2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Merhaba bebeğini sağlıkla ve zamanında kucağını almanı dilerim Allahtan. Ben de henüz 28.haftamdayım ve 2 haftadır sürekli yatıyorum. Gebelik şekeri çıktı 25.haftamda ansızın kanama yaşadım şimdide erken doğum riski var rahimde hunileşme var diyor drum. Başında çok iyi bir gebelik yaşadığım halde. 32yi göreceğini tahmin ediyorum dedi. İnşallah inşallah her bir gün sağlıkla sıkıntısız bittiğinde şükrediyorum. Hedefim 32yi görmek inşallah. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Gördüm gördüm ya bizde de yani annemler kuran koyarlarmış yanı başına. Allah’ın izniyle sağ Salim geçer gider pek düşünmek istemiyorum aslında uykusuzluk hali insanı zaten yoruyor beden yorgun zihinde yorgun olunca bazı şeyler daha devasa olabilir insana Allahım korusun bizleri.

Bence aklımıza getirmezsek bol bol okursak Rabbim bir şey göstermez bize hem o dönem yalnız olmayacağız ki minik bebişde olacak

Tabii öyle daha büyük gelir insana, inşallah sağ salim geçer bizimkiler sadece tedbir Allah korusun gerisi hikaye kuran evet bizim de küçücük olurmuş hem bebeğin beşiği hem annenin yatağının başına asılıyormuş benim vardı hatta bebeklikten kalan. Dua her şeye derman gerçekten Rabbim korusun bizi de bebeklerimizi de

Ya dışarı çıkıp gezmek değilde en azından evin içinde biraz dolanmak istiyorum korkmadan ama muhtemelen bende doktor kalk dese bile korkumdan kalkamıcam bende 33 den sonra rahat davranıcam ama zaten doktorumun en başından beri hedefi 35-36 haftaydı

Ben daha bebeğe bişi almıcam dedim bu sefer eve alıyorum kendime de bi emzirme sütyeni aldım uyguna geldi diye

Aminn Aminn kuzum
Bence aklımıza getirmezsek bol bol okursak Rabbim bir şey göstermez bize hem o dönem yalnız olmayacağız ki minik bebişde olacak
Evet daha çok bebekle birlikte uykusuzluktan bende ağlayacağım için bence o günler aklıma bile gelmeyecek hani videolar çekiyorlar ya gece 3 te odamda ki cin diye komik komik , gerçekten benim o halimi gören acıyıp kaçar zaten Bebek buna bi tekme atmış bi de ben vurmayayım diye tövbe estagfrullah

olmuyor ne kadar zorlasakta olmuyor
ben 1 hafta dayandım . bugünüde heaplıya getirdim.Bakalım dişimi sıkıp kaç gün dayanıırm
Ya eksik bitmiyor mecbur alıyoruz inşallah tutarım kendimi de bi ay tutsam sonraki ay rahatım ama tutmazsam ipin ucu kaçıyo sorun o

Benim de Öyle hahahahaha açtığım an duruyo

Ya eksik bitmiyor mecbur alıyoruz inşallah tutarım kendimi de bi ay tutsam sonraki ay rahatım ama tutmazsam ipin ucu kaçıyo sorun o
Ben daha geçen gün başladım Allah affetsin iflasın eşiğine geldim Sadece ihtiyacı olan şeylere bakacaktım en son e bebekte tutumları karşı " Annişim bu sana nasıl yakışır nasıll, 6 tane tulum aldım ama senin canın sağ olsun 7 tane olsun." Diyordum yani bu batak bitmez bence kızlar inşallah batmayız doğana kadar

Benim geçen ay maaşım geç yattı o sırada 20binlik kredi kartım patladı. Hem borcum var hem param yok hemde gözüm alamadıklarımda

Ay valla nisanlikta yakisir. Benim nisanligim yok nisan yapmadik cnku
Gelinligimi giyermisim filan gerci 40gunde okdr incelmem imkansiz ama
Ay cok sevindim guzel haberler gelsin hep boyle insallah
Su askinin fotosunu atabilir misin müsait olursan?ben aski almadim da nasil duruyo merak ettim

38 leri bile göreceksiniz inşallah
Ay sen 38 deyince ben bi korktum şuan bile iki bebeği taşımakta zorlanıyorum 38 de vinçle kaldırırlar beni yerimden ama yinede inşallah ne kadar içerde kalsalar o kadar kıymetli bebekler için

Kendisi minik şu tulum 0-3 aylık duruşu böyle çok tatlı

Eklentiler

• IMG20230920161216.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG20230920161146.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 59
az öce içimden aldın aldın nereye asacakın geçti
gönder anam askı linkide gönder onuda alırız. Battı balık yan gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…