2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aynen bızimki de oyle. Doktor bile her seferinde ne kadar hareketli bebek diyor, olcumunu zor aliyor oglum hic boyle degildi. Korkuyorum
Tetenoz aşısına gidince hemşire kalp atışlarını dinleyelim dedi. Benim kızın tekme hareketlerini dşardıdan görünce şaşırdı çok fena bir kız geliyor sana dedi.

Kizlaaar kontrolum vardi guzel haberlerle geldim cok sukur :)
Serklaj sayesinde cocuklarim tutundu sıkı sıkı. Hem 28. Haftaya geldik artik bebekler 1 kg olmus, hem de doktor riskli donemi atlattik, bir sey olsaydi simdiye olurdu dedi. Sezeryan tarihini fln konustuk, 37. Hafta diye seker cikmadi, kulturde enfeksiyon cikmadi. Iki bebek arasi fark da kapanmis, gelisim geriligi yok. Daha ne isteyebilirim
Ben yine de yatacagim mumkun oldugunca ama ufak ufak evde hazirlik yaparim kendimi yormadan :)

Ben bebişin kıyafetlerini ütülerken sandalyeye oturup ütü yaptım boyunu ayarladım askıları yanıma aldım kenara bir yere taktım ütü suyunu da biter diye yanıma aldım öyle yaptım sende ütü filan yapacaksan öyle yapabilirsin. Maşallah onlara bende oğluşumu çok özledim ya

Çok çok sevindim ya gözüm aydın canım. Hayırlısı ile bende 28. Haftayı görseydim bi. Doktorun artık yatmasanda olurmu dedi yani ben yatmaktan çok usandımda acaba benim doktorda 28 de öyle dermi diye biraz hevesleneyim dedim

Ozellikle kalkabilirsin demedi. Ben de sormadim acikcasi cok ayaklaNip disari cikmayi dusunmuyorum. Raporum devam ediyor zaten, 15 dk dan fazla ayakta durmam, 30 dk dan fazla utu vs gibi oturarak is yapmam. En az 34. Haftaya kadar dursunlar da kuveze girmesinler insallah. Sonra kalkarsam ve suyum gelirse kendimi suclarim cunku alakasi olmasa bile.

Bebek kiyafetlerinin cogu annemde. yikadi utuledi bile hepsini sagolsun :) bende kumas aldim muslin ortulerini carsaflarini fln dikecegim yavas yavas. Esime kestirtirim olcusunu verip, Her gun bir tane dikerim diyorum. Ay cok heyecanliyim

Çok sevindim canım Sağlıkla gelsinler

Kızlar Sleepy bionaturalin 4 numarasının adetini kaça almıştınız? Ben henüz almadım 4 numara şu anki indirimle fiyatı uygun mu onu anlamaya çalışıcam.
192 tane aldım ben Bim e de gelecek salı 82 tanesi 197 ben n11 den kupon indirim derken 96 tanesini 208 e almistim

Coooook sevindim canım inşallah sağlıkla zamaninda ikisini de kucağına alırsın

38 leri bile göreceksiniz inşallah

Ay çok sevindiiiimm maşallah galiba gerçekten grupta kasımdan önce doğuran olmayacak inşallah

Ben yine alışveriş kaptırdım kendimi.Ben borç batağındayken hiçbiriniz rahat oturmaya hakkı yok
Necix ürünlerini satan fuar firması Lolons geçenlerde ürünleri sorulmuştu.Ben biraz karma bir sepet yaptım ( yaz kış ). Çok uygun geldiler. Kot tulum, kot elbise 100-120 arasına denk geldi
860 TL'lik 6 Parça ürün sepet + yeni üye indirimi ile 560 TL'ye geldi.( ürünler %100 pamuktu içerik olarak )
Mağazalarda 2 tulum bu kadar tutuyor düşününce aklınızda olsun bir bakabilirisniz bu siteye www.lolons.com ( Yeni üyelere 500TL 'ye ekstra 100 Tl daha indirim oldu.

Eklentiler

• lolons.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 52
Koku hassasiyeti de başladı zaten sanırım kokudan kaynaklı oluyor özellikle kızartma kokusu. Allah yardımcımız olsun ilk aylara dönüldü yine sanırım

Panik yapma canım 3. trimestreda tekrar başlayabiliyor kusmalar
Ben her gün düzenli kusuyorum 1-2 kez
Prilam iyi geliyor. Aşırı şiddetli geçmiyor şuan kusmalar insallah seninde öyledir.
Bir kez çok şiddetliydi ama şükür sonrası hafif oldu bulantı çok kötü bişeymiş gerçekten. Sağol canım olabiliyor demekki. Doktorum prilam değil metpamid yazdı prilam daha ileri boyutlar için sen şimdilik bunu kullan dedi

Koku hassasiyeti de başladı zaten sanırım kokudan kaynaklı oluyor özellikle kızartma kokusu. Allah yardımcımız olsun ilk aylara dönüldü yine sanırım
Anladım canım evet ilk aylarda olduğu gibi olmuşsun normal zaten az az sık sık ye baharatlı salçalı şeyler yeme özellikle. Ben bir ara spagetti yapıyordum direk haşlayıp yiyordum az az sık sık yemek daha iyi bir de bu yayla çorbası var ya onu az az yiyebiliyordum ekmekle çorba da mide bulantısı yapıyor sıvı olduğu için ben daha yeni yeni çorba yiyebiliyorum

Primal kullanırken ki seviyemiz su içsek kusuyorduk.Nirvaanayı görenlere veriyorlar

Bende sabahları oluyor sadece Zeytin peynir yiyebiliyorum o da tuzlu olanlardan. Çorba spagetti deneyeyim kuzum sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…