- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.721
Eşim her gün işten çıktıktan sonra duş alır bana da kokuyordu eşim ama ben söylemedim sadece kendi tenim bile kokuyor dedim o zaman bende sana kokarim diyip hep yatarken bir tık uzakta yatıyordu çok şükür geçti o günlerBunu bir ben yaşıyorum sanmıştım herşeyden iğrenip tiksindiğim gibi kendi kokumdan ve saçımın kokusundan da iğrenip saçlarımı tutup makaslafım hunharca sonrada açmamak üzere sımsıkı bağlıyordum canım eşimde her akima duş alıp geliyordu yanıma ama yinede kokuyorduAllah kimseye vermesin ne değişik bir süreçti o baştaki haller
Babası elini uzun süre karnımda tutunca çektiğinde bakıyoruz ki elini tuttuğu yerin altına toplanmışBu benim bebem birazcık uyuz. Tekmeleri görünüyo dışardan normalde. İlk başta babası dokununca tekme atmayı bırakıyordu ona alıştı artık tekme atıyo. Ama video çekeyim diye bekliyorum tam böyle hareketleniyor diyorum tamam şimdi çekim karnımı açtığım anda duruyo sanki anlıyo yaa sinir ediyor beniradarımı var ne
Bu benim bebe gerçekten öyle ya. Bu haftalar böyle anı tekme değil de bebek uyanık olur hareket eder kıpır kıpır durmaz sürekli öyle tekme atıyor ama şuan genelde kıpır kıpır babası gelse ya da video çekmeye çalışsam hemen duruyor arada bir eşim yakalıyor amaBu benim bebem birazcık uyuz. Tekmeleri görünüyo dışardan normalde. İlk başta babası dokununca tekme atmayı bırakıyordu ona alıştı artık tekme atıyo. Ama video çekeyim diye bekliyorum tam böyle hareketleniyor diyorum tamam şimdi çekim karnımı açtığım anda duruyo sanki anlıyo yaa sinir ediyor beniradarımı var ne
Üzülüyorlar ama elimizde değilEşim her gün işten çıktıktan sonra duş alır bana da kokuyordu eşim ama ben söylemedim sadece kendi tenim bile kokuyor dedim o zaman bende sana kokarim diyip hep yatarken bir tık uzakta yatıyordu çok şükür geçti o günler
Şuan kuduruyo mesela içerde bacağını uzatıp geriyo bi 3-4sn bekliyo sonra geri topluyo karnım şekilden şekli giriyo video çekmeye kalkıştığı an duruyoBabası elini uzun süre karnımda tutunca çektiğinde bakıyoruz ki elini tuttuğu yerin altına toplanmışbirde öyle deneyebilirsiniz belki yakalarsın hareketlerini
Bnde sürekli kusuyordum arada bakıp geri çıkıyordumÜzülüyorlar ama elimizde değilbir sürede kadınlar kulübüne girince kusuyordum gruba bir türlü katılamamıştım
Kesin radarları var bunlarınBu benim bebe gerçekten öyle ya. Bu haftalar böyle anı tekme değil de bebek uyanık olur hareket eder kıpır kıpır durmaz sürekli öyle tekme atıyor ama şuan genelde kıpır kıpır babası gelse ya da video çekmeye çalışsam hemen duruyor arada bir eşim yakalıyor ama
Doğunca görüşeceğiz diyor eşimKesin radarları var bunların
Babasına alıştı yaa gece bilerek yatarken elini hep karnıma koyuyo bi süre sonra içerde senfoniye başlıyoDoğunca görüşeceğiz diyor eşimbana gelince tekme yağdırıyor babası gelince duruyor
Benim eşimde öyle yapıyorBabasına alıştı yaa gece bilerek yatarken elini hep karnıma koyuyo bi süre sonra içerde senfoniye başlıyobaşta çok tepki vermiyordu öyle öyle alıştı galiba artık tepki veriyo
gecmis olsun canim seker yuklemesinde mi cikti gebelik sekeriSevgili anneler/anne adayları,
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Dünden beri girip okuyamadım, hastane vs derken, son sayfaya attım kendimi direkt.Sıkıntılı süreçten geçen arkadaşlarım inşallah ferahlamıştır.
Maalesef bende de gebelik şekeri çıktı dün. Bugün de dahiliye, diyetisyen, diyabet hemşiresi derken koşturmaca ve biraz da moral bozukluğu ile geçti. Diyete ve şeker takibine başlayacağım yarın. İnşallah kontrol altına alınır. Hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Dhdjdjd
İlk böyle tepki verdiğinde eşim şok olmuştu e bu baya tekmeliyo durmuyo demiştiBenim eşimde öyle yapıyor
valla yakışır bende mevlidde nişanlığımı giycemDhdjdjdahahahaha ben tacimi dogumda takioeum bebeim kimse tutamaz beni dantelli sabahligimida giydimmi
Bizimki harekete başlayınca eşimin elini koyuyorum hissediyor heralde duruyor hemenBabası elini uzun süre karnımda tutunca çektiğinde bakıyoruz ki elini tuttuğu yerin altına toplanmışbirde öyle deneyebilirsiniz belki yakalarsın hareketlerini
Esim sarilirken bile gobeklerimiz degiyor yaİlk böyle tepki verdiğinde eşim şok olmuştu e bu baya tekmeliyo durmuyo demiştiadam gerçekten tekme attığını uydurduğumu falan sandı galiba
valla yakışır bende mevlidde nişanlığımı giycem
Ahahahh aynı şeyi yapıyoEsim sarilirken bile gobeklerimiz degiyor yahemen bi tepikliyor babasini sanirim rahatina cok duskun olacak bizimki. Karnim bi yere dokunmayagorsun hemen vuruyor
Aynen bızimki de oyle. Doktor bile her seferinde ne kadar hareketli bebek diyor, olcumunu zor aliyorKızlar sizin beşişlerde enerji içeceğiiçmiş gibi davranıyor mu?
Dün gece beni bırakıp çıkıp gidecek sandım bir ara.
Göbeğim bir oya bir bu yana hareket ediyordu. Eşim şook. Adam korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?