- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.701
Canım saat erken git sağlık ocağına prilam yazdır çok kötüysen geçmiyor o bulantılarKızlar şaka gibi ama mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorumkendime çok fena nazar ettim ben hiç yaşamamıştım bulantı acaba bu aylarda olması normal mi?
Canım çatal iğne , yastığın altına bıçak koyup yapma bunlar taaaaa peygamberimiz zamanında yapılan cahiliye adetleri. Peygamberimiz eşi hz. Aişe kadınlara sohbet verirken peygamberin bunları yasakladığını söylemişti. Çatal iğneden, nazar boncuğundan, çevşenden (ki içinde ne yazdığını bilmeden kesinlikle üzerimizde bulundurulmamalı) (hatırlatma amaçlı çevşen takılabilir işaret gibi onu görünce-dokununca dua et diye) yoksa Cevşen’de korumaz. Tek koruyucu Allah’tır bunu beden dili ile de belirtmemiz gerekir yaptıklarımızla.Gebelik döneminde de korkuturlarmış ama çok şükür benim hiç olmadı, sen okuduktan sonra bir şey olmaz Allah’ın izniyle, bir video da görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım ama lohusalık döneminde çatal iğneyle geziyordu o kişi tiktokcuydu galiba iyi hatırlıyorsam, acıklama olarak al basmasın diye takıyorum demişti
Evet gideceğim birazdan da niye başladı anlamadım korkuyorum bir terslik mi var acaba diyeCanım saat erken git sağlık ocağına prilam yazdır çok kötüysen geçmiyor o bulantılar
Ellenin şubesi olmadan örnek görmen zor canım
Bende Elele Donna aldım beğendim.Yatak hediyesi vardı ince bir süngerdi ben ekstra bir ince yatak daha kullanırım.
Geçen gün kızlardan indirimde Yoyko alanlar oldu onlarda beğenmişler kalitesini.Yoykonun yatağı daha kalındı güzel görünüyordu.Bütçene hangisi uyuyorsa onu tercih et derim. İkiside güzel park yataklar.
Bazı hamilelerde son aylarda başlıyormuş. İlaç ismini napacagim derken ordaki doktora söyle canım midem çok bulanıyor prilam yazar mısınız diye yazar günde 2 tane alıyorsun akşam alınıyor ama benim doktorum mide bulantısı çok olursa öğlen bir tane ikindi bir tane akşam 2 tane alabilirsin demişti ama günlük olarak 2 tane olduğu için bitince süresi dolmadan vermiyorladEvet gideceğim birazdan da niye başladı anlamadım korkuyorum bir terslik mi var acaba diyesağol tatlım ilaç ismi için de napacağım bilmiyorum
Ay tatlım çok özür dilerim virgül koymamışım ondan öyle anlaşılmış. Yani ilaç ismi için teşekkür ederim, napacağımı bilmiyorum bu bulantıyla demek istedimBazı hamilelerde son aylarda başlıyormuş. İlaç ismini napacagim derken ordaki doktora söyle canım midem çok bulanıyor prilam yazar mısınız diye yazar günde 2 tane alıyorsun akşam alınıyor ama benim doktorum mide bulantısı çok olursa öğlen bir tane ikindi bir tane akşam 2 tane alabilirsin demişti ama günlük olarak 2 tane olduğu için bitince süresi dolmadan vermiyorlad
Bebek giderek büyüyor ya baskı yapıyor bağırsaklarakızlar sabah bir simitle kahvaltılık yiyerek kahvaltı yaptım ardından da küçük paket bir cheetos yedim ay bir şişim şuan iğne batırsalar patlarım
İlk aylar benim de oldu çok kötüydüm rabbim kimseye vermesin hâlâ prilam kullanıyorum bende bir kaç gün bırakmayı düşünüyorum bakalım bulantı duracak mı inan ilaçtan başka bir şey kesmiyor ilk zamanlar herşey o kadar kötü kokuyordu ki kendi tenim bile duştan çıkardım 2 3 kere köpüklenirdim özellikle yine tenim bana çok kötü kokardı yemek kokuları yine öyle sende de koku hassasiyeti var mı yoksa sadece bulantı mıAy tatlım çok özür dilerim virgül koymamışım ondan öyle anlaşılmış. Yani ilaç ismi için teşekkür ederim, napacağımı bilmiyorum bu bulantıyla demek istedim
Ben gördüğümü söyledim dediğim gibi hiç araştırmadım çokta anlamam böyle şeylerden maalesef, bana şahsen saçma geldi çatal iğne zaten yani sıradan bir iğne ne kadar koruyabilir ki, ama cevşen için bilmiyordum teşekkür ederimCanım çatal iğne , yastığın altına bıçak koyup yapma bunlar taaaaa peygamberimiz zamanında yapılan cahiliye adetleri. Peygamberimiz eşi hz. Aişe kadınlara sohbet verirken peygamberin bunları yasakladığını söylemişti. Çatal iğneden, nazar boncuğundan, çevşenden (ki içinde ne yazdığını bilmeden kesinlikle üzerimizde bulundurulmamalı) (hatırlatma amaçlı çevşen takılabilir işaret gibi onu görünce-dokununca dua et diye) yoksa Cevşen’de korumaz. Tek koruyucu Allah’tır bunu beden dili ile de belirtmemiz gerekir yaptıklarımızla.
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın bu konuda araştırma ve eğitim aldığım için yazıyorum bunları.
valla kursağıma kadar doldum o kadar ki 3 gün yemesem acıkmam sankiBebek giderek büyüyor ya baskı yapıyor bağırsaklara
Bağırsak mide işini bebiş doğunca anca rahatlayacagiz gibime geliyorvalla kursağıma kadar doldum o kadar ki 3 gün yemesem acıkmam sanki
Hangi siteden alırsak alalim mağaza e bebek oluyir değiştirirler çok büyük ihtimalleDeğişim seçeneği yok canım ya iade et var direkt trendyolda oyle
Benim de aklıma geldi de yani insan biraz dikkatli olur insanı enayi yerine koyuyorlar sinir oluyorum
Iste benim nasibimezik rahatsız etmiyor da kendimi enayi gibi hissediyorum hiç sevmem böyle defolu ürün gonderilmesini
Internetten alıp mağazada değişim oluyor mu ki
iki gün önce bende aynı şeyi dedim çok şişim tıka basa doluyum 2 gğn yemem heralde falan diye bunu dediğimde saat 7ydi akşam işte aç yattım bildiğin karnımın sesinden zor uyudumvalla kursağıma kadar doldum o kadar ki 3 gün yemesem acıkmam sanki
Panik yapma canım 3. trimestreda tekrar başlayabiliyor kusmalarEvet gideceğim birazdan da niye başladı anlamadım korkuyorum bir terslik mi var acaba diyesağol tatlım ilaç ismi için de napacağım bilmiyorum
Bunu bir ben yaşıyorum sanmıştım herşeyden iğrenip tiksindiğim gibi kendi kokumdan ve saçımın kokusundan da iğrenip saçlarımı tutup makaslafım hunharca sonrada açmamak üzere sımsıkı bağlıyordum canım eşimde her akima duş alıp geliyordu yanıma ama yinede kokuyorduİlk aylar benim de oldu çok kötüydüm rabbim kimseye vermesin hâlâ prilam kullanıyorum bende bir kaç gün bırakmayı düşünüyorum bakalım bulantı duracak mı inan ilaçtan başka bir şey kesmiyor ilk zamanlar herşey o kadar kötü kokuyordu ki kendi tenim bile duştan çıkardım 2 3 kere köpüklenirdim özellikle yine tenim bana çok kötü kokardı yemek kokuları yine öyle sende de koku hassasiyeti var mı yoksa sadece bulantı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?