bir korku kalmaz. İçini ferah tut.

Değişim olmuyor mu bir sor satıcıya
Değişim seçeneği yok canım ya iade et var direkt trendyolda oyle
Dene eğer sıcaklık saati doğruysa bozuk değilse iade etme bence
Benim de aklıma geldi de yani insan biraz dikkatli olur insanı enayi yerine koyuyorlar sinir oluyorum
Iste benim nasibim ezik rahatsız etmiyor da kendimi enayi gibi hissediyorum hiç sevmem böyle defolu ürün gonderilmesini
Mağazası yakınsa değiştirirler bence
Internetten alıp mağazada değişim oluyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…