- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.741
Benim ki de öyle artıkKızlar sizin beşişlerde enerji içeceğiiçmiş gibi davranıyor mu?
Dün gece beni bırakıp çıkıp gidecek sandım bir ara.
Göbeğim bir oya bir bu yana hareket ediyordu. Eşim şook. Adam korktu
Tetenoz aşısına gidince hemşire kalp atışlarını dinleyelim dedi. Benim kızın tekme hareketlerini dşardıdan görünce şaşırdı çok fena bir kız geliyor sana dedi.Aynen bızimki de oyle. Doktor bile her seferinde ne kadar hareketli bebek diyor, olcumunu zor aliyoroglum hic boyle degildi. Korkuyorum
Şu emojileri nasıl yapıyorsunuz yaTetenoz aşısına gidince hemşire kalp atışlarını dinleyelim dedi. Benim kızın tekme hareketlerini dşardıdan görünce şaşırdı çok fena bir kız geliyor sana dedi.
Ben bebişin kıyafetlerini ütülerken sandalyeye oturup ütü yaptım boyunu ayarladım askıları yanıma aldım kenara bir yere taktım ütü suyunu da biter diye yanıma aldım öyle yaptım sende ütü filan yapacaksan öyle yapabilirsin. Maşallah onlaraKizlaaar kontrolum vardi guzel haberlerle geldim cok sukur :)
Serklaj sayesinde cocuklarim tutundu sıkı sıkı. Hem 28. Haftaya geldik artik bebekler 1 kg olmus, hem de doktor riskli donemi atlattik, bir sey olsaydi simdiye olurdu dedi. Sezeryan tarihini fln konustuk, 37. Hafta diyeseker cikmadi, kulturde enfeksiyon cikmadi. Iki bebek arasi fark da kapanmis, gelisim geriligi yok. Daha ne isteyebilirim
Ben yine de yatacagim mumkun oldugunca ama ufak ufak evde hazirlik yaparim kendimi yormadan :)
Çok çok sevindim yaKizlaaar kontrolum vardi guzel haberlerle geldim cok sukur :)
Serklaj sayesinde cocuklarim tutundu sıkı sıkı. Hem 28. Haftaya geldik artik bebekler 1 kg olmus, hem de doktor riskli donemi atlattik, bir sey olsaydi simdiye olurdu dedi. Sezeryan tarihini fln konustuk, 37. Hafta diyeseker cikmadi, kulturde enfeksiyon cikmadi. Iki bebek arasi fark da kapanmis, gelisim geriligi yok. Daha ne isteyebilirim
Ben yine de yatacagim mumkun oldugunca ama ufak ufak evde hazirlik yaparim kendimi yormadan :)
Ozellikle kalkabilirsin demedi. Ben de sormadim acikcasi cok ayaklaNip disari cikmayi dusunmuyorum. Raporum devam ediyor zaten, 15 dk dan fazla ayakta durmam, 30 dk dan fazla utu vs gibi oturarak is yapmam. En az 34. Haftaya kadar dursunlar da kuveze girmesinler insallah. Sonra kalkarsam ve suyum gelirse kendimi suclarim cunku alakasi olmasa bile.Çok çok sevindim yagözüm aydın canım. Hayırlısı ile bende 28. Haftayı görseydim bi. Doktorun artık yatmasanda olurmu dedi yani ben yatmaktan çok usandımda acaba benim doktorda 28 de öyle dermi diye biraz hevesleneyim dedim
Çok sevindim canımKizlaaar kontrolum vardi guzel haberlerle geldim cok sukur :)
192 tane aldım ben Bim e de gelecek salı 82 tanesi 197 ben n11 den kupon indirim derken 96 tanesini 208 e almistimKızlar Sleepy bionaturalin 4 numarasının adetini kaça almıştınız? Ben henüz almadım 4 numara şu anki indirimle fiyatı uygun mu onu anlamaya çalışıcam.
Coooook sevindim canım inşallah sağlıkla zamaninda ikisini de kucağına alırsınKizlaaar kontrolum vardi guzel haberlerle geldim cok sukur :)
38 leri bile göreceksiniz inşallahÇok çok sevindim yagözüm aydın canım. Hayırlısı ile bende 28. Haftayı görseydim bi. Doktorun artık yatmasanda olurmu dedi yani ben yatmaktan çok usandımda acaba benim doktorda 28 de öyle dermi diye biraz hevesleneyim dedim
Ay çok sevindiiiimm maşallahKizlaaar kontrolum vardi guzel haberlerle geldim cok sukur :)
Koku hassasiyeti de başladı zaten sanırım kokudan kaynaklı oluyor özellikle kızartma kokusu. Allah yardımcımız olsun ilk aylara dönüldü yine sanırımİlk aylar benim de oldu çok kötüydüm rabbim kimseye vermesin hâlâ prilam kullanıyorum bende bir kaç gün bırakmayı düşünüyorum bakalım bulantı duracak mı inan ilaçtan başka bir şey kesmiyor ilk zamanlar herşey o kadar kötü kokuyordu ki kendi tenim bile duştan çıkardım 2 3 kere köpüklenirdim özellikle yine tenim bana çok kötü kokardı yemek kokuları yine öyle sende de koku hassasiyeti var mı yoksa sadece bulantı mı
Bir kez çok şiddetliydi ama şükür sonrası hafif oldu bulantı çok kötü bişeymiş gerçekten. Sağol canım olabiliyor demekki. Doktorum prilam değil metpamid yazdı prilam daha ileri boyutlar için sen şimdilik bunu kullan dediPanik yapma canım 3. trimestreda tekrar başlayabiliyor kusmalar
Ben her gün düzenli kusuyorum 1-2 kez
Prilam iyi geliyor. Aşırı şiddetli geçmiyor şuan kusmalar insallah seninde öyledir.
Anladım canım evet ilk aylarda olduğu gibi olmuşsun normal zaten az az sık sık ye baharatlı salçalı şeyler yeme özellikle. Ben bir ara spagetti yapıyordum direk haşlayıp yiyordum az az sık sık yemek daha iyi bir de bu yayla çorbası var ya onu az az yiyebiliyordum ekmekle çorba da mide bulantısı yapıyor sıvı olduğu için ben daha yeni yeni çorba yiyebiliyorumKoku hassasiyeti de başladı zaten sanırım kokudan kaynaklı oluyor özellikle kızartma kokusu. Allah yardımcımız olsun ilk aylara dönüldü yine sanırım
Primal kullanırken ki seviyemiz su içsek kusuyorduk.Nirvaanayı görenlere veriyorlarBir kez çok şiddetliydi ama şükür sonrası hafif oldu bulantı çok kötü bişeymiş gerçekten. Sağol canım olabiliyor demekki. Doktorum prilam değil metpamid yazdı prilam daha ileri boyutlar için sen şimdilik bunu kullan dedi
Bende sabahları oluyor sadece Zeytin peynir yiyebiliyorum o da tuzlu olanlardan. Çorba spagetti deneyeyim kuzum sağol.Anladım canım evet ilk aylarda olduğu gibi olmuşsun normal zaten az az sık sık ye baharatlı salçalı şeyler yeme özellikle. Ben bir ara spagetti yapıyordum direk haşlayıp yiyordum az az sık sık yemek daha iyi bir de bu yayla çorbası var ya onu az az yiyebiliyordum ekmekle çorba da mide bulantısı yapıyor sıvı olduğu için ben daha yeni yeni çorba yiyebiliyorum
Sabah sadece beyaz peynir var ya ondan yiyordum bir de çay içince midem rahatlıyordu. İnşallah senin ki de uzun sürmez yaBende sabahları oluyor sadece Zeytin peynir yiyebiliyorum o da tuzlu olanlardan. Çorba spagetti deneyeyim kuzum sağol.
Çoğumuz gördükPrimal kullanırken ki seviyemiz su içsek kusuyorduk.Nirvaanayı görenlere veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?