2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar günaydın. Göğüs pompası alan var mı ya da ne alacaksınız. Mochi 230a düşmüş ben bi elektrikli bi manuel alayım diyorum mantıklı mı sizce
Ben de 230 dan mochi aldim. Birini emzirirken oburu bosa gitmesin diye kullanildigini duydum youtuberlardan. Eltim de mochiyi boynuma asiyordum, supurge ya da yemek yaparken sagiliyordu vakit kazaniyordum dedi.
Ayrica elektrikli de alacagim buyuk ihtimal. Ekim 20 de yuklenecek hepsiburada linkgelir puanlarini bekleyecegim cok buyuk bir indirim olmazsa.

Ay bende dün sola yatmamla altlı üstlü sağlı sollu tekmelemesi bir oldu sanki düşmanını tekmeliyor sipa şimdiden çok iyi anlaşıyoruz
Kızlar bu benim çok hoşuma gitti ama kullanışlı olur mu bilemedim. Katlanabilir mi almalıyım sizce? Neye dikkat etmem gerekir banyo küvet takımında?
Yer sıkıntın yoksa güzel ama benim gibi yer sıkıntısı varsa kesinlikle katlanır
Size güvenerek ben de Mochi aldım gitti S saskito Sohrab sheilata
Mochi hangisi canım o vakum gibi kendisi çeken mi

Ben de artık alışverişe hız veriyorum bu ay tüm her şeyi bitircem inşallah. Kızlar şimdi emzirme atleti ve sütyeni sormak istiyorum. Bir arkadaşım eğer normalde atlet giyen biriysen emzirme sütyeni yerine atletten al dedi. Çünkü sütyende belin falan açılıyor çok rahat edemezsin normalde atlete alışkınsan dedi. Şimdi hem sütyen hem atlet almak lazım mı? Sadece atlet yeter mi bu ilk sorum ikinci sorum da şu, bu hemen hastanede lazım olan bir şey mi. Yoksa sonrasında eve geçince falan mı kullanılıyor

Evet evet ondan aldım yorumları okudum aslında çok içime sinmedi ama kızlar aldık deyince aldım ben de ya ben şey istiyorum biri bana şunu al desin gidip alayım. Araştırmak falan çok zor geliyo

Kızlar günaydın. Göğüs pompası alan var mı ya da ne alacaksınız. Mochi 230a düşmüş ben bi elektrikli bi manuel alayım diyorum mantıklı mı sizce
ben bir emzirme danışmanıyla anlaştım eğitim için bana alışveriş listesi attı mochiyi önermiyorum yazmış listesi burada

Eklentiler

• 029a6828-8709-4f99-b3d1-29b80675585a.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 73
Ben atlet giyiyorum sürekli ama emzirme sütyeni aldım şu an bile kullanıyorum aşırı aşırı rahat alıp şu an bile kullanmaya başlayabilirsin bence

Ben direkt elektrikli aldım onu da 2 başlıklı olanından aldım lanshion elle uğraşmak istemedim bir de misafirliğe bir yere gidince de orada emzirmek istemediğim için biberonuna hemen sağıp koyarım dedim sağıp koymak diyince de kendimi inek gibi hissettim arkadaşımda manuel vardı mochi galiba mor olan memnundu ama çok uğraştıriyor diyordu manuel olduğu için şimdi o da ikinciye hamile otomatik alacağım diyor o sütü akmasın diye aventin kalkanını kullanıyordu süt onun içinde toplaniyordu

Pijama olarak hastaneye böyle bir şey götürcem bu durumda da emzirme şeyleri almama gerek var mı o zaman

Eklentiler

• IMG_1911.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 75
ben bir emzirme danışmanıyla anlaştım eğitim için bana alışveriş listesi attı mochiyi önermiyorum yazmış listesi burada
Aklıma gelmişken şimdi bu göğüs ucu az veya içedönüklük olayı normalde anlaşılacak bir şey mi? Benim göğüs uçlarım hep belirgindi normalde. Ama doğum sonrası bu durum değişiyor mu yoksa nasılsam öyle mi devam ederim. O uç çıkarıcı almaya gerek var mj

Ben lanshion almadan önce baya araştırdım daimonod galiba bir marka buldum fiyatı uygundu 2 li otomatik sağım yapıyordu süt arttırıcı masaj bilmem ne masajı bir sürü özelliği vardi sonra bu reklama çıkıyordu ya bir ara Trendyolda su ürün 100 TL gibi hemen girip almaya çalışıyorduk öyle bir şey de lashion çok uyguna düşünce onu almıştım. Hani ben evdeyim çok kullanmama gerek yok çok para vermeye de gerek yok diyen varsa bence bakabilir

Ben atlet giyiyorum sürekli ama emzirme sütyeni aldım şu an bile kullanıyorum aşırı aşırı rahat alıp şu an bile kullanmaya başlayabilirsin bence
hangi marka alayım bide bedeni nasıl almak lazım ki. Normalde 80b desteksiz takıyordum ben. Şimdi dolu dolu oldu sırtı da dar geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…