- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.761
Merhaba bebeğini sağlıkla ve zamanında kucağını almanı dilerim Allahtan. Ben de henüz 28.haftamdayım ve 2 haftadır sürekli yatıyorum. Gebelik şekeri çıktı 25.haftamda ansızın kanama yaşadım şimdide erken doğum riski var rahimde hunileşme var diyor drum. Başında çok iyi bir gebelik yaşadığım halde. 32yi göreceğini tahmin ediyorum dedi. İnşallah inşallah her bir gün sağlıkla sıkıntısız bittiğinde şükrediyorum. Hedefim 32yi görmek inşallah. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Bebek nst de uyuyor cıkıyor bıkac resim almstım bazılarında iyi ama öle dediler ama mecburen seker cıkolata yiyorum hatta onun ıcınde serum verıldı hareketlensın die. Gidişat bu. Bikaç hafta daha gitsek iyi olucak 30ları gecseydım.
Gördüm gördümLohusa ve hamilelikte olan bu korkutma mevzusu bana da oldu, kayınvalidem hoca kendisi yani küçük kızlara kuran öğretir falan bilgili bu anlamlarda keza kayınbabam da imam. Benim hamilelikte oldu kayınvalidem ayet-el kürsi yazılı bir kart aldı yatağımın başına astı. Sadece ilişki olursa üzerine bişey koy ya da çekmecede kot dedi. Birde bakara suresi çok faydalı her gün evde açıp bir kez dinlerim. Bunları deneyebilirsiniz iyi gelir. Yazan arkadaşı bulamadım ondan böyle yazdım görür inşallah
Bence aklımıza getirmezsek bol bol okursak Rabbim bir şey göstermez bize hem o dönem yalnız olmayacağız ki minik bebişde olacakGördüm gördümya bizde de yani annemler kuran koyarlarmış yanı başına. Allah’ın izniyle sağ Salim geçer gider pek düşünmek istemiyorum aslında uykusuzluk hali insanı zaten yoruyor beden yorgun zihinde yorgun olunca bazı şeyler daha devasa olabilir insana Allahım korusun bizleri.
Öyleymiş, doktorum başta sorun yaşamadık belki kısa sürelidir hemen o tür ilaçlara geçmeyelim dedi. İnşallah öyledir yaPrimal kullanırken ki seviyemiz su içsek kusuyorduk.Nirvaanayı görenlere veriyorlar
İnşallah canım ya, bende beyaz peynir zeytin geçiştiriyorumSabah sadece beyaz peynir var ya ondan yiyordum bir de çay içince midem rahatlıyordu. İnşallah senin ki de uzun sürmez ya
Tabii öyle daha büyük gelir insana, inşallah sağ salim geçer bizimkiler sadece tedbir Allah korusun gerisi hikayeGördüm gördümya bizde de yani annemler kuran koyarlarmış yanı başına. Allah’ın izniyle sağ Salim geçer gider pek düşünmek istemiyorum aslında uykusuzluk hali insanı zaten yoruyor beden yorgun zihinde yorgun olunca bazı şeyler daha devasa olabilir insana Allahım korusun bizleri.
Ya dışarı çıkıp gezmek değilde en azından evin içinde biraz dolanmak istiyorum korkmadan ama muhtemelen bende doktor kalk dese bile korkumdan kalkamıcamOzellikle kalkabilirsin demedi. Ben de sormadim acikcasi cok ayaklaNip disari cikmayi dusunmuyorum. Raporum devam ediyor zaten, 15 dk dan fazla ayakta durmam, 30 dk dan fazla utu vs gibi oturarak is yapmam. En az 34. Haftaya kadar dursunlar da kuveze girmesinler insallah. Sonra kalkarsam ve suyum gelirse kendimi suclarim cunku alakasi olmasa bile.
Bebek kiyafetlerinin cogu annemde. yikadi utuledi bile hepsini sagolsun :) bende kumas aldim muslin ortulerini carsaflarini fln dikecegim yavas yavas. Esime kestirtirim olcusunu verip, Her gun bir tane dikerim diyorum. Ay cok heyecanliyim
Ben daha bebeğe bişi almıcam dedim bu sefer eve alıyorumBen yine alışveriş kaptırdım kendimi.Ben borç batağındayken hiçbiriniz rahat oturmaya hakkı yok
Necix ürünlerini satan fuar firması Lolons geçenlerde ürünleri sorulmuştu.Ben biraz karma bir sepet yaptım ( yaz kış ). Çok uygun geldiler. Kot tulum, kot elbise 100-120 arasına denk geldi
860 TL'lik 6 Parça ürün sepet + yeni üye indirimi ile 560 TL'ye geldi.( ürünler %100 pamuktu içerik olarak )
Mağazalarda 2 tulum bu kadar tutuyor düşününce aklınızda olsun bir bakabilirisniz bu siteye www.lolons.com ( Yeni üyelere 500TL 'ye ekstra 100 Tl daha indirim oldu.
Aminn Aminn kuzumTabii öyle daha büyük gelir insana, inşallah sağ salim geçer bizimkiler sadece tedbir Allah korusun gerisi hikayekuran evet bizim de küçücük olurmuş hem bebeğin beşiği hem annenin yatağının başına asılıyormuş benim vardı hatta bebeklikten kalan. Dua her şeye derman gerçekten Rabbim korusun bizi de bebeklerimizi de
Evet daha çok bebekle birlikte uykusuzluktan bende ağlayacağım için bence o günler aklıma bile gelmeyecekBence aklımıza getirmezsek bol bol okursak Rabbim bir şey göstermez bize hem o dönem yalnız olmayacağız ki minik bebişde olacak
olmuyor ne kadar zorlasakta olmuyorBen daha bebeğe bişi almıcam dedim bu sefer eve alıyorumkendime de bi emzirme sütyeni aldım uyguna geldi diye
Ya eksik bitmiyor mecbur alıyoruz inşallah tutarım kendimi de bi ay tutsam sonraki ay rahatım ama tutmazsam ipin ucu kaçıyo sorun oolmuyor ne kadar zorlasakta olmuyor
ben 1 hafta dayandım . bugünüde heaplıya getirdim.Bakalım dişimi sıkıp kaç gün dayanıırm
Benim de Öyle hahahahaha açtığım an duruyoBu benim bebem birazcık uyuz. Tekmeleri görünüyo dışardan normalde. İlk başta babası dokununca tekme atmayı bırakıyordu ona alıştı artık tekme atıyo. Ama video çekeyim diye bekliyorum tam böyle hareketleniyor diyorum tamam şimdi çekim karnımı açtığım anda duruyo sanki anlıyo yaa sinir ediyor beniradarımı var ne
Ben daha geçen gün başladım Allah affetsin iflasın eşiğine geldimYa eksik bitmiyor mecbur alıyoruz inşallah tutarım kendimi de bi ay tutsam sonraki ay rahatım ama tutmazsam ipin ucu kaçıyo sorun o
Benim geçen ay maaşım geç yattı o sırada 20binlik kredi kartım patladı. Hem borcum var hem param yok hemde gözüm alamadıklarımdaBen daha geçen gün başladım Allah affetsin iflasın eşiğine geldimSadece ihtiyacı olan şeylere bakacaktım en son e bebekte tutumları karşı " Annişim bu sana nasıl yakışır nasıll, 6 tane tulum aldım ama senin canın sağ olsun 7 tane olsun." Diyordum yani bu batak bitmez bence kızlar inşallah batmayız doğana kadar
Ay valla nisanlikta yakisir. Benim nisanligim yok nisan yapmadik cnkuİlk böyle tepki verdiğinde eşim şok olmuştu e bu baya tekmeliyo durmuyo demiştiadam gerçekten tekme attığını uydurduğumu falan sandı galiba
valla yakışır bende mevlidde nişanlığımı giycem
Ay cok sevindim guzel haberler gelsin hep boyle insallahBen bebişin kıyafetlerini ütülerken sandalyeye oturup ütü yaptım boyunu ayarladım askıları yanıma aldım kenara bir yere taktım ütü suyunu da biter diye yanıma aldım öyle yaptım sende ütü filan yapacaksan öyle yapabilirsin. Maşallah onlarabende oğluşumu çok özledim ya
Ay sen 38 deyince ben bi korktum38 leri bile göreceksiniz inşallah
Kendisi minik şu tulum 0-3 aylık duruşu böyle çok tatlıAy valla nisanlikta yakisir. Benim nisanligim yok nisan yapmadik cnku
Gelinligimi giyermisim filangerci 40gunde okdr incelmem imkansiz ama
Ay cok sevindim guzel haberler gelsin hep boyle insallah
Su askinin fotosunu atabilir misin müsait olursan?ben aski almadim da nasil duruyo merak ettim
az öce içimden aldın aldın nereye asacakın geçtiAy valla nisanlikta yakisir. Benim nisanligim yok nisan yapmadik cnku
Gelinligimi giyermisim filangerci 40gunde okdr incelmem imkansiz ama
Ay cok sevindim guzel haberler gelsin hep boyle insallah
Su askinin fotosunu atabilir misin müsait olursan?ben aski almadim da nasil duruyo merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?