- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.981
Ben 75 takiyordum 90 aldım şu an normal oluyor ama 2 ay sonra belki küçük gelir e bebekten göğüs ucumu belli etmeyenden aldım 3 al 2 ödesi vardıhangi marka alayım bide bedeni nasıl almak lazım ki. Normalde 80b desteksiz takıyordum ben. Şimdi dolu dolu oldu sırtı da dar geliyor.
Kuzenimin eşinin göğüs ucu hiç yoktu doğumdan sonra da olmadı büyük ihtimalle yoksa yok oluyorAklıma gelmişken şimdi bu göğüs ucu az veya içedönüklük olayı normalde anlaşılacak bir şey mi? Benim göğüs uçlarım hep belirgindi normalde. Ama doğum sonrası bu durum değişiyor mu yoksa nasılsam öyle mi devam ederim. O uç çıkarıcı almaya gerek var mj
Ben de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acabaPijama olarak hastaneye böyle bir şey götürcem bu durumda da emzirme şeyleri almama gerek var mı o zaman
Eki Görüntüle 3306049
Emzirme sütyenlerinde beden olmazsa iade etme durumu oluyor mu?Ben 75 takiyordum 90 aldım şu an normal oluyor ama 2 ay sonra belki küçük gelir e bebekten göğüs ucumu belli etmeyenden aldım 3 al 2 ödesi vardı
Gogus altini olc canim. 80 cm civarinda ise yine 80 olur. Biraz genislediyse kac cm ciktiysa 85 90 ona gore al. Goguslerinin dolgun kismi cok buyuduyse b yerine c yap. En guzeli denemek aslinda cunku bana mesela bir modelde bir beden olurken digerinde baska olabiliyor.hangi marka alayım bide bedeni nasıl almak lazım ki. Normalde 80b desteksiz takıyordum ben. Şimdi dolu dolu oldu sırtı da dar geliyor.
Ben e bebekten aldığımda 2 tanesinin alarmı yoktu 1 inin vardı kasiyere niye bunların yok dedom değişim yapılmıştır dediEmzirme sütyenlerinde beden olmazsa iade etme durumu oluyor mu?
Yukarıda kalıyormuş baya. Ben 1 gecelik 1 pijama takımı alayım diyorum. 2 tanede hamile pijama altım var beli baya yüksek. Göğüs kalkanı ve pedi aldın mı sen onu hangi marka alımBen de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acaba
Kiwiyi de çok övdüler ama işte ne kadar nasıl kullanırım hiç kestiremiyorum ki. En az 8 ay kendim bakarım diye düşünüyorum sonrasında da 3 saat gidicem işe . Aşırı aşırı lazım olur mu en iyisinden alayım mj bilemiyorumDiamond Mama Elmas Elektrikli Göğüs Pompası Çiftli,dokunmatik ,led Ekran,şarj Edilebilir. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu 400 lere falan iniyordu indirimi oluyordu isterseniz bunu da araştırın
İşte acaba daha büyür mü. Bide doğumdan sonrada hep böyle mi kalacak emzirme bitene kadar acabaGogus altini olc canim. 80 cm civarinda ise yine 80 olur. Biraz genislediyse kac cm ciktiysa 85 90 ona gore al. Goguslerinin dolgun kismi cok buyuduyse b yerine c yap. En guzeli denemek aslinda cunku bana mesela bir modelde bir beden olurken digerinde baska olabiliyor.
Ben 75 C giyiyordum. Artik kapanmiyordu hicbiri. 85 C aldim simdi. Ama 80 C de olurdu sanki. Daha buyur diye korktum.
Benim arkadaşım son haftalarda al, henüz erken kestiremezsin demiştiİşte acaba daha büyür mü. Bide doğumdan sonrada hep böyle mi kalacak emzirme bitene kadar acaba
Hangi haftanın son hafta olduğunu kestiremezsem diye korkuyorum ben deBenim arkadaşım son haftalarda al, henüz erken kestiremezsin demişti
Ben 2 aya anca hazırlarım belki de 3 ay bir rahatlık üstümde daha çok var gibi geliyorHangi haftanın son hafta olduğunu kestiremezsem diye korkuyorum ben debu hafta kasılmam falan çok oldu ya annem korkuttu baya her şeyini al hazırla artık diye
Bebek kıyafetıne son verdım artık, kendıme de bıseyler aldımm, evin ıhtıyacı olabılır, kupon bosa gıtmesın dıyeEksikler bittiyse alma tut kendini
3 tane cıngıragı varBen en çıngırakta kaldım
Güle güle kullan canım
Ben de ev ekonomısıne katkı olsun dıye bıseuler baktım ama kupon gecmıyor çay alacaktımBen pasabahcenin linka cay bardak setini aldim 12 parça 120 ye düşüyor kuponla dun kuzenimde gördüm çok hoşuma gitti hep bebeye mi calisicaz biraz da kendimize calisalim
Lohusa, hamıle pıjamaların beli nin ön kısmı lastıklı deıl canım yanı benım aldıklarım hep oyle acıtacak turden deıl, ayarlamalı lastık var yan tarafta. Hastanede gıymek ıcın lohusa al, kıs boyınca gıyer eskıtırsın bıleBen de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acaba
Hahah benim eşim yandık derdi öyle olsa, geçen hafta hep gece 11 de başlıyordu harekete biz bu düzenini nasıl değiştirebiliriz bunun diyorduKızlar benim kız sabahları uyuyor geceleri aşırı aktif
Ay çok şükür çıkmana çok sevindim canım evinde yatarsın artık inşallah en az 1 ay daha geçer rahat şekilde. Kendi doktoruna mutlaka gözükKızlar taburcu dediler, sabah uzman geldi sekeri evde takıp et dedı, haftaya servise gel dedi. Bu arada nst devam etti dün cok şükür endol verdı bırkez makattan ve 3 kez ılac olarak. İleri haftalarda vermıolarmıs 28 oldum elhamdullılah. Yalnız taburcu edıoz dediler ama dun giden ark tekrar geldi bgn aynu sıkayetle. Birsürü kagıt imzaladım sankı kendı istegımle çıkıyorum gibi prosedür müş. Bastan savma geldi.kendı doktoruma gidicem öğleden sonra rahım agzım kısalmıs 1 haftada dosyama baktım gördüm. Hafif bel agrısı var ınsallah doktorum bunun ıcın bişey verir.
Magnezyum yazdılar Baska marka beni ishal ettıgı ıcın kullanmıyorum ve amnıo sıvısı fazla imiş gunde 10 kere kasılma olması normalmiş. Durumlar böyle kendı doktorum ınsallah ılac felan verir.
Bel ağrım kafama takıldı rahim agzı kısaltmaya baslamıs bunu yasayan varmı progestan. Yada Baska ılac bel agrısını hafıfletırmı
Rahim agzı kısalmıs sancım azaldı ama ark gitmişti tekrar geldi, aynı şikayetle. Cıkısta doktoruma gidicem hafif bel agrısı vardı bu hafta kısalıgamı işaret bu bilemedim.Ay çok şükür çıkmana çok sevindim canım evinde yatarsın artık inşallah en az 1 ay daha geçer rahat şekilde. Kendi doktoruna mutlaka gözük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?