2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
hangi marka alayım bide bedeni nasıl almak lazım ki. Normalde 80b desteksiz takıyordum ben. Şimdi dolu dolu oldu sırtı da dar geliyor.
Ben 75 takiyordum 90 aldım şu an normal oluyor ama 2 ay sonra belki küçük gelir e bebekten göğüs ucumu belli etmeyenden aldım 3 al 2 ödesi vardı

Kuzenimin eşinin göğüs ucu hiç yoktu doğumdan sonra da olmadı büyük ihtimalle yoksa yok oluyor

hangi marka alayım bide bedeni nasıl almak lazım ki. Normalde 80b desteksiz takıyordum ben. Şimdi dolu dolu oldu sırtı da dar geliyor.
Gogus altini olc canim. 80 cm civarinda ise yine 80 olur. Biraz genislediyse kac cm ciktiysa 85 90 ona gore al. Goguslerinin dolgun kismi cok buyuduyse b yerine c yap. En guzeli denemek aslinda cunku bana mesela bir modelde bir beden olurken digerinde baska olabiliyor.
Ben 75 C giyiyordum. Artik kapanmiyordu hicbiri. 85 C aldim simdi. Ama 80 C de olurdu sanki. Daha buyur diye korktum.

Ben de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acaba
Yukarıda kalıyormuş baya. Ben 1 gecelik 1 pijama takımı alayım diyorum. 2 tanede hamile pijama altım var beli baya yüksek. Göğüs kalkanı ve pedi aldın mı sen onu hangi marka alım

Kızlar ben ilk aylarda böyle bir emzik almıştım. Başka da almadım. Doğumdan sonra tutma durumuna göre alırım dedim, mantıklı mı sizce? Şimdiden bir sürü emzik almaya gerek var mı?

Eklentiler

• AC3B9EAD-B511-415B-8165-0B56A960BFE4.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 37
İşte acaba daha büyür mü. Bide doğumdan sonrada hep böyle mi kalacak emzirme bitene kadar acaba

Benim arkadaşım son haftalarda al, henüz erken kestiremezsin demişti
Hangi haftanın son hafta olduğunu kestiremezsem diye korkuyorum ben de bu hafta kasılmam falan çok oldu ya annem korkuttu baya her şeyini al hazırla artık diye

Hangi haftanın son hafta olduğunu kestiremezsem diye korkuyorum ben de bu hafta kasılmam falan çok oldu ya annem korkuttu baya her şeyini al hazırla artık diye
Ben 2 aya anca hazırlarım belki de 3 ay bir rahatlık üstümde daha çok var gibi geliyor bebeğin 0-1 ay için az parçası kaldı. Kendime bir şey almış değilim ama

Eksikler bittiyse alma tut kendini
Bebek kıyafetıne son verdım artık, kendıme de bıseyler aldımm, evin ıhtıyacı olabılır, kupon bosa gıtmesın dıye
Ben en çıngırakta kaldım
3 tane cıngıragı var
Size güvenerek ben de Mochi aldım gitti S saskito Sohrab sheilata
Güle güle kullan canım
Ben pasabahcenin linka cay bardak setini aldim 12 parça 120 ye düşüyor kuponla dun kuzenimde gördüm çok hoşuma gitti hep bebeye mi calisicaz biraz da kendimize calisalim
Ben de ev ekonomısıne katkı olsun dıye bıseuler baktım ama kupon gecmıyor çay alacaktım
Ben de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acaba
Lohusa, hamıle pıjamaların beli nin ön kısmı lastıklı deıl canım yanı benım aldıklarım hep oyle acıtacak turden deıl, ayarlamalı lastık var yan tarafta. Hastanede gıymek ıcın lohusa al, kıs boyınca gıyer eskıtırsın bıle

Kızlar taburcu dediler, sabah uzman geldi sekeri evde takıp et dedı, haftaya servise gel dedi. Bu arada nst devam etti dün cok şükür endol verdı bırkez makattan ve 3 kez ılac olarak. İleri haftalarda vermıolarmıs 28 oldum elhamdullılah. Yalnız taburcu edıoz dediler ama dun giden ark tekrar geldi bgn aynu sıkayetle. Birsürü kagıt imzaladım sankı kendı istegımle çıkıyorum gibi prosedür müş. Bastan savma geldi.kendı doktoruma gidicem öğleden sonra rahım agzım kısalmıs 1 haftada dosyama baktım gördüm. Hafif bel agrısı var ınsallah doktorum bunun ıcın bişey verir.
Magnezyum yazdılar Baska marka beni ishal ettıgı ıcın kullanmıyorum ve amnıo sıvısı fazla imiş gunde 10 kere kasılma olması normalmiş. Durumlar böyle kendı doktorum ınsallah ılac felan verir.
Bel ağrım kafama takıldı rahim agzı kısaltmaya baslamıs bunu yasayan varmı progestan. Yada Baska ılac bel agrısını hafıfletırmı

Ay çok şükür çıkmana çok sevindim canım evinde yatarsın artık inşallah en az 1 ay daha geçer rahat şekilde. Kendi doktoruna mutlaka gözük

Ay çok şükür çıkmana çok sevindim canım evinde yatarsın artık inşallah en az 1 ay daha geçer rahat şekilde. Kendi doktoruna mutlaka gözük
Rahim agzı kısalmıs sancım azaldı ama ark gitmişti tekrar geldi, aynı şikayetle. Cıkısta doktoruma gidicem hafif bel agrısı vardı bu hafta kısalıgamı işaret bu bilemedim.
Cok cok sağol ful yatarım kalkmam. 4 hafta daha gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…