2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Eşim her gün işten çıktıktan sonra duş alır bana da kokuyordu eşim ama ben söylemedim sadece kendi tenim bile kokuyor dedim o zaman bende sana kokarim diyip hep yatarken bir tık uzakta yatıyordu çok şükür geçti o günler

Babası elini uzun süre karnımda tutunca çektiğinde bakıyoruz ki elini tuttuğu yerin altına toplanmış birde öyle deneyebilirsiniz belki yakalarsın hareketlerini

Bu benim bebe gerçekten öyle ya. Bu haftalar böyle anı tekme değil de bebek uyanık olur hareket eder kıpır kıpır durmaz sürekli öyle tekme atıyor ama şuan genelde kıpır kıpır babası gelse ya da video çekmeye çalışsam hemen duruyor arada bir eşim yakalıyor ama

Üzülüyorlar ama elimizde değil bir sürede kadınlar kulübüne girince kusuyordum gruba bir türlü katılamamıştım

Babası elini uzun süre karnımda tutunca çektiğinde bakıyoruz ki elini tuttuğu yerin altına toplanmış birde öyle deneyebilirsiniz belki yakalarsın hareketlerini
Şuan kuduruyo mesela içerde bacağını uzatıp geriyo bi 3-4sn bekliyo sonra geri topluyo karnım şekilden şekli giriyo video çekmeye kalkıştığı an duruyo

Kesin radarları var bunların

Doğunca görüşeceğiz diyor eşim bana gelince tekme yağdırıyor babası gelince duruyor
Babasına alıştı yaa gece bilerek yatarken elini hep karnıma koyuyo bi süre sonra içerde senfoniye başlıyo başta çok tepki vermiyordu öyle öyle alıştı galiba artık tepki veriyo

gecmis olsun canim seker yuklemesinde mi cikti gebelik sekeri

Bebegim esimin sesini duydugunda bile kipir kipir oluyor. Seslere karsi duyarli zaten. Ama esimin sesini ayirt ediyor. Guclu bir sekilde vurup canimi acitiyor . Ciksinbakalim o ayaklar isirilacak

Kızlar Sleepy bionaturalin 4 numarasının adetini kaça almıştınız? Ben henüz almadım 4 numara şu anki indirimle fiyatı uygun mu onu anlamaya çalışıcam.

Benim eşimde öyle yapıyor
İlk böyle tepki verdiğinde eşim şok olmuştu e bu baya tekmeliyo durmuyo demişti adam gerçekten tekme attığını uydurduğumu falan sandı galiba
Dhdjdjd ahahahaha ben tacimi dogumda takioeum bebeim kimse tutamaz benidantelli sabahligimida giydimmi
valla yakışır bende mevlidde nişanlığımı giycem

Bizimki harekete başlayınca eşimin elini koyuyorum hissediyor heralde duruyor hemen eşim de diyor ki sert bastırma ısıyı algılıyor hareket etmiyor diyor

Esim sarilirken bile gobeklerimiz degiyor ya hemen bi tepikliyor babasini sanirim rahatina cok duskun olacak bizimki. Karnim bi yere dokunmayagorsun hemen vuruyor

Kızlar sizin beşişlerde enerji içeceğiiçmiş gibi davranıyor mu?
Dün gece beni bırakıp çıkıp gidecek sandım bir ara.
Göbeğim bir oya bir bu yana hareket ediyordu. Eşim şook. Adam korktu
Aynen bızimki de oyle. Doktor bile her seferinde ne kadar hareketli bebek diyor, olcumunu zor aliyor oglum hic boyle degildi. Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…