- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.941
Yaa dun bız de duzgun foto alamadık yuzunun yarısını plesanta kapatmıstı, pozsyon degıstı bu sefer elıyle kapattı yuzunu.. 21.haftada cok guzel 2 foto vermıstı, onlarla yetınıyoruzçoğu bebişler göstermiyor nedense doğumda gören arkadaşım var , ya da yan profil böyle sadece gözleri kulakları belli ama burun duduklar yok .
Ama bizimkini sor bir de maşallah kendini sergilemekten hiç çekinmiyorkarnıma dokunan olunca hiç tavrını bozmuyor hareketlere devam . Ultrasonda hep tam profil :))
Hatta cinsiyetini bile iki bacağını açıp tam gösterdi
Ahahahh benimki de horona tepki veriyoHalay aç canım benim kız mendil istiyor içeride gülmekten ölüyorım
Aa hiç bir yerde bu yazmıyor niye acabaAnne baba doğumdan 1 sene sonra vatandaşlığa başvurma hakkı kazanıyor ama portekizce sınavına girmek durumundasınız
Güzel görünüyor canım evde yerin varsa alabilirsin ben çok yer kaplamasın diye katlanır olanlardan almıştım ama işlevleri aynı bence. Çok fiyat farkı varsa katlanır almaya gerek yokKızlar bu benim çok hoşuma gitti ama kullanışlı olur mu bilemedim. Katlanabilir mi almalıyım sizce? Neye dikkat etmem gerekir banyo küvet takımında?
İşte yer meselesi insanı düşündürüyorGüzel görünüyor canım evde yerin varsa alabilirsin ben çok yer kaplamasın diye katlanır olanlardan almıştım ama işlevleri aynı bence. Çok fiyat farkı varsa katlanır almaya gerek yok
Victorinox aldım ne zamandır erteliyordumKızlar yeni kuponlar geldi super40 ve kacmaz50
ben çok memnunum victorinoxun hem bıçaklarından hem soyacaklarından ama çok kesiyor dikkat etVictorinox aldım ne zamandır erteliyordum
Valla evdekilerden pek memnun değilim kaç marka denedim, domates soyarken soyamıyorlar belki de yumuşak olduğundan domates bilmiyorum, hep bıçak kullanıyordum bir de bunu denicem bakalım, herkes çok övüyor övüldüğü kadar var mıymışben çok memnunum victorinoxun hem bıçaklarından hem soyacaklarından ama çok kesiyor dikkat etilk evlendiğimizde eşim kahvaltı yapmıyor diye üzülüyordum kahvaltısız gidilmez diye baskı yapıyordum bi sabah gitmeden açım bi tost yapsan dedi kalktım victorinoxun tırtıklı bıçağıyla kaşar keseyim derken elimi bir kestim parmağım sallanıyo nerdeyse mutfak havlusuyla parmağımı tuttum direk acile gittik sabah sabah 8 dikiş attılar adam istediğine isteyeceğine pişman olsu bir de eve geldi bana da kendine de kahvaltı hazırladı her yer kan içindeydi evi temizledi öyle gitti 14 gün elimi ıslatmam yasaktı 14 günde tüm işler ona kaldı o gün bugündür sabah işe giderken bana bir şey yaptırmaz
ben memnunum ya domatesi bıçakla soyarım hep domateste denemedim ama senelerdir ucu körelmedi kullanıyorum. domatesi falan da solingen bıçak kullanır onunla soyarım solingende çok güzelValla evdekilerden pek memnun değilim kaç marka denedim, domates soyarken soyamıyorlar belki de yumuşak olduğundan domates bilmiyorum, hep bıçak kullanıyordum bir de bunu denicem bakalım, herkes çok övüyor övüldüğü kadar var mıymış
Sırf domates için aldım umarım hayal kırıklığına uğramamben memnunum ya domatesi bıçakla soyarım hep domateste denemedim ama senelerdir ucu körelmedi kullanıyorum. domatesi falan da solingen bıçak kullanır onunla soyarım solingende çok güzel
Ah masallah kuzumaçoğu bebişler göstermiyor nedense doğumda gören arkadaşım var , ya da yan profil böyle sadece gözleri kulakları belli ama burun duduklar yok .
Ama bizimkini sor bir de maşallah kendini sergilemekten hiç çekinmiyorkarnıma dokunan olunca hiç tavrını bozmuyor hareketlere devam . Ultrasonda hep tam profil :))
Hepimiz ayniyiz yaniBenim de oyle.Henuz hic tam olarak yuzunu goremedik hep plasentanin arkasina saklaniyorBir de 28-32 hafta arasi yani bu zamanlar hatira fotografi icin en iyi zamanmis.Henuz bir tane bile net fotografi yok bizimkinin
Abovvvvvv gecen hafta avm den aldim tanesini 248eVictorinox aldım ne zamandır erteliyordum
Ben mochi aldım ama daha pahalıya almıştım. Başka düşünmüyorum şimdilik Doğumdan sonra ihtiyaç olursa alırımKızlar günaydın. Göğüs pompası alan var mı ya da ne alacaksınız. Mochi 230a düşmüş ben bi elektrikli bi manuel alayım diyorum mantıklı mı sizce
Yerin varsa al güzel görünüyor. Benim evde yerim olsa katlanır almazdımKızlar bu benim çok hoşuma gitti ama kullanışlı olur mu bilemedim. Katlanabilir mi almalıyım sizce? Neye dikkat etmem gerekir banyo küvet takımında?
Nereye koyabiliriz ki banyonun içinde dursa olmaz. Yer sıkıntısı herkeste var bence. Katlanırları da böyle güzel yapsalar keşke standart hepsiYerin varsa al güzel görünüyor. Benim evde yerim olsa katlanır almazdım
Ben sadece küvetini katlanır aldım diğerlerini normal aldımNereye koyabiliriz ki banyonun içinde dursa olmaz. Yer sıkıntısı herkeste var bence. Katlanırları da böyle güzel yapsalar keşke standart hepsi
Ben bicakla hicbisey soyamam. Sifir ama yani.gayet basarili. Domates patates havuc salatalik hepsini surekli bunla soyuyorum gayet pratikSırf domates için aldım umarım hayal kırıklığına uğramambıçakla güzel soyuyorum yoksa, zamandan tasarruf yapmak amaç
Bizim bebelerden biride öyle hep sırtını dönük duruyor ayrintilida az bir şekilde gördük sadece cinsiyetleri 12. Haftadan beri net biliyoruz amaçoğu bebişler göstermiyor nedense doğumda gören arkadaşım var , ya da yan profil böyle sadece gözleri kulakları belli ama burun duduklar yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?