- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.961
Ben de sadece mochı var suan, elektrikliyı ıhtıyac olursa almayı dusunuyırum canım..Kızlar günaydın. Göğüs pompası alan var mı ya da ne alacaksınız. Mochi 230a düşmüş ben bi elektrikli bi manuel alayım diyorum mantıklı mı sizce
Ne alıcaz, 2 gundur hıcbısey almadımKızlar yeni kuponlar geldi super40 ve kacmaz50
Bende onu düşünüyorum ya ne almalıyımNe alıcaz, 2 gundur hıcbısey almadım
Ben de 230 dan mochi aldim. Birini emzirirken oburu bosa gitmesin diye kullanildigini duydum youtuberlardan. Eltim de mochiyi boynuma asiyordum, supurge ya da yemek yaparken sagiliyordu vakit kazaniyordum dedi.Kızlar günaydın. Göğüs pompası alan var mı ya da ne alacaksınız. Mochi 230a düşmüş ben bi elektrikli bi manuel alayım diyorum mantıklı mı sizce
Eksikler bittiyse alma tut kendiniNe alıcaz, 2 gundur hıcbısey almadım
Ben en çıngırakta kaldım
Ay bende dün sola yatmamla altlı üstlü sağlı sollu tekmelemesi bir oldu sanki düşmanını tekmeliyor sipa şimdiden çok iyi anlaşıyoruzKızlar bebeğim hareketlendiginden beri beni sol tarafimda yatırmıyor, sola döndüğüm gibi pıt pıt tekmeler başlıyor, rahatsiz oluyor diye geri sağa dönüyorum, ne yapmalıyım sizce doktoruna bunu soran var mi
Yer sıkıntın yoksa güzel ama benim gibi yer sıkıntısı varsa kesinlikle katlanırKızlar bu benim çok hoşuma gitti ama kullanışlı olur mu bilemedim. Katlanabilir mi almalıyım sizce? Neye dikkat etmem gerekir banyo küvet takımında?
Mochi hangisi canım o vakum gibi kendisi çeken mi
Ben pasabahcenin linka cay bardak setini aldim 12 parça 120 ye düşüyor kuponla dun kuzenimde gördüm çok hoşuma gitti hep bebeye mi calisicaz biraz da kendimize calisalimNe alıcaz, 2 gundur hıcbısey almadım
Evet evet ondan aldım yorumları okudum aslında çok içime sinmedi ama kızlar aldık deyince aldım ben deAy bende dün sola yatmamla altlı üstlü sağlı sollu tekmelemesi bir oldu sanki düşmanını tekmeliyor sipa şimdiden çok iyi anlaşıyoruz
Yer sıkıntın yoksa güzel ama benim gibi yer sıkıntısı varsa kesinlikle katlanır
Mochi hangisi canım o vakum gibi kendisi çeken mi
ben bir emzirme danışmanıyla anlaştım eğitim için bana alışveriş listesi attı mochiyi önermiyorum yazmış listesi buradaKızlar günaydın. Göğüs pompası alan var mı ya da ne alacaksınız. Mochi 230a düşmüş ben bi elektrikli bi manuel alayım diyorum mantıklı mı sizce
Ben atlet giyiyorum sürekli ama emzirme sütyeni aldım şu an bile kullanıyorum aşırı aşırı rahat alıp şu an bile kullanmaya başlayabilirsin benceBen de artık alışverişe hız veriyorum bu ay tüm her şeyi bitircem inşallah. Kızlar şimdi emzirme atleti ve sütyeni sormak istiyorum. Bir arkadaşım eğer normalde atlet giyen biriysen emzirme sütyeni yerine atletten al dedi. Çünkü sütyende belin falan açılıyor çok rahat edemezsin normalde atlete alışkınsan dedi. Şimdi hem sütyen hem atlet almak lazım mı? Sadece atlet yeter mi bu ilk sorumikinci sorum da şu, bu hemen hastanede lazım olan bir şey mi. Yoksa sonrasında eve geçince falan mı kullanılıyor
Aklıma gelmişken şimdi bu göğüs ucu az veya içedönüklük olayı normalde anlaşılacak bir şey mi? Benim göğüs uçlarım hep belirgindi normalde. Ama doğum sonrası bu durum değişiyor mu yoksa nasılsam öyle mi devam ederim. O uç çıkarıcı almaya gerek var mjben bir emzirme danışmanıyla anlaştım eğitim için bana alışveriş listesi attı mochiyi önermiyorum yazmış listesi burada
hangi marka alayım bide bedeni nasıl almak lazım ki. Normalde 80b desteksiz takıyordum ben. Şimdi dolu dolu oldu sırtı da dar geliyor.Ben atlet giyiyorum sürekli ama emzirme sütyeni aldım şu an bile kullanıyorum aşırı aşırı rahat alıp şu an bile kullanmaya başlayabilirsin bence
Bence 2 tane en az yedek emzirme sütyeni veya atleti koy çünkü bazen çok akiyormus değiştirmen gerekebilirPijama olarak hastaneye böyle bir şey götürcem bu durumda da emzirme şeyleri almama gerek var mı o zaman
Eki Görüntüle 3306049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?